focusonfitness

Dietdag 49: Norway OPEN & Roadtrip hemmåt.

Kategori:

Landat hemma efter vår Roadtrip hem från Norge!

Fredrikstad-Ronneby-Skurup!
Det blev ett stopp på ett äckligt Burger King - Chicken Pinata VS Rislåda.

Vems är vems tror ni?


Dietdag 48: Norway OPEN

Kategori:

Vi har klarat oss igenom 1a tävlingsdagen här uppe i Norge och jag delar just nu rum med en nöjd och upprymd Desire ; )
 
Som vanligt var de sena innan tävlingen ens hade börjat, när vi kom till färgningen på morgonen så höll de på att bygga upp och förbereda backstage området, scenen var inte färdig byggd och de hade öppnat en stor port så att det drog in kall lugt i lokalen. Rakt genom backstage och athleterna kröp längre och längre ner i sina luvtröjor och sovsäckar - hmmmm önskar SÅ att det hade tagits lite mer hänsyn till de tävlande i denna branchen, men men vill man tävla så får man väl svälja det och bara köra - det har tydligen alltid varit så här.
 
Desi strålade på scenen i fysikronden och justerade poseringarna efter överrenskommelse så att det såg ännu bättre ut - riktigt bra jobbat. Det var snabba kvartsvändningar och efter bara ett par minuter och 1 särbedömning var det över. Det gäller att vara MED...och det är inte det lättaste med en lite halvt fungerande hjärna, nervösitet i kroppen och värmen på scenen : )
 
Styrkeronden gick flera timmar senare så svårt med uppladdning och förberedelse men trots detta presterade hon riiiiktigt bra. Tufft upplägg här på Norway OPEN:
 
1. 90 sek Chins - så många du hinner (3 stopp på 3 sek tillåtna)
2. 90 sek Rodd (så långt som möjligt på dessa 90 sek - tejp EJ tillåten)
30 sek "VILA"
3. 90sek Dips - så många du hinner (3 stopp på 3 sek tillåtna)
 
Snacka om att TA SLUT - Hon var grym!!
 
Varken Dipsen eller Chinsen behövde vara speciellt strickta - så fulchins/dips var tillåtet, det hade hon dock inte övat på. Korrekta och ordentliga utförande var det. Tillåter dommarna ostrickta utförande förlorar man såklart på att vara strickt i sina moment, om alla andra är ostrickta för då orkar man mer. Tur att Desi är så stark att hon tog sig vidare till finalen trots allt ; ))
 
 
Dagens Vikt: Ingen våg på hotellrummet såklart så ingen vikt idag.
 
Gällande maten så JA hela dagen har varit en STOR godispåse känns det som, jag har ätit både av mitt egna choklad som jag köpte igårkväll och rotat en massa i Desis laddningspåse. Svårt att komma iväg och på plats hade de ändå bara kioskförsäjning av toast, kalla våfflor, godis, chips och kaffe typ.
 
Lagom pendlande blodsocker under hela dagen och tröttheten kröp på ganska bra där på slutet! Jag ska helt klart investera i en eldriven kylbag som man kan koppla in i bilen OCH i vägguttag när det finns. Då hade man kunnat ha med sig matlådor, kvarg mm till hela helgen.
Min andra matlåda som jag hade kvar glömde jag imorse och jag tror inte att den skullle vara så trevlig att äta nu ikväll då den var alldeles ljummen och kylklamparna lika så. 
 
I väntan på listorna där vi skulle få reda på vem som gick vidare till finalen imorgon och inte så pös jag iväg för att äta. Först var vi på väg båda men något ogffer utan hjärna hade parkerat in oss så det fick bli till att slänga in Desi backstage igen och själv promenera till närmsta restaurang. 1a hade bara snacks till servering just denna helgen, 2a hade bara Smörebröd, 3e hade bara mackor och stängde om 2 min.
 
4e stället fick det bli - PEPPES PIZZA!
Fy faaaaaan säger jag bara, dålig service, skrikande ungar och liiiite mat för pengarna.
260 norska kronor för en pizza - DET är galet.
Så det fick bli en Snacks-tallrik för 152 norska kronor med 5 chicken wings, några nacho chips och 7 lökringar med dip - hmmmm och en COLA såklart. AJA jag fick en full mage i alla fall, var dock sugen på RIKTIG mat idag. Men självklart kunde jag planerat bättre. Inte MIN matdag helt enkelt!
 
Godispåsen står just nu på nattduksbordet tillsammans med en kopp kaffe - Kvällsmys!
 
 
Efter allt skit jag har ätit denna helgen så LÄNGTAR jag efter att få äta dietmat på Måndag igen och få börja med mina morgonpromenader samt träning. På Tisdag är det 3 veckor sedan jag styrketränade så nu rycker det rejält i styrkenerverna ; ))
 
Från och med MÅNDAG är det ALL IN - kommer satsa stenhårt för att nå min form, bli grym i rodden och orka göra mina Chins samt att KUNNA göra mina Dips utan smärta i armbågen!!!!
 
Imorgon lämnar vi hotellet 07.30 igen för färgläggning, innan dess är det frukostbuffe för min del så nu ska jag snart stänga ner elektroniken och gå och borsta tänderna för att sen kryyyypa ner!
 
Natti natti och trevlig helg på er!
 
 
 
 
 
 
 

Dietdag 47: Roadtrip Fredrikstad.

Kategori:

Gokväll godingar!
 
Nu ligger vi här och chillar på hotellrummet - Allting är förberett inför imorgon och det känns som om vi har hyfsat koll på läget i alla fall, verkar alltid vaa ändringar i schemat i efterhand i denna branschen så man får vara förberedd på att vad som helst kan hända ; ))
 
Vi åkte från Ronneby imorse klockan 08.00 och landade i Fredrikstad här i Norge på hotellet runt 15.00.
Men innan avfärd hann jag med en morgonpromenad i fina Ronnebybrunnsparken. Jag kallar det morgonpromenad och INTE PW för det var inte mycket power i den - fortfarande hosta och känner mig långsam i kroppen : (
 
 
 
Vid 16.30 var vi på färgning och inregistrering på Kongenhallen. Desi fick sitt första lager färg och jag hängde i entren så länge - det gick smidigt. Mindre smidigt gick inregistreringen - mellan 18-21 skulle man vara på plats och inte förräns 18.45 släppte de in de första athleterna. Folk stog och köade långt ut utanför hallen UTOMHUS när vi var klara och gick därifrån. Lite tråkigt att de inte är bättre med att passa tider och följa scheman.
 
Vid inregistreringen hämtar athleten sin nummerbricka, passeringsbricka, coachens passeringsbricka/band och visar upp sin bikini för att få den godkänd storleksmässigt runt rumpan.
Här fick de även varsin goodiebag - det var ju trevligt : )
 
 
Nu ikväll har Desi bara tagit det lugnt på hotellrummet och jag har sprungit lite coach ärenden - ALLA riskakor var slut i matbutiken och i nästa fanns det bara saltade, dock med endast 0,12 g salt/100g. Hittade även majskrokar - sådana som folk ger till sina små barn för att de ska ha något att tugga/suga på : ) Ännu mindre salt i dem så de borde man ju kunna ladda med tänkte jag - hon har dock inte vågat prova ännu ; )) Haha!
 
På vägen tillbaka till hotellet blev det en KEBAB I PITABRÖD - Tihi : )
Jaaaaaa det får ju inte jag äta....har försökt att hålla mig hela dagen med proteinbar, pistagenötter och min medtagna matlåda med kyckling, kall potatis, fetaost och paprika MEN....eftersom jag ändå bestämt mig för att ha en väääääldigt lång ÄTARDAG denna helgen så kändes det som skitsamma. Bättre att ha magen full och kunna vara en fullvärdig coach till henne både här på hotellet och under helgen!!
 
VILL JAG KOMMA I FORM så gör jag ju det ändå!!!!
 
Så...denna helgen har jag ett FRIKORT från dieten från och med denna kväll.
Nattprotte fick det bli innan bloggen och NU är det dags för oss att släcka och krypa ner - en lång dag som väntar imorgon!
 
MASSA LYCKA TILL till dig Desi <3
 
 

Dietdag 46: Roadtrip till Desis crib i Ronneby.

Kategori:

Hejsan vänner!!
 
Dagen idag har kännts som en Fredag men det är ju faktiskt bara Torsdag - jag har tagit ledigt från och med idag i alla fall : ) Imorse tränade jag med några PT klienter nere på gymmet, passade på att dea ut mina reklam flyers för träningseventet i 2 områden nära gymmet innan jag åkte hemmåt.
 
Hemma blev det fokus på att svara på mail, renskriva klients nya träningsprogram, packa väskan inför helgen och städa undan litegrann i lägenheten.
Ännu en FITNESS helg väntar och denna gången bär det av hela vägen till Norge - SKOJ!!!
 
Desi ska tävla i Athletic Fitness i Norway OPEN och jag kommer att vara med henne backstage som coach denna gången också - Tack för förtroendet gumman - OTROLIGT roligt att få hänga med på ett sådant här äventyr.
 
Så efter en 2,5 tim bilresa upp hit till Ronneby och några timmars chill i soffan är det dags att lägga sig och invänta morgondagen. Jag har konstaterat att det inte är bra med Roadtrips under diet - hehe, NÄ men det går att göra jäkligt bra om man vill tror bara att jag känner mig lite för självsäker på formen och tiden nu innan tävling - Det blev INTE jäkligt BRA idag. Följande slank ner:
 
- Stor kaffe med mjölk
- Coca Cola Life
- 1 Kanelbulle
- 1 Chokladbulle
- Naturgodis
 
 
(donnan här i rummet bredvid bad mig att köpa en påse åt henne inför laddningen innan tävling och tror ni att jag kunde låta bli att plocka en påse till mig själv då när jag vet att vi kommer sitta i bilen minst 6 tim imorgon - NOPE ; )) FY MIG - Jag vet, men samtidigt har jag sagt att jag vill göra detta med en viss twist av humanitet oxå : ))
 
Det betyder ju inte att man ska trycka i sig sötsaker MEN jag kände för det!
SÅ med detta ville jag komma att jag måste nanna kudden nu om jag ska orka upp 06,15 då klockan ringer för en morgon PW här i fina Ronneby : )
 
Självklart glömde jag ju min shotflaska hemma - skit oxå!
Men Trevlig heg på er allihopa så får vi se när vi har tid att uppdatera nästa gång.
 
 
 
 

Dietdag 43,44 & 45: SM Athletic Fitness & Jag hostar vidare!

Kategori:

Hej hopp gummisnopp!
- Haha NÄ så får man ju inte säga (skriva) Eller!? : ))  Men jag kände för det!
 
Veckan har rullat på med fart och Måndag, Tisdag OCH Onsdag har passerat utan att jag hunnit blogga något alls faktiskt - så jag tänkte att jag skulle uppdatera er litegrann nu innan det bär av mot Ronneby - Roadtrip denna helgen igen, man har det BRA ; )
 
Det har HÄNT otroligt mycket denna veckan känns det som - det finns fortfarande saker som jag ännu inte hunnit smälta eller över huvud taget förstår om det är sant ; ) 
Men det känns så himla bra.
 
I Måndags kom Camilla en av mina PT klienter ut till mig precis innan vi skulle kicka igång Bootcampen, med ett expressbud av sin hemmagjorda "Ingefära Shot" mot förkylning, några dagar tidigare blev jag försedd med Cocillana av en Bootcamp deltagare när vårdcentralen vägrade att hjälpa mig och denna veckan har flera stycken av mina deltagare och adepter erbjudit sig att hjälpa mig få ut flyersen gällande "TRÄNA FÖR LIVET" samt erbjudit sig att lägga min logga på sin blogg och direktlänka till min hemsida!
- VAD skulle jag gjort utan er goa människor, är så himla tacksam för all hjälp jag fått : ))
Ni är BÄST!
 
<3
 
Provade nya Coca Cola LIFE nu i veckan - GOD smak för att vara en del Stevia i den. Den innehåller både socker och stevia men för min del känns det bättre att få i sig än aspartam ; )
Förutom Bootcamp, TRX och en del PT klienter denna veckan har jag jobbat på att få ut reklam. Igår bar jag ute totalt 3 tim - YES!
 
 
 Dagens Vikt: 60,4 kg (Så jag går inte upp iaf) 
 
Eftersom jag inte själv tränar just nu pga sjukdom och för att vara exakt har det gått 2 veckor och 2 dagar sedan förra träningspasset - det känns förj*vligt måste jag berätta. Känns som om jag bara blir mindre och mindre dag för dag och att musklerna sakta men säkert tvinar bort : (
SÅ är det väl inte riktigt men JO en del verkar jag har tappat när man tittar på formen. Men i alla fall så tänkte jag uppdatera er med lite coola bilder från SM i ATHLETIC FITNESS för 2 helger sedan då jag coachade Desi och Joanne backstage.
Tuffa brudar det där ; )
 
Mer bilder hittar ni på Desirés egna blogg:
www.team.mmsports.se/desire
 
 
Dipsen.
 
 
 
Stina, Joanne & Desi taggar till inför Hinderbanan - nästsista momentet.
 
 
SM detta året såg ut följande:
 
1. Symmetri rond 1 - tjejerna poserar i svart bikini på scen och domarna dömer deras symmetri.
2. Styrkemoment 1 - Chins i Korta åtsittande shorts & Sport BH
3. Styrkemoment 2 - Dips i Korta åtsittande shorts & Sport BH
4. Styrkemoment 3 - Hinderbana i valfria träningskläder (smidighet krävs)
5. Symmetri rond 2 - tjejerna bedöms en sista gång för sin symmetri på scen i sina svarta bikinis.
 
Detta är ATHTLETIC FITNESS!
 

Sen ser tävlingarna alltid lite annorlunda ut - fråga mig inte varför ; ) Men i Decembercupen där jag ska tävla brukar det se ut enligt följande:
 
1. Symmetri Rond i Svarta bikinis
2. Chins i korta åtsittande shorts och sport BH
3. Dips korta åtsittande shorts och sport BH
4. Rodd i roddmaskin MAX antal meter under 1 minut
 
Det var mycket väntande mellan ronderna - en hel dag hann gå från 08-17.
Tjejerna hann kränga både det ena och det andra under uppladdningen backstage och vi hann även ta oss ut ur hallen för att njuta liiite av det fina vädret!
 
 
Nädå man kände sig inte alls blek ; ))
 
 
Jag tyckte att Desi lyckades med en kanonform och hon var helt klart snyggast på scen - nu är ju detta ur mitt BodyFitness perspektiv på det hela, symmetri enligt mig - Då var hon BÄST! Men i Athletic tittar man på lite andra grejer verkar det som - får be henne förklara det bättre för mig : ))
 
 
I väntan på sista symmetri ronden - ja varför inte pumpa upp och pumpa upp och pumpa upp - minns att det drog i Chins nerverna på henne där bak oxå så det blev några Chins ovanpå allting : )
 
 
Så himla roligt att kunna vara med backstage och kunna vara till hjälp för dessa grymma athleter samtidigt som man blir mycket peppad inför sin egna tävling i November!
 
Den 23 November smäller det på Decembercupen i Lund om allt går som det ska med formen och armbågen.
LÄNGTAR!
Nä nu ska jag packa ihop de sista grejerna här hemma och bege mig ut till bilen, kaffe på Preem, Bars på ICA sen rullar jag mot RONNEBY upp till Desi igen för nya ÄVENTYR!!
 
Wiiiiiieeeeeeee <3
 
 
 

Dietdag 40,41 & 42: Inget blev som planerat!

Kategori:

Ja vad gör man kl 02.10 på natten när man inte kan sova för att man ligger högt med överkroppen så att man nästan sitter upp, hostar så att man nästan kräks och lungor och hals är så ömt att det enda man vill är att sova för att slippa smärtan - Bläääää vilken j*kla vecka och helg detta har varit : (.

Har fått boka av det ena efter det andra hela veckan och det verkar ju bara fortsätta så här! Har verkligen vilat ordentligt - jag har kört mina Bootcamp pass och mina TRX kurser och detta för att det finns verkligen inget utrymme att boka om dom el skjuta dom framför sig!

Så tacksam för att jag har så förstående deltagare - det blev ett Bootcamp pass på gröningen i Lördags utan löpning - fokus styrka!



Ledsen att det inte blivit speciellt mycket träningsinspiration på senaste - svårt att inspirera på den fronten när man är i detta tillståndet. Maten har inte heller blivit som den borde. Inga rutiner - Idag var jag helt däckad till kl 14.30 : /.

Såååå vikten pendlar lite upp och ner:



Ja det känns skit...formen började verkligen att ta sig där ett tag men vad ska man göra - Just nu vill jag bara bli frisk o kunna jobba så får allt annat vänta!
På Tisdag är det 2 veckor utan träning och det börjar gå mig lite till huvudet!

Det händer så MYCKET denna månaden och det sista jag vill är att ligga här hemna och hosta upp lungorna *SNYFT*
Var på Vårdcentralen i Fredags hos en sköterska som inte ens tog ett halsprov! Imorgon bitti ska jag ringa och jaga läkartid!

Nu ikväll drog vi vinnaren av Facebook/Instagram tävlingen som vi hade på TJEJKVÄLLEN på Hälsopunkten förra Söndagen - 2 Presentkort värde a 2120kr på ett Privat Functional Bootcamp pass lottades ut!

GRATTIS till Anna Askhem & Laila Jönsson som kammade hem vinsten : ))

Har ni varit inne och snokat rundor på min nya hemsida?
Massor av ny information och mer lär det bli. Gärna feedback på vad ni tycker om den ; )

En annan SUPERKUL grej har oxå hänt idag men mer om det imorgon! Ska göra ett nytt försök med att sova nu <3



Dietdag 39: Formkoll & Bootcamp KICK OFF.

Kategori:

Gokväll godingar!

Då är man igång fysiskt igen med jobbet! Bootcamp med mitt vanliga gäng igårkväll och nu ikväll var jag nere i Mossbystrand och höll i en liten mini KICK OFF för ett gäng elever från Bökebergs Ridgymnasium : )))

Riktigt roligt att ha dem och japp de blev trötta, smutsiga, svettiga och jag lovar att det finns nog inte ett enda ställe de inte har sand på ; ) Visst är det mysigt med Bootcamp - I LOVE IT!

Bra jobbat tjejer - ni krigade på bra och tog er igenom hela banan!

Vill ni oxå anordna ett event, en Kick Off eller helt enkelt bara ta med vänner och släktingar på en rolig utmaning!?
Då får ni gärna kontakta mig på [email protected] eller besök hemsidan www.focusonfitness.se



När jag är nära havet är jag vart jag trivs som allra bäst - Lugnet, svallet av vågorna, sanden och friheten! Satte mig ned en stund efter jag plockat ihop efter passet och njöt - nöjd över vem jag är, vad jag hittills åstadkommit med mitt liv och över vem jag vill fortsätta att vara! Älskar det jag gör så är det bara!

Lite formcheck i hallens myslampa blev dagens sista ego boost ; ) I den verkar de flesta skuggorna komma fram! Men gött att se att magen börjar ta sig lite : )).



Dagens vikt: 61,7 kg

Nä nu ska jag sova alldeles strax! Imorgon bär det av in till Lund tidigt för att träffa morgonpigga PT klienter, efter det vidare till RYGGCENTRUM i Lund flr att träffa ännu en klient, Skurup efter det o köra Fredagens sista PT klient på Hälsopunkten och avslutar dageb med att hämta upp Flyersen för Träningseventet ; )) Spännande! Han är snabb den där Fredrik - det gillar vi <3
Så för ypperlig service och snabb leverans gällande Reklam är det "ABSTRAKT REKLAM" som gäller!!!

Natti natt på er allihopa!



TRÄNA FÖR LIVET - 28 September!

Kategori:

 
Maila mig för pass schema och för anmälningsinstruktioner ; ))
KLART att ni ska vara med!!
 

Dietdag 37 & 38: Sjukstuga och Vila.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
En stund på kontoret med något annat än jobb är ju trevligt en stund så jag tänkte att jag skulle passa på att blogga litegranna ; ) Nu har det varit sjukstuga här hemma sedan Söndags kväll och jag börjar bli måttligt trött på det måste jag säga : (( Febern är inte kvar vad jag vet men jag hostar och har något fruuuuktansvärt ont i halsen - och alla vet ju vad det betyder = ABSOLUT INGEN TRÄNING!
Deppigt!
 
AJA i allt detta så har jag hunnit bara vara hemma som jag aldrig är, sovit mer än jag brukar fast borde, hunnit kränga en hel Rocky Road Glass bägare nästan 400 g och 840 Kcal var den på : )
OCH jag har faktiskt mellan febertoppar och huvudvärksanfallen hunnit jobba framför datorn som jag var i STORT behov av. Ingen aning hur jag skulle hunnit allt det här om jag hade jobbat som vanligt.....
.....SÅ Något GOTT i allt ONT ändå <3
 
Det har blivit MYCKET honungste....
 
 
Och en massa extra vila och kik på magen som börjar försvinna mer och mer - GÖTT ; )
 
 
Men hur funkar det nu med GLASS och grejer - Jag DIETAR ju...JO det funkar, jag tyckte att jag kunde unna mig det för att få lite ro i själen här hemma på kvällarna framför TVn som jag ALDRIG befinner mig annars. Trodde att det skulle vara en fröjd för halsen men det är nog bara alla sjukas ursäkt för att få äta glass. Tyckte inte att det hjälpte alls - 1a gången i mitt liv vill jag tillägga som jag sitter och äter glass direkt ur paketen - haha BUSIGT!
 
Men tro det eller el - Vågen visar neråt.
Gårdagens Vikt: 61,6 kg
Dagens Vikt: 61,8 kg
Tror att det kan ha med och göra att jag inte tränar just nu (mindre vätska i kroppen) och att jag inte riktigt får i mig all den vanliga bra maten som jag borde SAMT att jag faktiskt VILAR!
Stress har ju stor påverkan på både vätskeansamling och viktnedgång!
 
 
Det känns skönt att vågen går neråt men just nu känner jag mig bara smal och spinkig - inget tryck i musklerna alls och det är INTE kul - då känner man sig bara liten och smal och vem vill vara det liksom - INTE JAG!
 
Har suttit och planerat Träningseventet nu dessa dagarna och gjort i ordning en flyer!
Dra er inte från att sprida informationen till era vänner om denna coola träningsdag! Lägger upp flyern här på bloggen så fort jag är klar med detta inlägget!
20% av dagens intäkter går till ett barnhem utanför Nairobi i Kenya med fd gatupojkar...så kom och ha KUL och gör en GOD GÄRNING samtidigt!
 
Har faktiskt hunnit fila liiiite på min hemsida - Gå gärna in och kolla in den:
www.focusonfitness.se
 
 
 
Och vet ni vad - Inte nog på att det var Bootcamp igårkväll - hes och svag, gick dock bra ändå! Jag tror att mina 14 deltagare blev svettiga och trötta trots allt....MEN bilf*nskapet startade inte. Så jag fick ta min ryggsäck och powerwalka ner mot Bräknehus tills en av mina deltagare plockade upp mig på vägen : /
DET vet jag i och för sig inte om det fanns något GOTT i (att bilen gick sönder)
 
NÄ nu ska jag förbereda det sista inför ett specialbeställt Privat Functional Bootcamp pass nere på stranden med taggade elever och coach från ridgymnasiet.
Mer om det om jag hinner blogga lite ikväll.
Försökte ta en formbild innan idag men det gick mest skit - dåligt ljus i hela lägenheten : (
 
Hoppas ni haft en bra dag idag - NJUT av kvällen och träna hårt!
/Coach J
 
 
 
 
 

ÖPPET HUS på WORLD CLASS i Trelleborg!

Kategori:

 

Dietdag 35 & 36: TJEJKVÄLL & Sjukstuga.

Kategori:

Gokväll på el eller Gonatt kanske jag borde säga! Klockan blev gsnska mycket idag ändå - sov länge imorse då jag vaknade och fortfarande hade feber, usch jag hatar att vara sjuk!

Det small till igårkväll efter TJEJKVÄLLEN nere på Hälsopunkten - det var som att någon slog mig i huvudet och drog upp temperaturen i kroppen 3 grader : / Piss, inte alls kul att bli sjuk på diet då immunförsvaret är sänkt redan. Är man inte försiktig så tar det en evighet att bli frisk!

Igår började jag jobbedagen här hemma kl 07.00 med att preppa inför Tjejkvällen nere på gymmet, Functional Bootcamp pass kl 10.00, hem och fortsätta preppa o duscha och kl 13.30 var det dags att dra ner till gymmet för att göra iordning salen inför kvällen!

TJEJKVÄLL med inriktning STYRKETRÖNINGSTEKNIK!

Det blev en riktigt lyckad kväll och det verkade som om tjejerna var nöjda med kvällen oxå : )). Riktigt roligt att ha dem och det kommer helt klart en ny Tjejkväll inom kort. Så håll ögon och öron öppna om ni vill vara med ; )



Vill tacka våra Goodiebags sponsorer:
- Studio Noi
- Hälsopunkten
- KZ Larm
- Abstrakt Reklam
Utan er hade det varit betydligt svårare att få till en bra Goodiebag till tjejerna - TUSEN TACK <3



Som sagt vaknade sjuk idag så det var bara till att boka av allt som gick att boka av, TRXn körde jag ändå då dessa kurser är svåra att boka av. Efter några Ipren så funkade det + att vi är utomhus och behöver inte vara soeciellt nära deltagarna heller ; ). De var superduktiga!

Annars har min dag bestått av morgonskor, måltider, koppar med honungste, muffinstugg OCH massa administrativt arbete ; ) Man får ju passa på när man går hemma. Har fått gjort en hel del idag - borde kanske enbart vilat? Men NÄ istället för att läsa en bok så kunde jag lika gärna fakturera, renskriva träningsprogram, göra Layout till flyer och planera Träningseventet den 28 September : )

Ingen träning sedan i Tisdags och jag känner mig mjuk och slät - Inte kul, vill ju vara stor och hård just nu ; )).



Dietdag 34: SM Karlstad.

Kategori:

Japp idag har man spenderat dagen bland alla grymma o snygga athleter backstage på SM i Karlstad och coachat Desi och Joanne - Skitskoj har det varit och uppdatering kommer : )

Men nu måste jag sova!



Rekning av hinderbanan.



Dietdag 33: På rullning igen - Roadtrip Karlstad.

Kategori:

Bilen får rulla många mil denna månaden - Roadtrips hit och dit ; ) SKOJ!

Ligger nerbäddad i sängen nu hör hos Dessi och Joanne på hotellrummet på Scandic Winn i Karlstad - skönt att vara framme. Lämnade Lund 14.30 och var här 21.30.
Första som slog emot en när man klev in genom dörrarna till hotllet var doften av tävlingsfärg : )) Många tävlande som bor just här och nu under kvällen har de varit iväg på hotellet på andra sidan gatan och fått första lagret tävlingsfärg pålagt : )

Tjejerna är så himla fina - Imorgon ska det hejas satan i det!
Ska vara med tjejerna "backstage" imorgon och coacha/finnas till hands. Det ska bli superkul!

Dagens Vikt: 62,8 kg

Blev lite morgon selfies imorse innan jag åkte in till Lund för att träffa mina Fredags PT klienter ; )



Det börjar släppa från magen nu - det känns bra för det släpper ju allra sist på mig sen ju närmre tävling vi kommer.

Lite slarv med dagens mat - Ceasarsallad på Barista och Bars i bilen - aja så mycket högre i intag än vanligt tror jag inte att jag ligger ; )



Hittade det perfekta Äta-Matlåda-stället på vägen upp hit till Karlstad idag.



MEGA LYCKA TILL nu till tjejerna inför imorgon och till ALLA andra som ska tävla imorgon - håll tummarna!! ; )

Godnatt <3

Dietdag 32: PT, härlig TRX & Middagsgäster.

Kategori:

Jaaaaa det är inte ens lönt att stressa upp sig längre ; ) Hur kan man ha så mycket att göra på så lite tid!? : )

Just nu känns det som om det är jag som är först till gymmet på morgonen och sist därifrån på kvällen - fast det inte är så. Den lediga tiden mitt på dagen existerar inte just nu ; )

Igår körde jag en sista tim med en PT klient som överraskade mig med en liten present som TACK för tiden hittills : ) OM jag blev glad - Ja hon hade tänkt på mig när hon såg den <3 Sååå himla gulligt.
Ni skämmer bort mig "rörd"
Ni skymtar den fina tavlan på bilden nedan!



Idag började jag dagen nere på gymmet kl 08.00 med PT klienter sen har dagen bara gått i ett : ) Blandad kompott av arbetsuppgifter, det blev lite mer förberedelser inför Tjejkvällen på Söndag än planerat : )).

Körde dessutom denna kurs sista och 10e TRX pass med tjejerna nere vid Ankdammen här i Skurup.
Ni var kanon idag tjejer - det har varit ett nöje att få träna er dessa veckor : ) Härligt att jag träffar er allihopa igen på någon av de kommande kurserna.



Nu ikväll hade vi trevligt middagsbesök av goa vänner och sedan de gick har jag packat väskan för morgondagens äventyr : ))) 3 PT klienter inne i Lund, lunch och jobb sen bär det av upp till Karlstad.
Ska coacha 2 tjejer "backstage" på SM i Athletic Fitness där uppe hela Lördagen! Ska bli riiiiiktigt roligt ; )


Dietdag 29, 30 & 31: Det är Höst!

Kategori:

Det märks verkligen att sommaren har gått mot sitt slut och hösten är här ; )
Folk börjar att trilla in på gymmet igen och mina arbetsdagar blir längre och längre! Det känns gött att ha massor att göra - det betyder ju att det går bra...men September månad är gaaaalen ; )

Samtidigt som det är massa extra jobb så händer det även en massa roliga grejer.
Så det där extra engagemanget här på bloggen med recept o grejer får ni nog vänta på tills i Oktober dessvärre : (
Men jag ska göra mitt bästa för att dela med mig till er. Dock är matlådorna mindre inspirerande dagar som dessa - Kyckling o Broccoli liksom : /.

Måndagens Vikt: 62,5 kg
Tisdagens Vikt: 62,7 kg
Dagens Vikt: 63,3 kg

Hmmm lite frustrerande är det men känner ju på kroppen att det händer något! Tror att jag behöver de där morgon promenaderna - den extra kicken ; )

Igår natt satt jag uppe o jobbade till kl 02.00, kom hem 22.30 från jobb idag men idag fick det vara bra : )
Tror att en läggdax tid runt 00.00 blir att räkna med månaden ut!

Ni har väl inte missat att jag ska ha en TJEJKVÄLL på Hälsopunkten här i Skurup på Söndag mellan 15.00-18.00. Anmäl er till [email protected]

Vi är ett rejält gäng tjejer, träningsglada, kunskapssugna och taggade - KLART att DU ska med! ; )



Igår var Jannie på besök hos mig här i Skurup. Vi körde ett Ryggpass, poseringsträning och en Matlåde-lunch här hemma sen dietande emellan - fullt normalt : )).



Blev dessutom ett PB i Rodden - Första gången jag körde 1 min Max från start...Phuuu kommer kräkas på scen ; )

310 m på 1 min - Det känns bra!!



När träningen blir av känns den bra men just nu är det segt med rutinen! Ingen träning idag och inget resten av veckan : ( pga jobb och pga att det bär av upp till Karlstad i helgen. SM i Athletic Fitness och jag har fått äran att coacha 2 tuffa brudar "back-stage". Ska bli superkul verkligen!