focusonfitness

D - Dag 47: Husmanskost på DEIT-vis <3

Kategori:

Hallåsan allihopa!
Har ni haft en bra helg? Det hoppas jag - det har regnat litegrann här nere men ändå varit helt ok. Nu ikväll har det varit riktigt fint här i lilla Skurup i alla fall  ; )
 
IGÅR.
 
Igår var jag iväg upp till BLEKINGE (INTE Småland som jag skrev igår - Sabbis hade sagt fel ; )
Det var dags för hennes årliga valpträff med den kenneln som hon lånat ut sin hane för parning till och där en av hennes små nakenfisar kommer ifrån.
 
Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans - var ute hela dagen med både korvgrillning och hemmabakad tigerkaka till kaffet efteråt, men Jusse var minsann disciplinerad och tog inte en enda bit - men TUSAN vad gott det såg ut.
 
Gänget samlas innan tipsrundan - Haha.
 
Mumma : ) Kommer nog aldrig känna att jag är nöjd med livet utan sådant här gott.
 
Exx och Chiino - Guldklimparna Far & son <3
 
Hela dagen spenderades uppe i Blekinge tillsammans med en massa Nakenfisar och deras ägare - mycket trevligt sällskap men bäst av allt så fick jag en HEL-dag men Världens bästa vän, det var länge sedan sist - på hemvägen blev det en tyst allsång till Leona Lewis bästa värk ; )
Vilodag från träningen.
 
 
IDAG - SÖNDAGsMYS!
 
Förmiddagen spenderades tillsammans med min gamla mycket goa kollega Sofie uppe i Hörby.
Vi såg till att bege oss till ICA direkt när jag kom och köpte varsin sallad i deras underbara salladsbar - den är super alltså - DIETVÄNLIG.
Man tar sin bytta och plockar på sig det man vill ha : ) Allt från kyckling, tonfisk mm till olika gröna blad, bönor, ost och falafel liknande vegetariska bönbollar - YUMMIE!
 
Härligt att luncha med någon i branchen som vet vad man behöver - KANON gumman.
Hade massa att prata om, lite uppdateringar om livet, vardagen och framtiden - det planerades även en pysseldag : ) ROLIGT!
Efter kaffet begav vi oss till lågprisvaruhuset PEMA som ligger utanför Hörby mot Sjöbo - GUUUUD vilket pysselparadis - de har verkligen ALLT och det måste ju vara himmelriket för att "Scrapbookare" : )
 
Mysig dag med en mysig tjej <3
 
Skulle tränat idag men eftersom jag firtfarande inte kan få min LATA RÖV ur sängen i tid på morgonen så har träningen inte hunnits med idag då kvällen gick åt matlagning, matlådor och förberedelse inför veckan - lite småjobb.
 
Satte ihop värsta DIET- HUSMANSKOST - MÅLTIDEN.
 
150g klyftpotatis (i ugnen utan olja - endast kryddor)
100g Nötfärsbiff (äggvita och kryddor, 1 msk BBQ sås)
1/3 stekt lök (stekte i minilite olivolja)
1/2 dl kall dietvänlig BRUNSÅS - Det ni ; )
Vitkål med 1 msk lågkalori Lingonsylt
 
MUMMA säger jag bara - och med detta knappa kalori innehåll - UNDERBART!
 
En kaffe på detta sen bär det i alla fall iväg ut på en Kvälls PW ; ) Skäms lite över att träningspasset idag inte blev av, men va fan NOBODYs PERFECT <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: