focusonfitness

LUCIAPOKALEN 2015 💕

Kategori:

LUCIAPOKALEN - Stockholm 💕

BODYFITNESS -168 cm

MĂ„l VS Resultat đŸ‘‘đŸ‘ŒđŸŒ
DĂ„ var denna tĂ€vlingshelgen oxĂ„ över LUCIAPOKALEN pĂ„ Fitnessfestivalen (första gĂ„ngen i Stockholm annars bara Göteborg) VILKET oxĂ„ innebĂ€r att MIN tĂ€vlingssĂ€song Ă€r över 😳🙊! Det kĂ€nns vĂ€ldigt konstigt att ligga hĂ€r pĂ„ soffan och Ă€ta godis faktiskt 😜! 

MÅLET pĂ„ Luciapokalen var att ta mig vidare till till FINAL och fĂ„ gĂ„ T-Walken 😊 Efter förra helgen pĂ„ DECEMBERCUPEN lade jag nog ju ribban lite högre till att det skulle vara grymt kul med Ă€nnu en pallplats 😋! Det hade ju varit "awesome"!
Det var ett sjukt bra startfĂ€lt đŸ‘ŒđŸŒ

RESULTATET...
Formen rĂ€ckte till FINAL - Wiiiihooooo & till en 5:e plats efter det 😊 Faktiskt 5:e bĂ€st av de 16 tjejer som stĂ€llde upp! Det Ă€r bra đŸ‘ŠđŸŒđŸ‘‘!
KĂ€nner dock att jag vill ha resultaten pĂ„ "svart & vitt". Det Ă€r 4:e tĂ€vlingen jag kör och börjar bli nyfiken pĂ„ mina styrkor och pĂ„ mina svagheter 😝 Vad domarna egentligen tycker och vilka kriterier de följer 😉! Av den enkla anledningen att man vill veta OM man kan bli bĂ€ttre och pĂ„ vad! Jag Ă€r inte supernöjd men jag Ă€r NÖJD! SpĂ€nnande att tĂ€vla pĂ„ ett nytt stĂ€lle.
Det var verkligen ett tufft startfĂ€lt sĂ„ det var en Ă€ra att fĂ„ stĂ„ dĂ€r tillsammans med alla dessa coola Atheter đŸ‘đŸ»đŸ˜! 
VIKT pĂ„ tĂ€vlingsdag: 54,4 kg 

NYA MÅL ska skrivas nu...tro inte att jag kommer att sluta inspirera er 😍 Det kommer en uppdatering ang detta lite lĂ€ngre fram ❀

#bodyfitness #stockholmsmĂ€ssan #fitnessfestivalen2015 #celsius #questbsr #urladdning #fitness 



DECEMBERCUPEN 2015 - ATHLETIC FITNESS 🌟

Kategori:

DECEMBERCUPEN 2015 💕

ATHLETIC FITNESS Damer Öppen klass 🌟

MĂ„l VS Resultat đŸ‘‘đŸ‘ŒđŸŒ
Som sagt, det Ă€r dags att summera och avrunda helgen som varit! Man har inte riktigt haft tid över i veckan att reflektera över vad man FAKTISKT har gjort 😜. Jag finner fortfarande inga ord för hur J*KLA GALET jag tycker att det var att ta hem 1:a platsen 😳😊🙊! MÅLET med ATHLETIC FITNESS satsningen var att kunna ta mig hela vĂ€gen till scenen med min CHINS och DIPS trĂ€ning utan att förstöra min nacke & att faktiskt debutera i AF och testa pĂ„ det oxĂ„ 😍! BĂ„de mitt och Tims mĂ„l var att vi skulle ta oss till FINAL sĂ„ att vi Ă„tminstone skulle fĂ„ köra RODDEN đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜đŸ™đŸ»!
Mer specifikt styrkemĂ€ssigt sĂ„ var det att Ă„tminstone göra mina PBn pĂ„ tĂ€vling  och att ro minst 300 m.
Nedan följer mina PB:n VS TĂ€vlingsresultaten đŸ‘ŠđŸŒđŸ†âœš:
CHINS PB: 17st âžĄïž 17st
DIPS PB: 24st âžĄïž 21st (22st1st bortdömd)
RODD 1 min PB: 308m âžĄïž 298m
FYSIKEN: Inga poĂ€ng el liknande pĂ„ denna Ă€nnu men gissar att jag vann en hel del pĂ„ Fysikronden 😉👑🏆! Jag Ă€r varken nöjd med DIPSEN el Rodden egentligen men man fĂ„r ju tĂ€nka pĂ„ att man varit tömd pĂ„ vĂ€tska i 24 Tim innan BODYFITNESS pĂ„ Lördagen & 24 Tim sen IGEN inför ATHLETIC FITNESS pĂ„ Söndagen....sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ JO 😃 Jag Ă€r VÄLDIGT NÖJD med min prestation OCH dessutom tog den mig till en 1:a plats pĂ„ pallen 💕👑🏆! STOLT som en tupp över denna placering faktiskt och det var mycket kĂ€nslor uppe pĂ„ scenen under prisutdelningen ❀! DĂ€r stĂ„r man tillsammans med sĂ„ mĂ„nga andra GRYMMA athleter och enligt domarna sĂ„ Ă€r det JAG som Ă€r BÄST 😝😍😋 Konstig kĂ€nsla det dĂ€r 😊! Det kommer nog ta ett tag innan jag fattar detta pĂ„ riktigt...❀! En sak Ă€r iaf sĂ€ker - jag kommer att leva pĂ„ denna helgen i EVIGHETER đŸ‘ŒđŸŒđŸ’•đŸŒŸ! 


#athleticfitness #af #decembercupen2015 #teamfocusonfitness #mÄlvsresultat #summering #fitnesscompetitor

DECEMBERCUPEN 2015 - MÅL vs RESULTAT 💕

Kategori:

DECEMBERCUPEN 2015 💕

BODYFITNESS -168cm 🌟

MĂ„l VS Resultat đŸ‘‘đŸ‘ŒđŸŒ
Dax att summera ihop helgen som varit för att sedan ladda om för nĂ€sta! 
MÅLET med Bodyfitness tĂ€vlandet denna gĂ„ngen var att Ă€nnu en gĂ„ng komma i mitt livs form, att kunna genomföra en tĂ€vlingsdiet pĂ„ allt annat Ă€n torsk och ris, att mĂ„ BRA under dieten, att posera bĂ€ttre, gĂ„ bĂ€ttre i klackarna, att Axlar & Ben utvecklats sedan sist, att hinna NJUTA pĂ„ scenen OCH att kunna INSPIRERA andra genom att DELA MED MIG av mina Dietdagar 😋!
RESULTATET Redan innan scenen var hĂ€lften vunnit đŸ‘đŸ»đŸ˜ PÅ scenen kĂ€nde jag att resten var vunnit ❀ Det blev FINAL+T-Walk & det blev till slut en 3:e plats pĂ„ pallen 🏆!
Jag Ă€r sĂ„ galet STOLT och sjukt glad över denna placering men inget slĂ„r kĂ€nslan av "oövervinnlighet" som uppstĂ„r nĂ€r man kliver i den dĂ€r ybersnygga bikinin alldeles brunmĂ„lad, hög pĂ„ Nutella och kliver ut pĂ„ scenen som en vinnare - en vinnare över sina egna förvĂ€ntningar đŸ˜ŠđŸ‘‘đŸ’•đŸ™đŸ»!!! Det var riktigt ROLIGT att tĂ€vla denna gĂ„ngen och hela helgen kĂ€nns fortfarande sĂ„ overklig đŸ™ŠđŸ‘‘đŸ†đŸ™đŸ»! Jag Ă€r sĂ„ himla TACKSAM 💕


#bodyfitness #decembercupen2015 #bf #resultat #teamfocusonfitness #summering #fitness

Dietdag 151: Mot STOCKHOLM & Luciapokalen 🏆

Kategori:

Dietdag 151 (VATTENDAG nr 4):


DĂ„ har vi Ă€ntligen landat pĂ„ hotellet, eller vad vi nu ska kalla det 😳 Inte precis hur vi tĂ€nkt oss eller hur det sĂ„g ut pĂ„ bilderna...Shit alltsĂ„ - vilket skitstĂ€lle! Haha 😂 MEN...vi har en helkroppsspegel đŸ˜œđŸ‘đŸ» Wiiiiihooooo!! Och dom har förberett med en Waunder Baum i korridoren nu innan Fitness helgen och för doften av torsk, riskakor och nerv-fisar đŸ™ŠđŸ˜‚đŸ‘ŒđŸŒ! AJA...vi kommer att ha skoj Ă„t denna miss i efterhand och har faktiskt redan skrattat massor 😋!


VIKT IDAG: 55,5 kg 
VĂ„gen Ă€r medtagen hit, denna gĂ„ngen ska jag f*n komma ihĂ„g att vĂ€ga mig pĂ„ tĂ€vlingsdagen, glömde det för 3 Ă„r sedan nĂ€r jag tĂ€vlade sist och glömde det förra helgen 😳! Det blev en hĂ€rlig ROADTRIP upp för övrigt, nĂ€stan alla RislĂ„dorna har lĂ€nsats, utom de 4 st som hĂ€nger i en pĂ„se utanför fönstret just nu sĂ„ att kycklingen hĂ„ller tills imorgon đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜! Det ska bli spĂ€nnande att se hur formen ser ut imorgon bitti - just nu kĂ€nns det jĂ€ttebra! 💕
Jag och @annaverweij Ă€r Ă€nnu en gĂ„ng "BABY-lena" över hela kroppen, har lyckats skrubba bort liiiiite mer av den gamla tĂ€vlingsfĂ€rgen och myser i pyjamas i detta nu medan halva styrkan redan somnat 😜!
Nu ska jag uppdatera min summering av förra helgen till er tĂ€nkte jag đŸ‘đŸ»đŸ˜Š! Imorgon Ă€r min och Annas plan att vila fram tills inregistrering medan de andra brudarna gĂ„r pĂ„ Festivalen 💕!
PĂ„ LÖRDAG smĂ€ller det IGEN 😜 galet! 
Natti natti pĂ„ er allesammans!!! 


#luciapokalen2015 #teamfocusonfitness #bodyfitness #hotellÀlvsjö #fitnessfestivalen2015 #fitnessfestivalen #stockholmsmÀssan

Dietdag 150: Utbildning "PROCEDOS Platform9" & Sleepover med Paula ❀

Kategori:

Dietdag 150 (VATTENDAG nr 3):
Skönt...imorgon behöver jag bara dricka 2,5 liter vatten 😋!
VIKT IDAG: 55,8 kg
KĂ€ndes bra att vikten gĂ„tt nerĂ„t under natten och att ÄTARMÅLET runnit av en igen 😜! Dagen har bestĂ„tt av "PROCEDOS - Platform9" (Seth & Andreas kommer att finnas pĂ„ Fitnessfestivalen med PROCEDOS) utbildning pĂ„ jobb, förberedelser hemma för Stockholmsresan och poseringstrĂ€ning đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž! KĂ€nner mig sjukt taggad inför helgen och allt vad den innebĂ€r! Ska bli grymt kul 😍!
Jag Ă€lskar ju vĂ„ra ROADTRIPS @_paulaaberg_ och @annaverweij sĂ„ bara resan upp förgyller min tillvaro ❀ Haha! Vi lĂ€mnar Skurup 12.30 för att hĂ€mta upp @annieleew i Landskrona innan vi kör vidare uppĂ„t 😃! Innan dess ska jag tvĂ€tta, laga laddningskakor, poseringstrĂ€na och köpa bananer och vitt vin đŸ˜ŠđŸ‘ŒđŸŒ! Har Paula pĂ„ "sleep-over" sĂ„ vi har haft en mysig chill kvĂ€ll 💕! PĂ„ LÖRDAG nĂ„gon gĂ„ng mellan 10-12 tĂ€vlar jag igen đŸ‘đŸ» BODYFITNESS -168cm.
HĂ„ll tummarna och tĂ„rna vĂ€nner đŸ‘đŸ»đŸ˜đŸ™đŸ»!
ImorgonkvĂ€ll kommer jag att sammanfatta DECEMBERCUPEN med bilder och nĂ„gra rader hĂ€r pĂ„ Instagram, innan denna helgen drar igĂ„ng 😉!
Natti natti pÄ er!


#teamfocusonfitness #procedos #3DtrÀning #fitness #luciapokalen2015 #bodyfitness


LYCKA 🌟



TACK TILL â€ïžđŸ™đŸ»đŸŒŸ

Kategori:

Jag vill lyfta min FANTASTISKA frisör denna helgen till enda 👑💕!
@tinaekdahl pĂ„ "STUDIO NOI" i Skurup som infunnit dig pĂ„ salongen 05.00 i Lördags och 03.30 i Söndags för att se till att vi intog scenen i bĂ€sta format 😜!
Riktigt snyggt tĂ€vlingssminkade och med hĂ„llbara hĂ„ruppsĂ€ttningar đŸ‘ŒđŸŒâœšđŸ‘‘đŸ’‹! Du Ă€r sĂ„ himla duktig Tina - var supernöjd bĂ„da dagarna verkligen!
Tack vare dig fick vi till en utstrĂ„lning av VÄRLDSKLASS i strĂ„lkastarljuset 🏆🌟! Jag vet inte hur vi ska klara Stockholm utan dig....😳
Nu kan du sĂ€tta "TĂ€vlingssminkning Fitness" pĂ„ ditt CV och det med stolthet 😊! TACK för allt fina du ❀! 


#decembercupen2015 #stylist #fitnessstylist #studionoi #makeup #makeupartist #hairdresser #bodyfitness #athleticfitness

Jag vill Ă€ven TACKA @ka_linda för de ybersnygga naglarna - pricken över I:et för mitt "Isprincess-tema" i BF:n â„ïžđŸ‘‘...
Det Àr Linda som alltid ser till att jag Àr snygg om hÀnderna!
HĂ€r gjorde vi en Fransk Manikyr med vitt glitter i - Sjukt snyggt blev det 😍 Det bĂ€sta med naglarna Ă€r att de sitter kvar Ă€ven till helgen 😂 och ett bra tag efter det đŸ‘ŒđŸŒđŸŒŸ! PĂ„ Lördag ska de fĂ„ glittra pĂ„ scenen Ă€nnu en gĂ„ng 💕! Tack fina du för HELHETEN!!
OCH för de gudomligt goda hemmavarande VANILJBULLARNA!! Mums 😋 Laddade med dom innan scenen - Bra grejer 😍 Har du fler!? đŸ˜‚đŸ‘ŒđŸŒ Haha!! 


#bodyfitness #nailstylist #nailfashion #fitness #athleticfitness #beautifulnails #snow #frost #iceprincess
Sist men ABSOLUT inte minst 💕
...sĂ„ vill jag tacka min fantastiska vĂ€n och "teamie" @annieleew som agerade "Back-stage coach" Ă„t oss allihopa i "TEAM Focus on Fitness" denna tĂ€vlingshelg đŸ’ȘđŸ» och hon kunde inte gjort det bĂ€ttre 👑! Eftersom jag sjĂ€lv tĂ€vlade bĂ„da dagarna dĂ„ mina 2 adepter @annaverweij och @_paulaaberg_ gjorde sina tĂ€vlingsdebuter sĂ„ behövde jag lite assistans dĂ€r bak 😘 bĂ„de till dom och till mig sjĂ€lv 💕. Du var grym dĂ€r bak gumman. Stenkoll och steget före hela tiden, det krĂ€vs dĂ€r bak om allt ska flyta pĂ„ ordentligt đŸ‘ŒđŸŒ! Vi hade aldrig klarat oss utan dig i helgen och det kĂ€nns grymt tryggt att ha med dig upp till Stockholm och till Luciapokalen 🌟💕👑! SĂ„ Ă€nnu en gĂ„ng MILJONER TACK för allt du gjort för oss i helgen - GULD 🏆!! 


#teamfocusonfitness #decembercupen2015 #guld #backstagecoach #coach #fixochtrix #perfektion


Dietdag 149: Huvudet hĂ€nger inte riktigt med och kroppen Ă€r seg 😝

Kategori:

Dietdag 149 (VATTENDAG nr 2):
Nu börjar man Ă€ntligen landa lite efter helgens bravader. Fick sluta tidigare pĂ„ jobb idag för att hinna vila upp mig 😝 har egentligen semester frĂ„n imorgon men imorgon Ă€r det utbildningsdax dĂ„ jag mĂ„ste vara med sĂ„klart 😍!
VIKT: 57 kg
GUD vad ni skĂ€mmer bort mig allihopa...först vĂ€rldens största bukett i Lördags och igĂ„r nĂ€r jag kom till jobbet stod det minsann en flaska CAVA och vĂ€ntade @krummi13 💕 Du e bara för go 🌟! Sen idag nĂ€r jag kom hem sĂ„ fick jag hĂ€mta blombud pĂ„ BÄSTA "Flora Blommor" 🌾 Stort tack till @ka_linda och familj för den fina "Jussiga" buketten 😊! Fina ni Ă€r allihopa ❀!
LĂ€ngst ner pĂ„ vĂ€nstra bilden ser ni hur min mage sĂ„g ut pĂ„ kvĂ€llen efter ÄTARMÅLET i Söndags 😳 svullo!
Morgonformen lĂ€ngst upp till vĂ€nster 😋! Sen i mitten ser ni min 2,2 kg godislĂ„da som jag köpte till i Söndags och nu till Stockholmsresan đŸ˜œâ€ïžđŸ˜đŸ‘ŒđŸŒ! Den burken Ă€r INTE liten alltsĂ„. 
Fixat och trixat hĂ€r hemma under kvĂ€llen! Packat och förberett lite inför helgen, tvĂ€ttat bikinis och gjort lite mat! 
Nu under kvĂ€llen har jag bara suttit och "myst" med alla fantastiska bilder som @emeliejakobsen tog pĂ„ tĂ€vlingen under BODYFITNESS:n. 😂
Nu vĂ€ntar bara massa skoj resten av veckan ❀ wiiiiiihoooooooo ROADTRIP IS UP @_paulaaberg_ @annieleew @annaverweij đŸ˜‹đŸ’•đŸ‘đŸ»! 


#teamfocusonfitness #bodyfitness #Àlvsjö #ÀlvsjömÀssan #stockholm

Dietdag 148: MĂ„ndag...SvĂ„rt att landa! 😳

Kategori:

Dietdag 148 (VATTENDAG nr 1):
Litet BILDGALLERI frÄn helgens tÀvlingar!
Idag har det inte hÀnt mycket. Varit pÄ jobbet och försökt att varva ner efter det och försökt att hÀnga med pÄ vad som hÀnde igÄr egentligen!
VIKT IDAG: 57 kg
Ja ni ser ju, klockan Ă€r snart 02.00 och jag har Ă€nnu inte somnat 😝 mycket som snurrar i skallen nu!
LÀÀÀÀÀngtar efter lite mer tid sĂ„ att jag jan uppdatera er ordentligt och berĂ€tta om helgen! 😘
Ny Tömningsvecka har tagit fart och 5 liter vatten gick ner till slut! 
Har dock krĂ€ngt en massa godis och chips hĂ€r hemma under kvĂ€llen 🙊 OPS!
Kunde verkligen inte lĂ„ta bli, orkade ju inget igĂ„r efter maten och det stĂ„r ju dör pĂ„ diskbĂ€nken och vĂ€ntar bara 😂
Men frĂ„n och med imorgon bitti blir döden inget mer - dĂ„ Ă€r det STOPP!! 😉
NÀ...NATTI NATTI pÄ er allihopa!


#teamfocusonfitness #athleticfitness #bodyfitness #decembercupen2015

TÄVLINGSDAG nr 2: ATHLETIC FITNESS 🌟

Kategori:



Att STARTA DAGEN och en NY VECKA med denna helgen bakom sig kĂ€nns ju inget annat Ă€n FANTASTISKT đŸ‘‘đŸ”„đŸ†! Kammade alltsĂ„ hem 1:a platsen i ATHLETIC FITNESS Damer Öppen klass igĂ„r pĂ„ DECEMBERCUPEN đŸ’•đŸ‘ŠđŸŒ
Jag har nog inte fattat det riktigt Ă€nnu 🙊 det kĂ€nns helt overkligt!
Och med den statusen kroppen hade efter Lördagens utmaningar i BODYFITNESS -168 🌟 En Tömningsvecka bakom sig och 24 Tim utan vĂ€tska inför BF:n pĂ„ Lördagen, drack 0,5 liter COLA och 0,5 liter vatten efter tĂ€vling och ströp vĂ€tskan igen runt 16.00 😳!
Ännu nĂ€stan 24 Tim utan vĂ€tska för att vara sĂ„ bra som möjligt i Fysikronden i AF:n igĂ„r 😝 
Kom hem sjukt sent efter Integistrering pĂ„ Lördagen inför Söndagen, sov ca 3 Tim innan klockan ringde 03.00 - Frisören och sminkösen kl 03.30 för mig och @_paulaaberg_ 😜 AlltsĂ„ MIN KROPP nĂ€r jag vaknade 😝🙊 Jisses...HjĂ€rtklappning, sjukt ont/kramp i vader och lĂ„r , yr i huvudet och helt skakig! Jag kan sĂ€ga att i den stunden kĂ€ndes MAX PRESTERINGAR lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ngt borta! 🙊Efter HĂ„r och Make-Up rullade Bootcamp bilen direkt in till Scandic i Lund 😍 Dax för nya lager fĂ€rg och för att coacha Paula inför hennes Bikinifitness debut innan det var dax för mig att inta scenen! 
Jaaaaaaaa....detta var VÄLDIGT OVÄNTAT men f*n vad ROOOOOLIGT 😍🌟đŸ’ȘđŸ»đŸ‘‘ OvanpĂ„ allihopa sĂ„ kammar @timmostrom min "Partner in crime" under den hĂ€r AF satsningen OXÅ hem 1:a platsen i sin klass đŸ˜‚đŸŒŸđŸ‘đŸ»đŸ† AlltsĂ„ sĂ„Ă„Ă„Ă„ sjukt!! DREAMTEAM!
Jag Ă€r sĂ„ j*kla GLAD & vĂ€ldigt STOLT mĂ„ste jag sĂ€ga đŸ‘ŒđŸŒđŸ’• Det hĂ€r kommer jag att leva pĂ„ lÀÀÀÀÀÀÀÀnge nu!! đŸ‘ŠđŸŒ
Ännu en gĂ„ng TUSEN MILJONER tack till alla er som HEJAT frĂ„n start och till alla er som var pĂ„ plats och skrek pĂ„ mig 💋 TOPP verkligen - FANTASTISKT publikstöd hade vi ❀✚đŸ’ȘđŸ»!
Nu laddar jag och min ena Team adept @annaverweij om inför LUCIAPOKALEN i Stockholm i helgen đŸ‘ŠđŸŒđŸ˜ƒ!
Ny Tömningsvecka startar IDAG đŸ‘ŒđŸŒđŸŒŸ! 



Jaaaahapp....BOOOOOOM đŸ‘ŠđŸŒ!!
Det blev minsann en DUBBEL đŸ’•đŸ”„đŸ‘‘!
BĂ„de jag och @timmostrom drog hem 1a platsen i ATHLETIC FITNESS detta Ă„ret!!
AssÄ jag finner inga ord....
DREAMTEAM đŸŒŸđŸ‘‘đŸ”„â€ïž!!!! 

#athleticfitness #decembercupen2015 #af #1aplats



#decembercupen2015 #athleticfitness #bodyfitness #teamfocusonfitness #fitness #fitnesscompetitor #firstplace #happiness #joy #boost



TÄVLINGSDAG nr 1 - BODYFITNESS ❀

Kategori:

TÄVLINGSDAG nr 1 - BODYFITNESS ❀

Vaknade torr som en öken i munnen, sköljde med lite vatten sĂ„ gick det över 😜! Snart dax för Riskakor igen ju 😉! Uppe med tuppen för att snart dra ner till frisören 😍
IDAG smĂ€ller det - GALET TAGGAD!!! Men nu vill jag bara trycka i kroppen massa socker SĂ„ att det blir lite tryck i de hĂ€r stackars musklerna 😂!
GOMORRON ALLIHOPA! 💋


Del 2
FĂ€rdigsminkade och hĂ„ret Ă€r pĂ„ plats OCH vi Ă€r pĂ„ plats i Vilorummet "backstage" 😊 
SJÄLVKLART har jag min LYCKOAMULETT med mig hĂ€r bak ❀ Den symboliserar "Blid, Svett, TĂ„rar och fantastisk tillhörighet" 🌟
Kl 10.00 ska vi fĂ„ vĂ„rt sista lager fĂ€rg đŸ‘ŒđŸŒ! JĂ€mna till och fylla pĂ„ lite extra!

Del 3


Wiiiiihooooooo 😜💕🌟đŸ’ȘđŸ» Det blev en 3:e plats i klassen -168cm 😋! Jag Ă€r sĂ„ sjuuuuukt NÖJD och sĂ„ jĂ€kla GLAD! Det BÄSTA AV ALLT Ă€r att jag poserade bĂ€ttre, var mindre nervös Ă€n förra gĂ„ngen och det VIKTIGASTE av allt...jag NJÖÖÖÖT MYCKET mer 😊 av det dĂ€r förbaskade strĂ„lkastarljuset ☀!
Sjukt stolt över min vackra team adept @annaverweij som kammade hem 5:e platsen i sin klass Bodyfitness -163cm ❀ SĂ„ jĂ€kla grym du Ă€r snuttan, stolt vĂ€n och coach ska du veta!! đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜˜
Och....MILJONER TACK till alla mina fina mĂ€nniskor somsoenderat hela FM hĂ€r för att HEJA fram oss till dessa placeringar 💕 Ni har ingen aning om hur mycket det betyder ✹💕🌟 Ni Ă€r BÄST!!!
Och alla ni som HEJAT hemifrĂ„n med sms, Facebook och Instagram - Jag blir sĂ„ rörd av all er uppmĂ€rksamhet đŸ˜Šâ€ïž TACK finisar!! 💋
Jag och min kĂ€ra team adept @_paulaaberg_  hĂ€nger kvar hĂ€r pĂ„ Scandic Hotell för ny inregistrering tills imorgon nĂ€r hon debuterar i Bikinifitness och jag i Athletic Fitness 🌟👑! 

3:rd Place - Yeeeaaahhh!!!
#bodyfitness #decembercupen2015 #scandicstarhotell #scandicstar #teamfocusonfitness #breezefitness #wiiiiiihoooooo

"Why be average when you can be more"



Dietdag 145: Inregistrering DECEMBERCUPEN 2015 ❀

Kategori:

Dietdag 145:

Integistrering DECEMBERCUPEN 2015 ❀


Ligger nu nerbĂ€ddad och hoppas pĂ„ en god natts sömn efter en lĂ„ng kvĂ€ll pĂ„ inregistreringen inne i Lund 😜
Brun som en pepparkaka och faktiskt med en hel del huvudvĂ€rk 😝 hoppas att det lĂ€gger sig tills imorgon!
LĂ€ngden kollad, bikini, smycken och skor godkĂ€nda och nummerlappen ligger i plĂ„nboken 😋 sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ spĂ€nnande! Imorgon Ă€r det ÄNTLIGEN dax! Vi börjar dagen hos @tinaekdahl pĂ„ STUDIO NOI som ska fixa hĂ„r och smink till oss 💕🌟!
Nu Ă€r det hög tid att sova. Vill bara passa pĂ„....TUSEN TACK ❀ för alla fina lyckönskningar bĂ„de hĂ€r och pĂ„ Facebook 😘 Ni Ă€r för Goa allihopa!!! 


#teamfocusonfitness #bodyfitness #decembercupen2015 #inregistrering

Dietdag 144: I vĂ€ntans tider 😊

Kategori:

Dietdag 144 (VATTENDAG 4):


En lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ngsam dag idag - kĂ€nns som att den varit huuuur lĂ„ng som helst alltsĂ„ 😝.
Har kört RörlighetstrĂ€ning, PoseringstrĂ€nat, fĂ„tt behandling av Vader/Tibialis/Quads/Ljumskar 😍 Tackar bĂ€sta @sommarpt för detta đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž! Varit ivĂ€g och fixat duschmössor till alla i teamet inför Spraytanningen. Mycket förberedelser men man kĂ€nner sig lite loj och trött i kroppen nu 😳 Just nu vill jag bara KRÄNGA i mig allt det godiset som stĂ„r pĂ„ diskbĂ€nken 😍 Ă…Ă„Ă„Ă„hhh sĂ„ gott! Är sjukt KAK & CHIPS sugen alltsĂ„! Helt galet! Det ska bli riiiiktigt gott att fĂ„ Ă€ta Riskakor med Nutella pĂ„ sen Backstage - MUMS! 😍
Diet status annars: Börjat ladda idag med RislĂ„dorna och det kĂ€nns bra i kroppen! Men...konstant HUNGRIG!! 😝
VIKT: 55 kg
KĂ€nns som att huden dragit Ă„t sig litegrann nu redan och förhoppningsvis blir det Ă€nnu bĂ€ttre nĂ€r jag slutar dricka! 
Det ska bli gött att fĂ„ knapra lite riskakor, vill TUGGA TUGGA TUGGA 😂!
NĂ€ men formen kĂ€nns bra, Ja allting kĂ€nns bra faktiskt! Börjar bli lite nervös nu 😊! Imorgon rullar bilen mot Lund vid 15.00 tiden för kl 16.30 fĂ„r vi vĂ„rat första lager fĂ€rg och sedan Ă€r inregistreringen kl 19.00 😍 NU Ă€r det minsann inte lĂ„ngt kvar!! đŸ‘đŸ»
Underbart att ni följer, gillar och kommenterar - SKOJ đŸ˜‰đŸ‘ŠđŸŒ Det peppar!!!


 #teamfocusonfitness #bodyfitness #bikinifitness #athleticfitness #mobility #softtissuetreatment #dietdag144

Dietdag 143: Paula & Jusse mys och lĂ€gsta VIKT hittills đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž

Kategori:

Dietdag 143 (VATTENDAG 3):

Sneak-Peak đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž


Äntligen Ă€r 3:e stora vattendagen över, sista dagen idag som jag mĂ„ste ha i mig 5 liter vatten pĂ„ 😝 Imorgon blir det 2,5 liter.
Ännu en SPECIELL DAG av Tömningsveckan har passerat đŸ‘ŒđŸŒ Försöker verkligen stanna upp och njuta sĂ„ mycket som möjligt! Idag har det dock gĂ„tt i ett hela dagen..
Började med en PT klient pĂ„ HP vid 08.30 imorse sen Ă„kte jag till "Konditori Centrum" för att specialbestĂ€lla bullar tills pĂ„ Lördag đŸ˜‹â€ïž. Ner till gymmet igen och körde det ALLRA SISTA passet pĂ„ löpbandet - 60 min PW i lugnt tempo och RörlighetstrĂ€ning pĂ„ min 3D Plattform och dĂ€refter poseringstrĂ€ning med @_paulaaberg_ 😘 Kom pĂ„ lite trix som jag ska försöka öva in nu sista dagarna. Har lite problem med min höger rotation! Sen chillade vi hos mig nĂ„gra timmar, provade Bikinisarna och alla smycken och pratade om framtiden 😊 mysigt att bara fĂ„ umgĂ„s, det var ju jĂ€ttelĂ€ngesedan. In tull Breeze vid 16.00 för att göra FETT mĂ€tningen och plocka pĂ„ mig lite bars - LĂ„g pĂ„ 11,9 % nu đŸ˜‰đŸ”„! 
Sen blev det en tur till HEMMAKVÄLL 😂 Haha hon mĂ„ste undrat...2,2 kg lösgodis...fyllde den största lĂ„dan de hade ❀. Sen ICA för att köpa pĂ„ mig allt jag behöver till "laddingsvĂ€skan" bĂ„de Lördag och Söndag och till att mumsa pĂ„ efter vĂ„rat restaurangbesök pĂ„ Söndagen đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜˜! 


GUD vad jag lĂ€ngtar nu OCH jag lĂ€ngtar tills imorgon nĂ€r jag ska börja fylla pĂ„ med mina Ris, Banan, KycklinglĂ„dor 😍 fĂ„ tillbaka lite tryck i kroppen! 
Nu ikvĂ€ll Ă„kte jag ner en svĂ€ng till gymmet igen och poseringstrĂ€nade och körde liiiite rörlighet! đŸ‘ŒđŸŒ
Har levt pĂ„ Ägg, Kyckking och Bars idag 😉! 
VIKT IDAG: 55 kg (LÄGSTA HITTILLS)
TUSEN TACK 💕 För alla lyckönskningar hittills vĂ€nner 😘! 
NĂ€ nu mĂ„ste jag sova 🌟.


#teamfocusonfitness #fitness #diet #fitnessdiet #bodyfitness #athleticfitness 

Dietdag 142: PROCEDOS & NAGELFIX â€ïžđŸ‘ŒđŸŒ

Kategori:

Dietdag 142 (VATTENDAG nr 2):


Ja dĂ„ har redan vattendag 2 passerat, 5 liter vatten imorgon ocksĂ„ sen drar vi ner pĂ„ det đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜‹!
SĂ„g till att sluta tidigare idag, sĂ„ förutom PT klient pĂ„ HP imorgon bitti sĂ„ har jag jobbat KLART nu innan tĂ€vlingen 😍 Fullt FOKUS sen pĂ„ allt annat som ska fixas och donas med innan helgen!
Körde lite poseringstrĂ€ning efter jobb och testade lite olika rörlighetsövningar för att bĂ€ttra pĂ„ min höger-rotation i side-posen 😊 Den har blivit riktigt dĂ„lig senaste veckorna 😳 Kommer liksom inte runt!
SjĂ€lvklart anvĂ€nde jag PROCEDOS Plattformen som grund för mina rörelser i alla planen 😍! 
PW imorse och PW pĂ„ lunchen sĂ„ nu ikvĂ€ll kunde jag bara njuta av att fĂ„ naglarna fixade hemma hos Linda 💕 Och fina Goa @ka_linda skickade med mig hembakta "Mini-sockerbullar" med vaniljkrĂ€m i 😋 som jag jan krĂ€nga efter tĂ€vling pĂ„ Lördag el Söndag! đŸ‘ŒđŸŒ GUD sĂ„ gott det ska bli pĂ„ Söndag @_paulaaberg_ och @annieleew  Med middag pĂ„ TGI och dessert pĂ„ PRONTO 😝 - BECAUSE we Will be WORTH IT!!


#teamfocusonfitness #nagelfix #nagelmode #snygganaglar #pw #mobility #rörlighetstrĂ€ning #procedos #3dtrĂ€ning 



Dietdag 141: Tömningsvecka - VATTENDAG 1 😝

Kategori:

Dietdag 141 (VATTENDAG nr 1):

SÄLVECKA nr 1 har dragit igĂ„ng!
Morgonformen pÄ 56 kg.


Det var igĂ„r detta 😜
Jag var sĂ„ jĂ€vulskt trött nĂ€r jag skulle lĂ€gga mig sĂ„ orkade faktiskt inte uppdatera er igĂ„r 😘 men hĂ€r kommer den! Tömningsveckan Ă€r igĂ„ng vilket innebĂ€r att man fyller kroppen med massa vatten samtidigt som man Ă€ter vĂ€tskedrivande för att skjutsa igĂ„ng systemet...sĂ„ sista dagen sen innan tĂ€vling nĂ€r man inte dricker sĂ„ gĂ„r systemet pĂ„ högvarv och kroppen fortsĂ€tter att driva ut vĂ€tska tills man Ă€r helt torr och "huden kommer nĂ€rmre muskeln" det Ă€r först nu de riktiga konturerna trĂ€der fram đŸ˜˜đŸ‘ŒđŸŒ!
Dessa första dagarna minimeras kolhydratintaget dessutom sĂ„ det rinner verkligen rakt igenom 😳!
Jag tror nÀÀÀÀÀstan att jag fick i mig mina 5 liter vatten idag (igÄr).
Jobb 07.20-21.00 liiiiite för lĂ„nga dagar att ha nu precis innan och drygt med vattendrickande och kisseriet pĂ„ jobbet, kĂ€nner mig ofokuserad. Har faktiskt lyckats korta ner dagens jobb litegrann sĂ„ att jag kan gĂ„ 16 istĂ€llet för 19. TrĂ„kigt att inte fĂ„ trĂ€na mina Goa tjejer ikvĂ€ll 😳 men man vill ju kunna leverera till sina PT klienter đŸ˜˜â€ïž! 
VIKT IDAG: 56 kg (kÀkade sent i Söndags)
3 PWs har jag hunnit med, en utomhus innan jobb, en pĂ„ jobb pĂ„ lunchen och en nu ikvĂ€ll pĂ„ HP đŸ‘ŠđŸŒđŸ˜‹! Nu ska de sista grammen göra Ă€nnu större skillnad! Inte mĂ„nga dagar till man fĂ„r röra pĂ„ sig 🙊! Det blev en svĂ€ng i klackarna oxĂ„, det kĂ€nns bra men behöver nötas nu sista dagarna đŸ’ȘđŸ»đŸ’•. Personligen Ă€r jag sjukt nöjd med formen sen hur lĂ„ngt det rĂ€cker tĂ€vlingsmĂ€ssigt vet jag inte - DET MÄRKER VI ❀! 


#teamfocusonfitness 

Dietdag 140: 1 v till SHOW TIME & Sista Ryggpasset ❀

Kategori:

Dietdag 140:


Idag har det varit tight mellan uppdateringarna pĂ„ Instagram 😝 hehe Det blir lĂ€tt sĂ„ sista veckan, Ă€r sjĂ€lv förvĂ„nad över formen och kan inte riktigt fatta att vi ÄNTLIGEN Ă€r i mĂ„l typ 😍🙊! Vill dock passa pĂ„ att njuta nu av denna veckan för sen PLÖTSLIGT sĂ„ Ă€r allt det roliga över 😳!
Det blev faktiskt lite CARBS imorse, Goa knĂ€ckemackor med Ă€gg och kaviar 😍 Mumma! Massa fix hemma idag med förberedelser i för tĂ€vling och TEAMTRÄFF och har kört mitt allra SISTA Ryggpass nu oxĂ„ đŸ‘ŒđŸŒđŸ’‹! Blev 45 min Kardio pĂ„ löpbandet efterĂ„t sĂ„ slapp PWn nu ikvĂ€ll 😋 skönt att bara komma hem, ta en varm dusch, förbereda för morgondagen som Ă€r 1a dagen pĂ„ tömningsveckan och pilla med lite annat inför den hĂ€r sista SPECIELLA veckan vi har kvar đŸ‘ŒđŸŒ! Jag kommer att jobba MĂ„ndag 07.20-21.00 och Tisdag 09.00-19.00 seeeen se jag semester resten av veckan, gött đŸ’ȘđŸ»đŸ˜! Testade att göra egna laddningskakor som jag kanske ska ladda med innan AFn pĂ„ Söndagen 😉 fick sjuk pump pĂ„ gymmet idag efter det, sĂ„Ă„Ă„Ă„ vi fĂ„r se 😉 men Flap Jacks blir det iaf đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž!
TEAMTRÄFF nu ikvĂ€ll för en ordentlig genomgĂ„ng av Tömningsveckan, Posering och förberedelser đŸ‘đŸ»đŸ˜ƒ Vi har koll ✔!
Jag Ă€r sĂ„ OTROLIGT stolt över bĂ„de Paula och Anna som verkligen gĂ„tt ALL IN med trĂ€ning och diet och tagit sig heeeela vĂ€gen hit till Tömningsveckan...grymt imponerad đŸ’ȘđŸ»â€ïž Fasen vad grymma ni Ă€r tjejer 🌟 BĂ€sta adepterna!! Det ska bli sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ j*kla roligt att se er i strĂ„lkastarljuset ✹💕 Jag kommer tappa det helt tror jag 🙊😊! KĂ€mpa pĂ„ nu sista veckan @_paulaaberg_ och @annaverweij Snaaaart SHOW TIME đŸŽ„đŸ’‹! NĂ„gon ifrĂ„gasatte för nĂ„n dag sedan varför ni aldrig fick se RYGG pĂ„ formbilderna...sooooo today IM BRINGING SEXY BACK...YEPP đŸŽ¶đŸ˜œ! 


#teamfocusonfitness #dietdag140 #enveckakvar #bodyfitness #athleticfitness #decembercupen2015 #formkoll #tramtrÀff #hÀlsopunkten #backattack #nocarbsfromtoday #fitness

Dietdag 139: Allra SISTA AF passet med Tim 😝

Kategori:

Dietdag 139:


1 vecka till TÄVLING och sista AF passet med @timmostrom Ă€r avklarat đŸ‘ŠđŸŒđŸ˜œ!
Fasen vad grymma vi var - detta kommer att bli bra! đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜˜
Började dagen med en PW innan Bootcampen och efter Bootcamparna fĂ„tt svettats lite sĂ„ var det bara till att bĂ€nka sig i frisörstolen pĂ„ "Studio Noi" hĂ€r i Skurup dĂ€r @tinaekdahl stod med fĂ€rgen i högsta huggđŸ‘ŒđŸŒđŸ’•đŸ‘‘! Tillbaka till mina 3 violetta toner som planerat, fixade ögonbryn och side-cut đŸ‘đŸ»! I ca3,5 Tim höll vi pĂ„ med hĂ„ret 😜 vi provade Ă€ven flĂ€tan som jag tĂ€nkt att ha pĂ„ AFn 😍 efter att ha testat lite olika varianter blev det till slut riktigt bra đŸ‘ŒđŸŒđŸŒŸ! TACK till bĂ€sta Tina som stĂ„r ut med petiga mig 💋!
VIKT IDAG: 55,9 kg
Japp inte sĂ„ konstigt, rĂ€knade ut att jag lyckats trycka i mig totalt 3120 kcal igĂ„r...jag ligger ju pĂ„ 1600 kcal annars 😳 Wooooops! Det var ju det dĂ€r "urballandet" som jag kallar det 😝 Det blev 3 st smĂ„ smaksatta miniriskakspaket, 1 pĂ„se Protein Chrisp och 5 olika typer av Proteinbars 🙊 Haha knĂ€pp man Ă€r! TĂ€nkte sĂ„klart till viss del att inför sista AF passet var det OK 😃! Men dĂ€rav vikten sĂ„klart!
Jag och Tim spenderade 3,5 Tim pĂ„ gymmet -galet 😂 och dĂ„ körde vi ingen poseringstrĂ€ning Ă€ndĂ„. - Maxning i Chins, Dips och 1 min Rodd
- Viktade DIPS
- AXELPASS
- Kardio 40 min pÄ blandade maskiner
Svettig, nöjd och trött lĂ€mnade man gymmet 😊 Det blev TYVÄRR inga PBn men jag körde mina PBn 😃 och dom har jag bara klarat en gĂ„ng innan đŸ‘đŸ» sĂ„ det kĂ€nns gött! MĂ„let i rodden var över 300 m och det satt FINT đŸ‘ŒđŸŒ!
Nu ikvĂ€ll har jag planerat morgondagens TeamtrĂ€ff, bokat studiofotografering till pĂ„ Luciapokalen och försökt att bara hĂ€nga i soffan lite 😁 Jag Ă€r j*kligt trött egentligen😮! En vecka framför mig med endast 2 arbetsdagar och det kĂ€nns sjukt bra ❀! NĂ€ PW och en hyfsat lĂ„ng TODO lista vĂ€ntar imorgon sĂ„ nu kryper jag ner under tĂ€cket 💕. 


#teamfocusonfitness #decembercupen2015 #athleticfitness #bodyfitness



Dietdag 138: FREEEDAG & BEN med Vanja ❀

Kategori:

Dietdag 138:

Idag BALLADE DET UR TOTALT 😳...och HELA nyckelknippan FÖRSVUNNEN pĂ„ EMPORIA 😝!!!
ÄGGMACKAN still stand-in strong! 
NĂ„got magiskt med sista veckan liksom, det ska alltid hĂ€nda nĂ„got konstigt! Ok...det Ă€r ju faktiskt Fredagen den 13:e trots allt 😁.
Började dagen med en PW och var sen pĂ„ jobb 08-14. Efter jobb fick jag och @vanjahellberg till ett hyfsat BENPASS pĂ„ Procedos Plattformen 😍 lagom pass för oss bĂ„da! Vi gick frĂ„n att köra det MEST Funktionella 3D Benpasset till att i slutet göra "Thruster"s i Smithmaskinen 😂 men det var supertrevlig att köra ihop!
NOCCO JULMUST- sÄdÀr god var den ju - tyvÀrr NOCCO men med den smaken dÄ jag jobbar se dom verkligen betalsÀtt
VIKT IDAG: 55,3 kg (lĂ€gsta hittills) 😳
Oj...oj....oj...nu ligger jag hĂ€r och somnar till med mobilen rakt över huvudet typ- 😍Shit vad trött man Ă€r 😜!
Var inne pĂ„ en massa Ă€renden i Malmö under kvĂ€llen đŸ‘ŒđŸŒ Det Ă€r MYCKET ROLIGARE att gĂ„ runt pĂ„ Emporia istĂ€llet för att gĂ„ pĂ„ BILTEMA & MYCKET DYRARE!


..Gud jag fĂ„r berĂ€tta om "urballningen och "fotograferingen imorgon, domnar medans. Jag sooooomnar😳😘đŸ’ȘđŸ»đŸ’•đŸ‘‘! #teamfocusonfitness

Dietdag 137: AXLAR i 3D med JANNIE 💕

Kategori:

Dietdag 137:

Vikten stadigt pÄ: 55,8 kg nu.


Vilken FANTASTISK kvĂ€ll att vara ute i, kom just hem frĂ„n min kvĂ€lls PW 😍 HELT vindstilla och sĂ„dĂ€r lagom kallt - PERFEKT avslut pĂ„ denna grymma Torsdag (min Fredag som jag kallar det) 😊
PW imorse och efter jobb blev det en svĂ€ng om i GT salen med PoseringstrĂ€ning innan Ă€nnu en PW 1 Tim pĂ„ löpbandet! Shit vad trĂ„kigt det Ă€r att gĂ„ inne pĂ„ löpband, usch😝! Inte alls min grej! Vid 18 kom @jannieek till lilla Ystad för att gĂ€sttrĂ€na, snick-snacks och kolla lite pĂ„ min posering och min nya AF bikini đŸ‘ŒđŸŒđŸ’• Det Ă€r ALLTID liks roligt att ha henne pĂ„ plats, du Ă€r en riktig klippa @jannieek 😋 SĂ„Ă„Ă„Ă„ himla glad att vi fann varandra pĂ„ Olympen för massa Ă„r sedan nu 😉! Vi har alltid det bra ihop ❀! Vi körde ett riktigt hĂ€rligt AXEL pass "3D Style" och avslutade med att kĂ€nns lite pĂ„ DIPS stĂ€llningen 😊! 
Under kvĂ€llen har jag haft en kille hĂ€r som kollat in mitt sovrum 😂 Ska fĂ„ hjĂ€lp att tapetsera om i December! GULD 👑 att hitta nĂ„n som kan hjĂ€lpa till med detta! Tack snĂ€lla du 😃! JAG ska LÄRA mig att tapetsera dĂ„ tĂ€nkte jag đŸ‘ŒđŸŒ! Jaaaaaa....mer Ă€n sĂ„ har inte hunnits med idag, imorgon Ă€r det FREDAG pĂ„ riktigt och en vĂ€lplanerad sĂ„dan 😋 TĂ€nker börja mina lediga timmar efter jobb med ett Benpsss med min kĂ€ra fotograf 💕 @vanjahellberg Tagga nu till gumman đŸ‘ŠđŸŒđŸ˜! 
DIETSTATUS: Idag kĂ€nner jag mig vĂ€tskig, tror att det beror pĂ„ menscykeln MEN annars kĂ€nns formen BRA & Jannie tyckte oxĂ„ att det sĂ„g bra ut idag 💋 SKOJ! Snart bara 1 v till 😉! Woooohooooo!!!!
Natti natti pĂ„ er - Dags att ladda batterierna för en riktigt BRA Fredag đŸ‘đŸ»đŸŒŸ!


#teamfocusonfitness #pw #powerwalk #shoulderworkout #delts #3D #procedos #platform9 #3Dmovement #workoutmoves #friendship #love 

Dietdag 136: Tungt i benen idag 😝

Kategori:

Dietdag 136:

NĂ€r Jusse ligger i sĂ€ngen 10 min efter att hon kommit innanför ytterdörren...FÅ Ă€r hon trött 😝
IkvÀll tog energin bara SLUT helt enkelt!!!
Började morgonen med en PW innan jag hĂ€mtade bilen pĂ„ service och Ă„kte till jobb! Jobb 09-19 pĂ„ Breeze och en PW pĂ„ lunchen sen har vi avslutat med ett Bootcamp pass ute i BrĂ€knehus 😍 Idag var det faktiskt precis att coachen mĂ€ktade med 😝 tur att man har Ă€rliga och omtĂ€nksamma deltagare som förstĂ„r OCH sĂ€ger ifrĂ„n om de skulle vara missnöjda đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž! Men...nu har jag tagit mig igenom min sista lĂ„nga Onsdag pĂ„ ett tag framöver 😊! KĂ€nns bra! NĂ€sta vecka som blir sista veckan innan tĂ€vling och tömningsvecka har jag semester frĂ„n Onsdagen 😍 ska bli riktigt skönt! Att bara fokusera pĂ„ mig sjĂ€lv och pĂ„ tĂ€vlingsförberedelser đŸ‘ŒđŸŒ det Ă€r ju sĂ„ otroligt mycket som ska fixas och klaffa! Bjuder pĂ„ Ă€nnu Ă€n bild frĂ„n Bikiniprövningen igĂ„r kvĂ€ll. Den sitter bra! Idag pĂ„ lunchen blev det Kyckling, Ă€gg, minitomater och majskakor 😋 Mumma! Äggen var perfekt kokade enligt min smak och j*klar vad det var gott med Ă€gg đŸ‘ŒđŸŒđŸŒŸ! Hmmmm....diethjĂ€rnan som talar kanske. Men det var det iaf! 
LÀÀÀÀÀngtar sĂ„ tills jag fĂ„r de redigerade bilderna frĂ„n första fotograferingen 💋 och tills jag gĂ„r se alla dom vi tog i skogen i helgen för att kunna vĂ€lja och sortera! En av nedvarvningsdagarna ska helt klart gĂ„ Ă„t att bara sitta och mysa med bilderna 😍! Annars vet jag inte hur jag ska klara mig utan att klĂ€ttra pĂ„ vĂ€ggarna under de lugnare lediga dagarna 😳...Hmmm blir en utmaning! 
NĂ€ nu nĂ€r jag vĂ€l ligger i tid ska jag faktiskt krypa ner ordentligt! Klockan ringer 04.30 för PW 😋 sen imorgon kvĂ€ll kommer min Goa @jannieek pĂ„ besök pĂ„ Breeze för TrĂ€ning och Mys 💕 Ska bli supertrevligt! LĂ€ngtar gumman! 
Natti natti pĂ„ er allihopa 😘!


#teamfocusonfitness #envanligdag #tungaben #pw #diet #fitness 

Dietdag 135: TĂ€vlingsbikinisarna har anlĂ€nt 😍

Kategori:

Dietdag 135:

Egentligen vill jag bara sova nu...inte för att jag Ă€r trött och inte för att jag inte har nĂ„got att berĂ€tta 😜 Har alltid massor att berĂ€tta men klockan springer och snart Ă€r det dax att kliva ur sĂ€ngen igen 😝.
PW imorse 05.30, PW pĂ„ lunchen 12.00 och PW nu ikvĂ€ll 21.00 đŸ‘đŸ» TvĂ„ av dom i regn och rusk och en pĂ„ löpbandet! HEPP HEPP hĂ€r ligger vi i sĂ„ lĂ€nge det finns energi!
Idag Ă€r en STOR DAG 😍 VĂ„ra tĂ€vlingsbikinisar frĂ„n @perfectfitbikini kom med posten 😋. SĂ„ det blev hemleverans av bikinis och NOCCO Julmust till mina kĂ€ra adepter Paula och Anna ❀ Det kan dom förtjĂ€na sĂ„ som dom krigar pĂ„. Följ deras resor pĂ„ @_paulaaberg_ och @annaverweij eller kolla in vĂ„r HASHTAG #teamfocusonfitness 💋
Alla Ă€r supernöjda med sina Bikinisar @anna_sabina Du Ă€r GRYMMAST @perfectfitbikini đŸ‘ŠđŸŒđŸ˜đŸ‘ŒđŸŒđŸŒŸ!
Ni fĂ„r en sneak-peak pĂ„ min svarta som jag ska ha i Fysik momentet pĂ„ AF:n. Provade bĂ„da nu ikvĂ€ll - alltsĂ„ man kan inte fatta att man ska upp pĂ„ scenen igen, det Ă€r sĂ„n "Eufori" konstant i huvudet 😳. Fick tryck i kroppen bara av lite posering đŸ‘đŸ» detta blir nog bra! Formen kĂ€nns super faktiskt â€ïžđŸ‘ŒđŸŒ! 
Min BF bikini med allt BLING fĂ„r ni inte se förrĂ€ns pĂ„ tĂ€vlingsdagen 😝! SĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ j*vla SNYGG den Ă€r alltsĂ„ - PRECIS SOM JAG TÄNKT MIG VERKLIGEN đŸ˜âœšđŸ‘ŒđŸŒ!
Till lunch idag blev det RĂ„gmackor med Ă€gg, kycklingfilĂ© och Sweet chilisĂ„s 😋! Kan man Ă€ta BRÖD pĂ„ tĂ€vlingsdiet?
Svar: JA
Kan man Ă€ta BRÖD pĂ„ tĂ€vlingsdiet nĂ€r det Ă€r 2 v kvar till "showtime"
Svar: JA 
Är BRÖD en kolhydratskĂ€lka?
Svar: JA 
âœ”ïžđŸ’•
Vi fick vĂ„r NOCCO leverans till jobb idag och nya NOCCO Julmust var med 😜 den var god men ingen höjdare jĂ€mfört med de andra smakerna - TYVÄRR 😁! 
NĂ€ dax att sova 😮 imorgon bitti startar jag dagen med en PW och med att hĂ€mta bilen pĂ„ service innan jobb đŸ‘đŸ»!
Nstti natti vĂ€nner! 


#teamfocusonfitness #nocco #noccojulmust #tĂ€vlingsbikini #bikini #af #athleticfitness #bodyfitness #bf #decembercupen 

Dietdag 134: Mmmmm...MĂ„Ă„Ă„Ă„ndag ❀

Kategori:

Dietdag 134:


Mmmmmmmmm....MĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ndag ❀
Nu Ă€r det minsann inte lĂ„ngt kvar, mindre Ă€n 2 v och det kĂ€nns ju heeeelt galet faktiskt 😝!
Började dagen med en PW, jobb hele dagen och en PW pĂ„ lunchen đŸ‘ŒđŸŒ annars vilodag idag! 
Kaffemys med mamma i hennes nya lya efter jobb...oxĂ„ var denna dagen oxĂ„ slut och en dag nĂ€rmare TÄVLING!
VIKT IDAG: 56,1 kg (UppĂ„t, Ă„t mycket ganska sent igĂ„r sĂ„ Ă€r vĂ€l det) 😝
Idag blev det minsann matlĂ„dor pĂ„ jobbet, verkligen inga roliga sĂ„dana (potatis o kyckling) men bĂ€ttre Ă€n bara Bars iaf 😜 som jag typ levt pĂ„ de senaste 2 v 🙊! Tidig morgon med jobb imorgon bitti men det fĂ„r nog bli en PW innan det trots allt 😋 sĂ„ att kvĂ€llen kan Ă€gnas Ă„t att lasta dĂ€ck, lĂ€mna bilen pĂ„ service och poseringstrĂ€na ❀!
Tanken var ju att Ă„ka ner och köra en svĂ€ng i klackarna pĂ„ HP nu ikvĂ€ll men det blev litta vĂ€l sent 😳 det blir inte alltid som man tĂ€nkt sig - DÅ fĂ„r man TÄNKA OM!!!
Natti natti pĂ„ er allihopa 💋


#pw #teamfocusonfitness #athleticfitness #bodyfitness #bikinifitness #beach #nature #diet #fitness 

Dietdag 133: PHOTOSHOOT i Bokskogen & 2,5 Tim PW 😍

Kategori:

Dietdag 133:

Ok...SISTA uppdateringen för idag 😝 Idag har jag verkligen Facebook/Instsgram nördat 😳! Men det hĂ€nder ju sĂ„ mycket hela tiden som jag vill dela med mig av! 
En SÖNDAG helt i min SMAK ❀
Kl 10.00 kom @tinaekdahl hit och sminkade mig inför fotograferingen 😍 Underbara du! Sminkningen blev grymt bra och GUD vad snygg man kĂ€nner sig nĂ€r man fĂ„r allt framhĂ€vt pĂ„ det sĂ€ttet! PĂ„ FM sen Ă„kte jag och @fotograf.hellberg ut i Bokskogen för att knĂ€ppa lite coola bilder đŸ‘ŒđŸŒ NĂ€r vi kom fram var parkeringen full av bilar och skogen FULL av folk, hmmmm antar att alla ville RASTA sina pappor pĂ„ FARS DAG 💋 Jaja, vi körde pĂ„ som planerat och och vissa kroppsdelar fick se mer solljus Ă€n andra 😋😂! Jag och Vanja börjar bli ett riktigt bra team nu đŸ‘đŸ»! VĂ€l hemma sen meckade jag lite Sporify listor medan kyckling och potatis fick laga sig sjĂ€lv pĂ„ spisen 😊 och laddade inför kvĂ€lls PWn! Inte varje dag man beger sig ut pĂ„ PW sĂ„ snygg som idag 🙊 vĂ€ntade med att tvĂ€tta bort sminket Ă€nda tills nu innan lĂ€ggdax - mĂ„ste ju ta vara pĂ„ kĂ€nslan medans den varar, tĂ€nk dom som orkar sminka sig pĂ„ riktigt varje dag och alltid Ă€r sĂ„ hĂ€r snygga 😍😋! I wish! 
VIKT IDAG: 55,4 kg
Det blev en 2,5 Tim lĂ„ng PW, 2 varv runt byn faktiskt. Utmaning & hellre Ă€r jag ute och förbrĂ€nner lite extra fett i detta FANTASTISKA vĂ€der som varit idag med "VAD JAG VILL" i lurarna Ă€n att sitta pĂ„ soffan och glo! 😍
Den lĂ„ten dĂ€r nere till vĂ€nster - GRYM!!! đŸ‘ŒđŸŒ VĂ€l hemma sen rostade jag RĂ„gbröd och gjorde Kycklingburgare till sen middag! Super ❀
SĂ„...en Söndag helt i min smak (kunde ju varit TRÄNING med, men körde VILODAG idag eftersom hela kroppen har trĂ€ningsvĂ€rk just nu) 😳
Hoppas att ni haft en underbar helg allihopa och att ni tar er MÅNDAG med storm imorgon 😘 Jag börjar med en PW kl 06.00 đŸ‘đŸ»! Baaaaam! Natti natt 😮💕 


#teamfocusonfitness #pw #dietmat #dietrecept #dietdag133 #kycklingburgare #diet #fitness #photoshoot #fitnessphotoshoot #bokskogen

"Sneak-Peak" frÄn dagens Fotografering!



Dietdag 132: AF pass med Tim & galet taggad för övrigt 😜

Kategori:

Dietdag 132:


2 v till "The D-Day" COUNT DOWN!!!
Jaaaaa...VILKEN dag jag har haft ❀ Den kunde ju knappt börjat bĂ€ttre iaf đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜ƒ!
Sov endast 3 Tim inatt men presterade ÖVER förvĂ€ntan pĂ„ AF passet i FM och PWn nu ikvĂ€ll kĂ€ndes hyfsad lĂ€tt i benen 😋 dock i ÖSREGN, haha blev galet blöt och kom hem igen efter 1 Tim helt utan smink 😳😂! Lite coolare Ă€n vanligt idag med mitt nya "Led Armband" 😝 Nu syns jag nĂ€r jag Ă€r ute och gĂ„r i mörker, regn och rusk đŸ‘ŒđŸŒ superbra! Har dessutom numera alltid med mig ett par extra hörlurar och idag kom de till anvĂ€ndning nĂ€r de trĂ„dlösa behövde laddas 😜 ÄLSKAR mina trĂ„dlösa SCULL CANDY lurar - Ă„rets bĂ€sta investering 💕! Det VÄRSTA som kan hĂ€nda pĂ„ en PW just nu i slutet av dieten Ă€r att musiken dör 😳 haha...det Ă€r verkligen musiken som fĂ„r en att trycka pĂ„ det dĂ€r lilla extra nu 😘! ALLRA LÄGSTA VIKT IDAG: 55,4 kg
Köpte mini majsriskskor pĂ„ ICA med Soir Cream smak 😋 sĂ„ j*kla goda đŸ‘ŒđŸŒ helt klart ett alternativt snack! 200 Kcal/pĂ„se.
BĂ„de CHINS och DIPS gick bra pĂ„ dagens AF pass och hade galet tryck i Axlarna under Axelpasset efter AF passet 😍 Det Ă€r sĂ„dana hĂ€r dagar som lyfter en och BOOSTAR egot đŸ‘ŠđŸŒđŸ˜Š! Jag kan inte fatta att det Ă€r mitt och Tims sista AF pass nĂ€sta helg och att vi Ă€r 2 v frĂ„n tĂ€vling idag - helt sjuuuukt! ❀
PS. NĂ€r shoppingen ser ut dom pĂ„ bilden sĂ„ vet man att det Ă€r nĂ€ra TÄVLING 🍁🙊
Ådror tittar fram, överflödig hud lite hĂ€r och dĂ€r, krampen kryper pĂ„, tanken gĂ„r lĂ„ngsamt och kroppen vill vila sĂ„ fort den inte har nĂ„gra "mĂ„sten" 😘 Nu Ă€r det snaaaaart dax - Shit 😝!!!
Hoppas att ni har en fantastisk LördagkvĂ€ll och att mi njuter av er Söndag imorgon 💕!
Imorgon Ă€r det dags för en fotografering i skogen med bĂ€sta @fotograf.hellberg 😋Natti natti! 


#teamfocusonfitness #breezefitness #af #pw #athleticfitness #bodyfitness #chins #dips #roddmaxning #dc2015 #decembercupen2015

Dietdag 131: BENPASS med Anna & TEAMTRÄFF ❀

Kategori:

Dietdag 131:

Det var igĂ„r det ja 😃...det blev Ă€nnu en sen kvĂ€ll sĂ„ uppdatering fick vĂ€nta tills idag đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜œ! FREDAG var det igĂ„r - HĂ€rliga Fredag. Ett BENPASS med @annaverweij direkt efter jobb ned fokus pĂ„ 3D och Rumpa đŸ‘ŒđŸŒ Vem vill inte ha en 3D Rumpa liksom 💋đŸ’ȘđŸ»! Sjukt segt i benen och funderar starkt pĂ„ att det ska ha varit mitt sista BENPASS nu innan tĂ€vling, Max 1 till iaf! Ingen kraft i de smĂ„ kyllingsbenen Ă€ndĂ„ đŸ€! Vid 16.00 kom @_paulaaberg_ @s.titti och @emeliejakobsen och joinade oss för en TEAMTRÄFF - Förberedande av packlista, snick snack kring "tömning" och poseringstrĂ€ning đŸ‘ŒđŸŒđŸ’•! Dom Ă€r sĂ„ grymma tjejerna, som ni har kÀÀÀÀÀÀmpst brudar 😜 Inte mĂ„nga snedsteg hör inte...ALL IN heeeeela vĂ€gen! Coolt đŸ‘ŠđŸŒâœš! Vi lĂ€ngtar dock allihopa tills vi kan Ă€ta kladdkaka igen och ha extra energi till att vara liks galna och "dumma i huvudet" som vi brukar vara đŸ˜‚â€ïžđŸ‘ŒđŸŒ! Snaaaaaaart mina vĂ€nner. Stort tack till Titti och Emelie för stöd i poseringstrĂ€ningen igĂ„r 😘!
Var tvungen att lĂ€ggs upp nĂ„n mer magbild, tycker sjĂ€lv att det ser heeeeelt sjukt ut! SĂ„ GALET att DET Ă€r MIN mage liksom 😳! HĂ€ftigt! Ådror pĂ„ magen trodde jag aldrig att jag skulle fĂ„! Sen kunde "absen" varit större men kör man inte nĂ„gra "magövningar" sĂ„ fĂ„r man ju skylla sig sjĂ€lv sĂ„klart 💋!
VIKT IDAG: 56,4 kg (SÅKLART upp efter allt bröd jag kĂ€kade pĂ„ TorsdagkvĂ€llen)
NĂ€ en FANTASTISK Fredag blev det verkligen 😍✹👑!


 #abs #bodyfitness #legday #bf #assattack #poseing #flex #vascularabs #bodybuilding #musclefocus #3D #3Dtraining #3Dass #procedos

Dietdag 130: BRÖD-ORGIE & Proteinbar FROSSA đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž

Kategori:

Dietdag 130:


BRÖD ORGIE & PROTEINBAR FROSSA 😝! 
Japp dĂ„ kan det gĂ„...nĂ€r det Ă€r 2 1/2 v kvar till tĂ€vling 😝 och man sjĂ€lv tycker att formen Ă€r sĂ„ pass bra att kroppen förtjĂ€nar nĂ„gon skiva bröd och en tomatsoppa đŸ‘ŒđŸŒoch sĂ„ blev det 2 skivor till...och 2 skivor till...och en Latte pĂ„ det đŸ‘ŠđŸŒâ€ïžđŸ˜ł! 
Körde ett riktigt hĂ€rligt RYGG & AXEL pass efter jobb innan jag körde in till Malmö för att möta upp min favorit @juliasnive för fika och PW đŸ’•đŸ‘ŠđŸŒ! 
Vi hĂ€ngde en stund pĂ„ "Condeco" och hann med ovan medan vi pratade LIVET, AFRIKA & VÄRLDSPROBLEM 😊! Alltid lika underbart att trĂ€ffa denna brutta och fĂ„ höra om hennes liv och uppdatera henne med mitt ❀! 
Det blev en lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ng PW pĂ„ det ner till kallbadhuset! VĂ€l hemma har jag tryckt ett antal Proteinbars i skallen 😍 bĂ€ttre att "fuska" "fylla pĂ„" med allt samtidigt! SlĂ€ppa lite pĂ„ spĂ€rrarna! Det Ă€r ju knappast sĂ„ att jag inte kommer till att komma i form till tĂ€vling pĂ„ 2 1/2 v nu bara för att jag krĂ€ngt massa bröd och bars EN dag 😋! 
Har dessutom gĂ„tt 1 PW imorse och 1 PW pĂ„ lunchen đŸ‘ŒđŸŒ för att jag har haft tid och orkat! No worries 😃! 
Den dĂ€r VANILJ KVARGEN pĂ„ bilden var sjuuuukt god, typ endast 95 kcal/burk đŸ‘đŸ»! 
LÄGSTA VIKT IDAG: 55,8 kg 


Lite omstrukturering i PT planeringen sĂ„ imorgon har jag klient 06.20 😳 det innebĂ€r att klockan ringer 03.45...HEJ OCH HÅ dax att sova! 
Vill bara avsluta dagens uppdatering med att berĂ€tta hur GALET TACKSAM jag Ă€r över allt jag har 💋 OCH för att fĂ„ ha mĂ€nniskor som dig @juliasnive i mitt liv ❀!!!! GULD 👑! 
Natti natti - Nu laddar vi för FREDAG!! 

#teamfocusonfitness #chestmeal #fusk #diet #tĂ€vlingsdiet #condeco #condecomalmö #fika #vĂ€nskap #kĂ€rlek #pw #kompispw #malmöstad 

Dietdag 129: Du skriver din FAVORIT STORY ❀

Kategori:

Dietdag 129:

DRÖM 🔜 AGERA 🔜 FÖRVERKLIGA 👑
Det Ă€r bara DU sjĂ€lv som kan se till att DITT LIV blir DIN Favorit Story 💕

#dröm#dream #live #leva #carpediem #act #itsup2u #explore #happiness #appreciation


UPPE med TUPPEN đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜!!!
Japp..tydligen Ă€r det sĂ„ att om man gĂ„r och lĂ€gger sig i tid sĂ„ gĂ„r det faktiskt att vakna i tid oxĂ„ 😘! La mig ju redan 20.15 igĂ„r pga min nattliga PW och somnade nog runt 21đŸ‘đŸ»! Helt ok att gĂ„ upp 05.00 dĂ„ ju 😃! Började dagen med en PW efter vĂ€gning och efter att ha checkat in morgonformen i spegeln 😋. DĂ€rav BICEPS flexandet, var lĂ€ngesedan nu ju! 😝
VIKT IDAG: 56,2 kg 
Sen jobb 09-19 pĂ„ Breeze inkl en 1 Tim PW pĂ„ lunchen och Bootcamp nu ikvĂ€ll till 21.00. Ännu en Onsdag avklarad, dom Ă€r lite av ett riktmĂ€rke varje vecka, dagarna pĂ„ jobb blir kortare dĂ€refter, trĂ€ningen sĂ€tter igĂ„ng och man hinner med att leva lite đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž! Sjukt mycket som hĂ€nder nu innan tĂ€vlingarna, förutom TEAMTRÄFFAR och trĂ€ningar sĂ„ har jag sett till att bokat in det bĂ€sta av det bĂ€sta med de BÄSTA! đŸ‘đŸ» Det Ă€r tufft nu och det har börjat snurra lite i huvudet pga det lĂ„ga kolhydratintaget och alla barsen😝 antar jag 😉 Haha! Men...jag har en sĂ„n fruktansvĂ€rt go tid framför mig nu sĂ„ jag tĂ€nker NJUTA av varenda dag som gĂ„r nu ❀ FOKUS ligger faktiskt just nu pĂ„ att ha det mesta klart inför tĂ€vling och ovanpĂ„ det ta en dag i taget, omfamna den, uppskatta, njuta och ta vara pĂ„ den! HELT PLÖTSLIGT stĂ„r vi dĂ€r pĂ„ scenen 😍 Det Ă€r ju hela resan OCH tiden nu innan nĂ€r man glider runt med en grym form att vara stolt över som Ă€r heeeeela grejen egentligen!!!! 😳 DET fĂ„r man inte glömma bort! 
PĂ„ Fredag har vi TEAMTRÄFF 💕 ska bli jĂ€tteroligt! LĂ€ngtar verkligen...det blir ett BENPASS med @annaverweij precis innan - gött đŸ‘đŸ»đŸ˜‰! Imorgon blir det oxĂ„ trĂ€ning efter jobb och efter det fika och PW med min favorit Julia inne i Malmö ❀ ÄNTLIGEN 👑🍀💋 @juliasnive 
Hur kĂ€nns dieten och kroppen annars dĂ„? JA...det kĂ€nns BRA men det börjar kĂ€nnas tungt i benen och tomt i huvudet nu. SĂ„ energiintaget fĂ„r ligga mestadels runt PT klienter och pĂ„ jobb för att kunna prestera sĂ„klart 😋đŸ’ȘđŸ»âœ”ïž! För övrigt mĂ„r jag sjukt bra ❀ TACK för all pepp ni ger mig hĂ€r pĂ„ Instagram och pĂ„ Facebook 🌟 Ni Ă€r för nuvarande COACH till Coachen 💋👑😊!
Natti natti allihopa - Ny dag imorgon och en blank sida av er FAVORIT STORY vĂ€ntar... 🍁

#teamfocusonfitness #pw #bootcamp #fitness


Lycfrukost idag đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž
Turkisk Yougurt med Nutraminos CRUNCHY PEANUT Proteinbar och en Latte 😜



Dietdag 128: Klarvaken & Galen 02.27 đŸ™ŠđŸ˜œđŸ‘đŸ»

Kategori:

Dietdag 128:

BOOOOOOOOOOM Kl 20.12 lĂ„g jag nerbĂ€ddad i sĂ€ngen đŸ‘ŒđŸŒđŸ’• Lovade mig sjĂ€lv att bara Ă„ka och handla efter jobb och sen krypa ner direkt 😃! Detta har inte hĂ€nt pĂ„ fleeeeera Ă„r kan jag sĂ€ga, att Jusse ligger i sĂ€ngen denna tiden! ÅterstĂ„r att se om det gĂ„r att somna! đŸ‘ŒđŸŒđŸ’‹
Vilken GALEN dag idag 😝💕👣✹!
Vaknade som sagt 02.27 helt klarvaken och kunde verkligen inte sova! SĂ„ mellan 03.00-03.30 efter en kaffe begav jag mig utlunkandes i byn pĂ„ morgon PW 👣😳! Inte en bil pĂ„ gatorna och BARA jag ute, konstig kĂ€nsla men go Ă€ndĂ„!

Morgonformen börjar sÀtta sig!


Start med PT klient 07.00, inte ofta man hinner med en PW, duscha & tvĂ€tta hĂ„ret, steka Ă€gg i göra "Ă€gga-mackor till frulle", betala rĂ€kningar OCH hĂ€mta klĂ€der pĂ„ tryckeriet innan dess 😋 efter PT klient han. Jag t.o.m poseringstrĂ€na 30 min pĂ„ HP innan det var dax att glida mot Ystad och Breeze för jobb 09-19 đŸ‘ŒđŸŒ! 
Blev Ă€nnu en PW pĂ„ lunchen lĂ€ngs med en grĂ„ trĂ„kig strand och ett kallt hav 😁. Inte alls sĂ„ mysigt idag och benen kĂ€ndes tunga och fötterna ömma 😝 inte sĂ„ konstigt!!! 😉
Idag har varit första dietdagen det bokstavligen snurrar i skallen, alldeles för lite bĂ„de vĂ€tska och sömn 😝!
Gjort en ny lista pĂ„ Spotify "NĂ€r det gĂ„r TRÖGT" för mina PWs ❀ som jag ska fylla pĂ„ successivt med enbart lĂ„tar med tryck i đŸ‘ŒđŸŒ. 
NÀ nu ska jag nyttja denna tidiga kvÀll under tÀcket tÀnkte jag!
Natti natti pĂ„ er - Nu Lasse vi upp för en go Onsdag och Bootcamp imorgon efter jobb đŸ˜đŸ‘ŠđŸŒđŸŒŸ! Tagga nu gĂ€nget! 
VIKT IDAG: 56,5 kg (samma som igÄr)

#dietdag128 #pw #lunchpw #posedown #poseringstrĂ€ning #teamfocusonfitness #hĂ€lsopunkten #trötter 



Dietdag 127: Powerwalk minus "Power" 😋

Kategori:

Dietdag 127:

GĂ„r man pĂ„ diet nĂ€r man försöker vĂ€rma matlĂ„dan i kylskĂ„pet eller nĂ€r man inser först pĂ„ Mpndag morgonen att man glömt alla sina hygienartiklar pĂ„ jobb under helgen 😳! 
För fan alltsÄ - haha!

Jaaaa happ...dĂ„ var denna dagen oxĂ„ slut! Trots att man tar dag för dag och timme för timme och pĂ„minner sig sjĂ€lv att njuta av stunden sĂ„ kĂ€nns det som om tiden gĂ„r vĂ€ldigt snabbt nu 🙊😜.
Började dagen pĂ„ tryckeriet för att trycka upp de sista teamklĂ€derna innan tĂ€vlingen đŸ‘ŒđŸŒđŸ’•! Sen jobb pĂ„ Breeze 09-19, en PW pĂ„ lunchen mellan alla Goa PR klienter 💋.
VĂ€l hemma blev det en PW till, mös till det i duggregnet med go musik i öronen och tryckte pĂ„ lite extra 😜👣! 
Det Ă€r INTE mycket POWER i de dĂ€r Powerwalksen nu 😂 haha...man trycker och trycker och nĂ€r musikens tempo ökar och basen gĂ„r igĂ„ng trycker man lite till 😘....men...NÄ det gĂ„r inte mycket fortare för det 😳 mĂ„ste se sjukt kul ut för alla som kör förbi en 🙊! 
VIKT IDAG: 56,5 kg (uppÄt)
KÀkade en del vÀldigt sent igÄr sÄ dör har vi nog anledningen till det!
Nu har jag nyss tryckt i mig Ă€nnu ett Proteinbar och en kopp kaffe innan "bed time" 😝 Japp missbrukar fortfarande Bars 😍 men gott Ă€r det â€ïžđŸ˜‹! 
Dags att hoppa isĂ€ng nu, morgonpiggs PT klienter som ska trĂ€na kl 07.00 pĂ„ morgonen 😉 sĂ„ imorgon ringer klockan 04.45 - Wiiiiieeeeeee!!!! đŸ™đŸ»
Natti natti vĂ€nner ❀.

#teamfocusonfitness #dietdag127 #pw #höstmys #dietmys #motmĂ„let #fitness #bodyfitness #athleticfitness #teamklĂ€der 



Dietdag 126: En "BLANK" Söndag 😋

Kategori:

Dietdag 126:

En helt "BLANK" Söndag đŸ‘ŒđŸŒđŸ˜œ
Det kan jag nog inte minnas sist jag hade och jag mÄste erkÀnna att tankarna snurrade igÄrkvÀll....
"Vad ska jag göra hela dagen" "jag kan jobba lite med fakturorna" "jag kan gĂ„ en PW" "jag mĂ„ste poseringstrĂ€na" "jag mĂ„ste fĂ„ ordning i garderoben" osv osv 😳 Japp massa saker som jag faktiskt behövde den hĂ€r lediga dagen till 😍!
SĂ„...började morgonen med en formbild OCH med allra LÄGSTA vikten hittills đŸ‘ŒđŸŒ!
VIKT IDAG: 56,1 kg 


Det blev typ en sovmorgon, gick upp 07.30 tror jag (kunde inte sova mer) sen bar det ivĂ€g ut pĂ„ en PW pĂ„ 1 Tim runt byn, trĂ€ffade pĂ„ bĂ„de mamma och @qgnome och andra trevliga bekanta vid Conditori Centrum nĂ€r jag nĂ€stan var hemma 😍 galet vad folk Ă€r i farten pĂ„ En Söndag morgon 😂! Gick in o sa nĂ„gra ord till Patrick och pĂ„ vĂ€g ut var jag bara tvungen att stanna till och titta pĂ„ alla kakorna 😋🌟😂 Haha Ă€r man dum i huvudet el Ă€r man!? Men jag kan sĂ€ga att just nu Ă€r man sĂ„ OTROLIGT FOKUSERAD pĂ„ mĂ„let sĂ„ det finns inget annat....jag blev KNAPPT sugen faktiskt 😝 Hade ju aldrig satt min fot dĂ€r inne för 2 mĂ„nader sedan men NU Ă€r det inga problem! De har dock börjat med Nutella SnĂ€ckor @_paulaaberg_ 💋😊! 


Hemma sen blev det en massa trix och fix och en j*kla massa chattande pĂ„ Facebook med alla möjliga hĂ€rliga mĂ€nniskor! Förberett lite inför min och @fotograf.hellberg s fotografering till helgen 🍁 Temat blir "Romantiskt HÖST" Ska bli sjukt kul đŸ‘ŒđŸŒâ€ïž!  Ă„ntligen fĂ„tt undan alla nytvĂ€ttade klĂ€der, gjort fakturor och t.o.m sett till att bilen har olja och glykol pĂ„fyllt! 💋
Mot kvĂ€llskvisten blev det en 8 min solning nere i solariet, poseringstrĂ€ning, en snabb visit av Paula och en kvĂ€lls PW pĂ„ ytterligare 1 Tim 😘đŸ’ȘđŸ»! Lite köksmys med hemmagjord vegetarisk lasagne nu ikvĂ€ll och lite insta-blogg 💕 HÄRLIGA SÖNDAG och kĂ€nner mig taggad o utvilad inför en ny vecka đŸ‘đŸ»! NĂ€st sista veckan som gĂ„r att pĂ„verka formen rent trĂ€ningsmĂ€ssigt innan scenen 😊 shit! Nu kommer det att gĂ„ undan! 
MASSOR av balla grejer inbokade dessa 3 v som Ă€r kvar sĂ„ tĂ€nker NJUTA pĂ„ vĂ€gen ❀.
Ett stort MEGA tack till alla er som lĂ€ser och följer mig pĂ„ min resa till scenen för andra gĂ„ngen! Ni Ă€r GULD 👑 vĂ€rda! 
Natti natti