focusonfitness

Dietdag 151: Mot STOCKHOLM & Luciapokalen 🏆

Kategori:

Dietdag 151 (VATTENDAG nr 4):


Då har vi äntligen landat på hotellet, eller vad vi nu ska kalla det 😳 Inte precis hur vi tänkt oss eller hur det såg ut på bilderna...Shit alltså - vilket skitställe! Haha 😂 MEN...vi har en helkroppsspegel 😜👍🏻 Wiiiiihooooo!! Och dom har förberett med en Waunder Baum i korridoren nu innan Fitness helgen och för doften av torsk, riskakor och nerv-fisar 🙊😂👌🏼! AJA...vi kommer att ha skoj åt denna miss i efterhand och har faktiskt redan skrattat massor 😋!


VIKT IDAG: 55,5 kg 
Vågen är medtagen hit, denna gången ska jag f*n komma ihåg att väga mig på tävlingsdagen, glömde det för 3 år sedan när jag tävlade sist och glömde det förra helgen 😳! Det blev en härlig ROADTRIP upp för övrigt, nästan alla Rislådorna har länsats, utom de 4 st som hänger i en påse utanför fönstret just nu så att kycklingen håller tills imorgon 👌🏼😍! Det ska bli spännande att se hur formen ser ut imorgon bitti - just nu känns det jättebra! 💕
Jag och @annaverweij är ännu en gång "BABY-lena" över hela kroppen, har lyckats skrubba bort liiiiite mer av den gamla tävlingsfärgen och myser i pyjamas i detta nu medan halva styrkan redan somnat 😜!
Nu ska jag uppdatera min summering av förra helgen till er tänkte jag 👍🏻😊! Imorgon är min och Annas plan att vila fram tills inregistrering medan de andra brudarna går på Festivalen 💕!
På LÖRDAG smäller det IGEN 😜 galet! 
Natti natti på er allesammans!!! 


#luciapokalen2015 #teamfocusonfitness #bodyfitness #hotellälvsjö #fitnessfestivalen2015 #fitnessfestivalen #stockholmsmässan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: