focusonfitness

D - Dag 58,59,60 & 61: POSERING & Heeeelg <3

Kategori:

Oj oj oj hoppsan vad dagarna bara springer iväg för oss : ( Denna helgen har bara susat förbi känns det som - eller är det jag som varit inne i någon konstig dimma!? Haha.
Har inte hunnit blogga på 4 dagar så nu var det minsann dags för lite Söndags läsning - eller vad säger ni!? ; )
 
I Torsdags var det i stort sett bara jobb och träning som prydde min dag.
 
I Fredags stack vi iväg och handlade efter jobb och gjorde något dietvänligt att äta - ja just det ja - det hettade till på GRILLEN igen <3 GÖTT med grillad kyckling - FY vad gott det var - sallad och klyftpotatis till det : )
Iväg till gymmet och körde ett Benpass + Intervall pass på löpbandet - FYYYY FAN vad jag mådde dåligt - BLÄÄÄÄÄ - spyan satt i halsen när jag var halvvägs men jag körde mina 15 min : )
 
Har börjat hända en hel del med kroppen denna veckan sedan jag började köra korta intervaller på Löpbandet. 
Var tvungen att hänga mig i Chins räcket för att passa på att få en bild på ryggen : ) KUL att se att det börjar släppa lite - inte alls lika rultig runt Latsen som innan.
 
 
Ja och det var den Fredag kvällen - andra par går ut och käkar - vi drog till Gymmet ; )
 
LÖRDAG
 
Jobbade under dagen och därefter körde jag in till jobb i Lund - Actic Olympen <3
Jag, Axel och Sofie hade bestämt dejt i GT salen för lite Poseringsträning, det var faktiskt skitkul - skulle behöva lite mer tid på oss bara men Axels fria program kommer bli riktigt grymt tror jag : ) Jag "skuttade" mest rundor i "mina" höga skor : ) Haha försökte bekanta mig och fick till en och annan POSE.
 
Det var ju roligast av allt att göra ironi av Axels alla coola Poseringar : )
Jämfört med BB så är ju våra "poser" i BF riktigt torra ; )
 
ÖVA ÖVA ÖVA
- Japp nu lägger vi i 3:ans växel - Påbörjar 3:e Dietmånaden nu imorgon jue!
 
 
 
 
 
 
Visst har det hänt grejer : ) Men mer måste hända!!
 
<3

D - Dag 57: Morgon PW i Höstens tecken <3

Kategori:

 
 
 
 
Höstpremiär för den fulaste mössan jag haft ; )
 
 
Det var så dimmigt att man inte kunde se ankdammen.
 
 
 
 
 
 
 
Mästerverk : )
 
 
 
 
 
Klär jag i Dimma - haha - de lade sig tom på tröjan - täckt i dimma denna morgon <3
 
 
 
Önskar er alla en UNDERBAR höst - det är nu man ska se till att vara ute så mycket man kan när alla vackra färger börjar pryda träden och marken.
 
Nu måste jag kila - jobb väntar ; )
 
KRAAAAUUUUUUUUUUM!!
 
 

D - Dag 56: Heeeelt OTROLIGT <3

Kategori:

Det regnar bara "liiiiite" ute just nu - ganska mysigt ändå när man sitter här och bloggar och hör hur regnet piskar mot rutan. Idag har varit en BRA dag.
Mysigt med jobb i Vibban - mest en massa städ men det är skönt ibland att bara gå och pilla lite tycker jag : )
 
Omega BOOST till lunch:
 
 
Laxburgare, ruccola och kräftstjärtar i Röd curry : )
 
Efter det körde jag i till Lund för att hämta mina specialbeställda PT kläder på Intersport.
RIKTIGT Nöjd med byxorna : ) ASGRYMMA! Linnet var mindre bra men det passade i alla fall. Så än så länge är man ingen S - PHuuuuu vilken tur. Vill för alltid vara en M <3
 
Unnade mig en Cortado med lättmjölk på EspressoHouse och med den och en BCAA drink laddade jag inför PW:n ute i Skrylle. Mycket mysigt att promenixa runt där ute bland Rötter och Mossa : ) 5 km PW på 45 min - helt okey tycker jag. In snabbt på Actic Skrylle och svidade om till "uniformen" sedan PT kund i Veberöd - KUL! Det gick riktigt bra - hon är grym <3 Kul att köra med : )
 
Hem, prata med girlsen från Gävle - mina goa töser där uppe, käka - TRÄNA!
 
Boppar och Gäddhäng idag med en 15 min Intervallträning som dödande avslut.
Blev ett riktigt grymt pass - 3 övn för Bröst och 3 för Triceps <3 Känns som detta är den muskelgrupp som jag behöver prioritera sist : ) Blev flyes med 12kg hantlarna idag - SKOJIGT!
 
Min nya gympolare:
 
 
Efter passet lägger jag mig ganska död ner här i denna maskin, sätter på min LUGNA lista på SPOTIFY och det blir plötsligt liiiite roligare att sträcka ut baksida lår som jag så väl behöver - lite meditation i slutet av passet - egen tid liksom <3
 
Så här trött blir man utav Intervall-träning ; ) Bara så ni vet : P
 
 
 
Sist men inte minst så blev det en tur i lägenheten med "D" skorna : ) Så jäkla shyst av Jessica att låna ut dem till mig så att jag kan öva : ) Har inte hittat svarta pumps i samma höjd på klack och modell någonstans än så länge - har ni tips om vart man kan hitta coola skor så "Let me know" eller om ni helt enkelt har ett par svarta pumps hemma med en klack på minst 8,9cm ; ) (Helst inte högre heller om jag får välja-haha)
 
 
Matlåde fix sedan sängen.
Hoppas det inte regnar imorgon då jag jättegärna skulle vilja ut på en PW innan jobb. 
Jobb imorgon 10.00 - 22.15

D - Dag 55: Jobb och TRÄNING - Rygg & Biceps.

Kategori:

Fick minsann användning av mina bröd idag : )
Diet Laxburgare med Minikeso, avokado, morot och sallad - YUMM! <3
 
 
Efter en lyxig nyttig Middag bar det av till gymmet.
Ghhaaaa Vad SEGT det kändes idag - ville inte alls träna bara sova men så är man där efter andra setet i första övningen och undrar HUR man ens kunde känna avsmak för träningen ;)
Träningen gör mig till en bättre människa <3
 
RYGG & BICEPS Idag - tänkte faktiskt bjuda på lite spontana träningsbilder från ett par av de övningar som fick ingå i dagens träningsprogram : )
 
 
 
 
Älskar denna Rodden <3
 
 
Smala Latsdrag.
Kände idag under Ryggpasset att fettet börjar släppa lite på armarna oxå - GÖTT.
 
 
 
 
 
 
Svårt att låta bli att köra Biceps för tungt : ) Jag vill ju inte att de blir över dimensionerade gentemot Axlarna som jag talat om tidigare men börjar man väl köra så vill man ju köra tungt : )
 
 
 
 
 
 
Känner att det sitter en hel del fett bak på triceps övre del gentemot Latsen - försvinner bara detta så kommer armana förhoppningsvis att börja se mindre ut ; )
 
 
Tungt på Biceps idag - GÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTT!
Stångcurl på dessa satt fint.
 
 
 
Med nöd och näppe hann jag med mitt INTERVALL pass efter styrkan. Måste skriva det med stora bokstäver då jag efter varje gång blir lika stolt att jag stått ut : ) haha.
60/30 idag - gick lite bättre än 70/20. Totala Intervalltiden blev 15 min....
 
Ryggresningar på det, packade ihop mig och drog hemmåt.
Kände mig ungefär så här innan duschen...
 
 
Nu ska jag mysa ner i sängen med nya numret av BODY <3  
Bästtidningen.
 
NATTI på er ; )
 
 
 
 
 
 

D - Dag 54: Pildammsparken och MERA MAT <3

Kategori:

Jag känner hur kreativiteten sprudlar denna helgen : )
Denna Söndagen har varit den bästa söndagen på länge - i vanliga fall brukar jag tycka att Söndagarna bara försvinner för en men idag var jag UPPE med TUPPEN och vet ni vad:
 
DET LÖNAR SIG! ; )
 
Har hunnit med hur mycket som helst idag.
Imorse åkte jag in till Malmö - vid 09.00 satte jag min fot i Pildammsparken för att glatt traska runt där 1 timme tillsammans med Elinor - en trevlig stund och varför inte förena nytta med nöje. Pratade lite diet och tävling och massa annat : ) Känns alltid bra at få ventilera med en likasinnad. Solen sken på oss dessutom <3
 
På vägen hem svängde jag in om min kära mamma på kaffe - hade med mig lite gott till henne och hennes man : )
Igår kunde jag inte hålla mig från att baka något riktigt gott - 1 ruta till mig efter ÄTARMÅLET men resten fick jag ge bort så hade med mig 1 låda till dem såklart.
 
 
(Förlåt alla dietande magar för denna bild men är den inte något extra ; )
 
Hemma igen slängde jag i mig lunch och kaffe på det. Väntade in T sedan drog vi ner till gymmet - Hälsopunkten här i byn - BEN stod på schemat.
 
Usch det var tungt idag - var inte alls taggad att köra Ben, men det gick helt okey trots allt. Brukar tagga till efter några klunkar BCAA och efter första setet i första övningen - men NÄ inte idag.
 
KOLHYDRATS-Bakis!??
 
Det blev ju en del skit igår som jag ångrar idag. Jag mår ju illa av min BCAA i vanlga fall men detta var extremt   - Bläää : ( Inte alls kul, och pulsen var skyhög och kändes som om den skulle slå hål i halsen på mig.
Men...slutförde passet såklart - dessutom körde jag lite INTERVALLER på LÖPBANDET efteråt. Måste börja med kardio även efter styrkepassen nu så att det händer något.
 
Körde samma intervaller som jag gav till en kund här om dagen 70/20 - alltså spurtar i 70 sek och går i 20 sek - GUUUD - JO det gick men tror att jag får börja med lite längre vila - HAHA har ju inte kört konditions träning på jag vet inte hur länge ; ) Blev 6 st sen fick det räcka.
 
 
Handling och MAT avslutar denna dagen ganska bra.
 
TROPISK kyckling i ugn.
 
 
1 kg kyckling
4 annanas ringar
500g krossade tomater
2 hela färska tomater
1 gul paprika
1/2 Rödlök
4 msk sweet chili
1 msk kycklingfond
1 burk Santa Marias medium Salsa
Chilipeppar
Salt
1 - 1/2 dl kokosflingor
 
Jag la kycklingen upptinad i en ugnsform - kryddade med salt, chilipeppar och lade över paprikan, tomaterna och löken ovanpå (hackade i stora bitar) och satte in den i ugnen på 200 grader.
 
Under tiden blandade jag ihop Salsan.
Skar annanasen i bitar och blandade alltsammans i en stor bunke. Tog ut kycklingen och hällde över Salsan och satte in den i ugnen igen ca 45min - 1 timme (tog inte tiden) Känn på kycklingen med sticka om den är klar.
 
Servera med BasmatiRis till 4 hungriga magar ; ) 
NJUT!
 
 
Pssst - jag skippade riset ; )
Inga mer puksrusningar - haha NÄ men det har blivit en del denna helgen - inte okey.
SKÄRPNING NU!
 
Medans kycklingen var i ugnen stekte jag upp 800g mager Nötfärs tillsammans med äpple, rödlök och presad vitlök och kryddade den med BBQ, salt, paprikapulver och Provencale örtmix.
Blev färs till 8 matlådor - SUPER och innan kycklingen var klar hann jag trixa ihop en Prottesmet som jag gjorde hemmagjorda hamburgerbröd av med SESAMFRÖN som kommer passa utmärkt till mina Laxburgare ; )
 
De blev suuupergoda verkligen.
 
 
YUMMIE!
Kan höfta på att 1 bröd innehåller ca 120 kcal ; )
Men det funkar ju som kolhydratskälla i et mål innan träning - dessutom är de fullproppade med Protein då de inehåller både Havregryn, Vetegroddar och MMSports Bake Pro (Bakprotein).
 
<3
 
Snart kommer jag nog hålla upp med de mesta kolisarna förutom den som finns i salladen och havregrynen på morgonen : ) Får se hur kardion ter sig först.
 
JA - KREATIVITET som sagt, eller vi ska kanske kalla det HYPERAKTIVITET ; ).
Nu sitter man här och bloggar innan det är dags för en go kopp kaffe framför nya Beck ; ) Hoppas att mannen ska vara klar i garaget då oxå.
 
Vill ni ha receptet på Hamburgerbröden så får ni hojta till : )
Så får jag se om jag vill dela med mig - hihi - NÄ det e klart att jag ska.
 
Önskar er en TOPPEN vecka.
 
TRÄNA HÅRT.
ÄT MYCKET.
TA EN NYPA FRISK LUFT.
FÅNGA EN SOLSTRÅLE.
 
<3
 

D - Dag 53: En dag i Proteinets & Kökets tecken.

Kategori:

LÖRDAG:
 
Tjabba tjena hallå ; )
 
Idag har jag varit hemma i T:s lägenhet i stort sett heeeeela dagen. GUD alltså det var ett tag sedan man var hemma och inne en heeeel dag. Men det behövdes lite fokus och det passade bra då min käre man var borta mellan 08-19 - EGENTID <3 = Jobb, dietbak och pyssel : )
 
Bakade gammeldagsa KAFFEBRÖD med KANEL & KARDEMUMMA fast på dietvis : )
 
Det doftade kanel på hela området - mmmmmm.
 
 
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
2 1/2 dl Bak protein
2 1/2 tsk bakpulver
1 dl Sukrin
3/4 tsk malen kardemumma
4 tsk malen kanel
1 rejäl msk kokosolja
1 msk olivolja
1 helt ägg
2 dl lättmjölk
 
Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke.
Fördela ner oljorna jämt bland det andra och tillsätt därefter ägget och mjölken och rör om altsammans till en kletig deg/smet (rinnigare än vanlig bulldeg)
 
Klicka ner degen i 17 vanliga bullformar.
Ett tips är att pensla formarna med lite olja innan för att undvika att det bränner fast, jag gjorde inte detta för att få ner kalori innehållet till MAX ; )
 
Pensla dem med äggvita och strö på önskad topping <3
 
Nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 8 - 10 min.
 
ENDAST 90 kcal/bulle
 
 
 
Mmmm lyxig eftermiddags fika för en dietande kropp. Kaffe, Kaffebröd a la Jusse och en Jordgubbs protte-drink från allra allraste bästa MMSports ; )
 
Igår blev det ju Bio med T.
Jättemysigt! Lite bilder från kvällen.
Mysigt att hinna vara lite civilt klädd oxå dessa höstiga träningsglada dagar : )
 
 
Fick äntligen användning för min fina ADIDAS tröja som hängt i garderoben och väntat på mig.
 
 
 
 
Jag vet - jag gör den där dumma minen med tungan igen - har svårt att hålla den i styr ibland ; )
 
Hoppas ni hade en go lördag och testa Kaffebrödet - Mums för att vara så pass dietvänligt.
 
CIAO.
 
 
 

D - Dag 52: AA Elite Fitness Gym & Nytto-GODIS.

Kategori:

GLAD Fredag till er allihopa <3
 
Den har vi väl alla längtat efter eller vad säger ni? Faktiskt så känner jag att jag inte hunnit längta - veckan har gått så himla snabbt tycker jag - jobb och träning oxå var det Fredag igen : )
 
Idag inledde jag min mysiga Fredag med en Gästträning tillsammans med Jessica på "AA Elite Fitness Gym" i Malmö - vi hade riktigt trevligt och det blev ett riktigt bra Axelpass trots snick snack : ) Axlar igen - Tihi!! Gillade verkligen den delen av gymmet som jag hann prova - lite hardcore, gammal hip hop i högtalarna och lite riktig träningsanda.
 
Vill tacka Jessica för en superbra början på dagen/helgen och passa på att säga att du är en supergo tjej.
Fick låna hennes svarta boots att öva i : ) Yeah - ett par i rätt höjd och med stilett - HJÄLP nu måste det verkligen läggas tid på poseringen känner jag. Antagligen så kommer J att hjälpa mig lite med den - GoA DU <3
 
 
Vi fick dock ingen bild från passet men det kan ju kvitta ; ) - Nästa gång kanske!
 
Iväg till jobb efter detta för att träna tillsammans med en klient och efter detta väntade en mysig dag på stan i Lund tillsammans med min kollega Amanda - Myyyyys gumman. Lunchade en halvdan Kalkonbröstfilé sallad på "Café & Le"
Var inne i de olika hälsokostbutikerna på stan bla, Panduro Hobby som alltid är sååå kul att springa runt i och Granit. Hittade Bio-godis till en dietande kropp - NJA okey egentligen inte men det kändes som ett okey alternativ då jag knappt käkat några kolisar idag och missat ett mellanmål.
 
Endast banan, blåbär, kokos, gojibär & äkta vanilj <3
Ekologiskt och vildvuxet.
 
Kalorier detta med, men ytterst lite - möjligen kokosen som drar iväg mängden kalorier kan jag tänka mig.
 
 
 
NICE till kaffet dessutom ; )
 
49 kr kostade denna lila påse med 50g snacks - men det var det värt.
 
Nu ska jag fixa frillan innan det är dags att åka in till Malmö för att se bio med fina T.
Det blir "The bourne legacy" 
Och jag packar minsann ner mina Blåbär/Banan kyssar i handväskan - slipper dessutom slösa pengar på dyrt SF godis och läsk - Gött!
 
Njut av er Fredag allihopa.
 
Imorgon har jag en massa PT jobb som jag kommer sitta och fixa och trixa med halva dagen. Tänkt träna mellan varven och försöka mig på någon typ av diet-bak eller hälsobak : )
Så håll ögonen öppna för recept på bloggen i helgen - känner hur kreativiteten kryper i fingrar!!!!

D - Dag 50 & 51: PW i Bokskogen - Myyyyys <3

Kategori:

God förmiddag allihopa!
 
Har ni en bra dag? På jobb? På gymmet? Hemma? På soffan? ; ) Hoppas jag : )
Igår blev det inget bloggande - ni vet Onsdagarna är alltid lika fullproppade med planering i kalendern. PT kunder innan jobb och sedan jobb 13.45 - 22.15.
 
Men det var en bra dag igår - vi tog lite form bilder efter stängning - de blev inte super så jag vet inte om jag kommer lägga upp någon av dem - ska ta nya på Onsdag igen så kan hända att ni får vänta tills dess  : )
 
Idag startade jag min lediga Förmiddag med en riktigt uppfriskande mysig PW i Malmö´s Bokskogen <3 Tvingade med min bättre hälft så att han oxå fick svettas litegrann.
Det är så himla fint där på hösten - ge det 2-3 v till så kommer alla världens färger pryda träden - Mys - nu var de fortfarande goa o gröna.
 
 
 
 
En färgglad art prydde ett av träden i början av slingan - Härligt med färgerna mot den gråa stammen.
7 km blev det på 75 min : )
 
 
 
Självklart inleder jag Hösten med min Goa MMSports tröja - stolt sponsrad av de BÄSTA 
<3
 
 
 
Nu ska jag bege mig iväg till jobb - Actic Vibban idag 14 - 21.
Men...först ska jag iväg och hämta ut ett paket - spännande. Har beställt en bok om Idrottsskador och deras Rehab som jag fick rekomenderat av en sjukgymnast. Tänkte vidga mina vyer inför kommande PT kunder : )
 
Och...så har jag beställt en KARDIO-Bok, haha inte en bok om kardio utan en bok som jag tänkt roa mig med under mina kommande kardiopass på motionscykeln:
"Afrika - Framtidens kontinent"
 
Måste dra - CIAO.
Kör nu så det ryker på gymmet idag, inget mesande med vikterna!!
 
 

D - Dag 48 & 49: Träningsdejt i Axlarnas tecken.

Kategori:

Hejsan godingar!
Gud jag förstår egentligen inte varför jag bloggar nu - trött, hungrig, torr i munnen (törstig kanske ; ) och väldigt tröt i både ben och fötter efter en låååång arbetsdag och med allt fix vd sidan om.
Men... jag vill ju fortsätta att inspirera (hoppas på att varje dag kunna inspirera NÅGON med NÅGOT ; )
 
Igår var jag inne i Malmö och Gästtränade lite på Actic Södervärn med mycket trevligt sällskap ; )
Som dagens rubrik lyder så blev det en träningsdejt i våra kära Axlars tecken tillsammans med Ellinor - en ny bekantskap som brinner för samma sak som jag ; ) Ska antagligen oxå tävla i BodyFitness nu i slutet av året och antagligen kommer vi stå på scen och posera tillsammans om placeringen - Haha COOLT!.
 
 
 
Några set riktigt GOA pressar blev första övningen efter uppvärmning med Pinne och lätta hantelflyes.
 
 
Hur var det nu? - Skulle man se snygg ut samtidigt oxå!? ; )
 
 
Lite längre setvila var oundvikligt då vi hade såååååå mycket att prata om. Bolla ideer, kunskap och synsätt - Roligt!
 
 
Ni glömmer väl inte baksida Axlar när ni kör era Axelpass ; )
 
 
En dubbel Biceps för fotografen - haha, härligt med kralliga chicks <3
 
 
 
Vill tacka fina Ellinor för ett grymt första pass tillsammans och hoppas på att det blir fler sådana innan December, med lite mindre snack, lite mindre vila och liiiiite tyngre vikter ; )
NÖJD!
 
 
Självklart intogs BodyScience BCAA/EAA under passet som under alla mina  träningspass ; )
 
Beställ ert kosttillskott på www.mmsports.se
 
Bi blir INTE besvikna - de har dessutom massa kul träningskläder på sidan - shoppa loss.
 
 

D - Dag 47: Husmanskost på DEIT-vis <3

Kategori:

Hallåsan allihopa!
Har ni haft en bra helg? Det hoppas jag - det har regnat litegrann här nere men ändå varit helt ok. Nu ikväll har det varit riktigt fint här i lilla Skurup i alla fall  ; )
 
IGÅR.
 
Igår var jag iväg upp till BLEKINGE (INTE Småland som jag skrev igår - Sabbis hade sagt fel ; )
Det var dags för hennes årliga valpträff med den kenneln som hon lånat ut sin hane för parning till och där en av hennes små nakenfisar kommer ifrån.
 
Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans - var ute hela dagen med både korvgrillning och hemmabakad tigerkaka till kaffet efteråt, men Jusse var minsann disciplinerad och tog inte en enda bit - men TUSAN vad gott det såg ut.
 
Gänget samlas innan tipsrundan - Haha.
 
Mumma : ) Kommer nog aldrig känna att jag är nöjd med livet utan sådant här gott.
 
Exx och Chiino - Guldklimparna Far & son <3
 
Hela dagen spenderades uppe i Blekinge tillsammans med en massa Nakenfisar och deras ägare - mycket trevligt sällskap men bäst av allt så fick jag en HEL-dag men Världens bästa vän, det var länge sedan sist - på hemvägen blev det en tyst allsång till Leona Lewis bästa värk ; )
Vilodag från träningen.
 
 
IDAG - SÖNDAGsMYS!
 
Förmiddagen spenderades tillsammans med min gamla mycket goa kollega Sofie uppe i Hörby.
Vi såg till att bege oss till ICA direkt när jag kom och köpte varsin sallad i deras underbara salladsbar - den är super alltså - DIETVÄNLIG.
Man tar sin bytta och plockar på sig det man vill ha : ) Allt från kyckling, tonfisk mm till olika gröna blad, bönor, ost och falafel liknande vegetariska bönbollar - YUMMIE!
 
Härligt att luncha med någon i branchen som vet vad man behöver - KANON gumman.
Hade massa att prata om, lite uppdateringar om livet, vardagen och framtiden - det planerades även en pysseldag : ) ROLIGT!
Efter kaffet begav vi oss till lågprisvaruhuset PEMA som ligger utanför Hörby mot Sjöbo - GUUUUD vilket pysselparadis - de har verkligen ALLT och det måste ju vara himmelriket för att "Scrapbookare" : )
 
Mysig dag med en mysig tjej <3
 
Skulle tränat idag men eftersom jag firtfarande inte kan få min LATA RÖV ur sängen i tid på morgonen så har träningen inte hunnits med idag då kvällen gick åt matlagning, matlådor och förberedelse inför veckan - lite småjobb.
 
Satte ihop värsta DIET- HUSMANSKOST - MÅLTIDEN.
 
150g klyftpotatis (i ugnen utan olja - endast kryddor)
100g Nötfärsbiff (äggvita och kryddor, 1 msk BBQ sås)
1/3 stekt lök (stekte i minilite olivolja)
1/2 dl kall dietvänlig BRUNSÅS - Det ni ; )
Vitkål med 1 msk lågkalori Lingonsylt
 
MUMMA säger jag bara - och med detta knappa kalori innehåll - UNDERBART!
 
En kaffe på detta sen bär det i alla fall iväg ut på en Kvälls PW ; ) Skäms lite över att träningspasset idag inte blev av, men va fan NOBODYs PERFECT <3

D - Dag 46: Ett Svettigt GoMorron ; )

Kategori:

 
Äntligen fick jag chansen att prova min nya motionscykel : )
Det var inget vidare väder när klockan ringde 07.00 - började spricka upp men blåsigt och blött överallt så jag skippade den friska luften och satte igång att trampa.
 
1 timme avklarad - 2,7 mil - 618 kcal (enligt cykeln : /)
...OCH Svetten lackade.
INGEN BRA IDE att sitta och cykla i endast Hipsters, Sport BH och löparskor - haha - i varje tramptag så fastnade insidan av låret i sadeln och känner nu att jag är lite öm och röd. Tänkte det skulle kännas svalare och befriande, men nästa gång blir det MED BYXOR ; )
 
Frukosten är i magen oxå -
 1 dl havregryn tillsammans med 2 tsk physsilum frön och 1 dl mjölk - 1 Protindrink - Omega 3 & Vitamin
Kaffe såklart : )
 
 
Nu är det dags att hoppa in i duschen och bli ren och fin inför dagens händelser. Hämtar upp Bästa kompisen och henned nakenfisar i Malmö lite i 11.00 sedan styr vi mot Småland för att spendera dagen på kennel "Chino Patas" dit hon lånat ut sin hane för parning. Lekar och massa vovve-mys väntar.
Tydligen bjuds det på Pasta o Korv - hmmmm Tror att jag packar min "6-pack Fitness" väska full med matlådor och håller mig till kyckling under dagen ; )
 
Nä nu måste jag kila - Vilodag för mig idag men ni Andra - se nu till och ta er iväg till gymmet eller ut och trotsa blåsten och gå eller jogga en tur i den friska luften, ni sitter väl inte hemma bara!? ; )
 
CIAO.

D - Dag 45: Glassig Fredag med Ätardag.

Kategori:

Då var Torsdag och Fredag oxå förbi vår tid : )
OK det är ju fortfarande Fredag i skrivande stund såklart men ändå - satan vad tiden går fort när man har roligt. Men vet ni vad som är det värsta? Att den går lika fort när man har tråkigt ; )
Därför ska man se till att INTE ha tråkigt : )
 
Igår var en hektisk dag på jobb - guuuud alltså ibland hinner man inte känna efter ; )
Instruktion efter instruktion och ivriga medlemmar på gymmet som vill lära sig mer - KUL men då vill man liksom dela sig på 2 ; ) Och låta den ena halvan få gå iväg och äta middag tex.
 
När jag slutade klockan 21.00 fanns det inte mycket energi kvar att hämta i denna kropp. Tanken var ju att köra ett Benpass och efter det lite poseringsträning : ) Haha Benpasset kunde jag glömma men jag gav mig f*n på att jag skulle sätta på mig de där skorna och i alla fall försöka mig på en T-walk - de delar av momentet jag minns från You-tube klippen : ) I DID!
 
Älskar dessa skorna - by the way ; ) Synd man inte kan gå i dem.
 
Det gick sådär bra - knäade en hel del i skorna och såg allmänt uppgiven ut på de 2 videor jag filmade. Försökte mig på en bild oxå men det blev inget kul att titta på alls och tyckte inte att man kunde se några roliga konturer alls - ser ju mer hemma i badrums-spegeln.
 
Bjuder väl på denna ; ) Tyckte det var lite kul ändå.
En hel del tid lär behöva läggas på att kunna röra sig kvinnligt och ändå "spännigt" Haha - GUD vad har jag gett mig in på egentligen.
 
MYSIGA FREDAG.
 
Idag har jag bara glassat : ) Vaknade alldeles för sent som vanligt - Jag MÅSTE skärpa mig!! Kan inte sova länge varenda gång jag KAN bara för att jue - hinner ju ingenting på dagarna. Så det har inte blivit någon PW idag inte. Åkte iväg till Lund vid lite i 13.00 för 2 Kostrådgivningar och efter det till Vibban för en PT konsultation : ) En LYCKAD en blev det - kommer börja köra med denna goa tjej på Fredag - KUL - nu jäklar ger vi järnet!
 
Ett lite halv segt Ben/Axelpass (eftersom det inte blev några Ben igår)
Lite smått disträ och orkeslös då jag levt på proteinpulver sedan jag körde hemifrån - inte så bra. Men käkade en Ätarfrukost imorse så har inte varit speciellt hungrig - skönt, var sugen på en riktig frulle så idag har det blivit en ÄTARDAG istället för endast ett ÄTARMÅL som jag annars försöker hålla fast vid -
SATAN vad GOTT det var med Apelsinjuice - mumma <3
 
Till middag blev det T:s favorit - Kyckling tacos - JA varför inte KYCKLING ; ) Det äter man ju aldrig.
2 wraps för min del - lite tortilla chips med guacamole till det.
 
Har även unnat mig lite choklad och det blir en bit Kladdkaka till efterrätt <3
FY vad jag syndar - gäller att sluta med det söta efter Ätarmålet om någon vecka och även så småningom sluta med Ätarmålen tyvärr : ( Kommer bli tufft när man inte har något att se fram emot längre.
 
Nä nu ska jag mysa vidare och imorgon bär det ut på Småländska äventyr med Världens BÄSTA kompis.
Valpträff is coming up på "Chino Patas".
 
Njut av er Fredag och glöm inte bort träningen bara för att det är helg : )
Jag tänker börja min morgon imorgon med 1 timme på "Spartacus"
 
KWAHERI <3
 
 
 
 
 

D - Dag 44: PW i solen och kostuppläggs-meck ; )

Kategori:

Satan i gatan att vakna 08.45 när man satt klockan på 06.30 från början. 
Hade ju planerat min dag efter att ha en hel del tid på mig nu på förmiddagen till både PW,träning och lägga upp kosten för en PT kund. Hmm.
 
Tog morgonkaffet framför tv:n och fastnade framför nyheterna där de diskuterade EU:s agerande gällande Mänskliga Rättigheter. De citerade Anna Lind:
 
" Uppgivenhet är vår största fiende"
 
När vi tänker att det INTE ÄR NÅGON MENING med något eller att det inte är LÖNT.
Det är då vi har tappat KONTROLLEN.
 
Var en FIGHTER istället.
 
 
SÅJA det tog mig 10 min sedan var man ute i solen och traskade som planerat och under tiden planerade jag om dagen. PW:n tog 1 tim och 10 min och efter det en snabb dusch och efter det började jag mecka med en PT kunds kostupplägg : ) Nästan helt klart förutom att jag ska renskriva det på datorn och det hinner jag imorgon fm innan vi ses. Perfekt. 
 
...men Benträningen då? Hmm JA den kör jag ikväll efter jag stängt gymmet vid 21.00 - GÖTT att ha lokalerna för sig själva och börjar inte jobba förräns eftermiddag imorgon så behöver inte skynda i säng - med all denna plötsliga entusiasm bestämde jag mig för att packa ner de ända högklackade skorna jag har - som jag DESSUTOM ALDRIG använt - prislappen sitter kvar. Men tyckte att de var så grymt snygga minns jag och bestämde mig för att lära mig att gå i så höga skor när jag köpt dem : )
 
Det blev aldrig av : )
MEN de fungerar bra som kandidater under min Poseringsträning då de nog är nästan 9cm höga ; ) Har ännu inte hittat de skor jag ska ha till tävlingen. 
Man TAGER VAD MAN HAVER eller hur var det vi sa (Julia ; )
 
Förmodligen så kommer jag uppdatera bloggen imorgon med en bild från kvällens bravader i GT-salen efter stängning : ) Haha Glitter o Glam skor, knallrosa hotties och sport-topp - SEXIGT : /
 
Så det blir först ett tungt Benpass sedan 20 min Poseringsträning - Ska bli kul, hoppas att jag får till någon bra bild oxå - kanske ska filma det hela ; ) Nästa Onsdag och Onsdagen där på kommer jag och några kompisar/kollega ta riktiga Formbilder igen - så då blr det Formcheck på bloggen <3
 
 
Ha en underbar dag allihopa, njut av det fina vädret och kämpa vidare!!

D - Dag 43: GOMORRN <3

Kategori:

Inte ofta jag säger just Gomorrn på bloggen men idag fick jag minsann lite tid över. ; )
Skulle haft en PT kund vid 08.00 som avbokade sig vilket innebar att nästa inte var inbokad förräns 10.00 - lite längre sovmorgon och en pyttestund att säha hallå på bloggen.
 
Sitter med en kopp kaffe och försöker vakna.
Provade aldrig "Sparatcus" imorse : / Dåligt av mig eller hur!? Haha - NÄ kände att jag behövde sova ordentligt. Min andra hälft är febrig och förkyld så just nu gör jag ALLT för att slippa att bli sjuk ännu en gång.
 
VILODAG idag - så ingen träning alls.
Har lagt just Onsdagarna som vilodagar från träningen då jag oftast jobbar med en del av mina PT kunder innan jag börjar i gymmet så brukar befinna mig på gymmet från 07.45 - 22.12 dessa dagar.
Så idag är det bara jobb som gäller. Tur att man ÄLSKAR det man gör : )
 
En av kunderna ska få svettas i en Cirkelträning och den andre ska få trampa på ett tuffare Intervallpass på Crosstrainern - KUL ; )
 
 

D - Dag 42: Spartacus - min nya kompis.

Kategori:

Vi kommer nog spendera en och annan timme tillsammans du och jag.
 
Nytt Diet - inköp idag : ) 
Han heter Spartacus, kommer från Svedala och kostade mig 300kr.
 
 
Konstaterade att jag ALDRIG kommer bege mig ut på morgon PWs i Regn och Rusk nu i höst och kände att en motionscykel i lägenheten skulle lösa min frustration : )
Har kollat runt litegrann på blocket senaste veckan och av en slump hittade jag denna godingen nu ikväll i Svedala - PERFEKT jue.
 
Tur att man är tillsammans med en man som har TUMMEN överallt annars än MItt i handen.
Jag: - HUR kan du allt?
T: - Det gäller bara att förstå hur det fungerar
 
Cykeln var alldeles för trög i lättaste växeln när vi provade den hos köparen och alla växlar var nästan snarlika : ) Men vi tog chansen att den skulle gå att modifiera i efterhand.
 
 
 
 
 
Tydligen så går allt om man vill - genom att skilja mutter och vajer åt blev vajern längre och detta medförde en bredare växelmöjlighet - TOPPEN - Nu kan jag cykla mina 45min utan att försvinna helt ; )
 
 
Nu vet även ni hur man fixar växlarna på en motionscykel - ENKELT va!? ...Eller? ; )
 
Körde ett kort och effektivt Bröst & Triceps pass nu ikväll här i Skurup på HÄLSOPUNKTEN
(heter det, inte Hälsostudion som jag skrev här om dagen)
Kändes gött - men det blev ingen PW idag - den blev utbytt mot lite Cukel-meck istället - tihi - busigt.
 
En kopp avkopplande Kanel-te med minilite honung innan sängen <3

D - Dag 41: Magiskt Ryggpass och en svettig PW <3

Kategori:

Tjabba labba hallå allihopa!
 
Med en kvällskaffe och Niklas Strömstedt i högtalarna på lagom volym.
 
Har ni haft en bra dag? Om detta - VAD var det som har varit Bra - dela gärna med er : )
Jag vaknade med huvudvärk men kände mig trots detta utvilad - sovit för få timmar som vanligt när det är natten mellan Söndag/Måndag - tog en Ipren och en kaffe ;)
 
På jobb har det varit jag och Blötmoppen hela dagen - inga instruktioner var bokade under dagen så jag började blötmoppa runt konditionsmaskinerna (blir ganska äckligt där av all svett o skit)
Sen kunde jag inte sluta : ) Haha nice med lite energi - slutade med att nästan hela gymmets yter var torkade.
(Vill då tillägga att vårat gym är ENORMT)
 
Avslutade arbetsdagen med att samtala med en ny PT kund - SKOJ : )
Och att köra ett svettigt cirkelpass med en av mina kämpar - du är grym och detta ska vi fixa tillsammans - superkul att köra med en envis livsglad människa som dig : )
 
Efter jobb - MAT, efter mat - TRÄNING (grymt Ryggpass) struntade i Biceps då jag börjar smått irritera mig på att de är överdimensionerade ihop med mina Axlar : (
 
 
Ryggpasset var MAGISKT - totalt i en annan värld i mina lurar hummandes till P-Squares bästa låtar
(en Nigerianskt grupp)
 
Breda latsdrag
Sitt. Rodd i Cable med smalt grepp
Stående stångrodd
Latsdrag med V-grip
Maskin: Pull down version (mellanbrett)
BB: Ryggresningar
 
Upptäckte undet Stångrodden att min högra Axel placerar sig långt mycket högre upp än den vänstra och detta även när jag står helt vanligt upprätt : / Hmmm antagligen en a komplikationerna/kompensationerna från min muskulära obalans i Trapetzius etc. Gaaahhh - FASEN.
En hel del att jobba på efter Decembercupen.
 
När jag var klar slängde jag ner alla mina prylar i en gammal STADIUM rygga och tog en omväg hem och såg till att dagens PW oxå blev av : )
 
 
Ryggsäcken är FAN underskattad i vuxen ålder - haha : )
Hann precis undan det jumma sensommar regnet som färgade himlen svartare och svartare ju närmre hemma jag kom. NÄ grymt nöjd med denna dagen <3
 
Nu ska jag mysa med Facebook en stund och bla svara en go fitnessbrutta som tog sig tid innan idag att skriva till mig -  : ) Hoppas på en BF Team Träff i Skåneland inom kort.
 
CIAO och mys vidare.
 
 
 

D - Dag 38-39-40: En livsglad helg men massa ny energi.

Kategori:

Hejsan alla godingar : )
 
Lite seg i helgen med uppdateringen av bloggen. Tänkte att jag uppdaterar min helg i bilder nu idag (Söndag) istället. Det har varit en superhelg - en lång en dessutom, hade inga PT kunder i fredags så jag har varit ledig 3 dagar - jag säger då det - alla helger borde vara 3 dagar långa, man behöver vara ledig mer än 2 dagar, helst om man jobbar sent på fredagen ; ) Tycker ni inte?
 
FREDAG.
 
Det blev en lugn morgon för mig.
En PW i blåsiga Skurup hanns med innan dagen började på riktigt.
 
 
Begav mig hem till min kära mamma vid 13-tiden, tog en kopp kaffe hos henne, käkade en matlåda och snackade en massa. Efter det åkte jag vidare in till Malmö, hämtade upp bästisen och drog vidare till ett ställe som hade annonserat att de hade begagnade gym-maskiner till salu : )
Vill verkligen ha en egen motionscykel här uppe i lägenheten nu till hösten så att man slipper PW:s fulla med regn och rusk - USCH. Men de hade inget som var i bra skick så det fick va. Det blev mellis och en kopp kaffe och lite skitsnack - mest hundar, träning och framtiden : )
 
Sen pös jag hem för att förbereda myset och den goda middagen för kvällen (med Tias o Mange) o Sabbe skulle minsann fixa i ordning sitt lilla lakritstroll Exx inför morgondagens utställning - bad o grejer <3
 
Exx och hans fina son Chiino - Underbara små nakenfisar <3
 
 
Min absoluta favoritkompis är dock Farbror Lexus - har man ingen egen vovve så får man njuta av andras och det finns ingen skönare hund än han <3
 
 
Myyyyyyyyys <3
 
Ja i alla fall så drog mästerkocken på sig förklädet hemma i T:s kök och kvällen laddades med Grillade Nötfärsbiffar med Sallad och Klyftpotatis med Basilika, Vitlök och varma körsbärstomater.
 
 
 
 
Mina vart inte så superspännande men i deras hade jag i bla kesella och BBQ - sås - det blir sååååå himla gott alltså : ) Yummie.
 
2 olika kalla såser då 1 blev dietvänlig - BANANsås - Yummie till Nötkött ska ni veta.
Lättkesella, banan, 1 msk sweet chili sås, salt och peppar.
 
 
Efter middagen spårade kvällen ut lite smått : ) Då jag bestämde mig för att låta Fredagen vara då jag kränger mitt Ätarmål efter middagen så bestämde vi oss för att göra våfflor till efterrätt - såååååå jäkla gott. Har inte ätit våfflor på 2 år tror jag - haha. Mumma.
 
Tror ett visst gäng fick i sig liiiiite för mycket socker denna kväll. ; )
 
 
2 mot 1 - INTE okey : )
 
 
Avslutade kvällen med en film - "MAN IN BLACK 3"
 
 
LÖRDAG.
 
Jodå en PW på morgonen och efter det ett härligt Axelpass på Hälsostudion här i Skurup.
Trist att man oftast tränar själv - blir inga bra tränigsbilder att lägga upp jue : ( Men men....
 
Körde i alla fall:
 
(Rörelseträning med Pinne)
Hantelpressar
Hantelflyes åt sidan
Hantelflyes för baksida
I maskin för baksida
Sitt Militärpress framför huvudet
(Rörelseträning med Pinne)
 
Mumsig lunch A LA KALKON hemma sen:
 
 
Hittade ett par skitbra burkar på ICA.
2 st "par" 39kr bara - jag valde en grön oc en rosa ; )
Perfekt att ha både protein och dela upp kvargen eller kesellan i dem som mellanmålsburkar.
 
 
 
Kvällen spenderades inne i Malmö hos en tjej som jag träffade på Lamu när jag bodde i Kenya 2009.
Superkul att äntligen ses igen och dessutom få träffa hela hennes tjejgäng med goa brudar. Mycket trevligt och det är inte ofta man sitter i samma rum som 7 andra som oxå varit i Kenya ; )
 
En del av ligan har vi här - Kräftskiva IT WAS ; ) Jepp Jusse tuggar som vanligt <3
 
 
En kväll med såååå mycket ny energi - tankar om livet - om Afrika - om kärleken
Hade supertrevligt verkligen - tackar Julia för det <3
 
 
SÖNDAG.
 
Idag alltså ; ) Japp var ju hemma 03.00 inatt så sov liiiiite för länge imorse/fm. WOOOPS!
Längesedan man kom hem så sent utan att vara ute och partaja med alkohol inblandat - Det var myyyys.
Men måste skärpa mig med tiderna om jag ska kunna komma upp i tid och hinna med alla målen protein som jag måste ha i mig.
 
Jag började i alla fall min dag med en kaffe och en PW runt hela Skurup efter det ; )
 
 
Vaknade till lite, kom hem och gjorde en snabb lunch av fredgaens rester, drog iväg till gymmet direkt efter maten (sådär bra) men de stänger 16.00 : )
 
BENpass på schemat idag : ) YEAH - gick ganska bra faktiskt. Hann på 1 timme och hann då dessutom med 2 magövningar och lite stretching för mina stackars Hamstrings och Rumpis. Skönt <3
 
Efter lite städ, disk och viktia grejer att fixa på datorn så väntar en skön Söndagkväll men någon typ av mat i form av dietinspirerad : ) Kyckling kanske : ) Haha. Usch stackars Tias : (. Efter det ska det minsann bara slappas - hade planerat att lägga mig på soffan och välja 1 av tusentals gamla resedagböcker och läsa en skvätt men det får nog vara till en annan dag.
 
Hoppas att ni allihopa har haft en bra helg och att ni har sett till att göra precis vad ni har velat göra.
Ny vecka imorgon - jag har en hel del jobb - PT kunder som ska få svettas och egna träningspass att prestera så vi får se hur mycket bloggande det blir.
 
STAY STRONG
<3
 
 
 
 

D - Dag 36 och 37: En dietdag i slowmotion.

Kategori:

Helloooooo.
 
Börjar inte jobba förräns 14.00 idag så passar på att skriva ett snabbis inlägg innan jag drar iväg. 
Igår hände inte mycket förutom jobb, äta & sova. Ingen träning då jag fortfarande dras med förkylningen och febern kröp sig på redan igår förmiddags.
 
Dock hittade jag en räddare i nöden som tog mina sista 4 timmar på jobb så att jag kunde få komma hem och vila istället <3 Guld värt - Tack J.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit ut, sett till att fått i mig alla dietmålen, varit ute på en SW - en Slow-Walk ; ) Tagit hand om mina stackars fötter, smort, filat och masserat - man glömmer dem så lätt - står ju på dem hela dagarna, vad skulle vi gjort utan dem. 
Underbart att ha tid till sånt finlir med kroppen.
Enegigivande.
 
<3
 
Nä, pilla med det sista här hemma, iväg och tanka up den gamla bilen, posta brev och rulla vidare mot Vibban.
Ha en underbar dag allihopa.
 
Bjuder på en suddig formbild från Balkongen på Kreta ; )
 
 

D - Dag 35: Utmanar ödet.

Kategori:

Jo det kan man väl påstå.
En kort arbetsdag idag på Actic Veberöd. Mådde skit igårkväll men mådde bättre idag under dagen. Kände bara av extrem huvudvärk när jag bockade mig ner.
 
Efter maten nu ikväll så kändes det helt ok - INTE frisk men jag var supertaggad att gå och träna.
DUM som man är - JODÅ varför inte utmana ödet lite extra - men ibland går det - IBLAND. Att träna bort en påkrypande förkylning alltså ; ) Absolut inte den bästa lösningen men ändå - Vad gör man inte om det kryper i hela kroppen på en och man ser den där ToppFormen framför sig som börjar krypa sig på -
MAN VILL - MAN VILL & MAN VILL.
 
Bara ett LITET Bröst & Triceps pass - snälla ; )
<3
 
Det blev så och laddade med en del coffeinhaltiga drycker, BCAA + EAA och en Riskaka med honung precis innan passet.
 
 
 
Det kändes riktigt bra att köra men CT:n funkade inte - då påmindes man om hur ont i huvudet man hade ; )
Körde bara 2 Bröstövningar då jag inte får köra allt för mycket Bröst pga nacken och seda 3 Triceps övningar.
 
Hantelflyes rak bänk 
Hantelpress snedbänk
 
Push down i Cable
Push down reverse Cable
1 arms pusch dowm Cable
 
Måste märka ett ord på de översta raderna i inlägget.
"GÅ" till gymmet.
Jag kan inte förklara hur underbart det känns att bara kunna packa ner sina träningsskor och shaker och traska iväg till gymmet på 5 min - kunna träna tillsammans med sin bättre hälft då och då och få träna på et gym där faktiskt ingen vet vem man är.
 
MIN TID - Underbart - Bra drag där att skaffa gymkort i lilla Skurup. Lite odd kanske att träna på ett annat gym än det man jobbar på me jag söker ivskvalité och den ska nyttjas när den hittas...
Eller hur!? ; )
 
Dock är jag sämre nu. Febern har krupit på och svettas bara av bloggandet. Men bättre att det bryter ut så att man kan "peaka" förkylningen och bli frisk efter det ; )
Jag rekomenderar INGEN att träna med förkylning - detta var ett självvalt idiotdrag av mig - I KNOW!
 
Annars ikväll så har jag bara tvättat och pysslat med hemlisar här hemma <3
 
Önskar er en god natts sömn och se nu till att vakna pigga och utvilade till erat gympass imorgon.
NATTI NATTI <3

D - Dag 34: Så JÄVLA less.

Kategori:

Ja det är bara förnamnet.
 
Här har man kämpat för att vara utvilad och glad när man kommer tillbaka till jobbet efter semestern då högsäsongen sakta men säkert börjar rulla igång, taggad att köra stenhårt med träningen och längtat efter att få köra dieten fullt ut seriöst och inget annat.
 
NÄ då ska man komma hem efter första dagen på jobbet med bankande huvudvärk, ont i halsen och en trött kropp : (
Det är fan orättvist - kan inte de som bara ligger hemma på sofflocket och aldrig gör någonting bli sjuka istället. Jag BEHÖVER vara frisk - tipp topp på jobb är ett MÅSTE som PT och för träning och diet är en förkylning rena rama helvetet ; ( Man blir ju aldrig frisk när man dietar : (
Vräkte i mig Potatisgratäng och kyckling nu ikväll till middag och i eftermiddags när jag kom hem blev det ett par Anthon Bergs goa marsipanchoklad - FAN jag orkar inte - LÅT MIG BARA MÅ BRA!
 
Hade bestämt mig för att jag fasiken skulle träna.
Gick en runda för att se om den friska luften kunde hjälpa men NÄ DÅ - resulterade i värre huvudvärk och en puls runt 170 i lunkande promenad tempo - KRÄÄÄÄÄÄÄK.
 
Fosterställnig under täcket med träningskläderna på i hopp om att piggna till och hinna träna innan gymmet stängde.....Somnade en stund och mår inte bättre nu precis.
 
FRUUUUUUUUSTRATION!!!
 
 
Ber om ursäkt för mitt negativa oinspirerande inlägg men jag tror nog att det är det 1a sedan jag började blogga  ; )
 
INGEN är på topp ständigt.
Även vi entusiaster har dåliga dagar och varför bara blogga de bra dagarna?!
 
Hoppas ni har haft en bättre Måndag än mig.
För att tillägga så har jag städat spya idag oxå ; ) Där får man väl skylla sig själv när ens instruktion måste ut och kräka - YEAH YEAH alla onda ting är 3 - STOPPA NU!
 
HAJ <3

D - Dag 32 & 33: Helgen med nära och kära och grymma styrkepass.

Kategori:

Det känns ganska skönt att vara hemma igen efter semestern och få komma tillbaka till diet och träningsrutinerna : ) Men det går lite segt känner jag ; )
Har sett helgen som slutet på min semester och slutet på fukset med maten. Träningen har gått superbra - sitter just nu med träningsvärk som inte är utav denna värld : )
 
<3
 
Ska strax iväg till gymmet men det blir minsann konditionsträning och stretching för mig idag ; )
Kan inte pressa kroppen med ett tungt Bröst & Triceps pass som jag tänkt - det skulle bara vara idioti. Värmer upp den en stund och sträcker ut den istället - så det är alltså jag kardiomaskinerna och stretchmattan idag.
 
För övrigt så har jag haft en superbra helg med nära och kära.
Igår var jag, syrran och hennes lilla Theo hemma hos Världens bästa kompis Sabbis med vovvar, Annika var oxå med och Tias kom på et hörn : ) Efter en go kaffe o masa skitsnack både där inne och inne hos goaste familjen Freeman rullade vi vidare mot Bjärred för en mini Kräftskiva hos nästa "Extra" mamma <3
 
Supermysig kväll med in bättre hälft, syrran, systerson och "morsan".
 
Det är sådant här jag menar att man inte får gå miste om - okey att jobba mycket och trivas med sitt jobb men det finns ingen som trivs i längden om jobbet helt plötsligt blir det enda som existerar - sååååååå jag uppskattar till tusen dessa små tillfällen som man lever så länge på efteråt : )
 
Man lever 1 gång och det är BARA du själv som ser till att det livet blir till vad du vill ha det.
Så vänta inte, tänk inte att "ja men det är bara tillfälligt" - OM det ät det ENDA tillfället du har då???
 
<3 Ta hand om era nära och kära och börja veckan med ett Jäkla GO på gymmet.
CIAO.