focusonfitness

NAKEN 💜

Kategori:

NAKEN 💜

KĂ€nslan som uppstĂ„r efter man att man har haft SEX med en ny partner/person för första gĂ„ngen... 

SĂ„ skulle jag nog vilja förklara/jĂ€mföra KÄNSLAN som uppstĂ„r under en sĂ„dan hĂ€r extrem urladdning efter tĂ€vling! 

"Din nyfikenhet har gjort att du tittat lite extra pĂ„ den hĂ€r personen, velat veta mer och börjat attraheras av tanken att fĂ„ komma lite nĂ€rmre. Efter att dina blickar besvarats mer Ă€n en, tvĂ„, tre gĂ„nger med en lĂ€ngre ögonkontakt och till och med ett vackert leende sĂ„ kĂ€nns det sjĂ€lvklart. Nu mĂ„ste du bara ta steget, erkĂ€nna för dig sjĂ€lv och sĂ€ga det högt, frĂ„ga om han/hon vill ses pĂ„ en kaffe, gĂ„ pĂ„ bio eller gĂ„ ut och kĂ€ka middag. Middagarna och biobesöken blir fler och ditt liv kretsar kring helgens planer dĂ„ ni fĂ„r ses igen. Det enda du fantiserar om Ă€r hur det kommer att vara den dĂ€r första natten, hur, var och nĂ€r...kommer det att kĂ€nnas som du förestĂ€llt dig det? Tanken fĂ„r det att pirra i kroppen, du har svĂ„rt att sova om nĂ€tterna  men det gör inget för du VET VAD DU VILL! 
PLÖTSLIGT Ă€r stunden kommen och du ligger NAKEN i sĂ€ngen efterĂ„t, varm i kroppen, nöjd över din prestation och euforisk till livet. All spĂ€nning, lĂ€ngtan och förvĂ€ntan Ă€r som bortblĂ„st....NĂ€r LYCKORUSET lagt sig sĂ„ faller en lĂ€ttnadskĂ€nsla över dig...MEN...."

NU DÅ!!?? 

Har fÄtt frÄgan flera ggr sedan helgen: "Hur kÀnns det nu dÄ"
Ja! Som beskrivet ovan ungefÀr, just nu tar kÀnslan av tomhet över det mesta!
Dax att sĂ€tta upp nya mĂ„l inom kort 👑! 

#fitness #fokus #teamfocusonfitness #naken #kÀnsla #tomhet #ofokus #mÄl #bodyfitness #tÀvling #fitnesscompetitor #livet #framtid



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr: