focusonfitness

Dietdag 27 & 28: Träning, Ridning, Ätarmål & Jobbedag.

Kategori:

Hellojsan Allesammans!
 
Nu har jag lite mer tid och energi att skriva några rader, gud, var helst slut när vi kom hem från middag och grejer igårkväll - klockan blev trots allt nästan 00.30 tror jag ; )
 
Dietdag 27: Lördag
 
Det blev en PW på morgonen i häliga Bolougnern - Gävles stadspark.
Brukade köra mina promenader när jag bodde här 2006-2008. Så himla fin natur att strosa runt i trots att det ligger mitt i stan. 1 tim promenad och det kändes bättre i höfterna denna gången.
Känner av både höftböjaren och medius ,ycket när jag powerwalkar.
 
 
 
Nattis som jag är här uppe och hälsar på jobbade under dagen och tanken var att jag skulle sitta med massa datajobb under dagen men hittade aldrig lugnet och istället så messade jag min gamla träningspolare Mårten och frågade om han ville köra ett pass med mig nere på gamla gymmet Hälsostudion.
Japp det ville han minsann - AXLAR & TRICEPS och lite POSERINGSTRÄNING stod på schemat.
Riktigt roligt att träffas igen och dessutom träna tillsammans - like old times : ))
 
Alltid skoj att vara tillbaka på Hälsostudion igen - ÄLSKAR det gymmet, helt klart Gävles bästa gym.
De ska börja med taggsystem nu så att ni Gävle bor har koll på detta ; )
 
 
Som vanligt så stannar man kvar och snackar nån extra timme när man är här, blev lite shopping i deras träningsklädes shop i anknytning till gymgolvet ; ) Smart där : )
Laura Jane - ett Australiensiskt märke - Coola grejer faktiskt.
 
Tiden sprang iväg och plötsligt var det dags att promenera hem till Nattis byta om och möta upp henne i stallet. 1 timmes superhärlig ridtur i skogen fick vi till tillsammans - GUD så mysigt det var.
 
 
Väl hemma igen mötte vi upp Elin som väntade på oss i lägenheten - KUL att få träffa henne oxå när man väl är här. Vi var ju ett härligt gäng brudar som jobbade tillsammans på FURUVIKs Parken (Djurpark) och Elin var en av oss oxå - Ellie oxå som jag ska träffa ikväll : )
Många av de nära tjejekompisarna långt bprta - det är sådär kul, men när man vääl ses så blir det ofta kvalitetstid <3 
 
Vi gjorde oss i ordning och begav oss ner i stan till CHURCH STREET SALOON för kvällens middag. ÄTARMÅL för min del - YUMMIE YUMM!
Wow så mycket mat och många roliga grejer - var helt exalterad!
 
Tjejerna som serverade dansade på baren och det ligger jordnötsskal överallt ; )
Se Instagram "fitnessjusse" för en video på tjejerna - haha Det är i Gävle det händer!
 
 
Det är GOTT med mat!
 
Dietdag 28: Jobbedag och väntan.
 
Denna dagen har till mesta delen bestått av väntan egentligen, men jag måste ju säga att jag väntat effektivt. Nattis åker till Brasilien på Måndag (imorgon) så hon behövde lite space med packning pojkvän etc - SÅKLART ; ). Så jag bestämde mig för att åka in till Stockholm men ångrade mig eftersom jag ska till Norrtälje sen också och det skulle bara tagit en massa extra tid.
 
Började morgonen med en 1 tim PW i Gävle Strand området - En ny del av Gävle som jag aldrig varit i tidigare - jättemysigt jue! Satte mig på WAYNES COFFEE tog en kaffe och skrev träningsprogram - en del av dagens administrativa jobb. Körde vidare för lite shopping till lägenheten och sitter just nu på VALBO Köpcentrum på Espressohouse, har kämt en Ceasaresallad och ska snart på kaffet.
Tanken var ju att sitta här och jobba oxå men det var roligare att blogga litegrann- Aja det löser sig, klienternas grejer är i alla fall klara - det är det viktigaste : )
Tanka fullt sen bär det av mot Öregrund och därefter Norrtälje för att möta upp min kära Ellie efter hon slutat jobb.
Har INTE kunnat väga mig då Nattis inte haft någon våg, men igår innan ätarmålet kändes det ganska bra faktiskt. Idag sådär - men det är ju inte så konstigt. PWn imorse satte iaf igång magen, det behövdes ; )
 
 

TÄVLINGSPLANERNA!
 
Jaaaaa vi får se hur den här dieten går. Målet med hela dieten och tävlingen är ju att leva "mindre" strikt än förra gången, äta mer "vanlig" mat och att det hela ska vara roligt och inte pest och pina.
Jag tror att det ska gå - måste köra lite mer kardio nu när jag kommer hem och fortsätta med mina morgonpromenader är nog en bra ide.
 
Ligger jag på 18000 kcal så händer det inte så mycket, det känns bättre på 1600 kcal men det känns så himla lite. Det är verkligen ett experiment det här - men SKOJ!
Känner inte alls samma press som innan jag körde min första Bodyfitness tävling 2012, sätter lite mindre krav på mig själv och det känns bra. Jag hafe ju drömt om att tävla i Bodyfitness sedan jag var 16 år så ville verkligen inte misslyckas.
Denna resan känns mer som ett Äventyr och pga att det inte enbart är formen som bedöms utan även prestationerna i Chins och Dips så känns det inte som om man behöver stå där och vara superhård ; ) JO självklart om man vill vinna tävlingen men det behöver jag inte göra, vet att jag inte kommer att göra det men jag vill BARA göra DET <3
 
 
Formcheck men en del filterlek på mobilen för att få så mycket skuggor som möjligt - kul med detaljer : ))
2014-08-30
 
 
<3
 
 
 
 

Dietdag 27: Träning, Ridning & Ätarmål.

Kategori:

Om denna härliga dag får ni veta mer om imorgon dagens inlägg!
Dags att sova nu ; )

Dagens Vikt: Ingen aning för Nattis har ingen våg ; ) Spännande!

Nä hörr ni - jag ser dubbelt, då ska man nog lägga sig!

Dietdag 26: Roadtrip Gävle & Häng med Nattis!

Kategori:

Gårdagens Vikt: 63,9 kg
Dagens Vikt: 63,8 kg

Nu går det saaaaakta! Verkar vara dags att chocka kroppen lite med mer kardio!
Resan upp hit gick jättebra - kändes inte alls så långt som jag minns ; ).
Dietmaten funkade oxå kanon - köpte en Zero till maten bara!

Behöver verkligen nanna men här kommer en liten uppdatering på hur dagen sett ut ; )

Stannade till innan Gävle för ett mini TRX pass för att få igång blodcirkulation och nervsystem : ) efter 8 tim körande!





Vi hittade en massa spännande grejer på ICA MAXI innan idag - Dietsnacks : ). Tiöl middag blrv det Zucchinipasta med Köttfärssås <3



Dietdag 25: Rygg med Paula & Matmeck inför Roadtrip.

Kategori:

Gokväll allihopa!

Intensiv dag idag. Jobbat på morgonen efter 05.30 PWn som jag lyckades dra med Paula på ; )
Kört ett köttigt Ryggpass på gymmet tillsammans!





Hemma har planeringen inför min nattliga Rpadtrip till Gävle stått i centrum : ) Måste ju ha med mig mat för hela helgen - hehe Vi har svettats i köket i 4 tim ikväll.
Det blev biffar, klyftpotatis, hemmagjorda hamburgare, vaniljpudding, choklad mousse, kyckling & broccolipaj och ren kyckling! Kylen är förberedd.



Innan kvällens matmeck så höll jag ett TRX pass för mina Torsdagsdeltagare samt jobbade nån timme på kontoret!
RIP Trainern gästade vårat TRX pass samtidigt som vi förvandlade det hela till en Cirkel träning : )
Grymma brudar!

Taggar TRX pass - mot Ankdammen Skurup.



Skulle vilja skriva så mycket mer men klockan är 23.58 och klockan ringer kl 03.00!
Packa det sista och sen....Mot GÄVLE ; ))

Dietdag 24: Pizzabak & Bootcamp

Kategori:

Gokväll allesammans <3
 
JODÅ börjar bli bättre på det här nu - klockan är bara 22.17 - hehe pga att jag sket i Benträningen som jag sket i i förmiddags, Japp jag kan oxå ha sådana dagar. 
Har ju dock inte riktigt råd med att slarva med träningen just nu då det finns en deadline på både att behålla muskelmassan, styrkan samt att tappa fettet ; )
 
Men men, morgonpromenaderna måste oxå igång nån gång och imorgon har jag en PW dejt i byn så nu j*klar är det bara att stiga ur sängen och bege sig ut. Ur som skur ; )).
Och jag lände att styrketräning på gymmet till 22.30, jobb på datorn till 23.30, dusch o kvällscasein på det och sedan upp 05.00 - Naaaaaa liiite FÖR mänsklig för det tror jag!
 
Dagens Vikt: 64 kg
Så det går inte neråt precis - men jag tror att det har med den kvinnliga cykeln att göra för jag ligger runt 1600 Kcal varje dag och det har funkat bra innan. TÅLAMOD!
 
Idag till Lunch blev det i alla fall Diet-Pizza, supergod blev den.
Gillar att se det jag ser..... ; ))
.....JAAAA Asså både PIZZAN & MANNEN i KÖKET!
 
 
Köpte färdiga Tortillabröd på Ica - Santa Marias, ämnade för just Pizzabak ; )
Gjort mycket på vanliga Tortillas innan men nu har de fått upp ögonen för vad som säljer. 1 bröd är dock 200 Kcal och inte de mest effektiva kalorierna en dietande person bör få i sig men ibland får man unna sig och göra uppoffringar : )
Med en halvt bränd frasig kant så knaprade det gott i munnen mellan varven - YUMMIE!
 
I helgen satt jag och tittade på gamla videos från mina förra tävlingar!
 
BodyFitness Decembercupen 2012
BodyFitness Luciapokalen 2012
 
Tog några screenshots och satte ihopa ett motivationskollage <3
Har alltid sett till att mina egna prestationer blivit till motivationskällor för framtiden - i ALLT!
Denna tittar jag på när det kurrar i magen och rycker i chokladläppen ; )
 
 
Dagen har bestått av PT klienters tunga slit i gymmet samt ett mycket trevligt Bootcamp pass ute i BRäknehus nu ikväll - 13 taggade deltagare antog sig dagens utmaningar och gjorde det riktigt bra oxå!
Ser fram emot ytterliggare 1 månad tillsammans med dessa härliga människor (Och kanske DIG ; )) och deras starka VILJA att ge allt <3
 
PEACE OUT ; )
PW väntar imorgon bitti.
 

Dietdag 23: Jobbar!

Kategori:

Dagens Vikt: 63,6 kg.

Började dagen med ett riktigt härligt PT pass på stranden - Livskvalitet och arbetslust <3
Jobbat sedan dess så dessa rader är vad jag bjuder på trots att jag har massor att berätta ; )

Narti natti på er!


Dietdag 22: Roddintervaller - Yeeaahhhh!

Kategori:

Gokväll ; )

Just landat i sängen efter en nästan 1 tim PW runt byn med Mr T - Roddintervaller innan det : )
Såååå premiär på både Diet-PW och Diet-Roddintervaller idag! Det känns bra - känns som att jag har lätt för rodden...men nen vi får väl se sen i slutet av dieten när energin blir ett minne blått ; )
Har haft en fantastisk arbetsdag idag med härliga PT klienter hela em och avslutat med ett friskt TRX Outdoor Fitness RUNNING pass ute i Svaneholm med härliga, taggade o glada deltagare!

Dagens Vikt: 63,9 kg

Imorse mös jag och bästa vännen till det i hennes soffa med Diet frulle, Diet fika och vovvar! Träffas alldeles för sällan pga våra oregelbundba arbetstider - tröttsamt, men skönt att få en gnutta Sabbis idag! Älskar dig gumman min!



Dietdag 21: Functional Bootcamp Beach Challenge.

Kategori:

Dagens Vikt: 64,1 kg

Självklart visar vågen lite mer än igår efter gårdagens ÄTARMÅL ; ) Det blev ju en sväng till Ystad i trevligt sällskap! Så 0;5 kg tyngre idag - vätska. Förhoppningsvis borta redan imorgon bitti!

Idag var ingen vanlig Söndag!
Fick äran atr vara en del av ett 40-års firande! Blev anlitad av en PT klient att köra ett privat Bootcamp pass med henne och 3 till -SKOJ!
Det blev ett "Functional Bootcamp Beach Challenge" pass nere i Mossbystrand. De var riktigt grymma på banan och vi kunde inte haft mer tur med vädret : ))
En fantastisk fm <3

SÅ är ni sugna på att göra något annorlunda med kompisgänget, fira någons födelsedag lite extra eller utmana era arbetskollegor så vet ni vart jag finns!

Tack fina Linda för förtroendet idag : )



Blev lite muffinsbak nu ikväll efter middagfix och jobb. Imorgonbitti bär det av in till Malmö på morgonen för frulle o fika med bästa vännen innan dagens PT klienter samt TRX pass på kvällen!



Nu tänker jag slå huvudet på kudden - Imorgon bitti är det PW Premiär är tanken ; ) Åhhh må någon ge mig superkrafter så att jag kommer upp i tid : / Ingen morgonmänniska alls! Men det SKA bara göras!

Natti natti på er allihopa!



Dietdag 20: Ute & Inne!

Kategori:

Jupp Jobbe-Lördag har det varit. Började ute i förmiddags med ett taggat Bootcamp gäng och resten av dagen har spenderats framför datorn med diverse saker.
Mycket med marknadsföringsmaterial just nu och att få ihopa Hösten 2014 rent företagsmässigt - Men det är SKOJ!

Dagens Vikt: 63,6 kg

Blir nog en liten sammanfattning av helgen här på bloggen imorgon med diverse recept som ni frågat efter och lite bilder från mitt och Jannies Axelpass igår!

Just nu ligger jag i matkoma efter kvällens ÄTARMÅL på "Upp eller Ner" i Ystad och IGEN är kl 00.08.
En trevlig kväll med Mr T o grannen : (
Morgondagen bjuder på fräcka fm aktiviteter med jobb så bäst att vara utvilad ; ).



Dietdag 19: Vågen gick upp men humöret oxå!

Kategori:

Har haft en Kanon fredag <3

Härlig träningsdejt med Jannie, grymma PT klienter och en mysig kväll hemma med några lyckade drag i köket : )).

Tänker sluta ögonen nu då jag just krupit ner under täcket ; ) Bloggar vidare om denna dagen imorgon och lovar att bjuda på lite bilder!

Gjorde bla Mini Oreo Cheesecakes idag <3

RECEPT - Kyckling & Broccoli Paj

Kategori: Recept

 
 
Kalori Innehåll hela pajen: 1527 Kcal
Kalori Innehåll 1/4 paj 1 port: 382 Kcal
(Om man använder minimjölken; ))

Nedan recept härstammar från pärmen som jag fått låna av min goa vän Annelie - tyckte att pajdegen blev skitbra så den kommer jag att använda flera gånger. Har ju bland annat gjort en Tacopaj med samma pajdeg, det blev kanonbra!
 
PAJDEG:
150 g Lättkvarg
42 g Havregryn (1 dl)
139 g Grahansmjöl
2 msk Rapsolja
2 msk Vatten
1 tsk Salt
 
Blanda samman alla ingredienserna ovan och förgrädda mitt i ugnen i ca 10 min på 200 grader.
 
FYLLNING:
200 g Broccoli
240 g Stekt Kycklingfile
 
ÄGGSTANNING:
3 hela ägg
1 dl äggvita
1 1/2 dl Minimjölk (jag tog Standardmjölk)
1 Vitlöksklyfta pressad
Salt
Vitpeppar
 
1. Vispa ihopa äggstanningsingredienserna, fyll formen med broccoli och kyckling och häll över äggstanningen. 2. Grädda pajen mitt i ugnen på 200 grader i 30-40 min. (Kolla så att stanningen stelnat innan du tar ut den)
 
 

Dietdag 18: Vilodag, Jobb och Bakning

Kategori:

Hejsan godingar!
 
Sitter för en gångs skull vid datorn och bloggar - klockan är inte så mycket som den brukar då jag slutar tidigt på Torsdagar, var hemma redan 18.45 : ) Eftersom killen jobbar natt så kan man ta allting i sin egen takt här hemma. Var ju tvungen att prova min nybakade MANDEL & MOROTSKAKA när jag kom hem så det blev en liten kvällsfika! Kom på att jag glömt att äta middag idag då lunchen blev sen så det blir till att göra en omelett med lite kyckling innan läggdags ; )).
 
Dagens Vikt: 63,9 kg (Nu går det neråt)
 
Denna dagen har verkligen bara gått i ett - Imorse var jag nere på gymmet och körde PT klinter, sedan hem och jobba var tanken men jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Hmmm svarat på mail, Facebook, marknadsfört företaget och kommande kurser på sociala medier, sorterat papper och försökt att städa upp kontoret, bakat, förberett kvällens TRX pass - JAAA JO men det är ju en del trots allt.
Har jobb upp över öronen denna veckan och mycket som ska vara klart till Måndag - helst att det redan skulle vara klart. Mycket flyers och sådana grejer som ska pusslas ihop, en hemsida som ska fyllas i med härlig information (den publicerades natten till igår men är långt ifrån klar) och en blogg som ska uppdateras med både träning och recept.
In och kolla in HEMSIDAN och se vad ni tycker, gärna feedback på den oxå ; ))
 
www.focusonfitness.se
 
 
 
Fick detta meddelandet i en kommentar på bloggen här om dagen:
 
"Hej! 
Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Jag jobbar för en sajt som heter Hittarecept.se och vi skulle bli jätteglada om du ville lägga till din blogg så att vi kan länka till den och skicka besökare till dig. 
Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter. 
För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen 

Med vänlig hälsning, 
Emilie 
Hittarecept.se "
 
Det är ju lite roligt : ))
Är väl 1 av 1000 tals men kan det medföra fler läsare och inte kostar något så är det ju kanon.
 
 
Dagens MANDEL & MOROTSKAKA <3
 
 
Annars har det faktisktv varit en vilodag idag - tanken var att dra ner en sväng till gymmet och köra ett LEK-pass med lite Roddintervaller och känna lite på axeln i dipsen men NÄ det blev vila faktiskt. 
Har fortfarande ont i höger armbåge sedan de viktade Dipsen förra fredagen så Vänster AXEL och Höger ARMBÅGE tog lite stryk då - hmmmm vill ju inte skada mig precis.
 
NÄ nu ska jag uppdatera bloggen med receptet på Kyckling & Broccoli pajen så att min kära PT klient Sandra vet vad hon ska äta imorgon ; ))
 
CIAO!

RECEPT - Mandel & Morotskaka

Kategori: Recept

 
Gjorde denna Mandel & Morotskakan nu i eftermiddags!
Tänker inte ta cred för den för jag hittade receptet i ett litet recepthäfte som man fick med när man köpte en burk Hermesetas SWEET Lättsrö.
Är själv inte så glad för smaken a sötningsmedlet men tänkte att jag skulle prova - Kalorisnålt blev det i alla fall.
 
Endast 172 Kcal/bit om man delar den i 10 bitar.
 
6 ägg
4 dl Hermesetas Stevia strö
250 g rårivna morötter
Rivet skal och saft från 1 lime
2 dl finhackad sörmandel (eller mandelmjöj - borde man kunna navända)
2 msk vetemjöl
1 msk maizena
1 tsk bakpulver
 
1. Sätt ugnen på 175 grader och smörj en rind sockerkaksform eller annan rund form med avtagbar botten med kokosolja och bröa den med ströbröd.
 
2. Dela äggulorna från vitorna och vispa samman äggulor och Stevia strö pösigt.
 
3. Tillsätt rivna morötter, rivet limeskal och saft.
 
4. Rör ihopa finhackad mandel, vetemjöl, bakpulver och maizena mjöl och blanda sedan ner det i äggblandningen.
 
5. Vispa vitorna till hårt skum och vänd sedan ner det i den andra smeten försiktigt. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 40 min. Låt kakan svalna något innan du tar av kanten på formen och serverar.
 
TIPS! Jag tyckte att det var riktigt gott med Kesella på toppen som en glasyr. Bryter av det söta litegrann och tar bort Sötningsmedels smaken en aning - har svårt för den. Gör jag den igen kommer jag att göra den annorlunda!
 
Lycka till!
 
 
 

Dietdag 17: <3

Kategori:

Alldeles för sent igen ; )
För mer info om träningspasset kolla in Instagram "fitnessjusse".

Dagens Vikt: 64,1 kg (stilla)

Ryggpass idag med avslutande poseringsträning!



Denna gången ska poseringen fasen sitta benhårt!

RECEPT - Äppelpaj på Diet

Kategori: Recept

Äppelpaj med havregryn!
 
5 g Kokosolja (att smörja formen med)
426 g syrliga äpplen
6 g malen kanel (1 msk)
50 g Kokosolja (ca 4 msk när den är flytande)
2 krm vaniljarom
139 g Havregryn (4dl)
10 g Stevia Hermesetas Strö (1 dl)
 
Smörj en pajform med 5 g kokosolja.
Skala äpplena och skiva den tunnt innan du sprider ut dem jämnt i pajformen.
Strö över kanelen över äpplena.
Värm upp kokosolja och vaniljarom i en panna, fräs havregrynen tillsammans med Stevia Ströet en liten stund tills det klibbat ihopa sig - häll på 1 dl vatten och låt det stekas och klibba lite till.
Ta av pannan från spisen låt havregrynen svalna lite medans du finfördelar dem i pannan med en slev eller stekspade.
Sprid sedan ut havremassan över äpplena och kanelen i formen.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i 30-35 min.
 
Kcal Innehåll/Portion: 211 Kcal
 
Servera med hemmagjord Vaniljkräm!
 
100 g Lättkesella
1 msk Stevia Strö Hermesetas (3g)
1 krm Vaniljarom
 
Kcal Innehåll/100g: 84 Kcal
(Räcker till ca 4-6 portioner beroende på hur mycket man vill ha såklart)
 
 
 

Dietdag 16: Benpass med Paula & Mega shopping på Mmsports.

Kategori:

Gokväll gokväll kära läsare!

Ännu ett nästan nattligt inlägg - denna dagen har verkligen gått i ett. Det märks att sädongen börjar dra igång med planering inför hösten med TRX kurser, Bootcamp, PT klienter och Träningsresa! SKOJ! Denna hösten bjuder nog på en hel del gobitar ; ).

Imorse klev jag upp alldeles för sent (och NÄ än så länge inga morgon PWs presterade - Usch vad drygt det är att komma ur sängen på morgonen) Blev slarv med frukosten pga tidsbrist el snarare disciplinbrist ; ) - 2 Tortillabröd, ett med Leverpastej och ett med Kycklingpastrami + kaffe fick bli dagens frulle. Oops!

Men en Selfie i hallspegeln hanns med såklart ; ) Nu när fluffet på magen börjsr försvinna litegrann så vågar jag : ) Kan säga att jag aldrig i mitt liv skulle försöka mig på en sådan bild för 2 v sedan så visst har det hänt grejer!

Dagens Vikt: 64,1 kg



Var ledig i fm så började morgonen med ett Benpass med goa Paula - ska minsann få henne att älska Benpassen, just nu hatar hon dem ; ). Vi körde 1 bens pressar i Benpressen, Raka Marklyft & Bensparkar - helt färdiga!
Ni vet att jag lägger upp videos på Instagram väl. Hittar mig som "fitnessjusse".



Ok....det kommer bli en del formbilder på bloggen framöver ; ) blir alltid en gnutta stolt när jag känner mig så här mindre svullen!
Efter träning begav vi oss in till bästa Mmsports inne i Malmö och råshoppade allt möjligt kändes det som ; ) Mycket ptotein! Bästa tillskotten och sjukt nöjd med servicen - himla trevlig personal!



Innan hemfärd blev det lunch på "Mix & Eat" inne vid Kronprinsen : )). Mitt 1a besök n i liked it!!
Kaloriberäknade portioner - 340 Kcal nedan ; )



En riktigt bra dag helt enkelt! Kvällen har spenderats i Trelleborg med blivande samarbetspartner och PT klient <3


Dietdag 15: Älskar mitt jobb och trivs på diet.

Kategori:

Japp då är det : ))
Det finns ingen gång som jag mår bättre än efter ett riktigt bra utomhuspass med taggade deltagare eller ett riktigt effektivt och bra PT pass med en klient!
Det ät tack vare er som jag ÄLSKAR mitt jobb och det jag dagligen vaknar till - Ni är bäst!

Dagens Vikt: 64,2 kg

Nu går det neråt igen : ) känns just nu som om vågen imorgon bitti kommer visa ytterligare lite mindre - legat på gränsen i intag idsg känner jag!
Dieten går bara bra - det känns skönt att inte vara löjligt strikt och det är HELT UNDERBART att slippa all stress från arbetsplatsen. När jag tänker tillbaka så fattar jag inte hur jag kunde lyckas under min förra diet - Jisses vad galet! Måste ju nästan berätta om det i nåt inlägg frsmöver - Crazy dazy ; ).

Idag har jag kört en vilodag - sen är det full rulle hela veckan! Börjar imorgon bitti redan då ett Benpass med Paula väntar samt ett besök i Mmsports butiken i Malmö - shoppingdax : )

Imorse när jag kom ner i bilen så låg drt en present i framsätet - spännande!!! Och hur gulligt var inte det - goa vännen! Mega tack gumman <3

Hur glad blir man inte för de där fina orden.... : ))



Nu ikväll körde vi ett TRX Outdoor Fitness RUNNING pass i Svsneholm! Deltagarna var fsntastiska och vi klarade oss undsn regnet ; )



Nä dax att släcka o lägga mobilen. Klockan är 00.41 och ändå har jsg inte gjort allt jag borde! Får jobba ikapp imorgon ; )
Hallen hemms börjar bli lite mysigare iaf. Några tavlor och en lampa gjorde mycket!!

Natti natti på er!



Dietdag 14: Chins & Tävlingspladder.

Kategori:

En härlig Söndag trots skitväder och konstant regn ; )
Mötte upp Dessi (Get-Fit) och Cecil på Fitness Force imorse för ett Chins o Dips pass. Skoj! Hoppade Dipsen men Chinsen gick bra : ) För oss allihopa tyckte jag!



Träning delight och en massa tävlingssnack - Så himla värt det och så himla skoj att träffa andra likasinnade!

Hela kvällen har jsg antingen spenderat på kontoret el i köket! Bakningen blev skit men planeringen för hösten sitter snsrt där den ska : ) Mycket som händer denns hösten känns det som - KUL!

Har massa att blogga om men klockan är 00.28 och mina ögon går i kors just nu - fokus helt borta! : / Såååå lite mer detaljer en annan dag ; ).

Dsgens Vikt: 64,7 kg.

Körde ett Benpass med Mr T direkt efter Trelleborg. Det kändes bra! Testade även på lite Rodd intervaller ; ) Sluuuuuuut!


Dietdag 13: Axelont & Ätarmål.

Kategori:

En liten snabb nattlig uppdatering!
Axeln har inte blivit bättre, det gör mer ont idag och rörligheten har blivit sämre oxå! Har inte tränat idag men har försökt att vara i rörelse hela dagen : /.

Det blev en shoppingtur på Mobilia i brist på annat att hitta på när hösten nalkas i luften. Hittade en del fynd, nån present, lite grejer till lägenheten oxå handlade jag lite i för Träningseventet som vi ska hålla här i Skurup på Lördag : )).

Efter nästan 2 v diet och i gen ätardag el ätarmål förra veckan så vägde jag om och om ifall det skulle bli ett idag! Men med lite självömkan pga den onda axeln och bristande planering fick det bli en burgare på O'Learys i Lund (där vi åt efter min tävlingsdebut i Bodyfitness 2012). Men NÄ det var inte något speciellt faktiskt! Lite godis till filmen här hemma sen blev del av ätarmålet ; )
Naaaaa inte värt det heller - smakade intr speciellt gott. Krängde en del Daim i bilen men annars inga mängder! Mår bra av min dietmat faktiskt!

Dagens Vikt: 64,4 kg

Vägde mig för skojs skull nu precis för att se hur mycket det diffar morgonvikt/kvällsvikt ätatdag/morgonvikt efter ätardag....

Dagens KvällsVikt: 65,6 kg

Vi får se vart detta tar mig ; ) Just nu känner jag mig löjligt likgiltig pga smärtan i Axeln som strålar ner i armen - misstänker att något hänt med rotatorerna : /.

MEN...imorgon ska jag träffa Dessi på morgonen för ett Chins pass som jag hoppas ska gå vägen, det ska bli riktigt roligt! Efter det ska jag hämta upp bästa vännen och vovvar för lite Söndagsäventyr <3



Dietdag 12: Dips med Jannie.

Kategori:

Dagens vikt: 64,9 kg
Hmmm funderar på att köpa en ny våg, tycker att den diffar liiite för mycket utan anledning faktiskt : /

Anyway - I förmiddags var det PT klienter i centtum inne i Lund och efter lunch möttes jag och Jannie upp gör ett Dips/Poseringspass ihop : )
Alltid lika roligt att träffa denna goa, glada och snygga brud - vi har alltid skoj ihop på gymmet!
Dipsen gick bra! Testade att köra viktade med 10kg i 4 hela set - Kändes bra! Men något klickade till Axeln och sedan dess har jag tyvärr haft ont hela kvällen - lite oroväckande. Hoppas på att det bara ska försvinna tills imorgon - INTE speciellt sugen på någon nervinklämning just nu : /.

Nu ikväll har vi varit på grillat o häng hemma hos Jimmy o Lena - skönt att komma hemifrån lite och trevligt att bara kunna relaxa lite ihop : )



Dietdag 11: Vilodag - Kockardag.

Kategori:

Gokväll/Gonatt allihopa!

Då var vi här igen 23.53 är klockan - inte så begåvat att lägga sig så sent när man ska upp kl 04.45 - Aja har ju bara mig själv att skylla!

Igår cyklade jag och Linda 6 mil totalt! Wooooa - såååå slut i rutan jag var sen på em - kändes som om jag hade feber och var verkligen helt slut på - Noll energi! Träningsvärken i Ben & Rumpa hade bsra blivit värre under dagen och efter de där timmarna på cykeln så blev man knappast mjukare : /. Men skoj var det och riktigt mysigt med lunch i Smygehuk!



Började ju gårdagen med PT klient och sedan ett Dips/Bröst/Axel pass med goa Paula nere på Hälsopunkten <3
Dipsen gick helt ok - 25 + 12 + 10st
Sedan köttade vi på med Axlarna med bla Militärpress och Dropset i Hantelflyes - det kan man kalla kräkmedel - Gaahhh!!!

Passade på i uppvärmningen att Rulla lite ljumskar på Foamrollern : )



Dagens Vikt: 64,2 kg (Yeeaahh neråt)

Idag har jag kört lite PT och haft min härliga TRX grupp här i Skurup nu ikväll, annars VILODAG...städardag...fixardag...få rätt på kontorets stök dag....KOCKARDAG! Har stått en massa i köket känns det som! Preppade Tacopajer och räknade på recept samt förberedde maten för kvällens lilla vardagsmysiga bjudning <3 Hade Sami o Paula över på middag och lite skitsnack!

Det var ett smart drag att vila från träning idag - j*klar vad spänd jag varit i nacken och ÄR : / Skitnacke! Men imorgon är det allvar igen: Dips & Poseringsträning med Jannie inne i Lund efter förmiddagens PT klienter - Ska bli riktigt roligt : )).





Dietdag 10: Slagen hjälte.

Kategori:

Slagen hjälte efter dagens bravader - måste sova!!!
Uppdateringar om dagens äventyr imorgon!

Dagens Vikt: 64,4 kg

Dietdag 9: Vikten står stilla.

Kategori:

Gokväll kära ni!

Ok - vänsterjusterad text så fort jag arbetar på datorn...på telefonen kan man inte välja det i denna sketna appen : /.

Dagens Vikt: 64,7 kg

Det är 3:e dagen som det står stilla nu men det är bara att se till att ha lite is i magen och vänta och se om det kryper neråt till helgen ; ).

Idag har jag sett till att PT klienter fått svettats lite och att mina TRX deltagare på World Class i Trelleborg har träningsvärk tills på nästa Tisdag när vi ses igen : ). Har handlat hem lite varor som fattades i skafferiet och bakat Äppelpaj - en dietvänlig sådan såklart!

Till frukost idag blev det Protte Bullar med pålägg, till lunch blev det Kycklinggrytan med jordnötssås som vi gjorde igår, mellis 1 Äppelpaj med vaniljkräm, mellis 2 Banan/Mango/Protte Smoothie (i bilen nämligen) och till middag blev det en Lax wrap med mache sallad o paprika! Och en Prottedrink efter träningen såklart - BEN med Mattias i förmiddags : ).

TJOOOFFFFF - Så var 1850 Kcal förtärda!



Dietdag 8: Skitkasst Ryggpass, Mys med syrran och Goda frukostbullar.

Kategori:

Tjenare gänget!
 
SKOJ att se att mina läsare börjar trilla tillbax ; )
Ser en markant skillnad sedan jag började blogga regelbundet igen och det är ju faktiskt på grund av er jag bloggar, utan läsare är det ju lönlöst att blogga - då kan man lika gärna skriva dagbok som man alltid gjorde förr.
By the way - Har ca 28 dagböcker sparade som jag skrivit, började skriva redan som 10 åring ; ) Så skulle jag coola så vet ni att det är fullt möjligt att skriva en bok om mitt liv - hehe.
 
Idag har varit en väldigt blandad dag.
Började dagen med att baka bullar - det blev ingen PW som jag hade hoppats, kom inte ur sängen riktigt...MEN bullarna blev av så halvvägs ; ) God frulle med killen innan jobb.
 
Dagens Vikt: Stadigt på 64,7 kg
 
Efter frukost PT klient, efter PT klient egen träning - favoritpasset RYGG idag men det gick verkligen skit, ALLT gick skit, Chinsen var urkassa och dessutom bara 11 st första setet och alla andra Ryggövningar gick supersegt + att jag insåg att jag blivit jättesvag i Biceps - hmmmm dags att göra något åt Bicepsträningen ändå kanske.
AJA hoppas på ett bättre pass nästa gång - min mardröm är ju att tappa i styrka nu under diet - BIG NO NO!!
 
 
Fick kört mina intervaller på Löpbandet i alla fall - Fy fasen vad det suger - Gaaahhhh så tungt det är. Men CHECK på den idag : )
 
Efter träning bar det av mot Sjöbo för att träffa syrran och hennes goa pojkar. Vi begav oss ut på en Lekplats-Picknick (hade min lunchpaj med mig som jag smaskade på och lite Prottebullar att bjuda syrran på) Pojkarna tuggade Tom & Jerry kex för fulla muggar - ÅÅhhhh dom är ju så goda : )
Lite lek, lite trots men härligt att få hänga med dom en stund.
PT klient efter det, hem och mecka middag och sist men inte minst TRX Outdoor Fitness RUNNING i Svaneholm med mitt goa gäng och lite hemmafix innan läggdax och nu blogg - Jupp fullt upp!
 
 

RECEPT - Protein Bullar

Kategori: Recept

OK Dax att börja använda sig av den vänsterjusterade skriften på riktigt nu. Tycker personligen att den centrerade texten passar min blogg men såg att recepten inte alls blir roliga att läsa. Så vänsterjusterat från och med NU ; )
 
RECEPT - Protein Bullar
(Även detta receptet har jag fått av Annelie så ska inte ta nån cred för det, men det var så himla bra så jag vill gärna dela med mig av det till er allihopa ; ))
 
2 dl Bakprotein Mmsports
2 msk Mandelmjöl
4 msk Pofiber
2 msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
4 msk Chiafrön
2 msk Linfrön krossade
1 tsk Salt
 
Blanda samman alla ingredienserna i en bunke och blanda sedan i följande:
 
4 hela Ägg
4 dl Lättkvarg (0,3%)
 
 
 
Rör ihopa till en jämn och fin smet, klicka sedan ut smeten i 14 portioner på en plåt med bakplåtspapper, strö över solrosfrön och grädda dem i ugnen på 250 grader i ca 10 min. Ta ut dem och låt dem svalna av på galler.
 
1 bulle innehåller 81 Kcal.
 

 

Dietdag 7: 1 v DONE.

Kategori:

Det har redan gått 1 v sedan jag började tävlungsdieten och det har gått bra! Det känns bra i kroppen, fluffigheten börjar släppa och än så länge har vi hunnit med att göra den maten vi velat göra : )

Testade en Kyckling/Broccoli Paj idag - den blev faktiskt riktigt bra!

Dagens Vikt: 64,7 kg

2,2 kg mindre sedan start, det är vätskan som försvinner ur kroppen och det känns riktigt bra - plöffsigheten försvinner liksom! Nu ska det brännas fett ; )



Träningen gick oxå bra idag - PB i Dips - Det blev hela 17 st : ) Resten av passet flöt på, lite seg i Axlarna efter Dipsen men hellre det än träningsvärk efter Dipsen som sedan sabbar Axelpasset.



Testade Mmsports Power Gum innan passet - coffeinberikat tuggummi. Jo men en liten extra kick blev det nog el så var det helt enkelt endorfinerna från Dips PBn som triggade igång mig!

Sjuuuuk träningsvärk i vaderna har jag i alla fall efter Benpasset, längesedan jag körde vader och fyyyyyy f*n det känns!

Kom just hem från filmkväll hos bästa vännen. Lite morotsstavar och vitlöksdip, Cola Zero och Moccarutor - JO men det funkar väl när andra knaprar Chips ; )). Nu läggdax på hög nivå - ambition att börja med morgon PWs imorgon OCH baka protte bullar innan första PT klienten 08.00 , )

Natti natti på er!

RECEPT - Moccarutor a la Desire Devotion Olsson

Kategori: Recept

Om jag inte minns helt fel så härstammar detta receptet från Desire Olsson som också är aktuell i PT branchen och Fitness branchen ; )
Ni hittar henne på www.get-fit.se
 
 
RECEPT - Moccarutor Dietvänliga
 
Smeten:
 
200 g Äggvita
1 Äggula
200g Kvarg (Lätt)
45 g Caseinprotein Mmmsports Db Rich Chocolate
25 g Kakao
0,75 dl Stevia Strö
 
1. Vispa samman ägg och socker så pösogt som möjligt och balnda sedan ner resten av ingredienserna.
2. Kleta ut smeten på i en liten ugnsform klädd med bakplåtspapper, jag använde en stor form och den rann ut lite och blev ganska tunn så en liten form är att rekomendera.
3. Grädda mitt i ugnen på 150 grader i 20-30 min.
 
Glasyren:
 
100g 3% Philadelphia ost
10g  Caseinprotein Mmmsports Db Rich Chocolate
10g Kakao (Jag tog lite mer ; ))
3 msk starkt kaffe
2-3 msk Stevia Strö
 
1. Vispa samman smeten till en jämn och fin glacyr, tillsätt mer kaffe om den skulle bli lite för tjock.
2. Låt kakan svalna när du tagit ut den och bred sedan på glacyren och strössla över lite riven kokos.
 
NJUT <3
 
 

Fick receptet av en annan tjejkompis Annelie som jag coachade förra året då hon tävlade i både Decembercupen och på Luciapokalen : ) Här har ni fina Annelie - en riktigt snygg bild från Tävlingsdag 1.
 
Ni hittar Annelie på www.annielees.blogg.se
 
Just nu sysslar hon mest med Cross Fit inspirerad träning ; )
 
 
Snygga Annelie ; )
 

Dietdag 6: Frestelser.

Kategori:

Gokväll vänner!

Hoppas att ni har haft en hittills bra helg - det har jag haft : )
Började dagen med att överraska mina Bootcamp deltagare med en hinderbana - Vi hade riktigt roligt och solen sken på oss, svettigt & gottigt!

Dagens Vikt: 65,4 kg

Nu ikväll/em var vi hembjudna till en av mina bästa vänner Jonna och hennes NU faktiskt MAN Robin <3 Det var dags att fira deras lilla dotter Thila med en namngivelsefest och fira brudparet som gifte sig flr nån vecka sedan bara, utan att nästan någon visste - busigt!

Jupp men på Diet innebär fester och tillställningar ett sjukt sug efter godsaker men då gäller det att motstå ; )). Kändes helt ok idag förutom att jag missat att maten skulle serveras så sent (det är då man alltid ska ha en protte shake i handväskan).

På bilden ser ni en del av det gottiga buffe bordet med bla en favorit: hemmagjorda pizzabullar - Mumma <3 Men ni ser oxå min tallrik, det jag valde att ta - ingen ätardag idag o h blir nog inte alls nån denna helgen - vågen måste ner lite till först, mest för det mentala ; )).

Hade tagit med mig några Diet Moccisar som jag kunde mumsa på till kaffet och det funkade hur bra som helst!!

Tack finaste Jonnis för inbjudan och en trevlig fest!



Dietdag 5: Dietbak och Hemma-Fredag.

Kategori:

Tjenare allesammans!

"Vaknade" imorse vimmelkantig och trött. Vet inte om jag kan kalla det för att vakna när man knappt sovit något. Det var fullmåne igår och jag påverkas nåt sjukt av det. Rulla rulla rulla från sida till sida - Gaaahhh höll på att bli galen, inget var skönt!

Trots att det kändes som om man hade grus i ögonen när man åkte till jobb imorse så har dagen flutigt på bra : ) Hade förberett min första "Over night oats" i kylen så det blev den till frulle och rester till lunch, protteshake + äpple till mellis, vattenmelon o kaffe till mellis och riktig husmanskost till middag - På diet vis såklart... ; ) Vad gör man inte....haha!

Nu ikväll gav jag mig på atr baka Diet Moccarutor - fick en del recept av Annelie i Måndags och tror att just detta recept är Désirées från början (Get Fit Dessi ; )). Var tvungen att prova göra dem. Blev såååådär nöjd - skulle haft en mindre ugnsform så att smeten inte kunde flyta ut - de blev lite tunna, men goda : ).

Dagens Vikt: 65,1 kg



Idag hamnade jag på nästan 1900 kcal. Woops - liiiite för mycket faktiskt!! Planerat att ligga på 1800 Kcal nu i början! Körde dock Intervaller på Löpbandet idag efter Benpasset - Jisses hade glömt hur jobbigt det är ; ).

Dietdag 4: Man ska inte ropa HEJ förräns man är över...

Kategori:

Gokväll allihopa!
 
Wiiiiieeee klockan är inte tolv : ) Endast 22.34 i skrivande stund. Det blir bättre och bättre!!
 
Dagens Vikt: 65,1 kg
 
Idag har varit en SÅDÄR bra dag - Man ska verkligen inte ropa HEJ förräns man är över på andra sidan. Fick förfrågan av en omtänksam själ på Facebook igår om Bröstträningen gick bättre och BÄTTRE menar vi båda då att jag slipper nackontet efter passen.
- Ja faktiskt - än så länge ingen nackspärr i samband med passen, svarade jag.
 
Hmmm skulle jag aldrig svarat ; )
Körde Bröst och Dips mm i förrigår och imorse när jag skulle flytta upp huvudet ett steg på huvudkudden så knastrade det till i nacken och HEJ NACKSPÄRR - J*vla SKIT Nacke säger jag bara - Bläääääää! 
Ingen tid som passade mig hos massageterapeuten heller så vi får väl se hur länge detta håller i sig, känns som en sådan där riktig tuff en som endast släpper med knäck-hjälp : ((.
Körde lite rörlighetsträning för nacken och bröstryggen imorse innan mina första PT klienter men kallsvettades ändå av smärta hela förmiddagen : ( Sen blev det Ipren och Japp surade på soffan nerburrad i kudden och somnade.
Det är sådant här jag varit rädd för gällande att tävla i någon prestationskrävande sport som tex AF som jag nu bestämt mig för i vinter - tänk att vakna på tävlingsdagen med nackspärr när du dietat i 4 månader och krigat på gymmet med dina Chins och Dips - det skulle ju ta knäcken på en : /.
 
Yeah yeah slutgnällt nu då!
 
Jag spenderade kvällen på allra bästa sätt tillsammans med mina härliga TRX deltagare här i Skurup.
De var riktigt vassa i linorna idag och fightades på med nya övningar - Ni är grymma!
Nybörjargrupper körs igång till hösten så vid intresse kontakta mig på:
 
Efter middag bar det av ner till stranden för en kvällspromenad med killen och en kaffe till det - Mys! Det finns nog inget bättre sätt för avkoppling än en stund på stranden en nästan vindstilla kväll <3
 
 
Glömt att fotta maten idag men förutom detta ovan så har det blivit rester ; )
Man kan äta på ganska bra på Diet faktiskt om man bara väljer rätt grejer - fuskade lite med smältost och curryröra som vi hade hemma idag - vill inte slänga mat nämligen.
 
Dagens intag hamnade på 1630 Kcal.
 

Dietdag 3: En snabbis på stranden.

Kategori:

Hejsan gänget!

Än u en dag har passerat och klockan har passerat 00.00 i denna stund! Förstår inte vad problemet är med att lägga sig i tid... slutar i och för sig oftast sent. Bootcamp idag till 20.40, hem o lasta av däcken, anteckna passen med kvällens PT klienter, uppdatera Instagram o Facebook och nu blogg - Japp tiden springer iväg!

Dagens Vikt: 64,9 kg

Maten har funkat bra idag - hamnade runt 1800 Kcal. Var tvungen att slänga i mig en avokado tillsammans med kvälls caseinet - hungrig!
Frukost 1 port gröt med mjölk och äpplemos, 1 kokt ägg och 3 dl apelsinjuice.
Lunch blev stekt kyckling, matvetesalladen med persika och coleslaw som blivit över.
Middag Stekt lax med stekt potatis och pestokräm (rester helt enkelt)



Ingen träning idag - mest jobb och matfix, men taggar till lite inför imorgon då BEN står på schemat ; ).

I förmiddags blev det en tur till playan med Mattias - Joo men visst...där kunde vi inte stanna länge. Äckliga rapsbaggar, småspindlar och efter bara 15 min drog ett stort grått moln in över oss - Hejdå Mossbystrand! Hann åtminstone äta vårt mellis där nere. Vanilj Protein Pudding med Hallon - Yummie!



Dietdag 2: Matmeckar!

Kategori:

Todeloooo alla läsare!

Hoppas att ni haft en härlig Tisdag! Jag har haft det bra - saknar det fina vädret bara. Jag tänker inte tolerera att sommaren redan skulle vara slut!
Med maten går det bra - kommit upp i 1600 kcal idag och ingen huvudvärk, känns bra faktiskt!

Hunnit mecka ihop både lunch, middag och mat till morgondagens matlådor. Till lunch blev det Lax med stekt potatis och pestokräm och till middag blev det stekt kyckling med Matvetesallad med persika och lök - Mumma!
Massa kaffen med mjölk, protte drinkar och nu ikväll en god protte pudding med extra kakao SÅKLART ; ) Älskar kakao!!

Vikt idag: 65,7 kg



Efter lunch blev det ett Dips/Bröst/Triceps pass nere på gymmet. PB i Dips faktiskt: 16 st, 9 st och 6 st. Kryper snabbt ner i antal set efter set precis som chinsen men men det ska väl ta sig : )).
Sjukt att jag samlar på mig så mycket vätska som jag gör - nu så fort jag drar ner på kolhydraterna och sockret så släpper det : ) Känns gött faktiskt!



Fick invigt min nya kylväska och mina nya matlådor idag oxå! Och tusen tack till personalen på Restaurang Casablanca i Trelleborg som erbjöd mig att äta min matlåda hos dem under vårat kvällsmöte - Guld <3
Riktigt nöjd med mina nya kompisar nedan!



Än då länge ingen morgon PW - såååå segt att komma ut på morgonen - Usch!!

Natti natti på er så hörs vi imorgon!
Min ambition är som under förra dieten att blogga varje dag ; )).

Dietdag 1: En helt vanlig Måndag...nästan!

Kategori:

Tjenixen på er allesammans!

Nu ligger jag här nedbäddad under täcket med telefonen och klockan börjar närma sig 00.00 IGEN : / helt otroligt vad tiden springer iväg på kvällarna...sååå en kort uppdatering iaf.

Måndag idag och inte vilken Måndag som helst - 1a dagen på min 2a tävlingsdiet : )) Mot lite andra mål än 2012 och med lite andra förutsättningar så detta ska bli riktigt spännande faktiskt! Maten idag var lite av en utmaning då jag bokat in lunchdejt med Anneli och hennes kille och vi har dessutom vatit borta hela dagen. Har kännt mig lite låg och har huvudvärk fortfarande men inte så konstigt då jag insåg nu ikväll vid uträkning av dagens intag att jag bara kommit upp i 1300 Kcal - INTE optimalt sååå meeeer mat imorgon ; ).

Det blev gröt imorse, Choklad/banan milkshake med caseinprotein till mellis, kycklingsallad m bakad potatis till lunch, raw-bar o kaffe till fikan, Kalkonfile med hemmagjord Coleslaw till middag och en caseinprotein shake nu till natten.

Längd: 166,5 cm
Vikt: 66,9 kg
Fettprocent: 18,80 %

Det är mycket som ska hända fram till slutet av November men nu köööööör jag ALL IN ; ).



Kvällsdopp - Skateholm Beach <3

Kategori:

Idag var sista dagen - sista vanliga dagen... ; )
Bootcamp i morse och under dagen har vi storhandlat och rensat ut skafferiet och kylen - Imorgon är det dags...då börjar allvaret igen, det ska faktiskt bli j*kligt skönt att få ordning på allt!

Så här kan det se ut i kundvagnen innan diet.



Kvällen har vi spenderat tillsammans med Sami o Paula med gott grillat, goda såser, god sallad samt godis och antagligen säsongens sista jordgubbar : (.
Det blev ett halvt oplanerat kvällsdopp i Skateholm och Åsk-mys uppe på deras tak - en kanon Söndag helt enkelt <3





Berättar mer om gårdagen i Helsingör i morgondagens inlägg - Nu är det höööög tid att sova, upp om 4 tim : /.

Natti natti på er och hoppas att ni oxå sover gott till blixtar och dunder!!

Öland runt på Motorcykel!

Kategori:

Förra helgen bar det iväg!
Vi tog hojarna på släp och åkte upp till en stuga utanför Kalmar med 2 goa vänner!
På Söndagen begav vi oss iväg tidigt på 2 hjul för att köra Öland runt under dagen! Det var en riktig kul tur men tyvärr regnade nästan non-stop från morgon till nästan 16.00 på em : /.
Vi var blöta in på underkläderna allihopa men till slut ville solen titta fram - då njööööt vi till fullo - Älskar min Sommar <3



Första stoppet blev "Öland Choklad" butik och café. Under värsta regn och pskskuren stannade vi till i Kvarnen för Lunch - Pizza blev det ja ; ).



Fyren Långe-Jan var ett måste att besöka och jag och Paula kånkade oss upp på toppen med blöta MC ställ och kom ner lite torrare - Jaaa det var ju inte vindstilla där uppe precis ; ).



Norra Öland var helt klart finast och Allvaret såklart.



Vissa var tröttate än andra och fick man inte vindtorka i fyren så fick man se till att soltorka på beachen istället : ))



Innan hemfärd till stugan över bron käkade vi middag i Borgholm. En riktigt härlig dag med både glada och sura miner, regn-åska-blåst och solsken och många timmar på hojarna samt ömma rumpor <3