focusonfitness

Dietdag 105: AF pass 💋👊🏼

Kategori:

Dietdag 105:

Började min Söndag med en sovmorgon, vaknade 2 kg tyngre än igår så tig mig ut på en PW i byn på 1 Tim innan TVÄTT och Frukost 👍🏻😜!
Fotograferingen blev inställd idag så har faktiskt bara varit hemma under dagen, plockat iordning lite mer i lägenheten och städat lite 😝!
Åkte in till Ystad ändå idag för att kunna köra mitt AF pass - det gick ju sådär som ni ser på föregående uppdateringar! Körde iaf igenom allting (trots att jag körde SJ denna gången med) 😃
TEAMTRÄFF och Poseringsträning på Hälsopunkren med @_paulaaberg_ och @annaverweij därefter ❤️👌🏼. Var tidig tillbaka till Skurup så det blev en PW till på 1 Tim innan jag mötte upp tjejerna! Kände mig pepp när jag kom dit men blev ofokuserad efter en stund 😳 Hmmmm trött kanske! Poseringen gick sådär, gången har blivit bättre men det är de där "stoppen" i klackarna jag måste öva på OCH sträcka mer på mig 😜💪🏻🙊! Skoj att man blivit liiiite bättre vän med klackarna nu 😍! Trötta vader nu dock.
Shoppade lite igår på TOUGHEST...trådlösa hörlurar ÄNTLIGEN 😍 så nu är inga sladdar i vägen! Köpte även "vad-tights compression" från SKINS! Har velat ha sådana ett tag, har bara inte kommit till skott att skaffa 😳 De ska testas imorgon bitti under morgonpromenaden 😘👊🏼!
Kännt mig tung och vätskig idag, det var bara imorse som jag kände mig i riktigt bra form faktiskt! (Bilderna nedan 💋) Får se om det blir fler ÄTARMÅL nu 😝!
VIKT IDAG: 59,4 kg 😳

#teamfocusonfitness #hälsopunkten #teamträff #posedown #posering #bodyfitness #bikinifitnessKommentarer


Kommentera inlägget här: