focusonfitness

Axlar & Triceps i Torsdags.

Kategori:



RYGG i Onsdags.

Kategori:






Bokskogen har rustat : )

Kategori:

Helluuuu allihopa så här in på halva veckan! Redan Onsdag och alldeles strax Torsdag : ) det går så jäkla snabbt. Igår fick bli en vilodag och istället begav vi oss ut på 7 kilometaren i Bokskogen - förena nytta med nöje.

Blev positivt överraskad av Utomhusgymmet - de har rustat upp det rejält så nu finns det hur mycket som helst att hitta på där. Lätt att jag ska dit ut och köra ett pass någon dag snart.

Fint besök i Skurup & Ben på Hälso.

Kategori:

Igår hade jag finbesök från Helsingborg minsann ; ). Annelie kom ner och hälsade på för att kolla in vår nys lägenhet och för lite go lunch och träning på det : ) Det blev Ben...mmm och det känns idag - riktigt go träningsvärk i rumpan.





Tror nog att jag kan tacka utfallsstegen för rump-träningen ; )



Lunchen blev såklart på SARAs och desserten fick bli efter träning hemma hos mig. Proteinpudding med lite lyx.



Superskoj att ha Annelie här och härligt att se henne med lite kött på benen igen - sist vi sågs var ju under Luciapokalen : ) Mot nya mål nu - nu stpr hon inför ett Marathonlopp så byggandet får väl vänta ett tag då då ; )).

1 dag back.

Kategori:

Tjenare allihopa!

Ja ligger en dag back nu känner jag. Ofta svårt att få till bloggandet på kvällarna - slutar ju oftast sent ; )).
Tänkte uppdatera er med bilder från gårdagens Axelpass - kort men intensivt.

Började passet med en liten uppvärmning, några krålrörelser för att komma igång i både Axlar och Bröstrygg i superset med Push-ups mot bänk.



Första övn ut - Axelpressar med hantlar. Yeah tillbax på mina 17kg hantlar, dock endast 4 reps/set men ändåååå ; ) känns gött.



Övn 2 - Hantelflyes



Övn 3 - Stångrodd 90 grader i sittande Rodd: Baksida Axlar.

Övn 4 - Militärpress

Övn 5 - Drag till hakan med stång.
Inte alls en bra övning för mig har jag insett (visste det innan men ni vet man vill ju prova o hoppas) pga tighta axlar och ojämna skukderblad så lyfter jag snett och det gör ont i toppläge även om jag bara går upp till brösthöjd - så den får utgå hädanefter : /



Känns gött i Axlarna idag - riktigt grym träningsvärk faktiskt.

Gästträning på Hörby Athlet Klubb i gott sällskap.

Kategori:

Hade en grym lördag igår.
Efter PT klienter och stentufft Bootcamp pass i snö och blåst bar det iväg till Hörby för en träningsdejt med fina Sofie : )



Gammal kollega och mycket älskad vän "som du sa gumman ; )" Alltid lika roligt att ses. Sofie tog med mig till Hörby Athlet Klubb - "Ett riktigt Jusse-gym" sa hon.

Jepp it was! Så vi gav oss på lite "hardcore" träning när vi ändå höll på. Kedjan vägde 9 kg så det blev väl 1 1/2 Chins med den på haha. Tillräckligt tung nu redan utan vikt ju.



Gött att träna med andra - man inspireras alltid till någon ny övning man inte brukar köra ; )



Sofie var grym i Dipsen.



Efter härlig träning stod middag klar hemma hos Sofie & Anders : ) på det en bit gott hemmagjort protrinbar och en kopp kaffe <3
The perfect date - hehe!
Tack fina du för en toppen dag!



Tungt på Axlar!

Kategori:

Blev en vilodag idag efter gårdagens Axelpass - ja jäklar vad tungt det var. Kändes som ett sådär bra pass, tror nog mer att jag var ganska fysiskt slut i kroppen efter de senaste dagarnas tunga styrketräning. Det var ju ett tag sedan man hade rutin på det ; ) Men gött känns det att äntligen ha kommit igång - känner hur man sväller upp i kroppen och blir lite köttigare : ).

Blir mycket bilder av min blogg nu när jag inte har så mycket tid att skriva. Många nyårslöften att ta hand om ; )









Skulle nog kunna vinna pris i fulaste min under träning : ) haha men den bjuder jag på! Kvällen avslutades med BOOTCAMP idag - det är ju Onsdag <3 Filmklipp från passet ligger uppe på Instagram. Ni har väl hittat mig på "js_focusonfitness" In o följ så får ni ständigt info om vad som försigår på Focus on Fitness ; )

Tack alla underbara människor som gjort min dag idag.
Krsm på er/coach

Jag ÄLSKAR mitt Jobb <3

Kategori:

En stund för mig, en kopp te och bloggen.
 
Tro det eller ej men idag sitter jag faktiskt vid datorn och bloggar : ) hehe hinner med det innan läggdax idag. Har gjort en kopp hett kvällste som jag sitter och njuter av under tiden. Behöver en stund att varva ner när jag slutar sent som idag (som de flesta dagarna), man kan ju inte bara komma hem och gå och lägga sig ju ; )
Idag startade vårterminens TRX - Nybörjargruppen idag på Måndagarna och Fredagarna kör vi Fortsättningsgruppen som denna gång blivit en Bland - Grupp - KUL det löser vi med anpassat upplägg.
 
Riktigt härligt gäng idag - det kommer bli en rolig grupp att jobba med.
 
 
Kände idag att jag ville dela med mig av de känslorna som jag bar med mig från denna arbetsdagen - en kort men givande arbetsdag och det är ofta i stunder då man har lite tid att varva ner som man lyckas titta tillbaka på det man har och känna efter ordentligt.
 
Jag ÄLSKAR verkligen mitt jobb - det är känslorna från idag!½
 
Just nu gör jag verkligen INGENTING som jag inte vill göra och det är en helt UNDERBAR känsla.
För ett tag sedan sade jag upp mig som gyminstruktör på Actic, dels för att det är Personlig Träning som jag vill jobba med och dels för att jag var trött på att jobba som instruktör just på Actic. Efter 3 1/2 år kände jag mig mättad och alldeles för drivande och kreativ för att gå runt i deras lilla bubbla ; )
Jobbar kvar som Personlig Tränare och det är det jag vill - jobba med mina klienter och få djupdyka i problemanalyser och känna att jag har tid med dem : ).
 
Jag älskar att jobba med människor - att det finns så många olika individer, att ingen är likadan och att alla har något att erbjuda - LIVET kallar vi det tycker jag, vad vore livet utan andra människor!?
 
Tänkte bjuda på MIN arbetsdag/ MIN dag.
Som Personlig Tränare är ingen dag likadan och idag var en KORT dag ; )
 
Eftersom jag sagt upp mig som instruktör så behöver jag inte längre gå upp 04.30 för att hinna till jobb i tid en Måndag morgon så idag sov jag till 08.00 och började dagen med en mysig frukost hos BÄSTA vännen och alla vovvarna inne i Malmö ; )
 
 
Eftermiddagen hemma sen bjöd på Träning tillsammans med Mr T <3
Riktigt GÖTT Rygg & Biceps pass.
 
 
 
 
 
 
Hem för att käka lunch och mecka lite träningsprogram till en av morgondagens klienter.
Vid 17.30 var det dags att ta sig ut i snö-yran för att köra ett pass med goa J nere på Hälsopunkten.
Nya program som introduceras och mycket teknikträning.
 
Här försöker vi lära oss att bara gå ner till 90 grader i knäleden, belasta hela fotdsulan, koppla in rumpan och koppla på bålstabilitetn samt hålla knäna stabila genom hela rörelseförloppet ; )
J är grym på att ta emot information och har målet i sikte - lite träning så sitter det snart.
 
Bra jobbat idag vännen <3
 
 
Hem efter det - middagen serverad (grym sambo <3)
Käkade och laddade med en kopp kaffe i lugn och ro innan det var dags att hänga upp linorna nere på Gummifabriken för att köra "vårens" första TRX pass med en av kurserna.
 
Hem, duscha, koka te ; ), renskriva träningsprogram och nu bloggen och klockan är ca 23.04.
Planen är att nanna innan 23.30 så att jag får min 8 tim skönhetssömn - I need it - DO YOU!?
 
Så - så här kan en mycket KORT arbetsdag se ut som Personlig Tränare!
Tack för en härlig dag och klappa er själv på axeln - VARJE dag gör ni NÅGOT BRA tänk på det ; )
 
/Coach
 
 
 
 
 
 

Härliga Ben & PhotoGrid nördar lite.

Kategori:

Japp igår var det dags igen - efter att ha haft sjuklig träningsvärk i baksida lår efter förra Söndagens raka marklyft så var det dags trots att det fortfarande var svårt att knyta skorna utan assistans ; )

Har blivit en riktig PhotoGrid nörd. Kul att samla bilderna till "en". Ok det är en go ego boost oxå ; )









Filmar mig själv under träningen och sen tar jag Screenshots på filmerna : )) Tack för tipset Angela : ) funkar skitbra när man tränar själv!

3 BRA anledningar till att filma dig själv under träning:

1. Teknik koll
2. Du får se din egen kropp i rörelse vilket kan vara både skoj och nyttigt - inte ofta man gör det - fångar även annat än bara den aktuella övningen, allt där emellan ; )
3. Du kan "Screenshota" från videosarna efterråt ; )

EGO BOOST kommer här!



En Jusse-Dag <3

Kategori:

Har haft en riktigt bra dag idag!
Im on my way back to my normal self!
Idag har hag orkat vara lika effektiv som jag gillar att vara och fått en massa gjort.

Morgon PT klienter



BOOTCAMP rekning i Bräknehus



Egen träning - Rygg & Biceps!
Kände mig stark idag - riktigt gött.





TRX pass i Trelleborg nu ikväll samt matlagning och hemmajobb!
Nu är det som vanligt på tiden att hoppa isäng - dålig på det där så inte konstigt att man är dålig på att komma upp på morgonrn heller. Imorgon väntar möte med eventuell Bootcamp sponsor ; )) Skoj!










Lets Kick some ASS ; )

Kategori:

Borde krupit ner under täcket redan men här sitter jag nu och klipper ihopa bilder från dagens träningspass tillsammans med Mr T : )

Jag körde Ben (el flamingospirorna som min PT klient brukar säga) hehe! Kändes gött - inga onda knän i alla fall ; )
Har haft en riktigt bra ledig dag idag, vi kom upp i tid, flyttstädat lägenhet, fixat med nya lägenheten o myst till det lite, hunnit träna, göra mat och blogga. Imorgon bitti väntar en morgon med 2 goa PT klienter och lite jobb hemma innan kvällsjobb i Trelleborg : ) Nu kör jag igång med TRXn på World Class igen.







Grabben är stark : ) De där trissarna är inte att leka med. Grymma dips med 15 kg hängandes.

Känns riktigt bra att vara på G igen. Step by Step så ska jag tillbaka till Djungel-Jusse ; ) Just nu känner jag mig som en räka i kroppen och sjukt mjuk.

Axlar igår och vila idag.

Kategori:

Då var det Fredag idag - jag ksn inte säga det för många gånger, det är galet vad tiden bara går : /.

Igår blev det ett halvdant Axelpass mellan PT klienterna i Lund! Nackspärren vill inte riktigt ge med sig. Men...det blev ett pass i alla fall ; ).



Körde faktiskt lite mage på slutet oxå ; )
De där omvända Sit-upsen är inte att leka med - waaahooo nästan kramp i magen.



Idag har jag mestadels jobbat - helt slut efter Lund idag - så väl hemma blev det till att ta det lite lugnt innan PT klient och sista TRX passet med Grupp 1. De var taggade och jag med så tufft blev det. Hehe så tack för den här gången allihopa ; ) Jodå...men TRX är kul...så att ehhh...


Haha godingar!

Tillbakablick på ett tufft men BRA 2013.

Kategori:

Bildbomb från ett intensivt och tufft år men samtidigt sååååå ROLIGT!
Genom att starta upp mitt företag och övergå från att vara anställd till att bli egen företagare har varit så lärorikt för mig - har lärt mig massor om mig själv!
 
Samtidigt som det varit det tuffaste året hittills i mitt liv så har det varit skitkul verkligen!
Är riktigt STOLT över mig själv ; )
 
PW på Beachen med Mr T Februari 2013.
 
 
Började samarbeta med World Class trelleborg - Mingelkväll 2013.
 
 
Stark 2013.
 
 
Min mamma blev äntligen frisk från sin Depressionsångest sedan 10 år tillbaka <3
Fick tillbaka min mamma : ))
 
 
Kickade igång företaget 2013.
 
 
Grillning hos Sabbis Sommar 2013.
 
 
Började samarbeta med Hälsopunkten 2013.
 
 
Fick hjälp av Magnus med grymmaste dekalerna till bilen 2013.
 
 
Went BANANAS 2013 ; )
 
 
Gävle  och kärt återseende med Roxanne från J.A.C.K i Kongo Sommar 2013 <3
 
 
Härligt Sommarmys med Mr T i Köpenhamn Sommar 2013.
 
 
 
Födelsedag nr 27 Sommar 2013.
 
 
Kul att pappa alltid kan se normal ut på bilderna ; )
 
 
Ledig 2013.
 
 
Spillepengen i Malmö med Sabbis och vovvar <3 2013.
 
 
 
Utbildning i TRX Suspension Training i Jönköping 2013.
 
 
Startade upp "BOOTCAMP Holistic Fitness 4 JO" tillsammans med min samarbetspartner Johanna : )
I LOVE THIS <3
 
 
SPA i Polen med bästa Jonnisen och lilla Thila i magen 2013 : )
 
 
Startade ett samarbete gällande Rehabträning med RYGGCENTRUM LUND <3
 
 
Inbjuden till radiostationen DIN GATA för PT Snackis 2013. 
 
 
 
Kopparhatten med mina favoriter <3 2013.
 
 
 
 
 
Stockholm och Gävle i oktober 2013.
 
 
 
 
 
KULLEN med älskade mamma 2013.
 
 
 
Tjejträff med Lantan brudarna (tjejerna sen gymnasiet) 2013.
 
 
Sambo <3 2013
 
 
 
Ätit precis ALLT jag velat 2013
 
 
Jobbat min ALLRA sista dag som Gyminstruktör på ACTIC 2013.
 
 
Flyttat 2013.
 
 
Sist men absolut inte minst så har jag fått äran att träna en drös helt fantastiska männiksor.
Både i TRX, som PT klienter och ute i skogen på BOOTCAMPen.
Ni är helt fantastiska och det är såååå roligt att få följa med er på era resor
2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att ha fått coacha och följa Annelie på hennes resa till BodyFitness scenen 2013 <3
 
 
 
 
Decembercupen & Luciapokalen 2013 med dessa underbara tjejer <3
 
 
 
Firat jul med familjen 2013 <3
 
 
 
 
Och med TOMTE BOOTCAMP såklart ; )
 
 
 
Och haft ett GOTT NYÅRS FIRANDE 2013-2014
 
 
Förstört formen 2013 med alldeles för lite träning - men det är det ändring på NU ; )
 
 
Det var liiiiiite av allt som hänt under detta gångna året!
Är nöjd med mitt 2013 och kommer att se till att 2014 blir snäppet BÄTTRE ; ))
 
Mot NYA mål nu <3
 

Nyårsträning igår <3

Kategori:

Jobbade 08-12 på ACTIC i Veberöd - min ALLRA sista dag som gyminstruktör.
Efter 3.5 år i den branchen och på det företaget så tackar jag för mig gällande den biten - dags att gå vidare.
 
Trots Nyårsafton och trots att någon spydde i vasken precis innan stängning så fick jag äntligen till ett Ryggpass efter att ha plockat isär vattenlåset och tryckt i mig ett SNICKERS eftersom jag inte hunnit käka något då de 4 sista timmarna i gamet blev ganska hektiska ; ))
 
 
 
Biceps fick sig oxå en känga - dags för dem att börja arbeta igen - Varför inte göra det man är bra på liksom ; )
Har ju undvikit dem eftersom jag har ganska bra rmar och blir de för stora ser axlarna mindre ut om man tänker symetri och tävling, men JUST NU efter skada och sjukdom så måste jag få vara bra på nåt känner jag : ))
 
 
 
Grrrrrrrraaaaahhhh..... ; )
 
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!