focusonfitness

Dietdag 106: Behandling hos den bästa ❤️

Kategori:

Dietdag 106:


En fantastisk Måndag börjar lida mot sitt slut 😳 Klockan är 23.35 och kom isäng för en stund sedan 👌🏼! Har varit gaaaaanska duktig på att lägga mig i tid på senaste men idag var det svårt! Ändå har jag lagt mig utan att ha förberett för morgondagen 😳 det gillas inte 😝 Börjar redan 07.20 imorgon med PT klient och innan dess är det tänkt en PW och packning inför en heldag i Ystad med både jobb och träning! ❤️
Slutade 19.00 idag och åkte då direkt in till Lund till RYGGCENTRUM och min favorit-Zcolt 👌🏼😃 Bättre massageterapeut och får man leta efter 😘 dessutom en man med ett väldigt stort ❤️:a...!!! Du e bäst! 
Nacke, hals och Rygg fick sig en riktig genomkörare och det känns riktigt gött efter mitt och Tims RODDPASS & RYGGPASS imorgon 😜! Det blev en PW på lunchen längs med en kall och ganska blåsig strand - men TÄNK vilka förmåner man har...att kunna ta en 1 Tim promenad på lunchen OCH dessutom i den omgivningen 😍 är så tacksam för detta! Lunchen idag blev ett hopaplock...Laxfile med Kokoskvarg och lite Örtsalt och Körsbärstomater...samt några Riskakor med Ostsmak 👌🏼😋 Mums! Har inte förberett ordentligt i helgen, då tager man vad man haver. 
VIKT idag: 58,6 kg (lite ner iaf)
Vilodag från träningen idag pga tidsbrist men det var nog lika bra med tanke på träningsvärken sedan gårdagens AF pass och poseringsträning! 😳 Börjar få tendenser till kramp i lår och vader nu också 🙊 närmar det sig tävling då tro!!??? 😝👊🏼 Gaaahhhh typ 6 v kvar! Galet 😜!

 #teamfocusonfitness #pw #ryggcentrum #ryggcentrumlund #bodyfitness #athleticfitness #behandling #massage #treatment #musculartreatment #dietmatKommentarer


Kommentera inlägget här: