focusonfitness

Dietdag 137: AXLAR i 3D med JANNIE 💕

Kategori:

Dietdag 137:

Vikten stadigt på: 55,8 kg nu.


Vilken FANTASTISK kväll att vara ute i, kom just hem från min kvälls PW 😍 HELT vindstilla och sådär lagom kallt - PERFEKT avslut på denna grymma Torsdag (min Fredag som jag kallar det) 😊
PW imorse och efter jobb blev det en sväng om i GT salen med Poseringsträning innan ännu en PW 1 Tim på löpbandet! Shit vad tråkigt det är att gå inne på löpband, usch😝! Inte alls min grej! Vid 18 kom @jannieek till lilla Ystad för att gästträna, snick-snacks och kolla lite på min posering och min nya AF bikini 👌🏼💕 Det är ALLTID liks roligt att ha henne på plats, du är en riktig klippa @jannieek 😋 Såååå himla glad att vi fann varandra på Olympen för massa år sedan nu 😉! Vi har alltid det bra ihop ❤️! Vi körde ett riktigt härligt AXEL pass "3D Style" och avslutade med att känns lite på DIPS ställningen 😊! 
Under kvällen har jag haft en kille här som kollat in mitt sovrum 😂 Ska få hjälp att tapetsera om i December! GULD 👑 att hitta nån som kan hjälpa till med detta! Tack snälla du 😃! JAG ska LÄRA mig att tapetsera då tänkte jag 👌🏼! Jaaaaaa....mer än så har inte hunnits med idag, imorgon är det FREDAG på riktigt och en välplanerad sådan 😋 Tänker börja mina lediga timmar efter jobb med ett Benpsss med min kära fotograf 💕 @vanjahellberg Tagga nu till gumman 👊🏼😝! 
DIETSTATUS: Idag känner jag mig vätskig, tror att det beror på menscykeln MEN annars känns formen BRA & Jannie tyckte oxå att det såg bra ut idag 💋 SKOJ! Snart bara 1 v till 😉! Woooohooooo!!!!
Natti natti på er - Dags att ladda batterierna för en riktigt BRA Fredag 👍🏻🌟!


#teamfocusonfitness #pw #powerwalk #shoulderworkout #delts #3D #procedos #platform9 #3Dmovement #workoutmoves #friendship #love 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: