focusonfitness

Dietdag 124: Fantiserar om Tomb Rider 👌🏼😍

Kategori:

Dietdag 124:

ALLRA LÄGSTA VIKT idag: 56,4 kg 😋
Då har även denna Fredagen lidit mot sitt slut, det är sjukt hur snabbt tiden kan Gå fastän att man inte gör något 😜!
Började dagen 05.15 med en PW i byn, gick förbi Elkedjan och såg att de hängt upp alla julstjärnor mm ✨ - Åååååhhh JUL 🎅🏾 Läääängtar efter allt det goda julen kommer med ❤️ Mest Lussebullarna!!
Kort dag på jobbet som kickades igång med ett fantastiskt möte 👌🏼😍 Hemlis dock! Det blev ett så kallat BENPASS efter jobb, Gud så omotiverad, utan energi är det ju sådäääääär kul att träna! 😳 MEN jag gjorde det iaf, det är jag glad över! Lite pump i ben och rumpa - väcka den litegrann! 👌🏼
Hämtade paket på Hälsopunkten och gav Bootcamp bilen lite kääääärlek i "Gör det själv tvätten" 😜👍🏻 


PW nr 2 på det på 70 min, lite shopping på ICA och sedan kvällsmys med Proteinchips, Questbars och Cola Zero 😋 Överskred mitt intag ned 300 Kcal idag, kändes behövligt och absolut innan morgondagens AF pass 😝! 
Har fantiserat om en ev plåtning och kollat igenom förra fotograferingens bilder ❤️. Imorgon väntar Bootcamp, AF pass och TEAMTRÄFF och om @_paulaaberg_ inte e sjuk blir det kvällsmys med henne 👌🏼😍! En kanonlördag helt enkelt! 
Dax att sova nu (2 Tim senare än planerat men tidigare än igår iaf) 👍🏻😝💋!

#pw #jul #julstämning #tombrider #snacks #dietsnacks #bootcamp #functionalbootcamp #photo #photograph #art #warrior #legday Kommentarer


Kommentera inlägget här: