focusonfitness

...Massa massa träning <3

Kategori:

En liten fortsättning på min dag.
 
Arbetsdagen slutade 14.15 idag - GUD jag minns inte sist då jag kunde gå från jobb den tiden. Viktigt möte på det och sedan bar det ut och iväg på dagens 2a kardiopass - 1 tim PW i byn tillsammans med Neyo i lurarna ; )
 
 
 
 
Hem - krängde en Prottedrink, 1 riskaka med honung och en Espresso precis innna träningspasset. De enda kolhydraterna som jag sätter i mig just nu är 1 Riskaka innan styrkepasset och 1 efter ; ) Körde dock några körsbärstomater och lite lök till middagen idag - inga problem.
 
Körde ett pass tillsammans med T idag på Hälsopunkten här i Skurup.
 
Älskar min friviktsrodd <3
 
 
 
 
Efter att vi hade kört Hantelcurls ihop kände T att det var dags för ännu en Biceps övning medans jag traskade bort till löpbandet för att ge mig på intervallerna ; )
Endast 1 Bicepsövning för mig - TACK.
I BodyFitness är det Triceps som ska vara mest utmärkande av de 2 : ) Är ganska stark i båda vilket resulterar i liiite för stora armar i förhållande till Axlarna - tycker jag.
 
 
 
JAPP - KOlla in : ) Det börjar minsann krypa fram ådror lite här och var - tydligast är den på Höger Biceps och den på Vänster Axel ; ) Syns dock inte alls lika tydligt på bilden - men liiite skojigt jue.
Bara vi Fitness brudar som tycker att sådant kan förgylla träningspasset.
 
 
 
Om ni undrar varför jag har den där fula skarfsen på mig igen så är det för att jag måste ha den under mina PW:s då mina hörlurar till telefonen vägrar stanna kvar i öronen ; )
Träningspasset gick bra med tanke på hur lite jag ätit idag - undrar verkligen vart energin kommer ifrån när man ligger såååååå lågt på kolhydrater - det är verkligen fantastiskt hur kroppen anpassar sig.
 
Tack o Lov för att det finns Celsius att ta till när tröttheten faller på - I LIKE <3
 
Kvällens middag.
 
 
Ha det gott alla - CIAO o Natti på er.

D - Dag 90: Hemmakardio - trög morgon.

Kategori:

Guuuuuud så tungt det var att komma upp ur sängen idag - klockan ringer, det är kallt i lägenheten, regnet öser ner utanför och bara tanken på att detta sin fot utanför dörren gör att håret reser sig på armarna : / Brrrrrrrr!!!

Så vad motiverade mig till att rulla ur sängen idag (lite senare än planerat dock) gå ner till tvättstugan och hämta upp tvätten, blanda en BCAA och sätta mig på motionscykel -

JO - bara det faktum att jag lovat mig själv att klara detta - den 1a December ska jag stå på scenen på Scandic och åtminstone veta att jag gjort ALLT jag kunnat ♥.

30 min hanns det med sedan var det dax att fixa till sig lite innan jobb.




D - Dag 89: ALL IN mot Scenen nu - INGET stoppar mig ; )

Kategori:

Nä behöver jag egentligen säga mer just nu?
 
Fick reda på på Teamträffen att ca 5 - 6 kg till ska bort innan jag når tävlingsformen så NU är det minsann inget annat som gäller - 5 v kvar och jag ska köra JÄRNET.
Nu är det inget som kan stoppa mig - Tävlingarna kommer gå före allt annat nu ; )
 
Nu är det Styrketräning i stort sett varje dag, Intervaller efter styrkan 15 min, PW både morgon och kväll de dagarna jag har möjlighet till detta - i stort sett alla utom Måndag som idag då jag börjar 06.15 i Lund. Funkar liksom inte att stiga upp 03.30 för att dra ut på PW 1 tim : /.
 
 
Lagom road att dra ut på PW  i regnet efter ett tufft Intervallpass efter styrketräningen på gymmet - haha. Inpackad i ALLT som kan hålla mig varm.
 
Casein-pudding till Kvällsmål.
Passade på att blogga i kapp lite under tiden : )
 
 
Myyyyyys i Jusses lägenhet - rökelserna puffar på och de levande ljusen värmer verkligen upp stämningen dessa regniga trista höstkvällar <3
 
 
GUD idag har jag i stort sett bara käkat massa protein. Enda kolhydratskällan har varit 1 Riskaka med 1 tsk honung på innan styrkepasset och 1 Riskaka naturell efter styrkepasset tillsammans med en prottedrink.
 
Känner mig heeeelt okey faktiskt, men NU måste jag nanna kudden så att jag inte hinner bli hungrig igen innan jag somnar ; ) Caseinet mättar ju inte superlänge precis.
 
Imorgon bitti är det PW innan jobb - spännande att ta sig upp ur sängen 05.00 och ta sig ut - 
HEJA HEJA HEJA....
 
Kram på er allihopa och NATTI!

D - Dag 87& 88: Lite "Update" från helgen i Stockholm.

Kategori:

Bloggens app var inte det bästa som hänt mig precis ; )
Skrev världens längsta inlägg i fredags kväll med en massa bilder och känslor som jag ville dela med er men när jag publicerade det på bloggen så försvann alltsammans - aja - skrev ett par rader till er i alla fall : )
 
Tänkte därför göra en liten "Update" i bilder från min fina helg i huvudstaden tillsammans med mina goa Gävle-brudar och med de tuffa tjejerna från MMSports BF team <3
 
FREDAG.
 
Intar City med Nattis under dagen - hade ingen aning om vart vi var eller skulle men tydligen var denna byggnad i bakgrunden konserthuset ; ) Mys på stan <3
 
 
 
 
 
En oväntad samlad elit på ett av Stockholms caféer <3
Bästa djurvårdargänget ever!
 
 
Emma, Jag, Ellie & Elin (& Nattis bakom kameran : )
 
Kvällen spenderade jag tillsammans med Nattis och Ellie - middag ute på stan - MUMMA!
 
 
 
 
Finaste <3
 
 
 
En helt underbar välbehövd kväll tillsammans - detta kunde vi integjort bättre tjejer - man behöver verkligen varandra.
 
 
LÖRDAG!
 
Började dagen med en 1 timmes PW ute i Älta tillsammans med Nattis dä vi bodde hos hennes kära syster.
 
 
 
 
Riktigt härligt väder denna helgen - minusgrader och alldeles vindstilla - mmmmmm soooool <3
Synd att inte Skåne får sådana höstdagar och vinterdagar.
 
 
 
Dagen spenderades i Inspirationens tecken <3 Tillsammans med de andra BF tjejerna i MMSports Teamet - 
TEAMTRÄFF!
 
 
Hanne, Jag, Elinor, Elin, Ylva, Cecilia & Ellinor.
 
Kommer lite fler bilder från träffen i ett senare inlägg. Tog inte så mycket bilder själv - var fullt upptagen med att ställa 1000 frågor till de andra tjejerna ang allt från diet till posering - KUL - man kan verkligen dra nytta av varandras kunskaper.
 
Vi samlades på Hälsoforum i Sjöstaden för lite snack och presentation - Ylva gick även igenom lite posering. Tyvärr kunde Maria inte komma som gästföreläsare, men vi fick en massa bra tips ändå ;) Efter detta egav vi oss iväg till MMSports butiken för ett besök - nyöppnad på Sveagatan - ska ni ha tillskott så är detta
"The place to be" : )
 
Efteråt drog vi allihopa vidare till SATS på Odenplan och tränade tillsammans. MMSports grabbarna hängde oxå på och MMSportarna regerade gymmet denna eftermiddag : ) Coolt.
Lite mer poseringstips efter träning - och efter det var det dags att bege sig.
TACK tjejer för en härlig dag tillsammans - ser fram emot att lära känna er ytterligare <3
 
 
SÖNDAG.
 
Började dagen med en PW tillsammans med Nattis såklart - något får man ju åstadkomma trots att man är på semester.
 
 
 
Passade på att knäppa en formbild då hennes syster hade en mega helkropps-spegel i hallen - lyx.
 
 
 
Dagsutflykt till AQUARIA - hälsade på Ellie på jobbet : )
 
 
 
 
Hittade NEMO ; )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När det var Hajmatning så fick jag minsann mata Rockorna : ) Så himla fina <3 Haha - slurp så sög de ur maten ur handen på mig.
 
 
 
 
 
Det fanns många lustiga varelser på Aquaria - Haha vad tusan är det här - jo det var någon typ av Ål ; )
 
 
 
 
 
Sötaste små Sjöhästar - det är väl coola djur om något ; )
 
 
För er som inte vet så har jag inte alltid jobbat med träning och kost - jag är utbildad Djurvårdare i grunden och har jobbat tillsammans med dessa goa tjejer på Furuviksparken utanför Gävle bla : )
 
Tack Ellie för en mysig upplevelse på Aquaria <3
Du e bara för go.
 
 
Resten av kvällen mös jag o N runt på stan - det har blivit en hel del goda kaffe denna helgen - mycket Espresso House - Gött ; ) Cortadon är ju gelt klart favoriten!
 
På Centralstationen hittade vi denna lilla resaurangen - NEJ det blev inte kvällsmålet men jag tyckte att det var så komiskt att den hette "SVENSKA KLASSIKER" oxå tittar man på menyn vad de serverar - "EHH OKEY?"
 
 
En stoooooor varm KRAM till goaste vännen min innan vi skiljdes åt på centralstationen - alltid lika trist att lämna varandra när man aldrig vet när man får ses igen. Nu blir det i alla fall efter mina tävlingar. Från och med Måndag så är det "ALL IN" "ALL IN" som gäller - inga genvägar och inga ursäkter -
 
NU KÖR JAG JÄRNET mot SCENEN - Inget som ska stoppa mig nu <3

Med mina underbara ♥

Kategori:





Skrev världens längsta inlägg igårkväll om min härliga dag i Stockholm men blogg.se valde att trolla bort alltihop vid publiceringen.

Japp - det blev ännu ett ätarmål denna helg - väl värt och njutbart tillsammans med bästa sällskapet ♥.
Ser denna Teamträff som porten in till sista steget mot målet - efter helgen är inga snedsteg tillåtna och allt inför tävlingen kommer prioriteras före ALLT annat : )



Myyyys.








D - Dag 86: Början på en trevlig helg i Stockholm.

Kategori:




Jodå - äntligen så fanns det tydligen en blogg.se - app till Android oxå. Nu kan jag oxå blogga "On the way". Så provar det just nu då jag ändå sitter fast i Pendeltrafiken. Någon olycklig själ som hoppat framför tåget så vi står stilla i Märsta : (.

Kändes helt underbart att ränna runt på flygplatsen och endast att ha en enda väska och mig själv att hålla reda på ; ) Det är då jag trivs som bäst.

Tydligen sitter Nattis oxå fast på andra sidan Stockholm - längtar efter att få krama om henne på centralen och avnjuta en dietvänlig lunch i stan tillsammans : )

Så det enda jag kan göra här är att blogga, läsa några sidor i min Afrika - bok och njuta av att bara ta det lugnt en stund - i Will ♥

D - Dag 83,84 & 85: I väntans tider.

Kategori:

Jo så känns det nu - här lunkar man runt i en allmänt tråkig vardag i väntans tider på att tävlingen ska äga rum så att man kan få äta sina Lussebullar ; )
 
Tur att man har en massa goa människor runt omkring sig som kan muntra upp en då och då ; )
Hemma, på gymmet, på jobb och över bloggen.
Idag var det sista Torsdagen jag jobbade kväll ute i Veberöd på ett bra tag - delade känslor faktiskt - har haft den där Torsdagskvällen sedan vi tog över där ute och kommer definitivt att sakna den och alla goa medlemmar som kommer med den : ) 
Måste ha mer tid åt mina PT kunder och mig själv - NU måste vartenda träningspass bli av fram till Tävlingen, varenda PW och varenda intervallpass - inget fusk med maten och jobbet får minsann vänta ; ) 
FULLT FOCUS på MÅLET!
 
Har dock väldigt svårt att sluta med mjölken i kaffet ; ) FAN!
Avvänjning lär behövas.
 
Tidigt imorgon bitti kommer jag att infinna mig på Sturup för att ta flyget till våran kära huvudstad -
TEAMTRÄFF med de andra BF tjejerna i teamet MMSports - FAN vad skoj det ska bli - längtar verkligen.
Det ska bli riktigt roligt att komma iväg och som ni vet så har jag ju en speciell fettish gällande flygplatser - finns inget annat ställe där jag känner mig mer "PÅ RÄTT STÄLLE" liksom ; )
 
 
 
Om jag har möjlighet kommer jag uppdatera er lite på bloggen men det blir nog dessvärre via telefonen och det innebär inga bilder förrän jag är hemma igen : (. Trist att man inte kan lägga upp bilder på bloggen via nallen - har gnällt om det tidigare jag vet - Men sjukt störigt.
Någon av er som har en blogg som ni kan blogga med via mobilen och även lägga upp bilder så får ni gärna tipsa mig : ) Då blir det ett byte efter tävlingarna : )
 
Nä nu är packningen klar - ett fåtal kycklinglådor och tonfiskburkar fick följa med så jag klarar fredagen sen får resten lösa sig.
 
Passar på att önska er en trevlig helg och vill tacka alla mina goa PT kunder och restrerande medlemmar för en fantastisk arbetsvecka : )
Det är ni som gör mina dagar - glöm inte det!!
 
KRAM o NATTI.
 

D - Dag 81 & 82: F*ck dieten : /

Kategori:

Usch ja - igår var verkligen ingen bra dietdag.
Första helgen denna helgen som jag skulle överleva utan ett ätarmål : / Det gick mindre bra : (
Var iväg i Malmö på ärenden och kände hur hela kroppen slutade att lyssna på mig - benen blev som spagetthi och jag kunde inte tänka - en mera apatisk Jusse trädde fram - sur och grinig.
Mot kvällen var det tänkt ett Benpass - Hmm hade ju AKDRIG gått om jag inte käkat ordentligt - ingen aning om detta enda ätarmål jag haft innan har gjort så pass stor skillnad eller om jag bara hade en urkass dietdag : /
 
Tyvärr så är jag ju den där typen - ALLT eller INGET - så när jag börjat synda kunde jag lika gärna dra på ordentligt - AND I DID : ) SHIT - Pinsamt i efterhand att skriva om det men jag tänker inte vara den som utelämnar snedstegen från bloggen - vill att ni ska veta att även vi fanatiker SYNDAR!
 
Kycklingwrap på Waynes - Kakbuffé, JA : / KAKBUFFE på Vismarlövs kaffestuga - 1/2 Pizza innan Benpasset
 
Men detta var verkligen första och sista gången som jag går över gränsen på detta sättet - tävlingen närmar sig med stormsteg och sånt trams finns det inte tid för. 5 veckor kvar bara tills man ska stå där på scenen i sin bikini och vara i TOPP-form : )
 
Efter en 14 timmars arbetsdag idag och ett helt okey RYGG & BICEPS pass är det ännu en gång dax att gå och lägga sig här hemma : ) Ville skriva ett par rader då det aldrig blev något inlägg i Söndags kväll - Sorry alla godingar som följer bloggen - KUL att ha så många läsare.
 
Dagsformen i mitt mys-Better Bodies linne ; )
Valde att använda detta linne som jag vann på Rep-Power tävlingen som Nattis-linne då det är för stort att träna i och jag är inget "fan" av att träna i bomull.
 
 
I helgen som kommer flyger jag upp till Stockholm på Teamträff med BodyFitness tjejerna i MMSports - YEAH ska bli superkul verkligen. Ska även få hänga med mina goa Gävle brudar några vändor - Underbart.
 
Behöver verkligen en BREAK & vara LEDIG på RIKTIGT ett par dagar.
 
Natti natti på er <3

D - Dag 77,78,79 & 80: PT jobb, jobb, Actic Training Day & HELG FAKTISKT!!

Kategori:

Hejsan allihopa!
Gud alltså - min tid räcker verkligen inte till alls längre - jag skulle behöva dubbelt så långa dygn för att hinna med något annat än BARA jobb : ( TUR att man ÄLSKAR det man gör.
Men ibland räcker inte det till då man inser att man måste hinna med annat som att handla, städa lägenheten, tvätta, träna själv <3 och ett STORT plus i kanten skulle ju vara om man kunde få hinna med lite RIKTIG fritid oxå - umgås med vänner, skymta familjen då och då och kanske t.o.m få en stund över för ingenting!!
 
Ursäkta min bitterhet - men har jag inte rätt!? Eller har alla det som jag kanske?
Ångrar litegrann att jag sagt att jag skulle infinna mig på ett event på jobbet idag : ( Skulle ju tagit min Lördag åt att göra alla de grejer som inte gjorts i veckan som jag nu måste klämma in imorgon (Söndag) Där rök den oplanerade Söndagen : (
Sen ska jag faktiskt unna mig en helg i Stockholm denna helgen som kommer efter denna - ska bli RIKTIGT ROLIGT - vi ska ha Teamträff med alla BodyFitness tjejerna på MMSports - föreläsning av Maria Eriksson, träna tillsammans och poseringsträna - GÖTT - lite nya inputs behövs : )
 
...men då medför ju detta att allt som ska vara gjort till veckan efter den helgen måste OXÅ göras imorgon : / För i veckorna är jag bokad från morgon till kväll - minst 12 tim spenderas på jobb varje dag - SUCK vad dagarna är för KORTA! JA så jag vet ju vad jag ska göra imorgon i alla fall : ))
Förlåt för allt gnäll men lite stressad just nu och ingens liv går som på rosor hela tiden - Eller hur ; )
 
 
Just nu känner jag mig faktiskt lite så här : ) Ganska delad i mina tankar, känslor och värderingar.
Antar att det är en hel del DIETENS fel oxå : ) Jag har ju faktiskt inte hittills trots 80 dagar av ganska tuff diet på runt en 1400-1500 kcal/dag klagad på dieten eller skyllt ifrån mig på den - SÅ nu gör jag det ; )
 
Uppdaterar er med ett mer positivt inlägg ikväll när jag äntligen bara kommer vara hemma efter ett förhoppningsvist lyckat träningspass : ) Tänkte skriva lite om min diet för det har jag inte gjort så mycket ; ) Ni kanske undrar vad jag äter, hur och när? : )
 
Nu ska jag ta en varm o go dusch sen bär det iväg till Actic Skrylle för lite PT och efter det soenderar jag eftermiddagen på Actic Delphi i Lund - hjälper till med Fysprofileringen - kommer hålla i Armhävningarna - en del av styrketesterna - KOM OCH KÖR JÄRNET Vet JA <3

D - Dag 76 Del 2: Alexandra Vusir

Kategori:

Har du någon gång funderat på att tävla i BodyFitness?
Tävlar du i BodyFitness? el kanske Bodybuilding....
 
Denna coola, söta, fina bruttan är både omtänksam och serviceminded.
Har just beställt mina bikinis av henne och hon har levererat med snabba svar på mailen, tillit och en positiv inställning.
 
Rekomenderar henne varmt.
 

D - Dag 76: Dietmat på Pizzeria Olympia.

Kategori:

Vilka underbara grannar vi har på Olympen - Pizzeria Olympia underlättar mina dagar jag dras med denna tröga diethjärna.
 
Specialbeställd Kycklingsallad.
100g kyckling
Lite paprika, majs, Isbergssallad (tyvärr hade de bara isbergssallad) & lök.
 
30kr : )
(Tur vi har specialdeal med dem) Helt underbart dagar då man beräknat antalet matlådor fel eller helt enkelt stannar längre på jobbet för att träna eller jobba : ) Funkar ju så länge jag får lov att äta något som är saltat ; )
 
 
Blev t.o.m sallad över till ett av mina mål imorgon - wiiieeeee.
 
TACK Olympia Ni är BÄST!
 
Lite dagsform - just hemkommen från ett Tuffare orkeslöst Benpass på Olympen.
 
 
Nu ska jag tvinga T till lite Tisdagsnöje - Dax att ta alla måtten igen : )
Har inte gjort det sedan början av dieten - KUL att se skillnaden - får väl leverera resultaten här på bloggen sen.
 
CIAO!

D - Dag 75: Tävlingsbikini <3

Kategori:

Tjooo - hopp - OJ OJ OJ vilken dag : )
 
Efter att ha jobbat från 06.15 - 20.00 drog man på sig uniformen och började kriga i gymmet ; )
Sjuukt egentligen - vart kommer energin ifrån? Fick dessutom byta ut middagen mot en proteinare och ett rågknäcke : / Ehhhh OK!?
 
Musik - Tävlingsbilder i huvudet på den eventuella formen ; ) - Målmedvetenhet - Envishet - Rutiner
 
Idag blev det bestämt vad för typ av Finalbikini jag skulle ha : ) COOLT! 
Det blir en Mörklila i ett skimrande tyg med kristaller på - och Rond 1 bikinin är ju svart som vanligt - för er som inte vet. Så låt oss hoppas på en finalplats nu då ; )
 
 
Detta lila tyg fast med denna typen av mönster i tyget ; )
 
 
Och med en massa krisaller på såklart - det blev lite fler än jag tänkt mig - bestämde mig för att lägga lite mer pengar än planerat då detta faktiskt är "Once in a lifetime" eller JA troligen - om jag inte fastnar i tävlingsträsket efteråt <3
 
Har anlitat en supergo tjej till att sy bikinin - känd inom dessa kretsar -
Alexandra Vusir <3
 
Tror ni att det kommer bli fint? Jag tror att jag kommer blinga som aldrig förr - haha hoppas hoppas nu bara att man går till final i en av tävlingarna så att man kan få använda den ; )
 
Fick ett sms av en av mina goa PT-kunder idag efter hon varit på gymmet och kört sitt pass idag:
 
"Man brukar ju säga att hoppet är det sista som överger en"
 
 
Underbar bild - gillar den ; )
En mera motiverad själ får man minsann leta efter - taggas till tusen och en jädra självdisciplin - Grymt bra jobbat C - so far so very good <3
 
 
Kvällsmellis med Mumma <3
 
 
125g lättkesella med 1/2 BoyScience Whey 100 vaniljprotein och 1/2 tsk kanel.
 
Natti på er allihopa.

D - Dag 74: Sista ÄTARMÅLET och en HEMLIS!

Kategori:

Då var det över - allt det goda är nu borttaget från dieten : ( Inget mera Ätarmål fram till tävling - SHIT!
Nu kommer varenda dag att se exakt likadan ut - självklart kommer dagarna att skilja sig åt beroende på hur man jobbar, om man lyckas få i sig alla målen osv osv men över lag ska de se likadant ut i 6 veckor framöver ; )
 
 
Började denna underbara Söndag med ett RYGG & BICEPS pass inne i Malmö med finaste Jess <3
Gästträning på MuscleZone på Värnhem - bara vi och några få killar på plats - ganska gött att vara ute på gymmen tidigt en Söndag morgon - aldrig mycket folk då.
 
Det blev "HÄNG" i Omklädningsrummet där efter med prottedrinkar, poseringsträning och tävlingsplanering ; )
 
 
Vill ni veta en liten Hemlis <3 
Ja det blir ju ingen hemlis efter detta men efter många om och men så hade jag ju bestämt mig för att bara köra Decembercupen eftersom jag kände att min poseringsträning gick segt och visste inte om mina nerver skulle hålla för LuciaPokalen OXÅ - Men.....
 
Idag står det KLART - JAG ska köra både DECEMBERCUPEN & LUCIAPOKALEN - Wohoooooo.
Jess hänger med upp till Göteborg som coach - vilken ängel jag stött på - du e bara för go gumman - BÄST på att motivera dessutom "Motivation för Hälsa" Du valde rätt företagsnamn - BANG!
Satan i gatan vad spännande allting blev plötsligt - TAGGAD till tusen.
 
<3
 
Eftermiddagen bjöd mig på en ÄTARDAG faktiskt - den allraste allra sista : (
Födelsedagskalas för vår finaste Theo - min ena systerson - KRÄNGARDAX för en dietande mage.
 
 
JA det blev en del GOTT : ) Hihi - men det förtjänar jag väl!?
 
 
Blev lite till efter detta : ) Syrran är en klippa på att baka - hallongrottorna var gudomligt goda : )
Haha - jag ligger väldigt lågt i energi intag och har gjort länge så detta goda under dagens bravader förstör knappast formen, snarare ännu mer taggad nu att gå "ALL IN" - det var liksom inte värt kalorierna : )
 
Jag vet att ni tänker - "Jaja - försöker hon inbilla sig själv det eller?" Men NÄ - Faktiskt inte. Efter att ha varit ifrån det under så lång tid så smakar det inte lika gott som man minns och med tanke på kalorimängden och alla de tomma kolhydraterna så NÄ - nu är det ren mat som gäller efter idag.
 
Middagen bestod av en mindre portion ris, en liten portion "Biff i kokosmjölk, grön curry & annanas" och en mindre portion "Kyckling med cashewnötter och wokade grönsaker"
Mycket godare än kakorna - helt klart - en smaksensation för mina dietande smaklökar men mår illa nu efter maten faktiskt - en kopp te med Ingefära till bloggandet - ingen mera mat idag : (
 
 
 
Här hemma ikväll har det smidits PT planeringar inkluderat Årsplaneringar och Träningsprogram medans tvättmaskinerna snurrar för full rulle i källaren : ) Multitasking.
På tal om det är det dags att pysa ner och plocka upp det sista - Jag önskar er en supervecka - jag hoppas på att kunna skriva ett par rader till er om vad som händer i veckan - men är ganska BUSY med Jobb och resten av tiden går åt dietplanering och egen träning <3 Gör så gott jag kan för att hinna.
 
SÅ häääääääär GLAD är jag när GRYMMA Träningspass väntar en Söndagmogon <3
 
 
KRAM på ER <3
 
 

D - Dag 70,71,72 & 73: Formen börjar arta sig <3

Kategori:

Usch jag vet - Jag hat verkligen varit en dålig bloggare denna veckan : (
 
Det har verkligen inte funnits tid till att sätta sig vid datorn och skriva några rader här - varit på jobb i stort sett 12 tim/dag denna veckan som gått. Väl hemma ska man fixa med matlådor, man ska träna själv innan eller efter jobb, poseringsträna, diska, städa, förbereda för nästa dag mm. mm. mm.
 
Men....nu e jag här - en Lördag kväll - själv hemma - SKÖNT!
Står just nu med en massa hårfärg i håret : ) Nu ska det minsann bli MÖÖÖÖÖRKT igen - fräscht under hösten! Måste ju dessutom hitta en färg som jag trivs med som kan passa till tävlingen : )
 
Idag har jag varit inne på NOVA Lund och köpt födelsedagspresent till min systerson - blev e radiostyrd bil : ) Alla som jag frågade vad jag skulle köpa föreslog detta - så - SÅ blev det ; ) FY FAN vad det var mycket folk på Nova - jag som bara ville ha en mysig shoppingstund med mig själv i min lilla bubbla (har varit en sådan dag idag) Såg 6 medlemmar från gymmet, träffade på 2 PT kunder och 1 kollega : ) Ska man handla anonymt måste man helt enkelt åka in till Malmö - Haha : )
 
Efteråt var det dags för Lördagens poseringsträning med "GÄNGET" Kul att vu är några stycken nu som ska tävla och som har engagerade partners så att vi kan stötta varandra : )
 
Tänkte bjuda på några bilder från dagen:
(Är det någon som är med på bilderna som ej önskar att dessa läggs upp så messa mig så tar jag bort det direkt)
 
 
 
 
 
 
Det börjar ge resultat att dieta nu : ) KUL - det är ju detta man taggas av - när man kan se att det hänt något.
 
Fina Sophie hjälpte mig även med mina mått idag som jag var tvungen att ha för att kunna maila iväg dem och bilderna till tjejen som ska sy mina bikinisar : ) Både en svart tävlingsbikini och en Finalbikini med stenar på - shit nu börjar det kännas mer verkligt på något sätt.
 
Shoppade Öronhängen idag som jag ska ha på tävlingen - jag har ju inga HÅL i ÖRONEN (tro det eller ej men det är sant) Haha. Hittade några fina enkla glittriga KLIPS öronhängen på GULDFYND idag så köpte de så länge - tänkte fråga tjejerna på Teamträffen ifall de vet mer om regler för smyckena.
Det var en speciell känsla att se sig själv i Öronhängen - 1a gången någonsin - har ALDRIG ens provat ett par klips innan - haha HÄFTIGT jue!
 
Efter poseringsträningen var tanken att vi skulle ut och äta allihopa men det slutade med att det bara var jag som ville iväg : ( Lite trist, men men - hoppades på att min bättre hälft skulle vilja hänga på men NÄ inte det heller - 
 
Spenderade kvällen bland Hantlar och Kabeldrags maskiner på Actic Veberöd istället och körde ett par T-walks på egen hans i GT-salen för att få bekanta mig ytterligare med de HÖGA skorna ; )
 
 
Börjar faktiskt känna lite hopp angående de där skorna - filmade med mobilen medan jag tränade på T-walken och det är inte såååååå piss kass dåligt - måste bara lära mig att slappna av i dem samtidigt som jag måste sträcka på mig. Ska visa Jessica videon imorgon så får vi se vad hon säger : )
KUL - vi ska gästträna inne i Malmö imorgon på MuscleZone på Värnhem - SKOJ - LÄngtar!
 
 
KÖR SÅ DET RYKER VÄNNER - nu ska jag slå in present och försöka organisera mig inför morgondagen innan min kopp te och underbara läsning i min AFRIKA-bok (Afrika-Framtidens kontinent)
 
 
 
Åhhh jag måste ju lägga upp en bild på veckans "Detta värmer mitt <3:a" : )
Jag har en PT kund som ska ha ett uppehåll i PT träningen med mig pga jobb - efter vårt sista träningspass kom han med denna fina lilla present till mig - Underbart - TACK C - det värmer i hjärtat - för sött.
 
 
" Den kanske förstör din diet lite!?"
 
Nädå - haha Ahlgrens konfektyr - tydligen chokladpraliner med chili - mumma va!? Blir gott till JUL efter Decembercupen ; )
 
Nattiskaffet är klart - håret har en ny färg - presenten inslagen och Nattproteinet på ingång.
Fixat och trixat under tiden jag skrivit detta inlägg : ) Ska slänga iväg ett par mail sedan är jag OFF för idag.
 
KRAM på er godingar!
 
 

D - Dag 68 & 69: "Nyttigt" lakrits och en svullen hals : /

Kategori:

Måndag och Tisdag har redan passerat : / GUD jag hinner inte med - tiden får gärna gå lite saktare annars är det ju väldigt strax tävlingsdax - usch LÄSKIGT!
 
Sitter framför datorn efter ett par timmars PT jobb och sörplar i mig hett Grapefrukt te med färsk Ingefära och honung - BLÄ vaknade med redigt halsont i morse - FAN jag har inte tid att gå träningslös : (
 
MÅNDAG.
 
Slutade tidigt på jobb - hemma redan 18.00 någon gång - fixade käk och drog iväg till gymmet med grabbarna. RYGG & BICEPS stod på schemat - det gick TRÖGT usch jag kände mig inte helt 100 faktiskt - TUNGT.
Nu är det ALL IN som gäller, inget trams, men satan vad jobbigt det var - tog verkligen emot och hade svårt att andas de sista intervallerna - Hallå förkylning : (
 
Förresten så börjar en liten ådra krypa fram på höger biceps när jag har pump ; ) Haha COOLT!
 
Självklart så var vi de där dryga medlemmarna som stannade kvar in i sista minut innan stägning - haha ; )
 
 
2 slagna hjältar ; )
Jag & Mange (gud så liten jag ser ut att vara)
 
 
Efter styrkepasset var det bara till att slänga på sig halsduk och dunväst och bege sig ut på dagens PW.
1 timme senare var jag hemma i värmen igen - jag måste ju erkänna att jag inte ar jättepigg på att dra ut efter det träningspasset men rutiner är rutiner <3
Som belöning för att man kämpat tappert fanns det inget varmvatten i duschen när jag kom hem - TACK : (
 
 
TISDAG.
 
Det blev en oväntat kort dag på jobb då en av mina kunder avbokade sig i sista sekund - : (
En go kopp te på "Niromas Praliner & Desserter" i Veberöd och några ord med Kim förgyllde min förmiddag innan det var dags för lite Ögonbrynsplock på "Team Helheten" - finns många goa ställen att besöka i Vibban ; )
Nu har jag välplockade bryn, nu ska jag bara få tid till att färga håret oxå - lite NYTT : )
 
Hemma har jag mest suttit med en massa PT jobb framför datorn, tyckt synd om mig själv för att jag inte kan träna med en svullen hals och bälat Kaffe och Te.
Var inne på "te & kaffe" här i Skurup och handlade hem ett Grapefrukt te med Ingefära i, en påse nymalt Indiskt kaffe och 1 Ingefära rot : ) KUUUUUUUR!!!!!
 
 
De hade även Rå-lakrits i kaffehandeln - häftigt - supergoda pastiller med äkta lakrits smak - 15 kcal/ask - så inte ens 1 kcal/pastill - PERFEKT Dietgodis : )
 
Det blev i alla fall en Diet-middag med lite eftertanke nu när man för en gångs skull hade tid till att få utlopp för sin kreativitet <3
 
Kycklingfilé på Spenatbädd!
 
 
<3
 
 
Heeelt sjukt att 1 portion innehåller endast 165 kcal - COOOOLT : )
Mumma var det dessutom.
 
Nä nu är det 5 min på Facebook innna läggdax.
Ska åka mot jobb 08.30 imorgon så funderar på att ta mig ur sängen i tid och hinna med en PW, frukost och en STOR kopp Ingefära te här hemma på morgonen : ) Vi får väl se om förkylningen tillåter : /
 
Lovar att jag ska ta mig tid snart och berätta lite mer om min diet - kom på mig själv att jag knappt pratat om den över huvudtaget förutom ev recept som läggs upp - men det går bra : ) Den verkar fungera faktiskt - gått ner 3-4 kg sedan jag började!
 
NATTI på er allihopa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EXTRA: D - Dag 62: Detta inlägg publicerades aldrig och hittades nu : ) Torsdag förra veckan!

Kategori:

Ja så skulle jag nog helst vilja sammanfatta dagen faktiskt.
 
Träningen levererade VERKLIGEN idag - mosade Ben tillsammans med Jessica på Fitness Force <3
FOKUS - RUMPA
 
 
 
 
Skitroligt att köra tillsammans och dessutom hann vi med lite snabba Poseringstips efteråt i omklädningsrummet som är GUUUULD värda verkligen - Uppskattas till tusen!!
 
MMSports Levererade <3 Paket hämtades idag med lite smått och gått.
Bästa leverantör av kosttillskott, träningstillbehör, kläder mm - www.mmsports.se
 
Jobbet levererade - underbar kväll på gymmet - massa folk - positiv energi - glada svettiga medlemmar <3
 
Kvälls PW - en chans att andas efter jobb - Höstmys ute.
 
 
 
Dieten levererar : ) Rutorna börjar titta fram och benen formas allt eftersom - dag för dag - PEPP <3

D - Dag 65,66 & 67: Krängar helg.

Kategori:

Ungefär så känns det faktiskt : )
Men jag tror att det känns mera extremt just pga att det är så förbjudet under diet att just KRÄNGA! Haha jag har inte kränkt utan jag har ätit normalt stora portioner och lyxat till det med ett extra ätarmål igår.
 
FREDAG <3
 
I Fredags körde jag PT race hela dagen. Kunder inbokade till 16.30 på kvällen : ) KUL!
Det blev ett snabbt BRÖST & TRICEPS pass innan bytet mellan kunderna i Lund och i Veberöd : ) Det gick ganska bra men skulle vilja kört ett längre pass då det var ett tag sedan jag fick mjölksyra i tuttarna!
Middag hemma och sen kväll stack jag och T in till Malmö på bio - TAKEN 2 : ) Helt okey men 1an var ju grym i jämförelse.
 
Förvånad över att kunna ha dessa par jeans som jag fick av pappas fru för ett bra tag sedan som inte hon kunde ha längre - de var ganska trånga då men jag gillade dem så sparade på dem - en vacker dag : ) Ni vet hur det är - så har vi alla tänkt någon gång : P
 
PLÖTSLIGT var den Vackra dagen här: (Haha) Resultat <3
 
 
 
 
Mys med bio - Köpte med mig en påse Läkerol YUP sura pastiller och 1 påse Viktväktar lakrits för att ha något i alla fall - ett par bitar. Slutade med att jag krängde en påse saltade torr rostae mandlar som jag hittade i biohyllan  : ) YUMM. Tur att de innehåller massa nyttiga fetter - haha.
 
LÖRDAG <3
 
SM i BODYFITNESS uppe i Västerås - trist att man inte kunde åka upp och titta. Det hade varit grymt kul och inspirerande att se alla tuffa fitnessbruttor på scen jue - tur man kan kolla i efterhand på nätet.
 
Började min morgon med en 1 1/2 timmes Helkroppsmassage (behandlande) på Ryggcentrum inne i Lund.
SHIT vad min kropp behöver sådana stunder. Lite obalans här och där - stram och sned men inget som inte går att fixa med träning, massage och stretching - inget som jag inte visste innnan. Innan tävling blir det väl lite fokus på massage och stretch och efter tävling är det Rehab som gäller i vår ; )
 
Massagen framöver kommer fokuseras på Ben och Fötter : )
 
 
Efter detta blev det en heldag inne i Malmö tillsammans med T.
Inledde shoppingturen med en frukostbuffé på0" SYSTRAR & BRÖDER" Riktigt bra buffé med allt från scones till grova rpgbröd, massa pålägg, olika ostar, musli mm - endast 90kr/person. Kan inte riktigt förklara den där känslan i kroppen när jag satte tänderna i en nybakt scones med både smör och marmelad - MUMS!
Syndade lite extra denna helgen då jag bestämt mig för att detta var näst sista helgen som över huvud taget har ett Ätarmål - efter Nästa är det SLUT med det : ( WHAAA - hur ska jag klara mig.
 
Inte varje dag man har en stund över att springa runt på stan så den ska ju nyttjas. Köpte bla hemarkiv till alla mina papper så att det kan bli ordning och reda på riktigt. 
 
Hittade dem ÄNTLIGEN: Svarta PUMPS 10 cm klack stilett - Nilssons shoes.
Tack för tipset Sofie - de var perfekta.
 
 
 
Efter shopping hämtade vi upp Ellinor och begav oss in till Olympen i Lund för att möta upp med Sofie & Axel - POSERINGSTRÄNING was next ; )
 
I alla mjuka "kvinnliga", snubblande (jag då : ) Haha) rörelser som försigick i salen glömde jag bort att be någon fotta oss : ( Jaja jag får bjuda på en bild från nästa veckas träning istället : )
 
Kvällen spenderades tillsammans med T och Ätarmålet <3
Indiskt blev det minsann - Chicken Korma med både ris och vitlöks naan - YUMMIE YUMM <3
Guuuuuuuud så gott det var. Var på "Indian Curry Hut" lite billigare men helt okey - desserten tog vi rakt över gatan på nästa Indiska "place" "Indian Express" - de hade åtminstone lite Indisk musik i högtalarna och Indiska prydnadsgrejer på väggarna.
 
Jag är ingen glassmänniska men det finns inget som är i likhet så gott som den Traditionella Indiska desserten KULFI <3
(tyvärr var denna inte hemmagjord, isig och inte alls så smakfull på kardemumma som jag hoppats)
...men för mina dietande smaklökar så tillfredsställde den min kväll trots allt : ) Hihi finsmakaren själv.
 
 
 
SÖNDAG <3
 
Jobba, jobba & jobba.
Jobbat inne på gymmet i Veberöd idag från 12-18. Inte hunnit mycket mer än det. Efter blev det ett intensivt Axelpass med alla Rotatorcuffs varianter och Intervallträning på det - Middag - PT jobb - Bloggande och nu när jag avslutat dessa rader så tänker jag dra med mig min andre hälft ut på PW i Höstrusket.
 
Lite frisk luft skadar inte.
 
Hoppas att ni också haft en bra och händelserik helg - glöm inte att det är ni som gör era dagar : )
Önskar er en riktigt trevlig vecka och Kötta nu på i gymmet - det ska bränna : ))
Njut av god mat, älska de ni har er nära och glöm inte det där extra andetaget emellanåt.
 
KRAMISAR!
 
                      / Dietfuskaren ; )

D - Dag 64: Gomorrn Formen ; )

Kategori:

 
 
Tror bestämt att det är små magrutor som börjar titta fram längst upp ; ) Haha KUL - så här smal har jag inte varit om midjan någon gång under vuxen ålder : )
 
 
 
Pepp, pepp, pepp - Inför Dagens Gästträning med Jessica hos Oliver på Fitness Force i Trelleborg - 
GRYMT GYM by the way : )
 
Benpass is coming up <3
 
Ha en underbar dag och glöm inte bort dagens träningspass i all hast ; )
 
CIAO

D - Dag 63 Del 2: En Go förmiddag <3

Kategori:

Hallojsan alla godingar!
 
Då var denna dagen oxå slut alldeles strax - i alla fall för min del : )
Jag hat haft en supergo förmiddag på jobb, trots få timmars sömn och lite dåligt med mat under dagen så kändes arbetsdagen skitbra. 
 
Var riktigt effektiv - städa - städa - städa : )
Fick blötmoppat hela anläggningen och under förmiddagen träffa på en massa goa medlemmar som man blir lika glad av att se varenda gång. Vissa människor sprider glädje så är det bara.
 
För övrigt så sabbades min dag av en annan människas osäkerhet och brist på självförtroende och karaktär.
 
Något jag försökt jobba med mycket sista åren är att inte låta människor som inte är värda min uppmärksamhet själa min goa energi som jag vill sprida runt familj, vänner och PT kunder (jobb).
Ibland så lyckas man ta ett djupt andetag och skaka av sig skitsnacket nästa sekund men när det handlar om människors rätt och personliga påhopp så sätter i alla fall jag STOPP!!
 
Jag har aldrig tolererat att bli trampad på och kommer ALDRIG att göra det - take it or leave it : )
 
Jag ger er ett gott råd:
 
" Kämpa för allt som DU tycker är värt att kämpa för - då vet du att du följer ditt <3:a"
 
Ganska påklädd om morgonen nu när man drar till jobb - livrädd att bli sjuk nu under dieten - usch det skulle svida.
Så här glad kan man vara 06.30 en morgon om man jobbar som Personlig Tränare : )
 
 

D - Dag 63: Frukost.

Kategori:

Ett litet frukostinlägg : )
 
Till frukost under dieten äter jag just nu 1 dl Havre med 1 dl lättmjölk, 1 msk Pofiber och 1 tsk physsilum frön.
1 Proteindrink.
Omega 3 och vitaminer.
 
 
 
UU & HOPPA med er nu.
En ny dag väntar där ute på att ni ska förgylla den med er tillvaro <3

D - Dag 62: Afrika i mitt <3:a

Kategori:

Inte många ord från mig idag : )
 
 
Efter en 13 timmars arbetsdag så är man ganska mör och det enda jag ville när jag satte foten innanför dörren idag var att kasta mig på sängen och decka i en vecka : )
 
...men KvällsPW:n väntade och ju mer jag funderade över den desto mer insåg jag hur mycket jag behövde den : ) Frisk luft och ett lugnt Skurup - precis vad min kropp behövde efter en heeeeeel dag inomhus.
Sen skulle man väl önska att man fick sova ett par timmar till inatt men men man kan ju inte få allt - Rutin är Rutin nu och just nu under Diet så känner jag att det är mycket känsligt att rucka på den.
 
Passade på att traska förbi Preem macken och hämta ut min efterlängtade Afrika-bok som jag beställt : )
Längesedan jag nämnde Afrika på bloggen men för er som inte vet - så ligger den kontinenten mig vääääääldigt varmt om hjärtat så jag både bott där förrut och rest dit en hel del : )
 
 
 
Hittade denna boken på Adlibris och kände att det skulle vara intressant läsning under mina kardiopass på motionscykeln nu i höst/vinter : )
 
 
Myyyyyys - "Saknar" mitt Afrika : (
Det går inte en enda dag utan att jag tänker på mina vänner där eller drömmer mig bort en stund.
 
 
Japp - nu står jag här med en NattProttedrink och bloggar mitt i natten - Galet.
Märk ordet "STÅR" 
Nä varför ska man sätta sig ner efter en 18 timmar på fötterna - finns väl ingen anledning : / Haha tror att kroppen går på lite högvarv nu!
 
NU kallar sängen.
Är så mycket jag vill skriva och berätta för er om angående dieten och allt som händer runt omkring mig just nu men det finns ingen tid till det - denna tiden fanns egentligen inte heller men kände att jag var tvungen att varva ner lite efter min PW.
 
Natti på er vänner.
 
<3