focusonfitness

Catching up - Furuvikstöserna var ju här 12-14 Juli <3

Kategori:

 
På fredagen var vi ute och käkade på kvällen här i Skurup på SARA´s såklart : ))
Sen blev det en kväll hemma med massa snack om allt och inget - catchade upp lite eftersom det var ett bra tag sedan vi träffades. På lördagen blev det en Road-trip till Österlen - Lunch på Skillinge hamnkrog och sedan en visit upp till Ale-Stenar : )) Mös en stund med fin utsikt och diskuterade Svenska kyrken - haha hur kom vi in på det egentligen.
 
 
Solen sken me det blåste ganska kraftigt vid kanten.
Biiiiiiceps biiiild ; )
 
 
 
 
Innan vi åkte hem blev det go glass i Beddingestrand.
 
 
Söndagen var inte lika fin så vi spenderade faktiskt hela dagen inne på EMPORIA!
Lunch på Vapiano och lite shopping - jag o Nattis fyndade skor för 99kr/paret - hehe REA is the shit.
Jag köpte även en skitcool blå fake skinnjacka : ))
 
 
 
 
Mina finingar <3
 
Detta var skitkul - Ellie stannade plötsligt upp : )) Med stooora ögon tittade hon mot sittplatserna. Haha jag fattade direkt - jag trodde oxå att tjejen där låg halvt naken : P
 
 
Billig go lunch på VAPIANO <3
 
 
 
 
 
 
 
 
TACK till mina fina tjejer för en superbra helg - första gången på länge som jag faktiskt var ledig 2 dagar i rad oxå - hade bara Bootcampen på Lördag fm sen var det HELG på riktigt.
Betyder GULD att ni tar er tid att komma ner ska ni veta.
 
Saknar er alltid och kommer alltid drömma om art avståndet mellan oss var mindre.
MEGA KRAM.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STOP - Stanna upp och fundera.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Hoppas att ni har en superskön sommar!
Härligt ikväll att det faktiskt är hyfsat varmt ute även så här sent - runt 00.00 tiden : ) Det är ju detta vi har väntat på. Den riktiga sommaren.
 
Jag tänkte låta detta inlägget handla om er vardag - om min vardag och om livet.
Jobbar ni mycket? Hinner ni äta bra mat? Hinns träningen med eller blir familjen proriterad på de få timmarna som är kvar av ditt dygn? Får du någon egen kvalitetstid?
 
 
 
Stanna upp och fundera - gör några stop om dagen i din vardag och ställ dig dessa frågor! 
Det finns människor där ute som aldrig ger detta en tanke, som bara plöjer på i sin vanliga fart och missar det mesta runt omkring dem. Sen finns det folk där ute som jag som funderar på detta VARENDA dag men som ändå har svårt att låta tåget spåra ur eller låta någon/något annat ta över rodret på båten.
JO jag måste väl erkänna att jag har gjort det ett ANTAL ggr men allt för många ggr har jag INTE gjort det. Det är så himla lätt att fastna i den där trygga, säkra och vanliga vardagen - vissa älskar att vara där men inte alla!!!
 
Har ni någon gång kännt att det kryper i kroppen, man måste sticka ut på en PW, en löptur eller ta ett stentungt pass i gymmet? Japp de flesta tror jag nog ; ))
...men när man väl agerar och står där på gymmet med den grymt tunga skivstången över axlarna och är på väg ner i en Knäböj så far tankarna fortfarande runt i skallen på en - Livets mening, min mening....
Plötsligt är ingenting omöjligt och man skulle kunna rädda världen med alla coola ideer som blossar upp i skallen, nästa dag på jobbet så har man glömt bort att världens behövde räddas och man är tillbaka i sin malande vardag.
 
Det slog mig idag att det är ju precis detta jag som Personlig Tränare jobbar med Inspiration, Motivation, Självkänsla, Självförtroende och att få folk att göra saker som de inte trodde var möjliga : )
Alltså - Att ta sig över den där förbannade BEKVÄMLIGHETSZONEN!
Vågar man ta det steget så kan jag lova er att ingenting är faktiskt omöjligt. Med rätt vilja och agerande i rätt tid så är livet som allra BÄST!
 
...så STOP - ta ett djupt andetag och se till att framtiden är DIN och ingen annans!
 
Blev en nattlig PW idag då jag för första gången på länge efter jobb hade energi kvar för en sista kraftansträngning innan sängen ; ))
 
 
 
 

Lunchbloggar - Roligare kardio träning!

Kategori:

Hallå alla godingar.

Har kommit på att om man inte skriver romaner i bloggen så hinner man ju faktiskt att blogga på lunchen. Har bara 30 min lunch så man får svepa maten o luncha ensam så går det ; )) hehe.

Körde lite TRX och Kardio i Trelleborg på World Class när jag var där och hade konsultation förra söndagen. Tycker inte alls att konditionsträning är kul så dax att hitta hem med alternativ träning till de vanliga promenaderna, cyklarna och löpbanden.

Tränade boxning för många år sedan och älskade det. Kändes riktigt bra att få slå loss lite frustration, glädje och grubbleri. Körde tabata och varvade raka slag och sparkar.

Tabata block = 4 min jobba 20 sek/vila 10 sek.
Högintensiv träning - intervaller.
Körde dock bara 8 min då tiden inte riktigt räckte till men...kuuuuul : ))



Motivation.

Kategori:

Då var denna dagen oxå slut. Fredag imorgon - massa äventyr : )) Först till Lund för att träna 2 PT klienter, sen till Tomelilla för att Fystesta 2 PT klienter och sist men inte minst tillbaka till Skurup och köra skiten ur 2 PT klienter - någonstans på vägen ska jag plocka upp en blomma för att hinna lämna den till min käre far på kvällen på hans födelsedag <3 och för att få träffa dem innan de åker på "vacation" ; ) - LIVET LEKER!


På LÖRDAG är dock då det händer - "Porrnilla" & "Yoursofine" ska ut och parta in Malmoe ; ) <3

(internt skämt mellan mig och syrran ; )

Hann med ett TRX pass vid ankdammen i Tisdags - Im in LOVE.

 

Igår var jag inne i Malmö på morgonen för att PW:a med Sophie - fick en stund över innan det var dags att köra in till jobb i Lund : ) Man kanske skulle dra in på STADIUM och kolla om de hade något kvar på rean. 

Såklart att de hade : )

Blev ett par ascoola svarta ADIDAS byxor, haremstuk i grenen och tighta runt vaderna och en överdragströja till gymmet om man har en sån där "Usch orkar inte visa mig i linne"-dag : ))

Typ en långärmad "magtröja" - om ni fattar vad jag menar då?

Motivation för mig när man har en dip i träningen som jag har nu när jag inte riktigt har tid till att träna så mycket jag vill - har aldrig varit en shop-aholic men man ska minsann unna sig något fint att jobba i när man alltid går i arbetskläder ; ))

 

BOOTCAMP START.

Kategori:

I förrigår drog vi igång vår Bootcamp ute i Svaneholm utanför Skurup.

Superkul grupp och många eldsjälar som minsann ska få jobba dessa 8 träningspass vi kommer att ha tillsammans : )).

Taggar redan inför nästa pass - Lördag. Vill du vara en av utmanarna nästa gång så anmäl ditt intresse på min Facebook sida "focus on fitness" så kör vi ett nytt race i augusti igen.



English or Not.

Kategori:

Happy Wednesday to all of you - we are in the middle of the week and after today we are closer to Friday then to Monday ; ) feels good right!? : ))

Ive seen that ive lost some readers and ive got some requests from friends to start writing in swedish again - i yhink i will do that since its a bit easier for me to feel the flow while writing and to be me if i write in my language.
As long as i dont know if i have english readers or not ill do that so please let me know if you are out there "english readers" then ill think about it again ; )
underbara morgon!
Härligt att börja dagen med en PW tillsammans med en super go vän. Snick Snack om allt möjligt och go utsikt över Öresund ; )



Sitter just nu på ett av mina favorit cafe i Malmö och försöker smälta frukosten - frukostbuffe - livsfarligt innan jobb. Tröttis nu jue : ).

Angående mina dåliga uppdateringar här på bloggen så är det för att jag jobbar väldigt mycket nu och den lilla lediga tiden jag har vill jag lägga på familj och vänner : )) men laddar inför en ny satsning med bloggande om både träning, kost, vardagslivet, livet som företagare och tävling ; ) Så håll ut - det kommer. Jobbar just nu på att hitta tillbaka till mina rutiner. Som ni förstår är jag på helt fel ställe just nu t.e.x : )

Njut av er dag och ta ingen förgivet : )