focusonfitness

Get fit for KENYA <3

Kategori:

Hej hopp alla glada påskfirare!
 
Japp mitt nya mål med start imorgon bitti:
 
"Get fit for Kenya"
 
3 kg ska bort på 3 veckor : )) Tror ni att jag klarar det?
Innebär superstrikt mat, kardio efter varje styrkepass och tunga bra styrkepass dessutom.
 
Så idag har jag flummat lite med maten - dagen började bra med en riktigt bra frukost i alla fall.
 
 
Hallonsmoothie av Hallon, lite turkisk yogurt, mild apelsinjuice och banan : )
 
 
Suttit hemma och jobbat med träningsprogram under dagen men var tvungen att bege mig ut på en PW i det fina vädret så det bar iväg ner och runt Svaneholmssjön - bland alla tossiga konst-fantaster.
 
 
Om den där jäkla isen bara kunde smälta någon gång oxå : /
 
Hemma blev det en enkel lunch då jag inte planerat för någon träning idag - träningsvärk i heeela kroppen så det kändes som om vila var det den behövde. Omelett med kalkon, paprika, lök o tomat toppad med lite turkisk yogurt och swwet chili sås : ) YUM!
 
 
Litta jobb till och sedan var det dags att slänga på sig cevila kläder för att bege sig in till Malmö o träffa en gammal kompis - Husse Tuss - KUL det var ett bra tag sedan. Men GUD man märker när man har perioder då man jobbar alldeles för mycket. Står i garderoben en halvtimme, på toan en halvtimme och framför spegeln en halv timme och ändå ser man likadan ut som man gör på jobb när man väl ger sig av : /
OK - jag hade jeans på mig faktiskt - som satt åt rejält : ( Köpte dem 3 månader in på dieten då jag ansåg att det var den vikten jag hade då som var min drömvikt.
 
 
 
Det blev Kycklingtallrik till middag med mycket trevligt sällskap. Senare en kaffe på det till analyserande av diverse Kenyanska och Tanzanianska musikvideor : )) Hehe kul med nån som gillar samma. Lite häng i soffan bara - inte ofta Jusse klarar av att BARA slappa.
 
Blir mörkt senare nu efter att vi ställt om klockan - underbart!
Hem för att fixa i ordning maten inför de kommande 2 dagarna på jobb. Proteinrika smoothies och ris till mina kyllinglådor - tillbaka till rutinerna och det är NU : )
 
 
Lägg märke till min fiiiina tekanna på spisen - hehe såå söööööööt <3
 
Känns alltid bra när man hinner fylla kylen med nyttigheter.
En Mango smoothie och en Hallonsmoothie - delar de båda på 2 tillfällen - upp piggande mellis.
 
 
Sååååååå nu vet ni alla mitt nya MÅL - alltså 3kg på 3 veckor : ) Följ mig här på bloggen vet ja : )
Lovar att uppdatera er lite oftare nu under dessa veckorna - även sen under min semester och mitt runt tränande på Nairobis alla gym <3
 
Invägning imorgon bitti - Gaaaahhhhhh!
NATTI!

En GLAD PÅSK <3

Kategori:

Hejsan allihopa!
Tänkte faktiskt passa på att börja detta inlägget med att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!
Hoppas att ni tagit vara på ert sunda förnuft och stoppat i er alla de bästa alternativen på Påskbordet detta året.
För mig blev det ingen påskmat då familjen önskade Köttfärssås ; )).
 
Tänkte lägga jobbet åt sidan som jag tänkt att få undanstökat ikväll och istället skriva några rader här på bloggen. Blir längre mellan gångerna nu, mer jobb men det betyder ju att det går bra - så man ska vara nöjd : ))
Första helgen på länge som jag är ledig och dessutom 3 dagar - underbart. Har jobbat en del hemma vid datorn igår - halvdag men annars så har jag faktiskt bara varit ledig, tränat i lugn och ro och gjort mat - sådant som jag haft mindre tid för senaste tiden.
 
Hade lite PT konsultationer på Hälsopunkten här i Skurup nu i Torsdags - åh vad goa de är - fick minsann ett litet påskÄGG - jag som tidigare gnällt över att man aldrig får några påskägg som vuxen : ) Men som PT får man : )))
 
 
Igår blev det en enkel middag hemma i lugn o ro - Kyckling tacos fick det bli med supermycket vitlök ; ) Mumma.
 
 
 
 
Jodå - Banan kyckling o bacon är en riktig höjdare tillsammans : ))
 
Idag (Lördag) blev ett efterlängtat träningspass av med go goe Jess - TRÄNINGSVÄRKET i Limhamn denna gången - nytt gym med Crossfit utrustning och tuffa maskiner.
 
 
 
AXLAR stod på schemat o AXLAR blev det.
 
 
 
Som vanligt inga charmerande bilder - man känner sig mest som en klump med fula aniktsuttryck för tillfället. Fick dessutom några skumma rodnader i huden igårkväll efter att jag snyltat på ägget som inte vill lägga sig - hoppas på värmeutslag bara.
 
Men passet var kul.
 
Pushpress
Liggande hnatelflyes - utsida
Axelpress maskin
Flyes i CC för utsida/flyes med viktskivor - superset
Hantelflyes för baksida
Kryssdrag i CC för baksida
(gick sådär bra - Jess la märke till att jag inte lyckas hålla ihopa skulderbladen och därför får jag inte den kontakten jag vill ha)
 
 
 
 
 
 
I Kryssdragen kan man se att jag inte riktigt har koll på vänstra skulderbladet - detta är ju något jag har vetat att jag haft problem med - rotatorerna - men inte att det påverkade så mycket i denna övning - tackar Jess för det <3
 
Kolla här:
 
 
 
 
Man lär sig något nytt varje dag : ))
 
Det är sådant man går hit för att få litta proffsig hjälp med : ) Och rätt träning såklart.
 
 
Nu ikväll blev det middag hemma hos föräldrarna och efter det ett litet studiebesök på T:s jobb - kul för mammas man att titta på lite flygplansmeck - måste säga att han verkade ganska impad : )) KUL.
Som sagt en lugn Lördag!
 
Och jag har bestämt mig för ett nytt mål : ) Men det tänker jag inte avslöja förräns imorgon - Tihi!
 
Hoppas ni haft en toppen Påsk allihopa.
 
 

Syrran intar gymmet <3

Kategori:

Äntligen har jag fått introducera min kära klena syster till gymmet ; ))
Blev ingen träning för mig idag då jag jobbat från 07.00-18.30 idag och efter det tryckte jag ett Recovery Bar i bilen på väg in till Sjöbo - slarvar med maten - inte bra det där.
Självklart blev det inget gymmande för min del idag men viktigast idag....
 
Syrran har skaffat gymkort, fått program av mig att börja med och var skitsnygg på gymmet : ))
 
 
 
 
 
Sjöbo KRAFTVERKET  : ))
Tränade där sommaren 2009 när jag bodde hemma hos syrran och var hemma från Kenya - så det var inte heölt främmande. Lite för många halvkassa Techno gym maskiner bara - gillar inte.
 
Bra jobbat gumman - nästa pass blir snäppet tuffare - då ska Miss P få känna hur det är att ta ut sig på riktigt.
 
KRAM o NATTI på er - nu tänker jag bara sådär DECKA i sängen - ÅH vad skööööönt!

Ett oväntat Axelpass - Gött - Favvopass <3

Kategori:

Körde faktiskt Caseinfluff med banan till mellis idag på jobb <3
Mycket lättare att få i mig det än kesellan : )
 
 
Efter en lååååång arbetsdag inne i Lund var det dags för PT konsultation i Skurup - sjuk konsultation ledde till ett oväntat Grymt Axelpass - inte fyskam det heller, men hoppas på att få till den där konsultationen nästa vecka istället ; ))
 
Turen hade man att stöta ihop med en PT klient på gymmet som var så go och ställde upp på att ta några bilder : ) Nackdelen med att alltid träna själv och sedan försöka blogga : ) Haha.
 
 
Körde några set sittande Militärpress i Smithmaskinen - det var typ 100 år sedan sist.
Tror att jag faktiskt bodde i Gävle då jag senast körde denna övningen - haha - kul att man helt kan glömma bort övningar på det sättet - kändes helt okey så länge jag inte gick för långt ner med stången.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack fina M för fotograferandet ; )
 
Jag väger idag - just nu - kvällsvikt 63 kg med pyamas på ; )
Det betyder att sedan tävlingsdagen har jag lagt på mig 11 kg - helt sanslöst jue - sen är kanske ca 3 kg av dem vätska men ändå! Det är ju detta som bygger muskler - överksottet men nu måste jag hålla upp med allt det där goda - det har blivit lite väl mycket "Precis-vad-jag-vill - attityd" sista tiden.
 
Funderar på ett "Get fit för Kenyaresan" projekt nu för att hålla motivationen vid liv : ))
 
Nä nu är det minsann läggdax allihopa - vi får hoppas att vi kan ta oss till jobbet imorgon då de lovat en massa snö och storm om inte annat så kanske man inte kan ta sig FRÅN jobbet - usch vad hemskt - det hoppas jag inte - pallar inte något sådant just nu. 
 
Natti på er och stay warm <3
 
 
 
 
 

Jobbe-helg & Grattis till Bäst-syrran <3

Kategori:

Hejsan på er!
 
Vaknade imorse med sjuuuuuk träningsvärk i Biceps och Solen "all over the place" - Underbart - jag lever av solljus <3
Utsikt från sängen och en morgontrött Jusse.
 
 
Jobbe-helg denna helgen så jag ska alldeles strax bege mig iväg till jobb faktiskt - tänkte vara effektiv och hinna skriva ett par rader här innan så kan jag publicera det ikväll snabbt och enkelt ; )
Helgen har varit bra - inte slut ännu då det bara är Söndag morgon men jobb väntar hela dagen fram till 18.00 så såååååå mycket mer spännande händer nog inte : ))
 
Igår efter jobb var det egentligen meningen att jag skulle in till Trelleborg för att köra ett pass med en PT klient men min kund hade råkat dubbelboka sig så det blev att snabbt planera om Lördagen för att bli så effektiv som möjligt ; ) Efter jobb åkte jag direkt hem till Skurup för att köra ett styrkepass på Hälsopunkten.
 
Rygg & Biceps
 
Uppvärmning med lätta breda Latsdrag
Fria Chins
Breda Latsdrag
Latsdrag med den här andra stången med handtag på sidorna : ) (vet inte vad den heter faktiskt)
Hantelrodd
Kryssdrag i CC uppifrån
Sitt Rodd i CC smalt grepp
 
Stående Hantelcurls för Biceps 14kg (räckte med 3 tunga set - sjuuuukr död i Biceps idag)
 
Tänkte dra ut på en härlig PW i solen när jag kom hem men väl hemma så fick jag för mig att jag skulle ut och springa : / Sjuk eller!?? Hehe - jo men det kändes som om jag behövde springa av mig lite.
 
Så här glad och taggad kände jag mig innan löprundan på 30 min : )
 
 
Så här kände jag mig efterråt - med världens ihopkrupna höftböjare - Aj.
 
 
Tur att vi har ett bord med bänkar precis utanför trappen : ) haha Fyyyy - helt död - måste nog försöka löpa lite korta rundor då och då för att hålla flåset uppe. Men faktiskt ganska stolt över mina 30 min - det var en tuff insats från min sida i alla fall ; )
 
Drog till Willys och handlade där efter där jag sprang på en gammal kompis från Gymnasiet - Patrik Lund : ) Haha kul när folk bara dyker upp sådär, han var sig lik såklart.
 
Resten av kvällen bestod av matlagning inför veckan och kvällen och en välförtjänt middag tillsammns med T när han dök hem från jobb. Trött i kroppen och ont i varenda muskel blev det en hyfsat tidig kväll.
 
Del 2
 
Hemma från dagens jobb och kvällens kalas : )
Fick minsann en present av en medlem idag på jobb - så himla gulligt. Vi har pratat mycket om Kenya och han har sagt att han är redo att sponsra mig lite om jag åker ner och gör något Idrottsprojekt : ) Helt underbart att det finns sådana människor. Så idag gav han mig denna:
 
 
Ska bli såååå spännande att läsa den - nu har jag något att göra på flyget i alla fall : ))
Tusen Tack fina du <3
 
Hemma hos syster yster blev det tårta och kakor - Usch nu känner jag mig inte som den fräschaste på denna gjord. Sista tiden har varit riktigt dålig gällande vad jag stoppat i mig - det blir verkligen en ond cirkel för hälsan när man jobbar för mycket - man har ju varken tid att handla eller laga mat - då tar man vad man haver eller vad någon annan haver : / Sen är jag lite så som person oxå att antingen ALLT eller INGET och kan jag inte träna så mycket som jag vill så blir maten lidande oxå : )) YES thats me - även om jag är PT ; ))
Grattis till syrran igen och Tack för en mysig kväll.
 
Här hemma har det hänt grejer ikväll : )
Semestern är godkänd och biljetten är bokad och betald : ) YEEEEEEEEEES!
Kenya here I Come!!!!!
 
 
Kan knappt fatta att det är sant - efter 2 år och 3 månader ska jag äntligen få åka tillbaka till mitt andra hem.
Kommer bli sååååå spännande.
Ska försöka att hålla er läsare uppdaterade under tiden här på bloggen. Så fort jag har möjlighet till Internet.
 
Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna : ))))
 
<3
 
 

Machine Gun Preacher.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Tänkte fatta mig kort bara - veckan är slut - Fredag idag och för många är det en ledig helg som väntar. Jag ska faktiskt jobba denna helgen ute i Veberöd och köra lite PT på det - det blir skoj : ))
Har dock bara slappat sedan jag kom hem från jobb idag och nu ikväll blev det film - En RIKTIGT BRA film:
 
"MACHINE GUN PREACHER"
 
Har ni inte redan sett den så vet ni nu vad ni ska se imorgon kväll (Lördag) Så himla värd att se.
 
 
Förresten : )
Körde ett Benpass idag utan Knä-ont - wiiiiieeeeee!!!!
 
Natti på er allihopa och ha nu en riktigt bra helg.
KRAM.

Supergoa kladdiga Nyttigare Chokladbollar.

Kategori:

125g minikeso
2 msk (10g) casein choklad
1,5 tsk (5g) kakao
1 krm snabbkaffepulver
1 msk stevia strö eller sukrin
Kokosflingor att rulla dem i.
 
 
 
Gå in på www.tasty-health.se för mer coola recept på Proteingrejer.
Tjejens fantasi tar aldrig slut : )

Fullt upp!

Kategori:

Japp - rubriken till detta inlägg får faktiskt lyda som ovan - haha har verkligen fullt upp nu.
Det är kul för det betyder att jag har många och nöjda PT kunder men jag jobbar ju även på gymgolvet en viss procent/månad - såååå lite för mycket just nu.
En svår balans att våga lita på att man har tillräckligt med trogna kunder kvar om man ska kunna avsäga sig större del av den fasta tjänsten - litet dilemma för mig just nu.
 
Förutom detta mår jag bra : ) Våren är på väg och hela förra veckan då det var massa sol så kände jag mig som en ny människa.
 
Enda dagen denna veckan då träningen har hunnits med var i Tisdags faktiskt.
Körde AXLAR tillsammans med Tias på Hälsopunkten och testade deras "TRX" - band igen - tvingade på T en axelövning och lite magövningar.
 
Det finns nog ingen bättre övning för baksida Axlar än denna nedan - I LOVE IT!
 
 
 
 
 
 
Usch känner nu att jag sitter och hostar lite - INTE tid att bli sjuk nu. Har klarat mig igenom hela hösten och vintern utan sjukdom så det skulle ju vara typiskt om man blev dålig nu helt plötsligt.
 
Här om kvällen fick jag 1 gyllene timme över till att göra vad jag ville hemma så jag tjuvade några recept på nätet. Mycket inne på "Tasty-Health" sida - hon gör en massa coola grejer med proteinpulver - Kolla in den.
Hittade ett recept på nyttiga Chokladbollar och ett på Bars. Barsen var sådär men bollarna blev kalas.
 
 
 
 
Recept kommer på bollarna då jag fick ett litet "fan" på jobbet efter att han fått smaka dem : )
 
Imorse var jag på Intervju med de som driver Skurup Näringslivs Facebook sida som kommer bli det nya stora kontaktnätet för bla Skurups företagare - KUL. De kommer lägga upp en del av intervjun på sin Facebook sida så gå in och gilla den och kolla in intervjun med bild ; )
 
Skurups Näringsliv
(sök på det, gilla sidan, gilla intervjun och dela intervjun gärna : )))
 
NÄ en del att göra här hemma - PT pappar ska sorteras och organiseras, disken måste bort, packa väskan inför morgondagen, Jusse måste ta en dusch och bli ren i håret och ett Stretching program måste sättas ihopa inför morgondagen.
 
Hoppas att ni haft en trevlig dag och att ni tränat liiite mer än jag ; )
KRAM BANAN.

Personlig Träning - HÄLSOPUNKTEN i Skurup.

Kategori:

Bor du i Skurup eller i närheten någonstans?
Nu finns jag även här : )
 
På Hälsopunkten - Skurups enda och bästa gym, hem till dig eller Online.
 
 
Bjuder på lite bilder från gymmet.
Hälsopunkten hette förr KRAFTSPORT eftersom det var en ganska omtalad Kraftsportsklubb - mycket tyngdlyftning.
 
Nu har de svidat om för att nå ut till alla målgrupper - men mycket av de bra gamla maskinerna och fria vikterna finns kvar - det gillar jag -  lite HARDCORE över det hela - fräscha och rena lokaler, omklädning med dusch och bastu : ))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liten kik på vad Hälsopunkten har att erbjuda : )
De har även nyligen fått en Cross Fit bur från Nordic Gym (tror jag att det var - inte helt hundra på det)
Inte den bästaste bästa men absolut tillräcklig - tycker att det är kul att de satsar på gymmet och ligger i för att hänga med i gymvärldens utveckling.
 
Ser fram emot detta samarbetet - det kommer bli jätteroligt att få jobba hos dem med mina kunder.
 
Hoppas att ni haft en toppenbra träningsvecka -. nu är det Fredag imorgon igen - kan knappt fatta att det är sant - lite småjobb i helgen men annars ledig - Härligt - har lite dejter inbokade : ))
Imorgon är det Fullt ÖS PT-medvetslös på Actic Olympen - LUND.
 
Natti och HAAAAAJDÅ godingar <3

Massage/Torterande töj, Triggerpunkter & Fothälsa.

Kategori:

Hejsan alla : )))
 
Idag har varit en bra dag - trött, sliten och med onda fötter avslutar jag som vanligt min Onsdag efter ett 8 tim pass i gymmet - betonggolvet dödar mina stackars fötter. Men hade inga kunder innan mitt arbetspass idag så det blev en tur på stan efter att ha börjat dagen med en behandling hos Ryggcentrum i Lund.
 
 
Massage Terapeut Zsolt - Lunds/Skånes bästa utan tvekan.
De erbjuder även kiropraktik på kliniken, så har du en kass rygg så är detta stället att besöka - du går inte missnöjd därifrån - plus i kanten - mycket trevliga <3
 
Mindre trevligt var den torterande töjen och triggerpunkts behandlingen som bjöds ; ) Gaaaah - vissa punkter är hemska - obehagliga liksom.
Måste jobba upp rörligheten i mitt höftparti.
 
Var inne på HÄLSA - Hälsokostbutiken mitt i stan vid Pressbyrån i Lund och det slutade faktiskt med ett par inlägg till mina nya arbetsdojjor - kände direkt att jag inte alls belastade foten lika mycket på hälen.
Fick ställa mig på 2 plattor som reagerar på värme och tryck - vänstra trycket försvann ganska fort medan det högra stannade kvar under hela vår konversation med byte av sulor i skor mm - ca 10 min.
 
 
En beskrivning på risker med de olika stegen....
 
 
Det var dessa sulor som gled ner i shoppingbagen ; )
 
 
Jag tror ju själv på att om man belastar foten något så extremt som 12-14 tim på betonggolv så behöver man inläggen under de perioderna på dygnet men tänker inte träna med dem - funderar på att köpa sådana FIVE-FOOT skor och träna med och kunna byta med de vanliga arbetsskorna. 
Man vill ju inte plocka bort fotens normala kompetens att hålla balansen och röra sig som en fot ska.
 
KOMBO blir nog bra - lagom av allt, men ska tillbaka till min massageterapeut på Onsdag nästa vecka så jag ska rådfråga med honom oxå såklart.
 
Japp - FOTHÄLSA viktigare än vad vi oftast tänker på : ))
Han i Hälsokost sa att jag skulle skatta mig lycklig över att jag inte redan fått hälsporre eftersom jag jobbat under dessa förhållandena i 2,5 år nu och att jag haft ont i 1 år : /.
 
Dags att börja ta hand om sin kropp innan det är för sent känner jag.
Hade även en stund på stan idag på ett fik - jag och en bok - fattar ni : ) Jag och en BOK - helt otroligt men gid vad välbehövligt det är att få göra annat - att få tid att fundera över saker och komma underfund med ett och annat. Dagens behandling, solen & min egna lilla stund med en kopp kaffe gorde min dag <3
 
Ingen träning idag.
 

TRYCK i Axlarna efter kvällens pass <3

Kategori:

Tänkte faktiskt inte babbla så mycket utan bjuder på några bilder från efter kvällens Axelpass - Bra TRYCK i Axlarna idag - Alltid : )) KUL med Axlar - de måste vääääääääxa.....
 
 
 
 
 
 
 
 
Självklart fick Biccarna vara med på en liten hörna oxå - they are still there - still there : )
 
Kör nu järnet hela veckan ut : )) JÄRNET!!!!!!

PT pass med goa Martina på Hälsopunkten.

Kategori:

I helgen körde jag och Martina igenom hennes nya styrkeprogram.
Martina är en PT klient till mig som under ett bra tag kämpat med sin övervikt och lyckats riktigt bra.
Vågen är hennes största ovän så vi använder oss av måttbandet istället ;) Jag väger henne men hon får aldrig se kilona : )) Only me.
Start 110cm i midjan - start med mig 97cm i midjan - GRYMT bra jobbat på egen hand det där.
Hon har nyligen anlitat mig för att komma ner ytterligare i vikt.
Detta är en livsglad, go och glad tjej med krut i som påbörjar en fantastisk resa just nu - låt er inspireras.
 
Följ hennes resa på hennes blogg:
 
www.martinapedersen.blogg.se
 
 
 
Pull ups med Gummiband i Chinsräcke.

En Helg & En Måndag <3

Kategori:

Lite sen uppdatering sen helgen tänkte jag tillsammans med idag "Måndag"
 
Det var superfint väder i helgen som var så det blev en del utomhusaktiviteter ; ) PW 7km tillsammans med goa Jonna i Ystad i Lördags i Sandskogen och lunch på det.
Ett viktigt jobbrelaterat möte i Trelleborg som gick jättebra ; ) Och Styrkepass tillsammans med Jess på kvällen  på Energicenter i Vellinge, med tillhörande Melodifestivalmys hemma hos henne efterråt <3
 
 
Det blev ett lågintensivt Ryggpass - blev snarare tröttare i käkarna ; ) Ett tag sedan vi sågs jue - då måste man babbla en massa oxå så vi sa det att nästa gång blir det lunch eller fika innan träningen.
 
1 arms Pull down i CC
Sittande Rodd i CC med V handtag
Chins (haha 4st - orkade inga fler)
Stående Hantelrodd
Kryssdrag baksida i CC
Flyes i TRX
Rodd i TRX (minimalt antal då jag var heeeelt slut efter hantelrodden)
 
Bilder från passet.
 
Lite Rygg finns det kvar i alla fall - med tillhörande vätska under huden ; )
 
 
Brukar köra Hantelrodden stående på bänk men testade denna varianten idag - försöker hitta "min" bästa fotställning men det går inte så bra : )) Haha.
 
 
Sexigt med gult linnr, oranga strumpor och benvärmare - man kanske föddes under fel årtionde ; )
 
 
 
Söndag slängde jag på mig Mjukiskläderna styrde bilen mot Hörby tidig morgon för att äta frukost med en go vän och ladda inför en promenix i underbara solen : ) Och det blev det minsann - 1 tim o 20 min i det fina vädret mitt ute på landet - hur underbart som helst och i mycket gott sällskap : ))
 
 
(bjuder på en osminkad, nyvaken jag)
 
På eftermiddagen var jag nere på Hälsopunkten och körde igenom ett nytt styrkepass med en PT kund.
 
Handling inför kvällen och veckan en snabbis på ICA och lite administrativt på kvällen.
Detta hamnade i min matkasse idag:
 
 
Tänkte köra lite Rotfruktslåda i veckan faktiskt.
Kesellan använder jag till mina smoorthies såklart eller bara som de är om jag inte hinner mixa ihop nåt gott.
 
Jaaaaaaaa - Mååååååndag idag.
Jobbat, jobbat och jobbat och spånat på affärsidéer ;)
Köpt nya skor idag <3 Dämpningen var heeeelt borta i de gamla -.säkert en bidragande orsak till mina just nu dåliga knän. Det blev samma - NIKE FREE fast en uppdaterad färg och INTE ROSA - Wiiiiieeeeee!!!!!
 
 
Ingen träning idag tyvärr då jobbet fick gå före - men imorgon är det dags - AXLAR : )
Ha det gott allihopa och njut av er vecka och kommande Vårsol <3
 
 
 
 
 

En stund med Mamma & ett Redigt Rump-pass <3

Kategori:

Go Fredag kväll allesammans - då var det helg igen ; ))
Sjukt vad tiden går fort men guuuuuuud så underbart väder det har varit idag - Yeah våren är på G.
Känner mig som en helt annan människa när solen skiner - sjukt egentligen - energin flödar som aldrig förr idag.
 
Kort dag på jobb idag - inledde dagen med en PT kund som gjorde nytt PB i Knäböj - 100kg - tösen väger väl ca 57kg - Tuff brud med krut skulla jag våga påstå - Grattis gumman.
2 goa kunder till sedan var den arbetsdagen slut - det var ett tag sedan man slutade runt 14.00 : )
Till Nova och köpa nya tränings/arbetsskor eller ut i det fina vädret - NAAAA valet var lätt.
 
Körde hem till mamma och drog med mig henne ut på en 20 min promenix i den friska luften - en go kopp mammas kaffe på det och avslutade mitt besök med att introducera henne till hennes nya gummiband : )
Hon har börjat få ont i ryggen - då mamma varit sjuk en längre tid och lagat mest så vill jag nu att hon börjar röra sig och att hon stärker upp sin hållning lite - så hon fick ett gummiband i julklapp : ))
 
Gummibandsrodd.
 
 
Mamsen lär sig fort ; ) Inte dra för mycket med armarna utan fokus på att dra med ryggen.
3 * 15 reps började vi med.
 
 
Sedan fick hon testa "Krabbgång" med gummibandet oxå - då jag så småningom hoppas kunna begära att hon gör mer än 1 övn ; ) Här kommer man åt Gluteus medius bra och stärker upp höftpartiet : )
Vi skrattade så vi grät då mamma inte kunde sluta trassla in sig i bandet - haha.
 
1.
 
 
2.
 
 
3.
 
 
En mysig stund.
Så himla glad att kunna umgås med min mamma som förr : ))
 
Hem - snabba kolisar i form av rostat bröd m nutella : ) WOPS!
Benpass a la RUMPA & Stabilitet - here i come.
Inledde passet med "We no speak americano" i lurarna och drömde mig tillbaka till Midsommaren med Elin ; )
 
Bäckenlyft med Bensträck.
 
 
Klarade faktiskt fler tekniskt korrekta än vad jag förväntat mig : )
Men ingen tvekan om att jag behöver bli stabilare runt höfterna - GAAAAAAD.
 
 
1 bens böj på pall för att stärka upp stabiliteten i knäna.
Har fått mer och mer ont i mina knän så inga knäböj på ett tag nu. Tror att det är kombo av att kyla på jobb, tömning på vätska innan tävlingen i December och fr mycket stå/belasta och sitta på huk med mina PT kunder.
 
 
Hehe lagom koncentrerad då övningen var tillräckligt svår utan att behöva ta kort samtidigt. Viktigt i denna övningen är att höft, knä och fot jobbar tillsammans i en rak bana och att du inte tappar ner höften som "hänger" för mycket och att den höften du jobbar med inte "ploppar ut" åt sidan - belastning på hälen.
(Tar lite på rumpan det med)
 
 
Mitt svåra ben - här ser ni att min vänstra höft (höger från bilden sedd) "ploppar ut" åt sidan litegrann - det ska den inte och knäet ska hållas rakt hela tiden.
 
Mitt Benpass innehöll även följande:
 
Benspark i maskin - Utåtpekande tår - fokus Insida lår.
 
 
Innåtpekande tår - fokus Utsida lår.
 
 
Var väldigt försiktig med vikterna då man inte ska leka allt för mycket med olika vinklar i Benövningar om man har problem med knäna : )
 
Här efter Sittande Benpress med fötterna högt och brett isär - RUMPA : )
Några extra kuddar för att komma närmre plattan och gå djupare i pressen.
 
 
Sedan åkte fotbojan på och det blev några rediga "Gluteus-sparkar" i Cable Crossen på bänk på "alla fyra".
Grymmaste Rumpövningen jag vet. tyvärr ingen bild - fick förslag av läsare att lista mina 3 bästa RUMP övningar här på bloggen - JAPP I will - i bilder oxå : ) Inom kort E ; )
 
Sist men inte minst sittande Lårcurl för baksidan.
Stretch rumpa, framsida lår.
 
Alldeles för sent för att laga middag efter träningen så det blev SARA:s här i Skurup.
Favorit salladen - Insala Ceasar, utan bröd idag ; )
 
 
MYSFREDAG verkligen - underbart att känna att man lever lite.
Har en fullspäckad helg framför mig med mycket mys och tränig och en del jobb : ) Blir nog en update imorgon på dagens bravader.
 
Skogspromenad/PW & Lunch med PT kund o go vän i Ystad Sandskog sedan bär det av ut till Vellinge för ett grymt Styrkepass/Rygg med min goa Jess <3 Såååå längesedan vi sågs - ska bli kuligt : )
 
HAJ så länge godingar.