focusonfitness

Dagen innan Dagen D <3

Kategori:

JA! Då var det plötsligt dagen innan Dagen D - Diet med STORT D!
 
<3
 
Hur känns det nu då?
JO det känns jättebra faktiskt. Den senaste tiden har jag svinat lite extra och insett för 1000:onde gången hur lite det är värt att miss sköta sin kost - tänker bära med mig den äckliga känslan i magen efter maten på MC Donalds i helgen och tänker även bära med mig ilandet i tänderna när man suger på en bit Marabou choklad ; )
 
Haha - Hoppas jag i alla fall. Man kan ju alltid vara kaxig nu när man sitter här med en mätt mage och är allmänt nöjd med dagen : )
 
Nä men Diet väskan är packad och och allt annat är förberett för imorgon. Imorgon bitti kommer jag nog göra gröten hemma och åka in en sväng tidigare till jobb för att göra en fett mätning innan jag käkar något. Från 06.30 har jag PT kunder fram till runt 10.00 - TRÄNING på det och sedan gymtjänst fram till stängning 21.15 : )
Ingen risk att hinna bli hungrig - kanske bra det ; )
 
NÄ - den STÖRSTA utmaningen tror jag kommer vara att HINNA med alla måltiderna under arbetsdagarna - FAKTISKT! Och självklart det sociala - ALLT socialt handlar ju om mat - så vi får väl se hur det blir med den biten ; )
 
NÄ NU JÄVLAR KÖR JAG JÄRNET - Heeeeeeela vägen fram <3
 
 

Kostupplägg och första Diet-lådorna/CHECK!

Kategori:

Ja då börjar det minsann närma sig dagen D.
Känns jäkligt bra - nu har man väntat så länge på att få sätta igång så det kommer kännas som en lättnad att börja, få ordning på varenda grej man stoppar i munnen ; )
 
Blev en hel del matlådor idag : ) Men ändå är det knappt en veckas ranson.
 
 
Har aldrig tillagat äggvita förrut - haha det var ju nästan lite roligt....PUFF PUFF!!
 
 
JO men det blev en del matlådor - och More is Coming up då alla ägglådorna inte blev klara.
 
 
MÅSTE ju lägga upp en bild nu på min arbetsdags "RÄDDARE" - Hoppas hoppas att värken i fötterna förvinner. Imorgon blir det testing testing då jag jobbar 06.15 - 18.30
 
 
På Onsdag kommer jag lägga ut en formbild på hur dagsformen ser ut : ) Det var ju ett tag sedan förra bilden hamnade på bloggen, då jag faktiskt inte tagit några bilder varken maj eller juni - träningen har inte riktigt gått som planerat och jag har kännt mig ur form.
 
Men nu - SATSAR jag ALLT!
Decembercupen IS Coming UP och jag tänker inte vara den med sämst form.
 
Hoppas ni haft en trevlig helg allihopa och hunnit njuta av solen. Nu ska jag hoppa ner i soffan en stund och mysa innan det är dags för Kudden ; )
 
NATTI!
 
 
 

Skafferi rensning.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Ledsen för den tröga uppdateringen men det är mycket just nu. Mycket på jobb och mycket att förbereda inför dieten - se till att allt finns hemma, allt är förberett och mellan varven nu i helgen sitter jag och lägger min egna kost - lite pirrigt då den måste vara EXAKT ; )
 
Igår rensade jag ut i skafferiet - kommer inte klara av att ha någonting hemma som jag inte får lov att äta och andra sidan så är det ju hela 4 månader så det mesta skulle nog hinna bli gammalt innan jag får lov att sätta klorna i det igen.
 
Jag har en bekant Julia Snive - som håller på med dumpstring, vilket innebär att hon jagar tag i mat som andra inte vill ha, mat som gått ut enligt datum som folk slänger men som ändå går att äta - alla de pengar som hon "skulle ha" lagt på maten skickar hon ner till Afrika.
Hon har skänkt flera 1000kr hittills och var med i tidningen för ett tag sedan. GRYM tjej : )
SÅ - då tänkte jag att allt det där jag inte kommer använda kör jag hem till henne så att hon kan skänka ännu mer pengar till barnen där nere : ).
 
 
Igår var jag iväg och shoppade - DIET - shopping, haha en hemlighetsfull känsla i magen när man ser hur de bakom i kön och kassörskan stirrar på varubandet och undrar vad man är för en konstig människa som i stort sett endast köper kyckling, fisk och ägg : ) Haha.
 
 
Var på NOVA tillsammans med min käraste I1 - Amanda. KUL att hänga en stund och inte ha någon speciell tid att passa. Köpte nya ARBETS SKOR - ÄNTLIGEN!!!!
Hoppas på att fötterna kommer göra mindre ont nu med de nyaste REEBOK skorna : ) De stöttar foten lite mer på framfoten vilket innebär att man automatiskt lägger mer vikt på fram än bak. Det är detta jag haft problem med - lägger för mycket vikt på hälen när den har för bra stöd och eftersom jag står och går minst 16 tim/dygn och minst 10 av dem på betong golv så har jag fått väldigt ont i fötterna och är livrädd för att dra på mig Hälsporre eller nåt.
Lägger upp en bild på mina fina skor ikväll ; )
 
 
I Fredags var vi ute en sväng i Malmö faktiskt - svängde på höfterna ett par timmar med Världens bästa sällskap : )
Sista utgången nu innan diet - inte för att jag är någon vidare festprisse men det är alltid trevligt att komma ut och dansa och ännu trevligare efter ett par drinkar - så jag passade PÅ ; )
 
 
Skriver en snutt ikväll också - lite mer dietsnack då : )
Nu ska jag ut på en promenix i den friska luften innan det är dax att bege sig till Veberöd och köra slut på en PT kund i en cirkelträning - KUL! : )
 
Ha det fott så länge och njut av er söndag.
KRAM.
 
 
 
 
 
 

Jasså!? En bild i BODY magazine.

Kategori:

Igår låg äntligen BODY på dörrmattan när jag kom hem : )
 
 
I veckan fick jag ett sms av en av mina kära PT kunder då hon hade suttit och bläddrat i hennes pojkväns BODY tidning - plötsligt dök DU upp sa hon : / VA!?
 
Jodå - tydligen en massa bilder från Rep-power tävlingen i Göteborg med MMSports,
Och längst ner kan man skymta 3 kralliga tjejer på prispallen : ) Haha....
 
 
Måste väl erkänna att jag alltid haft en hemlig dröm om att få synas i min favorit tidning, men DOCK i annan form än detta : )
KUL ändå jue.
 
 
Jodå så att eeehhhhh ; )
 
Det känns helt underbart att det börjar närma sig diet - har aldrig varit så pepp på att äntligen få komma i form som nu. Kommer bli tufft i början med mycket jobb i gymmet och många PT kunder - men Jobba måste man och ÄLSKAR man sitt jobb så "måste" man ännu mera.
 
Kommer gå ner i tjänst i gymmet i höst för att hinna med mina kunder och mig själv i höst.
Nu är det tävling som gäller - har väntat tillräckligt många år på det här - nu jäklar tänker jag gå ALL IN!
 
Blev en tur på stranden med grabbzen nu ikväll - SÅ UNDERBART.
Sanden har slipat bort nästan all den torra huden under mina normalt sett mycket instängda fötter ; )
 
Passade på att "POSA" med Mange - en mycket go anhängare till mig och T : ) Han är singel "by the way" Om intresse finns ; )
 
 
...å streight ; )
 
Passade på att slurpa i mig en Kaffedrink med glass och grädde på Mossbystrand - haha DIETfeber - någon som känner igen sig?
 
<3

En helg med Nattis - Del 2.

Kategori:

Idag har varit en helt underbar dag <3
Först och främst så har jag spenderat hela dagen med min Nattis och för det andra så har solens strålar äntligen hittat till Skåne : )
 
En Road Trip till Kiviks Musteri längs Söder kusten och Österlen.
Tänkte ge er vår mysiga dag i bilder.
 
Vi körde genom Ystad och stannade först i Kåseberga - Ale Stenar : )
Har inte varit här sedan jag var mindre och det var skoj att få uppleva det igen - underbar utsikt och en känsla av frihet.
 
 
 
 
 
När vi njutit klart bland kullar och får rullade vi vidare längs kusten med Kivik som slutmål. På vägen började magen kurra och det blev en fika-paus i Skillinge : ) Omelett med fetaost var det mest passande alternativet för min del -
 
Servitrisens kommentar:   "- Du blir mätt på den, den är gjord på 3 ägg!"
Jag: OK!? : /
När det slutade med att vi beställde in en kladdkaka till kaffet att dela på sa hon:
" - OK ni är SÅNNA som tränar en hel del!?"
 
Våran slutsats av besöket: De hade en ISKAFFE som var värt besöket : ) Riktigt goood.
 
                                         
 
 
 
Med halvt belåtna magar rullade vi vidare genom Simrishamn och mot Kivik. Körde en aning för långt men efter en hastig manöver så var vi ganska snart på plats utanför ett av Kiviks familjemusterier - här ville vi bara låna toaletten men blir helt klart nästa gångs fika ställe - GUUD så mysigt och så mycket fina hemmabakade kakor de hade - liten SHOP på gården oxå med allt från Äppel-must till Äppel-tvål : )
 
Liiiite längre ner längs vägen hittade vi till slut Kiviks Musteri : )
MYYYYYYS!
Man betalade endast 40kr för en liten tur genom Äpplets process från äpple till tetra förpackning och avslutade ute i en av äppelträdgårdarna där de bjöd på must <3
 
 
 
 
 
SKÅL för Sommaren och för oss Gumman <3
Tack för en superskön helg och ny energi!
 
 
På vägen hem var det ju dax att äta IGEN : ) Kära Nattis var ju tvungen att ha nåt i magen innan den långa resan hem. Det blev en "DRIVE-TROUGH" på Olof Viktors i Glemminge.
Har hört om dereas goda mackor och nu var det guldläge att prova.
 
 
Tupp, coleslaw & bacon.
 
 
 
I veckan ska det minsann njutas av diverse.
Innan det är dax för diet : )
 
 
Ingen träning idag - inget gym.
Skönt ibland at få koppla bort helt och hållet från det vanliga.
 
Imorgon är det Måndag igen och tror mina PT kunder kommer få "lida" lite av min nylagrade energi : )
Nanna gottis allihopa för det ska jag.
 
KRAM.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En helg med Nattis del 1.

Kategori:

Hejsan alla!!
 
Det är sent och dax att sova men jag ville bara berätta att jag haft en helt underbar dag,
Nattis (en av mina BÄSTA vänner och fd kollega från Furuviksparken) kom igårkväll och vi har verkligen tagit reda på varenda minut tillsammans sedan dess : )
 
Igårkväll blev det "Nattamat" hemma hos T - Kycklingspett, grönsaker och tortilla chips med olika Kvarg-dippor ; )
 
Idag!
 
Imorse blev det 1 timmes PW tilsammans ut till Svaneholmssjö, runt den och hem. Lyxade till frukosten ordentligt då vi laddade för PT pass på Actic Olympen och en session "Photo-shoots" efter stängning ; ) Dax att fixa en bild till PT presentationen som skulle suttit uppe på väggen redan och dax för JULIs FORMcheck : )
 
På väg mot Lund stannade vi till på Veberöds BÄSTA fik - NIROMAS-Chocolateria och desserter, köpte med oss en gudomligt god sallad med varmrökt lax och hasselnötspesto som vi avnjöt med mysig utsikt i Dalby Stenbrott.
 
 
Min goa Nattis passar på att göra IRONI av min posering i Stenbrottet när vi hoppas att ingen ser : )
 
                                         
 
UNDERBART!!
Engagerade vänner - det är minsann det som behövs under diet ; )
 
På gymmet fick Nattis svettas lite och jag spelade allan framför kameran.
Bra fottat - vi fick några bra bilder på formen faktiskt och även någon potentiell bild till den berömda presentationen - usch sånt e så jobbigt : /
Att folk ska titta på den ENDA bilden och läsa den ENDA texten och välja därefter.
 
På vägen hem körde vi inom ICA för att handla och ÄNTLIGEN hämta ut mitt MMSports paket : )
YEAH - ägare till en 6PackFitness väska . YES I AM.
...och BodyScience Tower-burkar - Coola - jäkligt smidiga att ha med sig.
 
 
 
Lite dusch och fix hemma sedan var vi minsann redo för GRILLKVÄLL de lux. Massa god mat idag ; )
Det blev Grillspett med både kyckling, korv, fläskfilé, bacon, svamp o grönsaker.
Till efterrätt grillad banan med smält choklad.
Med mycket trevligt sällskap så avslutade vi denna dagen mätta, belåtna och mycket NÖJDA <3
 
 
 
NJUUUUUT!
 
 

Aldrig har en påse surt lösgodis smakat så bra.

Kategori:

 
Damer och herrar jag föll för fördärvet ; )
Efter 14 timmars arbetsdag, halvtaskig middag innan träning, halvtaskig träning pga nacken....
I bilen på väg in i Skurup -
"Skulle man svänga inom Alibaba och köpa lite godis, NÄ, el Vad är klockan? JO fy fan vad gott - fy FAN vad jag förtjänar det! KLockan är 21.45 - YES jag hinner : )"
 
Från att ha varit trött i både kropp och knopp, värk i fötter, knän och nacke så infinner sig en märklig typ av välbefinnande när man står där framför godislådorna i diverse färger med påsen i ena handen och sleven i den andra : ) Man har varken ont, är trött eller känner sig sliten. Det enda man kan tänka på är att stoppa den där första godisbiten i munnen : /
Så JA det blev en 3 hg lösgodis och lite bloggande innan läggdax - verkar som om "DIETfebern" börjar infinna sig, haha man passar liksom på : )
 
 
På vägen hem från gymmet så var jag bara tvungen att stanna på Stenberget och njuta av den underbara "sol" - nedgången några sekunder och ta en bild för att dela med mig av det sköna : ) Dock är ju allt vackrare i verkligheten : )
 
 
Myyyyys <3
 
Förutom den väldigt långa arbetsdagen så har jag haft en bra dag - fick ett oväntat besök på gymmet som gjorde min kväll - skönt att få se dig och veta att du mår bra ; )
 
Mitt under dagen idag så fick jag ett sms av en av mina goa PT kunder där hon berättade att hon hade suttit och läst sin pojkväns nya nummer av BODY och plötsligt hade hon sett mig på en bild : ) Haha va sjukt. Tydligen taget från Rep-Power tävlingen med MMSports.
Blev lite besviken när jag kom hem och mitt nummer av BODY inte låg på dörrmattan : (
Får väl ta och blogga in bilden sen om den inte är allt för pinsam - haha - men lite roligt faktiskt - har väl alltid haft en hemlig dröm om att få synas i min favorit tidningen men kanske i liiite bättre form : )
 
Gott folk - imorgon kväll får jag finbesök av en av mina bästa vänner uppe från Gävle - hämtar henne på Sturup vid 22.30 : ) KUUUUL! Ska bli helt underbart att ha henne här. Kan dock hända att det inte blir nåt bloggande förrän på söndag ; )
 
Ni får ha en underbar helg och jag håller fortfarande tummarna för bättre väder.
 
KRAMAR! <3
 
 
 

Axelpass - sååå jäkla GÖTT.

Kategori:

Första PT kunden 06.30 i morse - Så här kände jag, Hur kände ni er!? ; )
 
Laddar varje morgon med en kopp kaffe i bilen i min fina ACTIC termo mugg som vi fick i julklapp på jobb förra året - varmt kaffe hela 4 mil bort.
 
 
Fan vad skönt det var att få köra Axlar idag - riktig EGO-boost!!!
Det är Axlar och Ben som ja fått för mig att jag tappat mesta massan på under denna halvdanna träningsperiod jag haft ett tag nu pga nacken. Sjukt nice att få köra genom axlarna och känna hur de sväller under passet - Det fanns lite massa kvar trots allt : ) GLAD!
 
                                         
            
 Försöker man bortse från att det set ut som om jag tänker äta upp Ida som fotograferar på det högra fottot så tycker jag att man ser ganska tydligt där att Axlarna sitter kvar - ME LIKE!   
 
 
Jag är NÖJD med min dag, nöjd över mina PT kunders prestation, nöjd med min egna prestation och SJUKT trött ; )
 
Kör hårt där ute nu. NATTI på ER <3
 
            
 
 

Kiropraktor - PTkund - jobb - Benpass

Kategori:

Idag bar det av till Malmö innan jobb. 11.00 skulle jag vara inne hos min kiropraktor.
Nacken var lite bättre än förut men det fanns en del att låsa upp igen : (
Han testade att knäcka i Drop-bänk - lite läskigt faktiskt - när han tryckte till så droppade bänken ner samtidigt : /
 
Direkt efter körde jag ett lite mer udda Bröstpass med en PT kund inne i Lund innan det var dax att börja jobba i gymmet. Kom hem för ungefär 45 min sedan lagom mör. Ska infinna mig på gymmet redan 06.30 imorgon då jag har en ny PT kund som ska få svettas lite - KUL : )
 
Blir dock lätt stressad av de få timmars sömn som jag kommer hinna med - då undrar ni säkert varför jag sitter här och bloggar? - JO - jag är nämligen den typen som MÅSTE varva ner hemma en stund innan jag kan hoppa i säng. Så jag tände en rökelse, hoppade i duschen, gjorde en go kopp te och slog mig ner i soffan framför datorn en stund. Som vanligt så vill inte dator/telefon/överföring/internet fungera som det ska så det får bli ett inlägg utan bild idag - lite trist.
 
Körde mitt första benpass på länge idag - det blev tajt med tid på slutet på jobb då jag pratade bort halva min träningstid så hela passet bestod i stort det av SUPERSET.
 
Leg extension: 3 - 10
Leg curl liggande: 3 - 10
 
Insida lår: 3 -10
Utsida lår: 3 - 10
 
Over head squat med pinne ovanför huvudet.
 
Benpress: 3 -15
 
Kändes bra i knäna. Har varit lite orolig över dem sista veckorna då jag haft ont i dem bara jag har skullat sätta mig på en stol men under träningen kändes det inget alls. Knakade som vanligt i dem men ingen smärta. Känns som ett tydligt tecken på överansträngning och belastningsskada.
MÅSTE köpa nya skor - hejjar på lönen lite så det kan bli av någon gång - de jag har nu var inte precis den dyraste varianten och det märks - dessutom är de redan helt slut efter dessa ca 3 månaderna jag haft dem MAX!
Sen tror jag att det kan ha att göra med just att jag faktiskt INTE har TRÄNAT på ett tag nu : )
 
I alla fall - det känns grymt kul att ha komit igång äntligen.
Igår beställde jag lite grejer från MMSports - Min 6Pack Fitness kylväska inför dieten, proteinburkar och Glukosamin för lederne (se om det hjälper)
 
Jag beställde min i SVART faktiskt då den passar till allt : )
LÄNGTAR efter att få den.
 
KRAM o NATTI allihopa!
 
 

1 års Kalas, tårta & min fina <3 ADIDAS-klänning : )

Kategori:

Då var det ny vecka igen allesammans - hoppas vi ännu en gång på lite bättre väder denna veckan -nu kan jag inte längre minnas när det inte regnade på en hel dag sist - sjukt jue - Och det kallas Sommar!
Idag har det varit en helt vanlig Måndag för min del - 8 timmars arbetsdag och 3 PT kunder på det. Skönt att få vila ut lite i helgen och friskna till från förkylning o grejer.
 
Igår var det kalas-dax för min lilla systerson Tellus <3
Mysigt att gå på kalas och tror ni att tårtan och kakorna smakade gott nu när man vet att det bara är 2 veckor kvar till dieten ; ) Haha - lite av en krängare/snarare småätare måste jag erkänna at jag varit den senaste tiden, mycket pga att jag inte tränat ordenligt på grund av Rehab träningen och mycket pga att dagen D snart är här : )
 
Storebror stod först i kö för att hjälpa lillen att öppna alla paketerna.
Sötisar!
 
 
Och Jag hade minsann klänning på mig : ) Haha det händer inte varje dag.
ÄLSKAR min fina ADIDAS-klänning - den är grym,
Tror det är första klänningen som jag köpt, andra jag haft de få gånger jag haft klänning förrut har jag fått i present eller "ärvt" av nån vän ; )
 
 
Syrran hade gjort en massa gott.
 
 
Ovanpå allt det roliga så passade jag på att tappa min mobiltelefon - INTE lika roligt.
Displayen blev helt förstörd så nu är det bara till att ivänta svar från Operatören och hoppas att det inte tar år och dar innan man får tillbaka den,
 
Idag körde jag mitt första lite tyngre styrkepass på ett tag/
Rygg & 1 Bicepsövning : )
Det gick bra - lite stressigt då jag försökte trycka in det mellan 2 PT kunder efter jobb : / Man vill ju vara effektiv och det är helt klart värt att ha de där 2 timmarna hemma innan läggdax men passen blir inte alls av samma kvalitet när man skyndar på dem : ( SÅ det får jag sluta med - Men det känns riktigt skönt att få ha kört på RIKTIGT igen : )
 
 
Önskar er alla en bra vecka nu och var inte rädda för att ställa frågor här på bloggen om ni undrar över något!
KRAM!!
 

Malmötur - Grillat - PTjobb - Regndans

Kategori:

Trevlig helg på er allihopa!
 
Känns helt underbart att jag har tid att sitta här och skriva till er : ) Och det känns fantastiskt att vi verkligen bara tagit denna dagen som den kom ; ) Har alldelse för lite sådana dagar. Förkylningen har redan blivit bättre - igår efter jobb var det katastrof - GUUUD så trött och febrig jag var och fötter och ben skrek om en andra chans ; ) Nu är det mest hosta som plågar mig och kommer antagligen göra hela veckan : /
...MEN på Måndag ska jag börja träna stenhårt igen NO MATTER WHAT : P
 
Dagens OUTFIT innan turen in till Malmö - kalas för min lilla systerson Tellus imorgon som fyller 1 år <3
PS -en ny version av nya frillan dessutom - haha.
 
 
Det blev en snabb sväng på Mobilia och vi hittade precis vad vi letade efter - liten present, lite större present (eftersom mamsen fyller år på Söndag), PT-fynd, 2 fina T-shirts till T och en myströja till mig ; )
 
På Kjell o Kompanie hittade jag denna lilla rackaren till rabatterat pris 119kr : )
Hade en sådan på våran lilla weekend i Belgrad för ett tag sedan och visste att man kan få lagom med ljud från den för att köra cirkelträning med en PT kund utomhus : )
 
 
Nu gäller det bara att ladda mp3n med lite bra musik sen KÖR VI JÄRNET allihopa : )
 
På vägen ut ur Mobilia kurrade magen och det var dax för mat igen - hade inget protein med mig så vi kutade in på Hälsokost butiken och köpte några protte-bars. Hittade en spännande smak från Allevo.
 
 
Den var god men endast 13g protein på 210kcal : /
 
Tidig middag från TJ:s Grill : ) Finns väl inget bättre i burgar väg än hemmagjorda & hemmagrillade.
Passar på nu innan diet vet ni - 2 veckor kvar bara ; )
 
 
Efter maten satt jag en stund med mitt PT fix - Årsplaneringar och kostupplägg. Lite mysigt att varva ner faktiskt - tog en stund innan jag faktiskt satte igång men sedan flög tiden iväg.
 
Bestämde oss för att trotsa de grå molnen och denna sketna sommaren och ta en kvällspromenad i byn - CHIII fick vi - FY FAN vad det började regna - ÖSTE ner, förstår inte hur det kunde komma så mycket vatten ur det där lilla molnet : /
 
När man är som snyggast.
 
 
Sååååå - är ni med mig nu - kan vi ta och byta ut de där hemliga regndanserna ni utför i smyg när ingen ser till en SOLDANS kanske.
 
Ha en GO helg allesammans - det ska jag minsann ha : )
KRAAAUUUM!!

Massage i Världsklass och mera Rehab.

Kategori:

 
Hejsan allihopa!
 
Tänkte faktiskt börja detta inlägget med att gnälla lite ; ) I förrigår satt jag och skrev ett lagom långt inlägg här på bloggen, plötsligt dog nätet och allting försvann - aaarrrggghh....kan man bli mer frustrerad när man egentligen inte har så mycket tid över till bloggandet oxå så händer något sådant : (
Var verkligen dax att sova efter det så jag orkade inte skriva på nytt - och skulle ändå inte lyckas fånga samma känsla i texten igen.
Men men här är jag igen nerparkerad i soffan efter en lång arbetsdag och en ännu längre hälft av veckan ; )
 
I förrigår kväll var jag hos frissan och klippte mig - min ordinare frisör har gått på mamma ledighet så bokade tid hos en av hennes kollegor : ) KORT blev det minsann - har aldrig haft så här kort hår - det känns ganska konstigt och jag vågar inte lägga upp nåt fotto förränns jag fixat till det : )
 
Jag kan sträcka mig till att lägga ut denna : ) Efter frissan uppsatt liknande som förr.
 
 
Igår var det dax igen för tortyr i Lund CITY hos min kära massör PATRICIA LARSSON.
<3
 
Fokus på allting ovanför BH bandets kant - både framsida och baksida - Blääää vad ont det gör. När man ligger där tänker man verkligen på allt det fina som hänt i ens liv för att hålla tillbaka tårarna.
Blev GLAD av att få höra att det var lättare att komma igenom allt det stela än vad det var förra gången jag var där, sen om det är pga mina rehab övningar och stretch som jag jämnt kämpar med eller helt enkelt att Kristian min Kiropraktor verkligen fick loss ALLA LÅSNINGAR sist jag var där - det vet ingen : ) Men skönt att det blir bättre. Efter massagen var jag mjuk och go men efter en heldag på jobb med instruktioner, blötmoppning av golv och stress sitter jag här igen stel som en pinne - känns det som : ( Hoppas det bara är tillfälligt. Tror att det är extra viktigt för mig att stressa ner oxå för Nackens skull - det kommer ; )
 
Just nu känner jag mig så jäkla dålig pga att jag inte får träna tungt och för varenda dag som går känns det som om jag tappar mer och mer muskelmassa. Hård är man inte längre iaf.
Förkylningen kryper på mer och mer men när den är förbi är det fan ta mig allvar - Rehab i alla ära och självklart kommer jag fortsätta med den oxå men sen är det dax att plussa på den RIKTIGA TRÄNINGEN igen <3
 
Idag kom min kära kollega Sofie förbi gymmet och gästtränade lite och snackade skit - KUL!
Hon hade minsann en liten fin sommarbukett med sig till oss - så den fick pryda disken : ) Gulligt av dig <3
 
 
Som sagt!
När tiden tryter och det är full rulle hela dagarna så får man helt enkelt hitta lösningar hemma för att Rehab träningen ska fungera. Det är jag och mitt Rosa gummiband - <3
Kan få till allt utom latsdragen hemma!! Här knöt jag fast den i bordsbenet då jag har ett lite högre matbord för att kuna köra mina utåtrotationer : )
 
 
Dags att slumra igen - Natti på er allihopa!
 
En ny dag imorgon fullspäckad med gymtjänst, PT kunder, Fysprofil och PT - konsultation : )
LADDA!
 
 

Better Bodies tränings tights - Finally MINE <3

Kategori:

Efter Rep-power tävlingen uppe i Göteborg blev ett par Better Bodies träningstights äntligen mina : )
Länge längtat efter dem : )
 
Inte så mycket hud - men lite Juni-form iaf : )
 

Hundutställning och Matlåde-fix.

Kategori:

Då var man hemma igen efter 2 dagar uppe vid Halmstad : )
Börjar bli stammisar där uppe nu känns det som. Denna helgen var det Hundutställning i Tvååker och Bästaste Bästa kompisen skulle ställa ut en av sina nakenfisar : )
 
Helgen kom ganska olägligt för min del då jag redan i veckan inte kände mig helt 100.
Mycket trött både i kropp och knopp har jag varit och ÄR faktiskt. Det känns helt okey efter natten som varit då man fick sova iaf en 8 timmar - dock höll jag ändå på att somna i brasse-stolen ute på utställningen efter att Sabbe ställt sin lilla EXx. <3
Men trots allt detta är det alltid lika underbart att få spendera tid med min Sabbis-labbis. 
 
Här har vi en underbar bild på hennes lilla Chiino (son till EXx)
 
 
Och en bild från EXx tur i ringen <3
 
 
Finaste vovvarna - o Tutteman såklart <3
 
Väl här hemma blev det försök till lugn och ro och avslappning. Tände en rökelse när jag kom innanför dörren, hoppade in i en varm o go dusch, hängde upp tvätten och förberedde matlådor inför veckan : ) Denna veckan som kommer jobbar jag dag så då finns det lite mer tid i veckan att göra mat - kan ju inte påstå att fantasin flödade bakom förklädet idag ; )
 
Ibland måste man göra det enkelt - så länge man får i sig det man behöver så!!
Köttfärsröra med MASSA kryddor, majs, paprika o svamp med ris.
 
 
Käkad och klar nu och funderar faktiskt på en promenad : / Hmmm vi får se.
Tias ringde igår och sa att han blivit förkyld - känner att mitt halsont börjar krypa sig på sakta men säkert - självklart så ska det oxå tynga en nu - ännu ett tränings stopp : ( AJA!
 
Hoppas på vitlöken i köttfärsen och en massa jäkla vitaminer : ) !!!
 
Annars lär det inte hända så mycket annat idag - väntar ivrigt på resultaten från Fitness Five - Nyfiken som tusan hur det har gått för Ida som jag tävlade mot i Rep-power i GTB.
 
 
Kolla in även hennes blogg - bloggar oxå om träning och tävling. Hon tävlar i Fitness Five som hon debuterat i detta året och kommer antagligen oxå köra Athletic Fitness detta året tyckte jag att hon nämnde : )
 
Ny vecka - Kör så det ryker allihopa!
 
 
 
 

Kiropraktor & Sjukgymnast - Rehab up NEXT!

Kategori: Allmänt

Sitter uppe i Halmstad tillsammans med bästa vännen och hennes hundar hemma hos en bekant till henne - Hundutställning i Tvååker både idag och imorgon - tänkte passa på att skriva några rader <3
Var hos både min kiropraktor och en sjukgymnast nu i onsdags :-) min kiropraktor sa som han sagt innan:att det är inte ovanligt att folk har samma problem men när man har den mängden muskelmassa på kroppen (som jag tydligen har :-) så blir det värre. Han fick loss de låsningar som inte släppte sist och hottade sedan in mig till sjukgymnasten som han beordrat att ta itu med min nacke!!

Aldrig varit hos en sjukgymnast innan och detta var ingen imponerande upplevelse :-(. Men men...jag fick 5 konkreta rehab övn med mig hem och 5 stretch övn - lite grann av samma stuk som vi trott att jag skulle behöva.

Övn 1 gång/dag och Stretch 2 ggr/dag :-\ ibland räcker tiden inte till.

Lite dåligt med tid :-(

Kategori: Allmänt

Hejsan allihopa!!

Hoppas ni har haft det bra idag i den smått tryckande värmen där ute. Det är lite med svansen mellan benen som jag bloggar idag - snabbinlägg vis telefonen :-). Får inte riktigt tid till att sätta mig o skriva på kvällarna och just nu är det fullt upp med jobb på gymmet och PT kunder som vill komma i sitt livs form - superkul och jag trivs.

Har dock mycket jag vill dela med mig av till er. Snart diet, rehab nu o ingen tung styrka. kan bli spännande. Hoppas på söndag som en bloggdag ;-).

Kram på er <3

Mat - Förberedelse är nyckeln till struktur.

Kategori:

Japp - precis som överskriften lyder så tror jag att det viktigaste är FÖRBEREDELSE när man siktar på en strukturerad vardag. Under diet är det väldigt viktigt just med en strukturerad vardag för det får inte gå fel - man får inte hoppa över måltider och man får inte klämma i sig en extra måltid heller ; )
Man måste hitta de tillfällena under dagen då ätar rutinerna normalt sett spricker - vad man man göra för att de inte ska spricka? Och vad kan man göra OM de spricker trots allt?
 
Det finns annat att ta till än det där proteinbaret på jobb (för min del) eller det där naturgodiset på ICA eller "if worse come to worse" så finns det en bättre lösning än att komma hem jättehungrig och robba skafferiet på allt ätbart man har : ) för att man inte orkar vänta tills maten är färdiglagad.
 
Igårkväll var det storkok i Jusses crib.
Hela veckans luncher och middagar klara att "hutta" in i micron <3
 
 
Laddade grillen med en massa godsaker - ett bra tips till storkok nu under sommaren. Man kan göra hur mycket som helst samtidigt och dessutom en massa olika saker : )
Blir i heller inte alls mycket disk efteråt.
 
Självklart blev det grillat till middag och efter middagen en kvällspromenad här i byn.
Tvingade Tias att ta en bild på mig i mina nya NIKE-shorts : P Dels för att se hur de såg ut på och dels för att kolla in mina ben : ) Läg märke till den där lårmuskeln ; ) Haha - kanske inte ska nojja ut allt för mycket nu innan diet över att jag har för små ben - det mesta på dem är ju faktiskt muskler trots allt!
 
 
Hehe gangster Jusse med annanas tröjan : )
 
PEACE OUT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avgiftning - Socker.

Kategori:

Hejsan alla goa läsare.
 
1 månad kvar till diet och jag har kännt den senaste veckan att jag tryckt i mig en massa onyttigheter just pga detta faktum att jag inte kommer kunna göra det på 4 månader sen ; )
Och detta är inte alls bra - väldigt onödigt att precis innan diet trycka i sig en massa socker - då detta kommer medföra att det blir ännu jobbigare att vänja bort sockersuget.
 
Då fajtas jag hellre med den avvänjningen redan denna månaden så att jag nästa månad kan fokusera på att få till diet-rutinerna : )
 
Igår var vi uppe och tittade på Fitness5 kvalet i Tylösand för att hejja lite på Ida Johansson som var med och tävlade - hon var grym - fick hela 151 poäng (endast 10 reps från 1an) och detta var hennes första tävling. Vi tävlade mot varandra på Rep.power tävlingen där vi började tjitt-tjatta lite : ) Trevlig tös!!
 
 
Här är det prisutdelning.
Var nyfiken och se hur en riktig Fitness5 tävling går till - funderar på att kanske köra någon sådan nästa år om nacken blir bättre så att man kan göra chinsen utan att det stoppar en ; )
 
För tjejer:
 
Bänkpress: 60% av kroppsvikten
Bicepscurl: 30% av kroppsvikten
Knäböj: 100% av kroppsvikten
Chins: Kroppsvikten
Dips: Kroppsvikten
 
Så många reps du kan på 100 sekunder utan att sätta ner vikterna : )
 
Bästa tjej för dagen:
 
Bänkpress: 46 reps
Bicepscurl: 40 reps
Knäböj: 39 reps
Chins: 20
Dips: ? Fan minns inte - ska kolla. (Över 30 st iaf)
 
I Fredags kväll var vi inne i Malmö några stycken och såg ICE AGE 4 - Den var jättebra - precis som alla de andra - dock inte den bästa.
 
Min älskade syster & Scratch såklart <3
 
 
Malmö by night!
 
 
Annars går det lite segt med träningen för tillfälligt, tyvärr...
Känner mig aldrig utvilad och innan varje träningspass funderar jag på om det är värt det eller inte - att förlora all den energin som jag faktiskt behöver i vardagen för att allt på jobbet och allt hemma ska funka.
Man skulle kunna tro att jag är övertränad - lite sådana symptom har jag men det kan inte vara möjligt då träningen inte verit regelbunden på VÄLDIGT länge tack vare PT-utbildning, mycket på jobb osv.
När jag väl har tid över och faktiskt tränar så mår jag mycket bättre oxå - så det är träningen jag behöver.
 
Nu i veckan är det dax för kiropraktorn som inte blev av förra veckan och direkt efter det ett besök hos sjukgymnasten - så får vi se vad han har att säga om det hela.
Om jag får gissa så får jag väl en massa rehab övningar som jag oxå ska lyckas trycka in i dagsplaneringen - suck!!
 
NÄ men idag har jag varit och storhandlat lite och nu är grillen fylld med kyckling som ska delas upp i de alla olika matlådorna för veckan. Jobbar kväll och har PT-kunder innan jobb så denna veckan hinner jag inte alls med at laga mat - då MÅSTE allt stå klart att ta med sig i kylen när man lägger sig på Söndagkväll : )