focusonfitness

Dietdag 28 & 29 - Ystad Saltsjöbad Spa.

Kategori:

Födelsedagsfirande av Mr T <3

(en parentes i dieten kan man väl säga ; ))

Övernattning med 2 rätters middag, Spa, Terasshäng och Kanon väder!







Nattspa.



Morgonutsikt och Morgonpromenad <3



En Öl för alla Ingefära älskare - sååå jäkla god.



Stooooort GRATTIS på födelsedagen min fina Mr T <3
Och tack för detta underbara dygn ihop!

Dietdag 27 - En bästa vän.

Kategori:

Igårkväll kom bästa vännen över på balkongmys. Mr T var bortbjuden på grillkväll hos andra bekanta så vi fick en heeeeel kväll för oss själva, vi, hundarna och god mat!

Äta, Skratta, Prata minnen & framtid, Titta, Känna, Finnas, Hänga Jaaaaa allt sånt som man gör med en bästa vän.

Tänker ofta på hur bortskämd jag är som har en allra bästa vän!
Det är verkligen inte alla som får den möjligheten i livet...just att ha en BÄSTA vän <3

Någon som aldrig dömer mig utifrån mina handlingar eller prestationer utan någon som älskar mig för den jag är, för vad jag står för, för hur jag ser på livet och för de erfarenheter jag besitter - helt enkelt någon som jag alltid vill ha runtomkring mig - någon som jag mår som allra bäst med <3

Du är GULD värd i mitt liv gumman och mycket mer än så. Det går inte att beskriva med ord och som vi sa igår så kommer vi vara tillsammans längre än föralltid!!!!

ÄLSKAR DIG och tack för en Kanon mysig kväll igår!



<3


Dietdag 26 - Snabba kolhydrater!

Kategori:

Mina fredagar betyder alltid full rulle! det finns i stort sett inte tid för att trycka i sig mallanmål och tyvärr har inte förberedelserna varit optimala denna veckan : ( kunde ju annars haft något med mig att trycka i bilen. Efter 6 PT klienter så var jag heeeelt slut verkligen - kände hur jag blev varm i ansiktet och torr om läpparna och i mun som jag blir när jag äter för lite - bläääää inte alls skoj!

Lösning (OBS rekomenderas ej): Körde in på Preem och bad om deras största Toscasnäcka - tryckte den i mig på väg till mina TRX deltagare och japp det funkar. Pigg och glad i 1,5 tim sen droppade blodsockret igen såklart! Men som tur var så var det ju dags för middag då ; )) men duktiga TRX deltagare i stadsparken som vanligt! Härligt jobb godingar!

På kvällen blev det lite häng hemma hos S & P och gi som hon är så fick jag ett fat hemmagjorda morotskakor upptryckt i ansiktet när jag kom. Hmmm jag som planerat att unna mig 2 rader choklad (340 kcal) "bara" Aja odisciplinerat så tog jag en såklart ; )).



Dietdag 25 - Axelpass & Spinning med Paula.

Kategori:

62,7 kg denna morgon!

Blev ett Axelpass och 3:e Spinningpasset hittills i mitt liv ; ) Paula körde skiten ur mig i Spinningsalen nere på gymmet. Bara hon och jag i 30 min. Tack och lov för att det bara var ett 30 min pass. Helt död tills kvällen dagen efter - misstänker att jag var lite uttorkad men kul var det!



Djungel Chins ; )

Kategori:

Del av dagens Ryggpass.
Ni följer väl på Instagram - ni hittar min privata som "fitnessjusse" och min företags Instagram som "js_focusonfitness"

Lägger upp alla mina Chins videos där : )

Dietdag 23 & 24 - Det rullar bara på.

Kategori:

Jag hinner inte med allt jag vill hinna med - dagarna rullar bara på....
Igår fungerade inte internet så då blev det inget bloggande tyvärr : (

Gårdagens bilder kommer här:



Vikten minskar igen efter "Unnarhelgen" så det känns ju gött - hehe kommer väl gå upp alla 3 kilona igen väl på Mallorca ; ) aja det är skoj att komma i lite bättre form. Igår blev det nödlösning gällande middag - i bilen på väg till Trelleborg:

2 Tortillabröd med 1/2 banan och 1/2 kycklingfile i var - rulla - ät i bilen ; )

Idag Onsdag:

Vikten är nere på 62,5 kg.

PT klient imorse och innan dess blev det lite egen Rygg träning. Snabbt men intensivt pass och det blev några Chins oxå : )
Efter klient åkte jag hem till mamma på medhavd sallad från ICA och kaffe och en promenad i Bokskogen, hämtning av nya anatomi böcker, kaffe på balkongen och iväg ner på gymmet igen för att köra PT med härliga klienter. Och avslutat kvällen med Bootcamp såklart! Semesterlirarna är tillbaka - gött!



Grymma alltid - Horn i pannan alltid - Försöker alltid.



Dietdag 22 - På väg neråt igen.

Kategori:

Japp vågen verkar vara på väg neråt igen efter påskens gottigheter.
Idag 63,0 kg - 2 hg lättare än igår.

Nu är påsken över så jag hoppas att ni haft det kanonbra! Jag har haft en superhelg.
Hmmm det här med att gå och lägga sig i tid är nog inte riktigt min grej : / i skrivande stund är kl 01.12 och jag ska upp kl 05.30. Blev en uppesittarkväll då jag sov alldeles för länge imorse och hanb inte med det jag skulle då som skulle vara klart tills imorgon. Kostschema åt PT klient och lite annat fix och trix på datorn. Fått klart det nödvändigaste nu iaf så det känns skönt. Pga försovning fick det bli lunch direkt och den hann jag inte ens ta bild på idag - hungrig I guess ; ). Men det blev nötfärsbiff med råstekt potatis - rester.

Latte med Hasselnötssirap på balkongen till planering av Bootcamp passet och till middag blev det faktiskt både Fläskfile och kycklingfile samt potatisgratängsrester från helgen. Japp så fick det bli - i detta hemmet slängs det ingen mat.



Den potatisgratängen vi använder innehåller dubbelt så mycket kalorier/100g som vanlig potatis. Tänk på det när ni väljer typ av potatis nästa gång ; )

Konditionsriktat Bootcamp pass i Bräknehus idag - 4 st fighters som tog sig igenom både Backintervaller, baklängeslöpning uppför, ålning i backe mm. Ni är bäst <3.

Nu ikväll/natt mös jag till det en stund på balkongen med mina jobbgrejer. Lite tända ljus, morgontofflor och en kopp kaffe : )

Det har inte blivit någon träning alls i helgen pga besöket uppifrån och intr idag heller då jag fick prioritera jobb. Gaaahh nu vill jag bara köra! Satsar på morgondagen ; )



Dietdag 21 - Utflykt till Hovs Hallar.

Kategori:

Hejsan allihopa, hoppas att ni har haft en fantastisk Påsk. Min har varit helt underbar <3 Har haft en av mina bästa vänner på besök från Gävle så det har varit både fredagsmys, lördagsmys & söndagsmys ; )

Denna helgen har jag låtit bli att räkna kalorier och har ätit precis vad jag velat - mest för att jag KAN och VILL. Har hållt mig ifrån lösgodiset och det är jag stolt över : )). Lite choklad har det blivit, nån kaka men annars har vi unnat oss massa god mat och några glas vin på kvällarna!

Igår började vi dagen med Bootcamp såklart! Nattisen var med och hon var grym - och de andra deltagarna fantastiska som vanligt ; ) Efter Bootcamp o kaffe tog vi en sväng på konstrundan på Österlen, lunch på Ingelsta kalkon och Tapas hemma på balkongen på kvällen!

Och JAPP vikten går såklart uppåt pga av allt unnande ; )





Idag tog jag med Nattis till Hovs Hallar uppe vid Båstad - en fantastisk plats som ligger mig varmt om hjärtat! Här är såååå fint och vilket underbart väder vi haft hela helgen! Bland klipporna kunde man gå runt i linne ; )

Hade inte så många bra bilder på mobilen men här kommer några!
Vi njöt av Tapasrester och sol uppe på en av klipporna - det blev dagens lunch.



Vikt idag: 63,4 kg.
Hoppas på att det ska rasa neråt igen nu i veckan när jag brukar allvar igen : ) Vi får se!

På vägen hem blev det Väla Centrum och Frozen Yogurt innan vi drog vidare hemmåt till färdig grillad middag uppe på balkongen! Mr T hade fixat : ) bra man har det!!!



Tackar min fina vän Nattis för en kanonhelg och massa ny energi. Du är för go gumman det ska du veta och du betyder väääääldigt mycket för mig <3

Natti natt allesammans - nu taggar vi för en ny vecka!
/coach J

Dietdag 20 - Kl 02.50

Kategori:

Idag efter gårdagens ätardag - 63,2 kg.
Vi har myst balkong och tapas till nu så det blir en update imorgon istället ; )

GLAD PÅSK på er ALLIHOPA igen <3

Dietdag 19 - Nattis kommer ner : )

Kategori:

Inte varje dag man får kliva ur sängen på morgonen för att köra och hämta en av sina bästa vänner på flygplatsen ; )
Nattis ska stanna hela helgen - underbart!

Vikt idag 62,6 kg.

Vi började dagen med gröt hemma hos mig innan det var dags för Långfredags TRX med ett taggat gäng - KUL att så många kunde komma trots Påsk <3 De kämpade minsann på och en av Påskkärringarna hade hoppat Blåkulla för att kunna träna med oss - tummen upp ; )

PT klient och sedan hem för Påsk-kaffe, Snickersboll och "catch-up" med goa Nattis.



Strandpromenad, Svanskådning (vi såg 45 st svanar idag) och Carolina Gynnings konstutställning på Saltsjöbaden.



Gjorde God och fräsch mat hemma och invigde balkongen och de nya utemöblerna med ett glas vitt och våra Lax-tortillas - mumma. Hemmagjord kräftstjärtsröra i ; )



Pratade om allt och ingenting och klädde även in Påskriset ; ) Blev 3 rader choklad och några nävar chips! Första på 3 v, men man MÅSTE få unna sig lite - skönt att inte ha bråttom! Bara man är medveten om vad man stoppar i sig!

Natti natti och GLAD PÅSK på er!

Dietdag 18 - Syndat.

Kategori:

Tjenare allesammans ; )

Jupp idag blev det lite syyyyynd : / hmmm inte lätt alla gånger att hålla sig ifrån allt som är sött och gott! Det blev en havrekaka till kaffet på Preem!

Har haft en kanondag så det berör mig faktiskt inte så mycket! Dagen började med PT klienter och fiiiiiiin Påsk present : ) Du är för söt vännen - Tusen tusen tack för din goa omtanke <3

Ja massa annat skoj idag men klockan är sjukt mycket så orkar inte skriva nu ; )

Vågen nere på 62,7 kg igen iaf.

Natti natti på er så länge!


Dietdag 17 - I solens strålar!

Kategori:

Eller hur är det härligt!
När solen lyser in genom köksfönstret på morgonen när man äter frukost !? ; )
Idag har det varit riktigt bra väder här nere i Skåneland, en promenad och gott kaffe längs stranden, duktiga klienter och blodsmak i munnen på Bootcamp deltagarna - En bra dag alltså <3

Ni får den i bilder!

Vågen ner 1 hg sedan gårdagen, me räknar inte med någon förändring tills imorgon då vi lyxade till det med hemmagjorda hamburgare till middag ; ) - Om killen själv får välja!



Tog med wobblizarna till jobb idag - goa kamrater det där - stabilitetsträning YES it is! Efter morgonens klienter blev det ett eget Ryggpass med snygg-Paula ; ) Vi krigade på ganska bra och NÄ bilden längst upp till vänster föreställer inte någon dödlig sjukdom bara resultatet av lite wobbliz-träning ; )



Det blev minsann 12 Chins idag med - preciiiis att jag kom upp på sista!



Efter träning och innan em klienterna drog vi iväg en sväng till Ystad för en favvo- latte på Espresso House och en promenix på Ystad strandpromenad i hääärliga solen och vet ni vad....vi såg 14 svanar på en och samma plats : ) haha coolt! Älskar svanar <3



Dagen avslutades med mitt goa Bootcamp gäng ute i Bräknehus - Ni är bara för bra!!!!
Stolt coach "huttar" huvudet på huvudkudden NU ; ) Natti natt på er!

Dietdag 16 - 1 kg tyngre, TRX myspass & goa PT klienter.

Kategori:

Gokväll allesammans!

Ännu en kväll då jag redan borde sussat sött och befunnit mig i drömmarnas värld ; ) men inte riktigt än : ) först ska jag skriva några rader!

Imorse stod vågen plötsligt på 63,5 kg igen : ( åhhhh tänker man i 2 sek sen börjar man fundera!
Har jag haft ätardag?
- JA typ!
Har jag tränat dessa dagar som jag knappt gjort under dieten hittills?
- JA
Är jag nära DEN "veckan" i månaden?
- JA när som liksom ; )
Kan dessa 3 saker bidra till att kroppen ansamlar vätska?
- JUPP - ok då är det ju lugna puckar ; ).

Hehe!

Blev 1 port gröt med honung och mjölk imorse och 1 ägg med kaviar.
300 kcal
1 ägg med 10g kaviar = ca 120 kcal

Lunchen blev Ris med min goda Tomat/Kokosmjölksbaserade kycklinggryta.
150g ris är ganska lagom att äta ; )



Mellis fick bli 125g kesella med 2 dl frusna hallon, kokosflarn och honung, 1 ägg med kaviar och 1 Snickersboll till kaffet : )
1 Snickersboll är 89 kcal. Ni har väl sett att jag tidigare idag lade ut receptet på mina bollar - måste testas de är YUMM!



Kände mig spänd i nacken idag och hade träningsvärk i hela kroppen så egna träningen fick bestå av ett mys-TRX pass och komponerande av TRX pass till mi a härliga deltagare i Trelleborg : ) Utmanade dem idag med lite nys övningar bla Axelpressen överst på bilden - hehe Cool övn.

Var tvungen att ta en bild på min ännu en gång skitta bil ; ) antar att en Bootcamp bil ska vara lite skitt : ). Hör till liksom, Mr T håller dock inte med! Till middag gjorde vi de Kalkon Snäckorna av mördeg som vi köpte på Ingelsta - mmmmm ingen dietmat precis så det blev bara sallad till. 1 portion som på bilden hamnade runt 500 kcal.
1 Snäcka Stor = ca 440 kcal Wooops!
Men gott var det minsann. Bäst att natta ner mig själv nu innan man blir hungrig igen ; ) Sov så gott på er/coach J



SnickersBollar - Recept.

Kategori:

Här kommer de efterlämgtade Snickersbollarna!
 
250g färska dadlar
(Tips är att använda färska dadlar då mina inte var superfärska vilket resulterade i att min lilla stavmixer nästan brann upp som den fick jobba med att få till en slät sörja ; )
50 g mandelmjöl
100g hela saltade jordnötter
30g kakao
3 msk kallt vatten
80g Saltade rostade Cashewnötter - OBS till garnering
 
1. Mixa ihop Dadlar och vatten till en jämn "sörja", mixa sedan i mandelmjölet och kakaon. Efter det så häller du i jordnötterna - mixar så att en del av dem krossas men en del får förbli hela
(om man gillar det, med tanke på Snickers känslan vi vill åt)
 
2. Rulla smeten till 25 st lagon stora bollar - det ska bli 25 st om min uträkning på kcal mängd ska stämma.
 
3. Hacka Cashewnötterna i önskat stora bitar och rulla bollarna i nötkrosset.
Man kan även rulla dem i kakao - gjorde det med några stycken - det blev mindre snickers och mer "tryffel" av det hela.
 
4. Ställ in i kylen någon timme & ta ut och NJUT <3
 
 
 

Dietdag 15 - 62,4 kg.

Kategori:

Blev visst 2 st Dietdag 13 : / sista inlögget skulle ju såklart vara dag 14!

Imorse stod vågen på 62,4 kg - efter ätardag och träning så förstår jag varför så det stressar mig absolut inte ; )

För övrigt har jag glömt att fotta mat idag, tröningen blev ett kort men intensivt Axelpass och jag gick upp för sent igen : ( OCH orkar faktiskt inte blogga idag!

23.49 är klockan dags att sova då jag har första fightern på gymmet 07.00 imorgon bitti!

Ryggen börjar arta sig när kroppen släpper lite vätska - KUL att se!!!!


Dietdag 13 - Utflykt, Shopping & Pump i benen!

Kategori:

Eftersom det blev så lite av gårdagen så var jag tvungen att se till så att det blev en tillfredsställande Söndag istället! Jaaa förutom chokladet igår då såklart ; ).

61,9 kg Idag.
Känns bra i kroppen!

Började dagen med en rejäl sovmorgon vilket jag inte tänkt göra imorgon, men idag var det riktigt gott att ligga kvar u der täcket! Till min fördel vsr det inget superväder idag så man missade inget. Efter frukost bestämde jag mig för att åka iväg och köpa nya arbetsskor. Dämpningen i träningsskorna slits mycket av att man går och står i dem hela dagar på jobb så i detta hemmet är det verkligen en förbrukningsvara : ).

Det fick bli Helsingborg och Väla Centrum för har inte varit där sedan de byggt klart allt det nya! Kul oxå att åka någon annanstans.

Självklart åkte det ner 2 muffins i väskan till mellis. Bestämde mig för att detta skulle vara veckans "ätardag" kanske ska kalla det "unnardag" istället ; ) Planerad lunch/middag på Väla och sedan hem och köra Ben.



Lyxade till gröten imorse med en klick Äpple/Kanel Kesella - gillar den, men den är fet OCH söt så man får bruka med måtta - hmmmm säger jag som just nu sitter och trycker resten av burken i sängen i skrivande stund ; ) hehe aja "Unnardag" var det ju.

Hittade alldeles för mycket kul inne på Väla - men som vanligt blev det en bunt arbetskläder/träningskläder - Nu är jag redo föe våren <3
Positivt överraskad över att TEAM SPORTIA säljer BETTER BODIES kläder, tydligen den enda Sportkedjan i landet som har fått OK på att vara återförsäljare - cred till det!



Käkade på "Lilla Italien" på foodcourten innan jag åkte hem.
Det blev ett Intensivt 30 min Benpass på gymmet när jag kom hem till Skurup - j*klar vilken pump jag fick i benen - sjuuuukt det var längesedan jag var så skakis ; ) Körde bara 4 set Utfall i Smith maskinen, liggande lårcurl och benspark - heeeelt slut! Kommer nog kännas imorgon!



Det börjar verkligen kännas på kroppen att några kilon är väck - för 2 v sedan kan jag ju erkänna att jag aldrig hade lagt ut bilder som nedan på bloggen - det var jag alldeles för svullen och obekväm för men nu börjar jag få tillbaka min midja - det könns riktigt bra!

#SELFIEs#



Och med det säger jag godnatt till er!

Dietdag 13 - Rekordmånga Chins & Choklad.

Kategori:

Gokväll Godnatt eller Gomorron

- helt beroende på när du läser detta inlägget så klart. För min del var det Godnatt för ett bra tag sedan men tusan vad lätt det är att fastna med Instagram, Facebook, Photogrid och blogg så här på kvällen : / det är liksom svårt att blogga om dsgen om man bloggar på morgonen ; )).

Idag har jag gjort 2 saker som jag inte gjort på nästan 2 veckor nu:
1. Tränat
2. Ätit choklad

Haha träningen gick ganska kass över lag då jag tränade alldeles flr sent efter kolhydratsladdningen - kraften gick helt ur mig och hade glömt hur det kunde kännas att försöka träna på en dålig dietdag : ( men....rekord i Chins - Yeeaahhhh så j*vla bra. Har gjort som max 10 st innan och idag blev det 12st <3 Det känns riktigt bra!

2 kg lättare sen dietstart resulterade i 2 extra Chins - gött!

Maten har varit sådär - ingen frukost idag heller då jag prioriterade att sova längre istället : ) hmmm...börjar fundera på att bli periodisk fastare. Har käkat rester från veckan idag så inte lönt att lägga upp massa kcal-mängder på den maten. Finns längre ner i bloggen om ni är nyfikna ; )





Kört PT klient, haft konsultation och Bootcampat i fm i ett helt fantastiskt väder, väl hemma blev det nog kortslutning i huvudet - kändes inte manande att göra något alls så satt bara och glodde hemma, messade kunder och planerade lite i 3 tim - ehh värt i detta goa väder vi haft idag : ( väntade på att Mr T skulle vakna så att vi kunde dra ner till gymmet.

Nu ikväll har mamsen och Bengt varit här på kvällskaffe och nybakta Kokosmuffins - mysigt att ha dem här!

Vågen var nere på 62,2 kg imorse så nu ikväll slösade jag 330 kcal på Choklad - mumma 8 bitar blev det minsann, räcker mer än väl ; )

2,2 kg ner på nästan 2 v.



Dietdag 12 - 62,7 kg & PT race.

Kategori:

Guuuuuuud så skönt att lägga sig i sängen! Åhh mina Ben : ) de värker som om jag hade växtvärk. Så slog det mig att jag stått upp nästintill hela dagen från 06.40 till 18.15 : / hmmm inte så konstigt då kanske!

Det har varit full rulle idag. 7 PT klienter och TRX pass i Stadsparken. Min nya TRX kurs sattes igång förra fredagen så nu har vi 8 goa ggr till tillsammans framför oss med svettig styrketräning i parken ; )



Maten har inte alls varit bra idag - har inte syndat el liknande inte ens köpt något fredagsmys men har ätit alldeles för lite. Dåliga mellis och frukosten blev morgonkaffet i bilen imorse 06.00 - alldeles för tidigt för gröt ; ).

Till lunch blev det iaf kycklingwok och ris och till middag laxfile med potatis och mangochutney dip. Så de målen har funkat! Kaffe och Snickersbollar där emellan.

Har fått 2 PT klienter att provsmaka mina Snickersbollar nu - Japp mycket riktigt: - De smakar verkligen snickers!!! Måste dela med mig av det receptet till er någon dag här framöver <3

Efter en ensam kväll hemma då killen jobbar natt så har jag sorterat bland bilder på dator och mobil (dock långt ifrån klar) och fått uppdaterat Facebook sidorna lite. Kände nu att både händer och fötter svullnat upp - INTE bra att sitta vid datorn ; ). Dags att trycka ner nyllet i kudden nu. Imorgon bitti är det tidig morgon PT, PT konsultation på det och Bootcamp med hemlig gäst! Skoj!!!

Godnatt på er allihopa och Trevlig helg!



Kokos Muffins - Recept

Kategori:

Funderar du på att åka ut en sväng i skogen i helgen, eller bjuda hem en vän på fika eller kanske helt enkelt bara sugen på att mysa till det med något gott framför TVn imorgon ; )
 
Då tycker jag att du ska välja ett lite nyttigare alternativ och baka mina Kokos Muffins.
Mmmmm...så goda de är - saftiga, rika på bra fetter och glutenfria.
 
2 ägg
125g lättkesella (1/2 250g burk)
48 g björksocker (1/2 dl)
60g mandelmjöl (1 1/2 dl)
20 g kokosmjöl (1/2 dl)
30g kokosflarn
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
(obs inte vaniljsocker utan pulver- svart pulver som finns i små burkar vid bakhyllorna i butik)
 
1. Vispa ihop ägg och björksocker till en hyfsat fluffig smet och vispa sedan ner lättkesellan.
2. Rör ner resten av ingredienserna till en jämn och fin smet.
3. Häll upp smeten i 9 muffinsformar som du ställer i en muffinsplåt för att de ska hålla formen.
4. Placera mitt i ugnen på 175 grader i ca 15 min.
 
 
1 Muffin = 118 kcal
(OBS Om du gör 9 st av den smeten ovan såklart)
 
 
 
 
ENJOY!
/Coach
 
 

Dietdag 11 - En annorlunda Torsdag.

Kategori:

Inga PT klienter inne i Lund nu ikväll så tro det eller ej men udag har jag haft en ledig kväll : ) Känns riktigt gött faktiskt! Dock fastnade vi i planering av lägenheten här hemma nu ikväll så något Axelpass blev inte av : / färdigslarvat med träningen nu...i helgen är det allvar igen. Känner mig bättre i halsen så det var nog ingen förkylning - Nice!

Vågen stod på 62,9 kg imorse - samma vikt som igår så det känns bra!

Dagens mat och dagens matkorg på Coop. Känns gött att handla på diet - folk i kön måste ju tro att man är ett fanatiskt hälsofreak när rödbetsblasten väller över kanterna ; ) Vilken tur att jag köpte 2 chokkad oxå - hehe! Tänkte göra egna bars nu i helgen!

Frukost: Blev faktiskt 2 Fröknäcke som jag gjort tidigare så ingen aning hur mycket de innehåller men det blev ost på dem, 1 ägg med kaviar och kaffe.

Fika: På gymmet imorse blev det en Proteindrink och 1 Snickersboll - T fick en efter styrkepasset, innan intervallpasset...hos henne gick de hem i alla fall ; )
201 kcal

Lunch: Potatis och Korma köttfärs som igår (inte så finkänslig på variation - det ska smaka bra och det ska underlätta min vardag : )
605 kcal

Mellis: On the road - Faktiskt ett Nutrilettbar : /
236 kcal

Middag: Kycklingwok Sweet Chili med Ris. 150g ris & 250g wok.
365 kcal



Vi var uppe i Ekeby och letade utemöbler till balkongen men plötslig insåg vi att vår stooora balkong är ganska liten. Hittade inget. Men fyndade supersnygg köksklocka och en vacker liten statyett i min smak <3

Skoj att vara lite ledig och komma iväg en sväng - kör mig var som helst bara jag får åka någonstans - Älskar att vara på väg...



Dietdag 10 - Vågen går neråt & Bootcamp förgyller.

Kategori:

Vågen är fortfarande på väg neråt - det känns gött, men i skrivande stund ganska hungrig faktiskt - såg att jag inte ätit allt jag borde idag : ( wooops!

En härlig kopp morgonkaffe imorse innan morgon PT nere på bästa Hälsopunkten.

Frukost: Kokosgröt med mjölk & 1 ägg med 10g kaviar.
494 kcal

Frukosten blev sen så det blev inget mellis emellan frukost och lunch.

Lunch: 260g (187 kcal) potatis & 200g Korma köttfärs.
607 kcal



Självklart fick det bli några Snickersbollar till kaffet i em - riktig energikick ; ))
86 kcal/boll ×3st

Middag: 200 g kyckling och 70g matkorn och 50g mangodip.
390 kcal

Kom hem runt 21.00 från kvällens Bootcamp pass i Bräknehus - alltid lika roligt! Som Rasmus brukar säga: Det sprutade mjölksyra...JA Idag sprutade det verkligen mjölksyra haha Ni är bäst även på den mest idiotiska "Idioten" ; )



Nä man kanske ska ta och trycka i sig några till kalorier innan läggdax ; ) Endast uppe i 1935 kcal om jag räknat rätt!
Natti natt på er!

Dietdag 9 - Kärlekshandtag & Snickersbollar.

Kategori:

Ok laaaagom irriterad och förbannad ska jag försöka skriva ännu ett inlägg : ( piss app som helt plötsligt flippar ut och raderar allting man skrivit! Längtar tills min nya hemsida är klar så att jag kan blogga där igenom istället!

Orkar tyvärr inte lägga in alla måltider igen med kalori intag mm. Är det något specifikt på bilderna som ni undrar över så skriv så svarar jag ; ).

Inledde i alla fall förra inlägget med att berätta att det känns så jäkla gött att det knappt går att greppa runt kärlekshandtagen nu efter 9 v diet - så pass mycket vätska har släppt. Magen känns slankare oxå, inte alls lika svullen. Känns bra!



Blev en Indisk Korma gryta med köttfärs till lunch. Potatis till det - jag ÄLSKAR Potatis <3 Funkar bra på det.

PGA halsont och huvudvärk så blev det ingen träning idag. Medans Mr T stack till gymmet så åkte jag direkt hem från Trelleborg och intog köksposition ; ) Får man inte träna så får man baka istället!

SNICKERS BOLLAR!!



Goda krämiga chokladbollar i Snickers stuk rullade i kakao el cashewnötkross. Endast naturliga ingredienser.
Jupp det blev 2 st till kvällskaffet!

Dietdag 8 - Fantastisk Start på dagen idag.

Kategori:

Jupp förutom att jag var 0,5 kg tyngre på vågen imorse så hade jag en helt fantastisk start på dagen. Hämtade upp bästis och vovvar i Malmö 07.30 imorse och sen bar det av ut på äventyr. Morgonpromenad i Rövarekulan - viljet lyx. Dessutom hade vi med oss lite rester från helgens all goda mat som lunch - vilket myyyyyys!





Helt underbart att börja dagen med skog, fågelkvitter, porlande vatten och tysthet. Oxå dessutom i sälkskap med världens bästa vän och finaste farbror Lexus <3 Älskade hund - du är oslagbar!

Matdagen har varit ok.

Frukost: 1 port Havregrynsgröt (får omöjligt i mig 2 port), 10g honung, 1 dl mjölk och 1 avokado på 100g.
340 kcal

Mellis/Lunch i skogen: 2 tortillabröd, 200g kyckling, blomkålssallad och 20g sweetchili sås.
390 kcal

Mellis: 150g Lindahls vaniljkvarg & 50g hallon.
153 kcal

Mellis på jobb: 2 matmuffins & 1 proteindrink.
375 kcal

Middag: 1 Kalkon schnitzel på 123g, potatis 72g, Matkornssallad 60g, ugnsbakade rödbetor med fetaost 50g & pepperrotssås 50g.
Ca 509 kcal

Kaffe med mjölk under hela dagen.
180 kcal

Kvällsfika: En fuskis - inte riktigt ätit som jag borde, mycket hungrig och hatar att lägga mig hungrig så det blev 1 tortilkabröd med 35g Kalkon pålägg.
75 kcal



Med hopp om att vågen är nere igen imorgon bitti och nöjd med dagen så jryper jag ner under täcket glad över att ha så många fina människor omkring mig <3

Recept - Matmuffins med Fetaost & Romantica Tomater.

Kategori:

3 ägg
190g Lättkesella
10g flytande honung
50g Mandelmjöl
45g Kokosmjöl
65g Fiber Havregryn
110g Fetaost
50g Riven Mager gratängost Arlas
7-10 st Romantica tomater
Salt
Vitpeppar

Vispa ägget och honungen poröst. Tillsätt sedan lättkesellan och vispa till en jämn och fin smet. Blanda ner resten av ingredienserna och sist blandar du ner tomaterna skurna i klyftor och den söndersmulade fetaosten. Klicka ner i formar som du satt i en Muffinsplåt. Strö över osten.

Mitten av ugnen på 175 grader i ca 15 min tills de får en lätt gyllenbrun färg.

Bästa melliset.



Dietdagar 6 & 7 - Massa Kärlek <3

Kategori:

Ett kortis inlägg innan det är dags att sluta ögonen och vakna till en kanonmåndag imorgon bitti!

Det har varit full rulle hela helgen! Lite jobb men massa mat, trevligt sällskap och tid med Mr T.

Lördag 62,8 kg.

Igår inleddes dagen med PT klient och Bootcamp på det - Bästa sättet att blrja helgen på verkligen - Ni är grymma! Därefter blev det Muffins mellis hemma innan vi stack iväg till Österlen!



Lunch och shopping på Ingelsta Kalkon och JEPP nu är man VIP medlem oxå ; )) haha på Ingelsta Kalkon - man kan f*n vara medlem överallt nu för tiden. Go lunch som vi fick uppskatta kalorier på, ni får i ga kalorier på allt i detta inlägg, för sent för det men ör det något av det hemmalagade som ni är nyfikna på så fråga för jag har allting nerskrivit här hemma ; ).



Mot kvällen kom pappa och hans fru på middag - mysigt att ha dem hör äntligen och det blev en riktigt trevlig kväll med Kalkon/kycklingspett, Blomkålssallad och klyftpotatis till middag, dessertmys a la proteinpudding och något glas vin.



Söndag 62,8 kg.

Kändes gött att man inte gått upp något efter gårdagen då det blev lite okontrollerat energi intag.
Idag har det blivit lika dant faktiskt. Vi har fått höfta en del.

Morgonen började med PT konsultation och lite häng hemma - Hemskt - kände verkligen inte för att åka och träna, precis som om kroppen sa "NEJ du ska INTE tröna idag" Trots att jag inte tränat ordentligt på över 1 vecka. Hmm kanske har nåt i kroppen. Känns lite olustigt!
Åkte och hämtade upp mamsen idag och åkte vidare hem till Sabbis på fika istället ; ) Jepp det blev 1/2 brownie och 1/2 moritskaka samt 1 muffin : / Jaaaa vad tusan, har ju inte ens hunnit med lunch idag så kommer nog ändå ligga på plus minus noll. Tänkte inte ha ätardagar nu utan håller helgerna lite flexibla gällande maten så länge det fortfarande går neråt på vågen - det är ju ingen tävlingsdiet ; ). Mycket trevligt hos min Sabbis som alltid och mysigt att kunna ha med mamma <3



Nu ikväll har vi haft finbesök från Trelleborg <3 Jonna, Robin, Thila bebbe och vovvis har varit här på middag! Det blev Kalkon Scnitzel med Matkorns sallad och Rödbetor med feta och rostade solrosfrön. Till efterrätt slog vi till med Fitnessglass toppad med vaniljkesella, kokosflarn och hallon. Mumma till kaffet.
Jaaa var lite tvungen att ta en "selfie" innan tröjan åkte på nu när det försvunnit lite vätska från magen ; ) haha. Såååå NÄ jag var inte klädd i underkläder under kvällen : ). Alltid skoj att träffa min Jonna - du e fantastisk gumz, fantastisk vän, fantastisk mamma & fantastisk glädjespridare, vill alltid ha dig i mitt liv <3



Dietdag 5 - Kursstart med nya TRX Outdoor Fitness & Tacos på diet.

Kategori:

Tjena allihopa!

Lite Fredagsläsning, helgläsning i solen eller kanske t.o.m på toastolen - folk har ju med sig mobilerna överallt nu för tiden. En bra frefsg har paserat - Sjuuuuffff så var klockan 21.30 - sjukt vad tiden går. Handling och matlagning hann vi med men inte ens en film. Har morgon PT, Konsultation och Bootcamp imorgonbitti så det gäller att komma i säng i tid ; )).

Min matdag har varit helt okey men käkat lite mer än jag borde - wooops! Runt 2600kcal blev det idag.

Frukost: 2 port havregrynsgröt, 10g honung, 1 dl mjölk, 1 ägg och 10g kaviar.
518 kcal.
Hann nästan äta upp innan bilden togs på gröten, lite bråttom imorse hehe.

Mellis: 2 matmuffins (mina egna).
238 kcal

Lunch på jobb: 2 kycklingspett a 100g, jordgubbs och fetaost sallad samt Blomkåls/Mandelsallad 256g.
Ica Tuna i Lund har en massa rolig sallad i sin matö.
393 kcal

Unnade mig min favvo kaffe mellan kunderna - Latte med kanelsirap och extra shot ; ) Räknade sirapen som 10g honung - svårt när man beställer grejer ute, men fick minsann hälla i den själv i muggen så att jag hade koll på hur mycket : )) haha dietfreak!
35 kcal

Varje dag räknar jag med 3 dl mjölk och dess kaloriinnehåll då jag dricker en del kaffe.
180kcal



Mellis hemma och TRX pass meck:
1 kokosmuffin & 1 kakaomuffin med 1 kopp kaffe.
233 kcal

Premiärpsss för ny TRX kurs idag. Haft uppehåll 1 v nu så kul att vara tillbaka. Nu kör vi utomhus i stadsparken i Skurup och Boomblastern är på plats så vi har lite music. Nice ; ).
TRX Outdoor Fitness.
En del av våran nya grupp nedan <3 Bra jobbat idag damer - roligt att ha er tillbaka.



För att orka åka iväg och handla och för att inte handla hungrig tryckte jag i mig ett Kokos/Mandelbar från Kung Markatta. Gaaahhg så jäkla goda.
210 kcal

Middag: 2 st Tacos med 100g köttfärs, 17g paprika, 25g avokado, 10g ruccola, 20g sweetchili dip och 1 st Santa Maria Tortilla bröd.
400 kcal/Taco så ca 800 kcal.



Vikten ligger stadigt på 63,1 kg.
Natti natt och tack alla goa PT klienter och alla deltagare som förgyller mina arbetsdagar!

Dietdag 4 - Utomhus PT, Muffinsfika & Actic Lund.

Kategori:

Gokväll eller godnatt eller vad säger man så här dags! Klockan är 22.31 och jag boooorde sova redan. Ska ju vara i Lund igen 07.45 imorgon bitti ; ))

Jag har haft en kanondag och faktiskt hunnit njuta lite av det fina vädret.

63,1 kg idag.

Började dagen 08.00 med ett morgon PT pass med L...hehe hon fick smaka på delar av gårdagens Bootcamp pass ; ) Kör järnet som vanligt, grym som vanligt och lika glad som vanligt - du är go gumman. Överraskade henne med Muffinsfika och kaffe efter passet - lite extra utrymme för lite snick-snack!



Frukost: 2 port havregrynsgröt med 10g honung och 1 dl mjölk samt 2 ägg.
508 kcal.

PT Fika: 1 Kakaomuffin och kaffe.
117 kcal

Mellis: 2st Matmuffins med Fetaost och Körsbärstomat.
260 kcal

Lunch: 200g potatis, 1st 100g nötfärsbiff, 70g Körsbärstomater och 50g mangodip.
440 kcal



Jobb hemma under dagen - blev ingen träning då jag hade en hel del som skulle stökas undan framför datorn. Men lite Matmuffinsbak hanns med - hehe - Muffinssjukan ; )

Har varit inne i Lund nu på em/kväll och kört med mina goa PT klienter där inne - alltid lika roligt! Med första kunden blev det Cirkelträning utomhus, Fettmätning på det och genomgång av Rygg & Biceos pass med nästa : ) Älskar mitt jobb!

Kaffet är alltid med i bilen och idag blev det en "Selfie" oxå minsann ; )

Middag: 2 kycklingspett a 100g, 130g färdigt ris, 100g vattenmelon och 50g mangodip.
478 kcal

Kvällsfika: 2st Matmuffins.
260 kcal


Kakao Muffins - Recept.

Kategori:

12st saftiga muffins

3 ägg
190g lättkesella
72g björksocker
90g mandelmjöl
30g kokosmjöl
1 krm vaniljpulver
3 tsk bakpulver
20g kakao

Vispa ihop alla de blöta ingredienserna och björksockret så pösigt som möjligt. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och vispa ihop till en jämn smet. Fördela smeten jämt i 12 muffinsformar i en muffinsplåt. Sätt in mitt i ugnen på 175 grader i 15-20 min.

Varje Muffin innehåller 117 kcal.



Dietdag 3 - Bootcamp gänget levererar!

Kategori:

Joooodå vågen går neråt - nere på 63,2kg så vätskan droppar sakta men säkert!

Blev bråttom i morse : (
2 kokosmuffins och en kopp kaffe resulterade i huvudvärk efter morgonens PT klient och den egna träningen bestod av 3 set Chins: 10st, 7st & 5 st. Grrrr ajabaja!!! Så det var bara att pallra sig hem och trycka i sig den äckliga gröten trots allt ; )).

2 Kokosmuffins & 1 kopp kaffe.
236 kcal

2 port Havregrynsgröt med 10 g honung och 1 dl mjölk.
388 kcal



Lunchen bestod av 1 Laxfile & 200g Matvetesallad som igår.
450 kcal

Mellis på jobb blev 250g lättkesella med 1 dl frysta hallon.
203 kcal

Middag Currykryddade kycklingspett 2 st, 200g Ugnsbakade rotfrukter och 50g Mangochutney dip.
438 kcal



Tror att jag har fått muffins sjukan eller något - helt underbart att baka med Mandel & Kokosmjöl och var tvungen att göra en sats a la choklad ; ). Nästa gång blir det mellis-muffins!!!

Kom just hem från ett fantastiskt Bootcamp pass med mitt härliga April gäng! Ni är för goa - som sagt...imponerar på pass efter pass <3



Dietdag 2 - 0.9 kg lättare på vätska.

Kategori:

Gokväll kära läsare ; )

Imorse när jag vaknade så var jag 0.9 kg lättare på vätska. Det första som gör sig på vikten mär man börjar dra ner på kolhydraterna är ju vätskan. Så dagens vikt är 63.5 kg.

Dagens måltider har varit bra och detcär faktiskt helt okey att räkna kalorier : ) när man väl gjort det en gång behöver man ju inte göra det igen om man inte ändrar på måltiden så att säga!

Frukost: 2 port havregrynsgröt, 1 dl mjölk, 10g honung och 1 kopp kaffe = 388 kcal.

Mellis: 1/2 dl valnötter och en Proteindrink = 263 kcal
(blev lite strul i planeringen - planerad träning blev inte av osv)

Smoothie på 1 banan, 1 dl frysta hallon och 1 dl fryst mango samt 1 1/2 dl vatten = 152 kcal

Lunch: 1 125 g laxfile, matvetesallad på 60g torrt matvete och 110g wokgrönsaker, 50g Turkiskyogurt med vitlök och 1 stekt ägg = 577 kcal



Middag: 1 1/2 nötfärsbiff, 200g ugnsbakade potatisklyftor, 1/2 tomat och 50g vitlöksdip = 505 kcal

Kvällsfika/Baknoja: Kokosmuffins 1 st och kaffe med mjölk = 120 kcal.
WOW såååå jäkla goda de blev muffinsen - lyckad bakning!