focusonfitness

Dietdag 94: Lååååååångedagen ❤️

Kategori:

Dietdag 94:

"Vilodag" JA iaf från styrketräningen😜 annars så är just veckans längsta arbetsdagavslutad 👌🏼💋 Efter en lite seg men givande dag på jobbet och ett givande möte, ett TOUGHEST PT pass och ett Bootcamp pass så har man lagom lite energi kvar 😉 Det blev en PW på lunchen så slapp den nu ikväll - Phuuu!!!👍🏻
Vikt idag: 60,1 kg
Oförändrad, men känner mig mindre igen (efter Måndagens bravader) 😳
Formbild på magen sedan imorse - NÄ det har inte hänt så jättemycket 😘! Men nu när nästa VÄXEL är i såååå...är det bara att köra järnet!
Imorgon är det träning med @annaverweij på Breeze innan kvällens TEAMTRÄFF och efter det nagelfix med Linda!!! 💪🏻👑😋💥 Fullspäckad Torsdag men massa skoj som händer ❤️ Sova nu 😃!

#teamfocusonfitness #breezefitness #toughest #functionalbootcamp #bootcampwarriors #utomhusträning #fitness 






Dietdag 93: PW, Styrka och PW och nästa Växel ilagd ❤️👍🏻

Kategori:

Dietdag 93:

Servar igår det ja...TISDAG kändes dock som Måndag eftersom jag var iväg på utbildning i Varberg hela Måndagen 👍🏻😜! Det blev en PW i Ystad på lunchen på 45 min, RYGG & MAGE med Carl efter jobbet och därefter en PW på 70 min i byn i Skurup med min kära teammedlem @annaverweij ❤️ Gött sällskap!!!
Vågen på: 60,1 kg
Inte så konstigt med tanke på kaloriintaget under Måndagen 😝 Ni måste ju tro att jag är ett hopplöst fall...haha 😂😂😂 men jag  VET att jag klarar det så vänta ni bara 👊🏼💥 Jäääääärnet nu och den där EXTRA VÄXELN är ÄNTLIGEN ilagd 👍🏻😜💋!!! #teamfocusonfitness #pw #backattack



Dietdag 92: Utbildning i Varberg & BEN 😘

Kategori:

Dietdag 92:

Utbildning i Varberg och gästträning på "Body Support Cross & Gym" ❤️👌🏼
Givande dag tillsammans med härliga människor och en grym utbildare 😍👍🏻!
Nu är det dags att hoppa i säng!!

#inspiration #teamfocusonfitness #varberg #utbildning #kunskap #verktyg 



Dietdag 91: 1a AF passet & ett ÄTARMÅL 😍

Kategori:

Dietdag 91:

Mitt första AF pass och lägre vikt på vågen igen 😜👌🏼
Vikt idag: 58,7 kg

#athleticfitness #bodyfitness #fitness #teamfocusonfitness #af #bf


Började denna dagen med att köra helt slit på "Functional Bootcamp" gänget nere på Mossbystrand 👌🏼😍 Japp de var ganska trötta 👍🏻 FANTASTISKT väder gjorde ju inte situationen sämre precis - NJUTBART!
Efter det bar det av in till Ystad för att få köra mitt allra första AF pass tillsammans med Tim 😃 Det var skitskoj...och det gick bra! Efter att ha kört viktade CHINS och DIPS i minst 4 månader nu så slog jag iaf mina egna PBn så det känns ju gött 👍🏻😜! Videos 🎥 finns i tidigare inlägg här på Instsgram. 
Nu ikväll blev det äntligen dax för ÄTARMÅL och det blev en sväng till "Green Mango" på Möllan i Malmö! Tjejkväll med morsan, mormor och mostrar *2 för att fira litegrann i efterskott 🎉✨👑! Det blev en Chokladkaka till Dessert och HEMMAKVÄLL på vägen hem 😳! Gottis! Nu mår jag illa 😝 var inte suuuuupersugen faktiskt, hade nog klarat mig utan 😉 får se om det blir ett ÄTARMÅL nästa helg 😝! Nä nu måste jag sova, ska upp SUPER TIDIGT imorgon för att komma upp till Varberg i tid till Utbildningen ❤️ Såååå ROADTRIP imorgon igen - Wiiiihooo!! Ska bli skoj! Älskar mitt jobb 👌🏼❤️👊🏼👑!!! 

#ätarmål #födelsedsgsgris #greenmango #möllanmalmö #dietdag91 #cheatmeal #förstöraformen #mys




Dietdag 90: Mys på stan med mamma ❤️

Kategori:

Dietdag 90:

En sådan där LEDIG DAG som levererar och fyller på med ENERGI 💥👍🏻!
"Ägga-macka" med kaviar till frukost.
Vikt idag: 58,7 kg 😜
Det går fortfarande neråt, ju längre bort vi kommer från "den där" veckan desto bättre ser det ut både på vågen och i spegeln - känns gött!
Idag har jag spenderat hela dagen i ☀️ på stan inne i Malmö med min fina mamma ❤️ Strosst runt på gågatan, ätit Kycklingsallad på "CONDECO", shoppat en massa, fikat (Cortado & ett proteinbar för min del) på "Lilla Kafferosteriet" 😍
Malmö har en väldigt vacker innerstad om man bara öppnar ögonen och ser omkring sig ✨! 
Under kvällen har jag fixat lite här hemma, sorterat bland alla mina gamla Afrika smycken och varit ute på en PW i byn 💪🏻! Det blev inget ÄTARMÅL idag, ingen som ville ut och käka idag 😝 MEN imorgon blir det 👍🏻😃! 
Nu är det dags att sova, Bootcamp kl 09.00 imorgon nere på Playan och efter det AF pass med Tim på Breeze - Läääängtar och har vilat från träning idag så att jag är FIT4FIGHT imorgon 💪🏻👊🏼🔥!

#dietdag90 #fika #malmö #mys #solsken #långlördag #dietfika #dietlunch #påstan #ledigdag #energi 


Morgonformen - Lördag
Benen börjar ta sig nu oxå 👍🏻❤️



Dietdag 89: DIPS & Fredagsmys med Idol & Paula ❤️

Kategori:

Dietdag 89:

Härliga Fredag och nu är det helg IGEN 😜! Jobb och efter det blev det träning, lite kluven på vad jag skulle köra idag CHINS el DIPS 😳 Ska ju köra mitt första AF pass med Tim på Söndag och vill vara pigg och glad i både Chinsmusklerna och Dipsmisklerna 👊🏼😝 Det blev DIPS och lite Axelövningar på det samt poseringsträning. Försökte hitta mitt "mantra" i T-walken OM man nu skulle lyckas ta sig till final och få göra den 😘! Passet kändes SÅDÄR - 10 kg i DIPSEN och det blev 10+10+8+8 st då absolut inte det bästa! Dock tittade ribborna fram på Axlarna i hantelflyesen ❤️👍🏻 Det kändes ju j*kligt gött 😃! Kvällen har spenderats HEMMA tillsammans med min Goa vän @_paulaaberg_ ❤️👑💋 En sjukt god kycklingsallad, ett proteinbar och en kaffe och lite IDOL på det ✨! Japp tro det eller ej men TVn har varit på för andra gången sedan jag flyttade in för 1 månad sedan 😋! Dagens vikt: 59 kg jämnt 👌🏼🔥
Det är dags att smälta fett om man ska hinna komma i tävlingsform på 8 v 😜 Ca 5 kg till ska bort på mig! Har kört PWs varje dag denna veckan (förutom idag) det känns bra, skönt att komma ut! Nä mu ska jag hoppa ner o krama om kudden så att man får sina sömntimmar ❤️ Tvätten väntar imorgon bitti sedan UTFLYKT med mamma 😃! 

#dips #af #bf #bodyfitness #athleticfitness #vänskap #myskväll #fredagsmys #idolmys #hemmakväll #träna #fitness #fitnesscompetitor #diet #dietmat #proteinbar #dietdag89


Fredagsformen - känner mig lite vätskig!



 

Dietdag 88: En mysig Torsdag ❤️

Kategori:

Dietdag 88:

Vikt idag var: 59,3 kg 👍🏻😜 Wiiiieeee its going down!
Tidig morgon på Hälsopunkten imorse tillsammans med PT klient, avslutade dagens pass genom att överraska henne med 10 min Mental Träning 😜❤️👌🏼 Då vi intog GT salen, tände lite ljus och kröp ner under våra filtar - efter ett svettigt pass ute på golvet såklart 👍🏻!
BENPASS idag och 3D plattformen (Procedos mattan) fick bli uppstarten i passet! Blandade 3D med vanlig hypertrofiträning 👌🏼❤️💥! Avslutade passet med lite Roddintervaller med min "Partner in crime" @timmostrom som även "gav mig en spark i röven idag" Bra där 👑👌🏼✨ Vi körde 300,300,200,200,100,100m med 1,5 min vila mellan varje 😝 Inte de jobbigaste intervallerna men de tog bra efter Benpasset 😃 Tack för bra pepp!
Mamma på kaffe nu under kvällen ❤️ då kan det se ut så här på tallriken...
MARABOU COOKIES till mamma och PROTEINBAR till Jusse 😋💋! Utmaning...rörde INTE kakorna 👊🏼! Gjorde en god Nötfärs Curryröra med Turkisk Yougurt och Ärtor som jag lade på en rostad Proteintoast 👌🏼😋 Supergott och lätt! 
Nu ikväll blev det en PW på 1 Tim i byn och ett efterlängtat telefonsamtal 😘! Tack fina mamma och @pernillasidnor för den superfina inflyttningspresenten 👍🏻❤️ Passar perfekt hemma hos mig!

#pw #kaffe #fikamedmamma #mys #legday #benpass #procedos #3dmatta #3dträning #funktionellträning #prickar #rumpa



Dietdag 87: En tanke ✨

Kategori:

Dietdag 87:

Det var igår det 😜 Var så trött när jag låg med mobilen igårkväll och uppdaterade Tisdagens dag, somnade ett par ggr med telefonen rakt ovanför huvudet - haha 😂 så det fick bli en morgonuppdatering här av gårdagen! 👌🏼
Mår mycket bättre, dock trött sedan Tisdagens bravader - inte så konstigt kanske...helt dränerad på energi och sen tryckte man i sig massa socker sent på kvällen dessutom - INTE BRA 😝! Dagens vikt: 60,1 kg
Tog en PW på lunchen för att rensa ytterligare lite tankar 👌🏼😍 GULD 👑 värt att ha möjligheten till detta! 
Lite lax i lunchlådan annars blev det mest Bars. 
Avslutade min dag med ett 2tim pass med TOUGHEST PT Gruppen från Breeze och ett 1tim pass med Functional Bootcamp gänget ute i Sandskogen 😜👍🏻 Det slutade med att vi körde helt i mörker (kolla video 🎥 hör på Instagram) KUL!! Dom var sååååååå grymma 👊🏼😍✨!! 

#pw #lunchpw #funderar #tankar #avkoppling #bootcamp #bootcampwarriors #sandskogen #toughestpt #dietdag87



Dietdag 86: HEMSKA DAG!

Kategori:

Dietdag 86:

Det var i IGÅR det ja....
Jag har inget mer att säga om gårdagen än att det var en FRUKTANSVÄRD dag och jag är såååå glad över att den är över 👌🏼😋👑!
Minns inte sist jag var så ledsen 😳!
Tröstäta godis är jag BRA på, helst när det avnjutes hemma i BÄSTA vännens soffa ❤️ @sabinafriman Efter ALLT så ville jag bara göra precis som jag kände för 👍🏻 
Det blev en Kardemumma snurra, massa lösgodis och supergoda chips med dipp 😋💥! 
Orkar inte skriva så mycket nu men oroa er inte...jag har sjukt dålig KARAKTÄR men jag har KONTROLL 💪🏻😘🎥👑✨!



Dietdag 85: Coachträff & TBK = Throw Back Kenya

Kategori:

Dietdag 85:

En dag på jobbet, en trevligt möte med en go tjej @s.titti, en coachträff med en av mina härliga TEAM tjejer @annaverweij 😘, en PW på 1 tim i byn och 15 min MENTAL TRÄNING på det 👍🏻😜💋 
Körde en stund Mental Träning igårkväll med och sov som en STOCK 😳 försov mig till min egen träning imorse så körde ett RYGG pass på lunchen idag! 

REPOST (från fotoalbumet): Jag och Malaika - min älskade Malaika...i min lya i KENYA i början av 2008 ❤️

#form #bf #bodyfitness #malaika #kenya #kenya2008 @de_brucie #teamfocusonfitness #afrikaliv #afrika #repost #pw #coachträff #dietdag85



Dietdag 84: PW med LÖSGODIS i fickan 😝

Kategori:

Dietdag 84:

Hemma-Söndag med STÄD, TVÄTT, MATLÅDEFIX & LägenhetsFIX 💋
Kunde haft roligare men allt detta måste ju oxå göras ibland! Nu börjar det bli ordning bland kläderna äntligen 😍👌🏼 Tack vare fin hjälp med garderoberna idag ❤️! Toan börjar bli färdig som jag tänkt mig den för tillfälligt...ja det tar son lilla tid, allting kostar ju pengar 😝! 
Var precis ute på en PW irriterad, ledsen och förbannad med knutna händer, tårar i ögonen och LÖSGODIS i fickan 😳🙊 Är det illa då eller 😂!? Haha...ehhh JA!!!
Jag har också mina "spöken" som jag försöker bearbeta ❤️👊🏼
 Nä hela helgen har varit allt utom fokuserad på DIET. Det var den sista helgen innan tävling som jag är tvungen att vara hemifrån - tänkte faktiskt avsluta den med lite godis för IMORGON är det KICKSTART för 2a halvan av dieten...9v kvar bara SÅ i med en VÄXEL TILL nu 💪🏻✨💥😃! Känner mig pepp och taggad för det nu! Kommer börja min vecka med massor av ENERGI 💥 och ett styrkepass på gymmet imorgon innan jobb😉! 
Påminn mig att jag ska BERÄTTA om min lilla GODISPÅSE imorgon - haha hur är man funtad egentligen!? 😝😂
Vikt idag: 60,7 kg MASSA vätska
Självklart PW i mina bästa walkingskor - mina CONVERSE!
En morgonformsbild till er från imorse 😘!
Blomman var jag bara tvungen att ta en bild på och visa 😍 Fick den för 2 v sedan av ett gäng klienter - Så himla fin och så himla mycket jag @tinaekdahl ❤️ gillar den verkligen OCH den lever än 😳😉!
Nä nu ska jag ÄTA UPP mitt GODIS och efter det ska jag köra lite "MENTAL TRÄNING" innan jag lägger mig @annikahelsunt @sommarpt 😉👊🏼 Nu kör vi!!

#teamfocusonfitness #pw #converse #blomma #svenskaklassiker #mys #wt #weighttrainer #mentalträning #formkoll #söndag #taggarmåndag #ätarhelg #godis 



Dietdag 83: Examinerade WT tränare & Roadtrip hemmåt 💋

Kategori:

Dietdag 83:

Igår (LÖRDAG) en minst sagt överflummig Lördag ❤️
3 nyutbildade Weight Trainers lämnade Västerås och 3 härliga utbildningsdagar runt 15.30 tiden 😃 sen vet jag inte riktigt vad som hände men hem kom vi iaf!
Efter en HEL ÄTARHELG så känner jag att jag lagt ribban för dessa kommande 9 v som är kvar fram till tävling - Nu är det ALL IN och inget annat (1ätarmål/veckan) annars stenhårt och massa träning! 💪🏻😃! Hoppade över den idag så att man fick gjort lite grejer i den nya lyan ❤️ så imorgon bitti INNAN jobb blir första passet! I helgen som kommer AF pass med Tim 💪🏻😜 SKOJ!! Längtar redan! Tack Goa kollegor @sommarpt @annikahelsunt och @sethronland för en trevlig helg med massa Goa (SJUKA) skratt 😍😜👑 

#wt #weighttrainer #utbildning #flummigt #roadtrip #skoj #kollegor #teambuilding #ätarhelg #ätarmål #öl #mys



Dietdag 82: ÄTARHELG & Indian food ❤️

Kategori:

Dietdag 82:

Det var i Fredags det JA 😘👌🏼
På WT Utbildning i Västerås med fina kollegor.
Japp det blev Indisk mat på kvällen och en ÖL till det 👍🏻😜! Hotellet hade t.o.m lagt ut RÖDA MATTAN till oss när vi kom tillbaka från våran PW - fint ska det va 😜❤️👌🏼 Haha!
@annikahelsunt blev "uppraggad" med en Honungsmango av en Vietnamesisk man i Grönsaksståndet på torget när vi skulle köpa Lingon 😂 Haha Ja ni hör ju - yberflummig dag. Trötta efter en hel dag i skolbänken så tårarna sprutade ur ögonen på oss så fort någon öppnade munnen 😃 Haha trötta och glada blivande WT tränare! 



Dietdag 81: ROADTRIP mot WT utbildning i Västerås!

Kategori:

Dietdag 81:

Det var i Torsdags det JA 😜👍🏻
Roadtrip upp mot Västerås, WT utbildning hela dagen och en go middag ute på Restaurang "Bistro" på kvällen med mina härliga kollegor ❤️
Redan efter lunch sprack planen att hålla det vanliga intaget 😳
JAPP jag vet, min svaghet är definitivt ROADTRIPS under Diet och att följa med ut och ÄTA utan att "äta" - Det är liksom FÖR TREVLIGT 😘!!
Sååååå....det har varit en ÄTARHELG! Så här 9 v innan tävling. NU är det ALL IN sista biten! Inga konstiga helger framöver så nu är det dags att VÄXLA UPP 😜 Tihi...innan det faktiskt är för sent. Har börjat med PWs och lagt om träningen från och med imorgon 💋!
Man MÅSTE NJUTA lite oxå ju ❤️!

#elitehotell #hotell #västerås #wt #weighttrainer #pt #ptgrupp #roadtrip #bf #bodyfitness #af #athleticfitness 



A Message to B.

Kategori:

Ive missed all your calls B.
Please call again in 2 hours or tomorrow Sunday Night (morning for you) I want to talk to you ❤️ 

Dietdag 80: MÖR 😝

Kategori:

Dietdag 80:

Den lååååååånga arbetsdagen, utan träning fast med 60 min PW på lunchen 💋
Nya coola DCORE kläder i butiken på gymmet 😜 Bara älskar den långärmade grön och lila 👍🏻 Yepp i got one 😝👌🏼!
En gammal poseringsbild - lite rumpa tittar fram åtminstone när man spänner till den!
Dagens vikt: 59,6 kg
TIPS på MAT: Proteintoast med skivad stekt kyckling, banan och lite Sweet chili sås 👌🏼 YUMMIE YUMM - smakar som "Flygande Jakob" på macka 😋💃! 
Efter ett 5 km pass med TOUGHEST PT gruppen och ett 1 Tim FUNCTIONAL BOOTCAMP pass i detta härliga väder (ÖSREGN) så är man ganska mör 😝! 
Klockan ringer 02.45 imorgon bitti/inatt 👍🏻 Japp SKOJAR INTE 😳 Kl 04.00 kommer Cheifen och kollegorna och hämtar mig 😜 Mot Västerås på Utbildning i 3 dagar nu!
Så har bara en sak att säga: 
GODNATT ✨

#teamfocusonfitness #vilodag #pw #lunchpw #functionalbootcamp #bootcampwarriors #toughest #toughestptgrupp #dietmat #proteintoast #bananalove 



Dietdag 79: BEN på lunchen & Kvälls PW

Kategori:

Dietdag 79:

Orkar inte skriva så många ord idag - inte så mycket att säga 😜 eller JO massor...men då blir klockan allt för mycket! Bjuder på lite formbilder nu från ikväll 💪🏻🙊!
Magrutorna existerar fortfarande bara liggandes och flexandes 💪🏻✨💋!
Avslutade min 12 Tim arbetsdag med en PW i byn efter att ösregn och åska passerat 😜👍🏻!
Äntligen är det kallt nog för att kunna använda hela Teamdressen ❤️ #teamfocusonfitness Teamkläder!
Det blev ett BENPASS på lunchen idag - därav inga kuliga träningsbilder (måste ta väl vara på den där timmen) 😝👊🏼 men en formbild på benen kunde jag ju få till här hemma! 
Maten har gått bra men jag känner mig hungrigare nu de senaste 2 veckorna 😝 lite jobbigare att hålla sig på 1600 Kcal än innan 😫 men måste även dricka mer vatten! 
Nä om det blir som planerat så blir det PW imorgon bitti så dax att hoppa isäng nu! 
KRAM PÅ ER!! ❤️💋 

#teamfocusonfitness #legday #quads #minsvaghet #ben #formkoll #abs



Dietdag 78: Matlagningstips 👌🏼😋

Kategori:

Dietdag 78:




Matlagningstips/Recept - 
Gör din torskfilé lite roligare med Karibiska smaker 😜👍🏻💃
Marinera de råa potatisklyftorna i Sweetchili, olja, massa pressad vitlök, chiliflakes och salt - in i ugnen på 200 grader i ca 40 min.
Panera torsken i ägg och därefter i en blandning av Kruskali, Cocosflakes och salt 😋👊🏼. Stek på låg värme! 
Servera med grönsallad med tomat och med en sås på Turkisk Yogurt & Annanas 💥 YUMMIE YUMM! 
Vikt idag: 59,9 kg
Tog min första PW på länge nu ikväll, 70 min i denna lilla byn är svåra att avverka! Men...det gick 😃!
Natti natti på er allihopa!

#dietdag78 #teamfocusonfitness #recept #dietrecept #torskrecept #karibien #karibiskasmaker #mat #dietmat #inspiration #godmat



Dietdag 77: Maxning 1 min i Rodd & Hemmafix

Kategori:

Dietdag 77:

Igår Söndag var detta 😃
VIKT: 60,4 kg 🙊 efter alla helgens gottigheter!
Blev ett kort träningspass efter Bootcamp och Tvätt 😜👍🏻 Körde DIPS innan jag mötte upp @timmostrom för att Maxa 1 min i Rodden tillsammans 😊👊🏼 Nöjd med resultatet verkligen, detta blir nig bra! Sjukt kul att kunna vara 2 och köra - Seriöst!! 👌🏼 Guld värt ju!
Idag har jag skött dieten som vanligt och hamnat på mina 1600 Kcal 😜! Bjuder på lite formbilder nu när ribborna börjar titta fram på Axlarna 😝💃👌🏼! Testade att värma en Questbar Brownie smak i mikron typ 30 sek som lite kvällsgott igår - blev sjuuuuuukt bra 👌🏼 KLADDKAKA 😋! 

#af #athleticfitness #bodyfitness #mat #dietmat #quest #questnutrition #dietdessert #formkoll #rodd #maxrodd #motivation #helavägentillscenen



Dietdag 76: SM i Alingsås med teamet!

Kategori:

Dietdag 76:

Det var igår det 😃 Vi drog iväg från Skurup redan 05.00 på morgonen med bilen full av matlådor 👍🏻😜! På väg till SM för Veteraner och Juniorer i Bodybuilding, Bikinifitness, Bodyfitness, Mens Physique och Athletic Fitness uppe i Alingsås som går nu Lördag+Söndag 💋
(Tyvärr låg AFn som jag ska köra på Söndagen tillsammans med SM kvalen för de andra kategorierna) 😳 men BF fick jag se iaf litegrann av 😃! Skoj ❤️
Det blev dock FUSK på vägen hem och helgen råkade få 2 st ÄTARMÅL och lite mer godis o gott 😝 Ops! Nä men känner att jag kan göra det nu 10 v innan MEN...NU är det dags att lägga i den där extra växeln f.ro.m idag 😘💋💥! Man kan ju inte hålla på hur som helst! Man får helt enkelt välja sina tillfällen till ÄTARMÅL el ÄTARDAG 👍🏻😜 och på ROADTRIPS är det svårt (tycker jag) att hålla rutinen! NÄ inte svårt MEN sjukt tråkigt liksom 🙊😋! Men som sagt, efter att ha sett hårda brudar på scenen igår så inser man IGEN vart man är på väg och det är faktiskt ca 5 kg till som ska bort på mig 😉! Nu kööööööööööör vi ALL IN dessa sista 10 v (så får vi se nu framöver vad det innebär men vågen måste ner 😝)
Dagens VIKT: 60,4 kg 
En trevlig dag tillsammans med ett halvdött #teamfocusonfitness 💋 hade jag iaf (hamsterjhulet rullade inte snabbt där inne på brudarna igår 😳 Jisses! Och det är så lång tid kvar, hur ska detta sluta 😂😂😂) 

#sm #smallingsås #teamfocusonfitness #bodyfitness #bikinifitness #bodybuilding #athleticfitness #fitness #inspiration #imedenväxeltill #kardiodax



Dietdag 75: PB i CHINS & KICK-OFF middag med "Functional Bootcamp" gänget ❤️

Kategori:

Dietdag 75:

Ett CHINS & RYGG pass efter jobb idag ❤️ sådär sugen men väl igång kändes det sjukt bra när ådran på höger Biceps tittade fram 😜💪🏻 Haha! Men då sprang tiden såklart iväg och det var dags att köra hemmåt för att hinna fixa sig innan kvällens trevligheter 😍😃! 
Vikt idag: 59,1 kg ÄNTLIGEN gick det neråt litegrann 😘!
Formbild från morgonen längst upp till höger - Benen börjar titta fram nu i "flexat" läge! 😝💃💥! 
Testade Proteinbröd till frukost idag - det blev supergott att rosta 👍🏻! 

#teamfocusonfitness #backattack #chins #diet #ätarmålsdag 


ÄTARMÅL på "OCCO Restaurant" i Malmö med "Functional Bootcamp" gänget ❤️
Körde en liten KICK-OFF inför hösten i matens och det trevliga sällskapets tecken ikväll 💋✨👊🏼! Gick ALL IN med min Camo-klänning som jag velat använda i så många år 👌🏼💃😂! Idag kunde premiären inte passar bättre tyckte jag 😘! Sjukt trevligt, supergod libanesisk mat och bra service och de fräckaste toaletterna jag sett 👌🏼❤️! Rekommenderas starkt!!! Tack allihopa för en mycket trevlig kväll, tack för blomman och tack för maten godingar 💋 Ni e BÄST!!! 😜👍🏻 @tinaekdahl @magganekd @qgnome @rasmus_kz @ Ralf, Birgitta, Lars eje & Eva! 
är dags att sova nu eftersom vi ska lämna Skurup 05.00 imorgon bitti 😝! Måste väl upp runt 03.30 typ 👍🏻😳!
Natti natti allihopa och ha en sjukt trevlig helg på er 😃✨🎉🎊👑! 

#teamfocusonfitness #bootcamp #functionalbootcamp #bootcampwarriors #kickoff #ätarmål #hejochhå #bootcampdress #premiär



Dietdag 74: Mest SKIT & mindre skit...haha!!! 😂

Kategori:

Dietdag 74:

...en sådan dag som RULLAR PÅ som alla andra men...HJÄRNAN STÅR STILLA 😝! Aja nu är den över och jag hoppas på en härlig morgondag! Har dessutom en grym helg att se fram emot med #teamfocusonfitness ❤️
Vikten står stadigt stilla: 59,7 kg 😝
Tror helt enkelt att jag måste SKITA 🙊😳✨! 
Magen börjar iaf ta sig och det är ett bra tecken - denna bilden är snart 1v gammal! Beach bilden är från igår innan Bootcamp passet 😍!
Imorgon kväll blir det en mysig kväll ute med Bootcamp gänget på KICK-OFF middag inför den leriga hösten. Vi ska till OCCO restaurant i Malmö 😘 Ska bli sjukt spännande! 
På Lördag morgon - tiiiiidigt lämnar vi Skurup för att åka upp och titta på SM i Allingsås i Byggning och AF 👍🏻😜! Ska bli riktigt roligt med lite Tävlingsfeeling och inspiration! 
Avslutade min dåliga dag idag BRA - mycket bättre än jag kunde ana, blev bjuden på dietmiddag hos @jensner 😃💋 och fick dammsugat ur bilen och handlat "massäck" till Lördag. Skönt med lite vardagliga sysslor när hjärnan e kaputt o magen skriker efter mat 😳 Idag är första dagen på dieten som jag varit hungrig heeeeela dagen trots att jag ätit bra! 😫!
ÄTARMÅL imorgon - Wiiiiihoooo!! 💪🏻💃

Hoppas att ni haft en mer energifylld Torsdag än jag 😃 Nu är det dags att släcka lampan och vakna pigg o glad imorgon! ❤️❤️❤️

#diet #tävlingsdiet #teamfocusonfitness #abs #mage #dietdag74 #beach #sunset #mossbystrand #dietmiddag #sm #allingsås #smallingsås #helg #skitdag #trött #hungrig 



Dietdag 73: STRANDTRÄNING och Fettmätning 👌🏼✨😘

Kategori:

Dietdag 73:

Vilken FANTASTISK kväll ❤️
Jobb under dagen med PT klienter och administrativt 😃 
Det var dags att få domen på FETTMÄTNINGEN oxå 💋 men det såg bra ut 👌🏼 Tappat 2 % fett på senaste månaden så det går enligt plan ✨😋💃! Nere på ca 14.5 % nu. Eftermiddagen och kvällen spenderades på playan på "Mossbystrand" först med min "TOUGHEST PT Grupp" från Breeze och efter det med "Functional Bootcamp" gänget 💪🏻😍! Just idag 2 små MEN sjukt viljestarka uppslutningar 👍🏻😜! Det är så fantastiskt roligt att få träna folk i de här miljöerna - det är så annorlunda - ENERGI 💥✨! Förutom ovan har jag inte hunnit med så mycket. JO bokat bord tills på Fredag då vi kör en "KICK-OFF" middag med "Functional Bootcamp" gänget inne i Malmö 😘 Ska bli supermyyyys...ÄTARMÅL och trevligt sällskap, det kan bara bli bra ❤️! Händer massa annat kul i helgen oxå ju...på Lördag bär det av upp till Allingsås på SM med #teamfocusonfitness brudarna @annaverweij @_paulaaberg_ @annieleew ❤️ Lääääängtar!!!! 😍
Fick en fin liten gåva av min Goa teamkamrat & adept i Måndags - Tack fina du för Lotion och Bodyscrub 😍 Hemma SPA kan jag behöva! 👍🏻
Nä nu ska jag trycka huvudet i kudden! Har en superambitiös hästtjej till PT klient som väntar på mig på gymmet redan 07.20 imorgon 💪🏻✨😜👌🏼
Natti natti allihopa 🎇!

#teamfocusonfitness #functionalbootcamp  #functionaltraining #beachworkout #toughest #mossbystrand #bootcamp #bootcampwarriors #pt #ptgroup #tuffast #fettmätning #fettprocent #weightloss



Dietdag 72: RYGGCENTRUM - "TREAT" för ömma muskler 👌🏼❤️

Kategori:

Dietdag 72:

Snacka om att det svänger upp och ner med vikten 😃 Idag hade jag gått upp 1,2 kg och jag låg t.o.m under någon 100 kalori igår!
Dagens Vikt: 59,7 kg
Testade att göra en hemmagjord Risichoco på Basmatiris, Turkisk Yogurt och Chokladprotein 👌🏼😝 det blev faktiskt ganska bra!! Kraftigare mellis eller en lunchlåda när man har ont om tid el måste ha med sig något kallt 💋 rekomenderas!
Träningen idag blev ett RODDPASS med @timmostrom 😜 Fy F*n vad de dör första intervallerna tog kål på en 😳 Vi körde 500,400,300,200,100,100 m med 1,5 min vila mellan - KRÄKMEDEL men ändå är det skoj på något sjukt sätt 👍🏻😝! Kul att kunna köra ihop med någon annan som också ska köra AF 👍🏻😋! 
Efter jobb blev det ett litet äventyr till Lund för behandling av skulderblad och bröstmuskler hos Skånes/Sveriges bästa Massageterspeut (Zcolt) på Ryggcentrum i Lund ❤️ Alltid väl omhändertagen där 👍🏻! 
Z var med mig under hela min förra tävlingsdiet med behandlingar och blev på vägen en mycket god vän 😍 då det känns alltid bra att komma upp dit 👍🏻😜! Förutom att det alltid luktar NYBAKAT när man stiger av bilen mitt inne i Lund 😳! Blir alltid lika sugen! 😫💥💋
De har även bra Kiropraktik för er som bor i närheten av Lund! 
Avslutar dagens inlägg med att säga att:
- Låten "Jonny G" med Badpojken är SJUKT bra!!! 💪🏻😃🙊😘💋!!!! Nu taggar vi Onsdag vänner - Dags att sova!

#pt #teamfocusonfitness #fitness #bodyfitness #athleticfitness #form #behandling #ryggcentrum #ryggcentrumlund #lund #rispudding #jonnyg #badpojken #rodd #rowingintervals #rowingmachine 



Dietdag 71: LÄGSTA VIKT & Måndag 👌🏼

Kategori:

Dietdag 71:

Igår...
Litegrann av en sovmorgon då jag började jobba kl 09.00 och INTE planerat in träning innan jobb - skönt! 😜
Det blev ett BENPASS på lunchen och det gick bra, 24 min uppvärmning med rörlighet för höften samt böj i 3D så hann jag typ 3 övningar efter det 😉 körde Böj i Smithmaskinen, Utfallssteg med hantlar och faktiskt sittande Benspark. Genomsvettig o trött 👍🏻!
Väl hemma vid 20.00 på kvällen stod matlagning på schemat 😃 Blev en dietvänlig köttfärssås och ris till det! Min köra vän och teammedlem @annaverweij kom över på en kaffe och för att titta på lägenheten 💋 Trevligt!
ALLRA LÄGSTA VIKTEN: 58.5 kg IDAG 😳!
Fick en chock när jag ställde mig på vågen. Det känns ju gött 👍🏻😃! 
Lite fix med mobil, bilder och överföringar till mitt i natten sen var det dags att sova! Ny dag idag och nya utmaningar 😋👌🏼✨! 

#teamfocusonfitness #legday #mylife #dietdag71 



Dietdag 70: Bootcamp, Tvätt & Hemma-fix 😜

Kategori:

Dietdag 70:
Vågen upp 0,5 kg igen efter gårdagens Ätarmål, men det var inte så farligt 😜 Kroppen känns sjukt bra just nu - bättre än vad vågen visar faktiskt! ❤️
Vikt: 60,1kg
Idag körde jag ett Bootcamp pass ute i Svaneholm med en liten men taggad skara 😃💪🏻! Efter det har jag BARA varit hemma och tvättat och fixat med lägenheten - j*klar vad det tar tid att komma iordning och få allt på plats 😳😝 men snaaaart så - är man väl så mycket i ordning man kan just ni!
Trevligt med middagsbesök @jensner ✨ då måste man anstränga sig lite! Blev Kyckling/Curry gryta med Ris och En Turkisk Yoghurt dessert med banan efter det ❤️ Döremellan massa fix med grejer hit o grejer dit!! 😜
Skulle tränat idag men VALDE att lägga tiden här hemma istället! Blir träning på lunchen imorgon tror jag 👌🏼💥! Hoppas att ni alla haft en superhelg trots tråkigt väder och en känsla av att hösten faktiskt börjar närma sig 💋

#teamfocusonfitness #dietdag70 #chickencurry #banana #bananadessert #jesnsmage #form #fitness


"Sidepose" från gårdagens Poseringsträning 👌🏼



Dietdag 69: ÄTARMÅL blev Bröllopsmiddag ❤️

Kategori:

Dietdag 69:

Jobb på FM och "Intern utbildning" med mina Goa kollegor efter det 😍


👍🏻! Därefter TRÄNING & POSERING! Träningen kändes sådär - CHINSEN kändes bra men fick ont i huvudet och ögat igen på sista setet och detta var ju första övningen 😳!
Idag körde jag BARA mina nya höftövningar som jag fick under FM "Screening" under utbildningen! Mest för att experimentera lite, för att se hur höften påverkar oss även hängandes 😜❤️😋! Vikten: 59,6 kg
Massa KÖBE-MAT idag. Kaffe och Proteinbar till frukost och en FOODBOX till lunch innan träning! 😉 
Efter träning hanns det inte med mycket mer än dusch i hår/sminkfix innan det var dags att bege sig in till Malmö för att hämta upp Familjen Friman ❤️
ÄTARMÅL på PINCHOS igen - gotteligott gott 😋! 

#dietdag69 #teamfocusonfitness #ätarmål #chestmeal #backattack #chins #posering #rörlighet #hipsdontlie


Formkoll ❤️


Min gåva till dessa underbara människor 💋 Bröllopspresent blev Middag på PINCHOS i Malmö ❤️



Dietdag 68: "TREAT" hos frisören & FLYTTSTÄD från Helvetet 💋💥

Kategori:

Dietdag 68:

En riktig "TREAT" hos frissan idag ❤️ Nya violetta toner i håret och "AF-flätan" är under prövning 👍🏻😜! Tack bästa @tinaekdahl för en härlig stund och för en GRYMT SNYGG ny hårfärg! Tina kommer att fixa iordning oss alla teamtjejer innan tävling i November och det känns som att vi är i trygga händer 👌🏼💋! Bor ni i Malmö trakten är det @harstudionmalmö och @mkfotograferar ni ska besöka för tävlingsfrisyr - FANTASTISK hon med ❤️👌🏼!!!! #fredagsmys #studionoi #nyfrisyr #fläta #affrisyr #egentid #violett #coolafärger #slingor


KUL Fredagsnöje....😂...FLYTTSTÄDA!!!
Verkligen INTE detta man vill göra ensam  en fredagkväll precis... 😫 
Varken på Diet eller som nybliven Singel - detta SUGER 😡
Hemma om på en kaffepaus ☕️ och för att hämta pallen så att man når in överallt 😝! J*vla SKIT lägenhet!!! 💥

#flyttstäd #skitlägenhet #fredagsnöje #fredagsmys #kaffepaus


Och detta var ju igår....
Japp en Fredag kunde varit roligare 😳 Det blir inte alltid som man tänkt sig och igår blev det INTE det 😢 slutade med att jag fick stå själv i gamla lägenheten och skrubba FLYTTSTÄD till 01.00 på natten! Phuuuuu...det tog ju aldrig slut! I 6 Tim höll jag på men SKITEN blev typ färdig 💪🏻😃 tänker inte sätta ett finger till där inne nu! Rengöring av fläkt i köket och putsning av fönster är det jag lämnat efter mig 🙊! 
Kort dag på jobb vilket var skönt efter en lång vecka! Fick till ett träningspass på lunchen med DIPS och 3D övningar i både flyes o pressar för axlarna ❤️ Gick skit i DIPSEN - fick sån j*kla huvudvärk 😳! Gick liksom upp i höger öga och det blev svårt att se på ögat oxå 😝 Blääää! Massa spänningar i nacken nu efter all psykisk påfrestning och det "fysiska" sittandet vid datorn på jobb 😡! 
POSITIVT igår var de härliga timmarna jag fick hos frisören för att fixa till mitt hår - Egentid och en lugn stund ❤️!
Vikten: 59,6 kg så den har iaf överraskat mig positivt - HÄRLIGT!!! 👍🏻😜

Nu hoppas vi att det fortsätter så - ÄTARMÅL Lördag känns sådär eftersom det stått stilla så men jag vill fortfarande skylla på menscykelns påverkan 😉 - ett j*vla påhitt det där 💋🙊.

#teamfocusonfitness




Dietdag 67: ÄNTLIGEN DAX att välja BIKINI ❤️

Kategori:

Dietdag 67:

För det är ingen VANLIG DAG för det är ...VÄLJA BIKINI dag HURRA HURRA HURRA 💃😍 👙👌🏼💥💪🏻!
För bara ett tag sedan kändes denna dagen som om den var väääääldigt långt borta 😃 IDAG var det dax...för teamet att åka upp till @perfectfitbikini och till Sabina för BIKINI provning ❤️ och beställningar 😍🙊! Shit, tänk att man ska upp på den dör scenen igen - haha oooooo det ska bli så spännande! En come-back 3 år senare, 3 år efter att jag satt i bilen på vägen hem från första tävlingen och planerade redan då hur NÄSTA BIKINI skulle se ut 😝! Så denna bikini som jag beställt kommer att bli preeeecis så som jag tänkte mig då - HÄFTIGT!! 💋 Känns riktigt bra att ha anlitat Sabina Larsson - en go och proffsig tjej 😜👍🏻❤️! 
Sjuuuuukt skoj att se tjejerna @annaverweij och @_paulaaberg_ idag i provbikinis och att se hur det BLINGADE både på bordet bland strass och stenar och i deras ögon ❤️ Det här kommer bli så himla bra brudar, nu gäller det bara att komma i form 💪🏻! 
VIKTEN står STILLA på: 60,3 kg 😝
Även idag hamnade jag under planerat intag med ca 150 kcal - så får vi se om vågen ger med sig imorgon 😘! Imorse började jag flytta runt den inne på badrumsgolvet i hopp om att det skulle vara golvet som var ojämnt just på den platsen där jag brukar sätta den 😂 Haha man e för knäpp alltså! 
Imorgon är det Fredag IGEN, jobb och träning på lunchen är planen sen var planen FRISSAN o fräscha upp håret hos bästa @tinaekdahl 💋 och efter det njuta av att vara lite ledig o kanske hitta på något energigivande MEN tydligen inte 😝 Har ju en lägenhet som måste flyttstädas 😫😢 Bläääääääää!!!!!! Hoppas att eran Fredag ser bättre ut!

#teamfocusonfitness #perfectfit #perfectfitbikini #perfectfitbikinis #bodyfitness #bodyfitnessbikini #af #athleticfitness #athleticfitnessbikini #fitness #strass #swarowsky #cristals #kristaller #stenar #bling #glitter #glamour #fitnesscompetition 



Dietdag 66: Ingen lust att skriva...

Kategori:

Dietdag 66:

Ingen lust att skriva något om denna dagen! 
Vill bara sova nu så att man orkar träna imorgon bitti innan jobb 😉 Sen bär det av på äventyr till Helsingborg med teamtjejerna ❤️ Imorgon är INGEN vanlig DAG....

#teamfocusonfitness 



Dietdag 65: PW & Proteinbullar 👌🏼💋

Kategori:

Dietdag 65:

Vikten står stilla just nu: 60,3 kg 😝
Idag...jobb 07.20-19.00
Körde ännu ett lunchpass - BEN stod på schemat 😍 Phuuu...j*klar vilket tryck jag fick i benen! Började med lite 3D övningar på prickarna med viktvästen sen Böj i Smithmaskinen och sittande Benspark efter det - Det bar DOM benen 😂 Haha..och tiden, 1 Tim är för lite för en ordentlig uppvärmning och ett BENPASS 😱! 
Hemma slängde jag på mig PW skorna och drog mig ut på en sväng ca 50 min blev det 👌🏼 med endast 1000 Kcal i kroppen så kändes det ändå helt ok - det innebar dock ett mycket sent kvällsmål...faktiskt I SÄNGEN 😍 eftersom jag ännu inte har en TV så kunde jag lika gärna mysa ner under täcket 😜👍🏻!
Bakade en sats Proteinbullar efter promenaden och gjorde min dietvänliga Kyckling/Curry röra så det blev mackor och en kopp Kanelte ❤️. Tror nog tyvärr att det sena målet kommer göra 0 framgång på vågen imorgonbitti! Känns även som om det är något lurt med hormonerna i kroppen just nu 😉💋! Nä mu ska jag sova! Imorgon väntar ännu en lång arbetsdag dock med lite "mjukvävnads-treat" inne hos chefen mitt på dagen 😃👌🏼 Seth ska behandla mig kring skulderbladen - ska bli spännande att se vad som händer 🙊! För Dipsens skull! 
Natti natti på er allihopa 😘!

#teamfocusonfitness #proteinrecept #proteinbullar #proteinbak #kvällsmat #bodyfitness #athleticfitness #pw 


SKURUP idag...

HEAVEN is on FIRE 🔥 ...and so are u so make sure you always keep that FIRE burning ❤️
Kvälls PW - Jodå det fanns massor av energi, det sitter oftast i huvudet...DET är SANT!!! 😜👍🏻 

#pw #kvällsfys #aw #afterwork #nature #amazing #freshair #power #energy