focusonfitness

Dietdag 117: Roddintervaller & ett kärt återseende ❤️

Kategori:

Dietdag 117:

Kvällens inlägg på fejad... 💋
"Vad gör du denna Fredag!?
Woop Woop - Löprundan väntar 👊🏼😜
Är man SINGEL? - JAPP!
Är man 4 v från TÄVLING? - JAPP!
Åt man 2 brödskivor för mycket till Linssoppan? - JAPP!
Är man lite RASTLÖS? - JAPP!
Nu köööööör vi 👊🏼❤️💋"

Haha ibland är man lite sjuk i huvudet faktiskt 😜 men jag gillar det! Det blev inget BENPASS på gymmet efter jobb innan Rodden 😝 blev lite sen och kände inte alls för Ben...då är det oftast bättre att låta bli 👍🏻 laddade inför Roddintervallerna med @timmostrom men kopp kaffe istället 😋! Dom gick sådäääääär utan uppvärmning o trötta Ben 😳 men jag är GLAD ändå 😄!!!
Det blev en PW imorse och en löprunda på 8,5 km igen! 
Maten har varit SÅDÄR idag, Proteinpudding, Knäcke *2 o kaffe till frukost...2 Pizzamuffins och 100g kyckling till lunch...2 bars...kaffe...Linssoppa med 3 Brödskivor med smör 👌🏼😋 Mmmmm så otroligt gott! Var inne i Malmö och fikade med en gammal go vän 😍 Tack @ngombe10 för trevligt sällskap - sjukt kul att se dig igen ❤️💪🏻! 
Därav den Indiska Lindsoppan som egentligen skulle vara en sallad men VA FAN 😊! En kaffe på det och uppdatering av den nya Bongo Flava musiken 🎶💕 Chill fredag! 
Annan musik funnen oxå 👌🏼 låten på bilden längst ner till vänster - fantastiskt bra 😍 aldrig hört den innan! Gillas 💋
VIKT IDAG: 57,4 kg NERÅT 👊🏼 Baaaaam!
Reflexbsnden åkte på nu inför löpningen 😜 av alla typer hittade jag till slut ett par och DESSUTOM med GIRAFF teckning på 👌🏼❤️! I Love Giraffes! 
Imorgon är det Lördag och en riktigt go Lördag. Bootcamp, AF pass, PW och ÅTERTRÄFF med Lantanklassen 👌🏼🙊 Ska bli sjukt skoj! 😜
Godnatt världen 🌟.

#teamfocusonfitness #pw #rowingintervalls #af #tungaben #löpning #running #vänskap #afrikaplaner #kenya #livet #soppa Kommentarer


Kommentera inlägget här: