focusonfitness

Dietdag 70: Landat i Kenya.

Kategori:

Gokväll på er godingar!
 
Efter 1,5 år av frånvaro från kontinenten så är jag äntligen på plats igen : ) OCH denna gången i ett jobbärende, det känns verkligen BRA - så himla härligt om man skulle kunna kombinera Kenya med träning med mitt arbete med människor - denna Träningsresan kommer att bli "one of a kind"
 
Landade på Nairobi 06.10 och fick åka transferbuss från flygplanet till "entren" där VISA counters var uppradade. Har aldrig kommit det hållet förut och det tog oss 1,5 tim att komma igenom kön. Tydligen finns det 2 ställen att entra flygplatsen på - genom detta hållet fick man aldrig komma IN på själva flygplatsen i TAX FREE zonen utan man hämtade sitt bagage efter man fixat sitt VISA sen kom man direkt ut på parkeringen. Gissar att det är ett sätt att minska antalet människor inne på flygplatsen.
 
Paddy Julias vän mötte upp mig på flygplatsen sedan åkte vi direkt ut till Mlolongo till "JIA Courage Home" hem för de före detta gatupojkarna som Julia hjälpt till att starta upp. Skulle lämna av en väska med massa sponsrade kläder till pojkarna, lite pengar och såklart för att få träffa allihopa. Pojkarna fick skriva vars ett brev till sina sponsorer här hemma som jag tar med hem till Julia som hon i sin tur skickar vidare till deras sponsorer.
Det var mycket bra stämning på hemmet, en del pojkar var i kyrkan och en del stannade hemma för att välkomna mig när jag kom. Blev bjuden på Chapati och Chai och plötsligt kändes det väldigt "hemma" Haha.
Kläderna skulle George som är ansvarig för barnhemmet dela ut senare, men pojkarna verkade väldigt tacksamma över att jag kom förbi och nyfikna på vad som fanns i väskan såklart.
 
 
 
När jag höll på att somna sittandes var det dags att börja bege sig tillbaka. In till stan för att hitta någonstans att spendera natten. Tog taxi in till centrum, kollade Hiltons priser men tyckte att det var lite väl dyrt så jag hamnade till slut här på "Meridian Hotel" det ligger också nästan mitt i centrum. Hälften så dyrt, WIFI på rummet och frukost ingick - lite ett krav då jag måste kunna jobba här uppe ifrån.
De har även pool på översta våningen - på taket. Fräckt! Synd att jag glömde bikinin hemma : / Dock inte så jättemycket tid över till att bara hänga.
Tänkte att jag skulle kolla in gymmet imorgon bitti för att se om det skulle vara ett aktuellt hotell att bo på med gruppen som vi åker med i Februari : ) Då skulle man kunna nyttja tiden här på hotellet också om det skulle vara så att vi måste bo över 1 natt innan hemresan eller något liknande.
 
 
Satt en stund på hotellet och jobbade lite på veckoplanen inför denna veckans jobb.
Har dock haft ont i huvudet heeeela dagen, dåligt med mat och alldeles för lite vatten. De tog vårt vatten på flygplatsen i Amsterdam innan incheckning på gaten - konstigt, man brukar få ha med sig köpt vatten ju.
 
Nu ikväll har jag varit ute och käkat med min kära vän Dun!
Han plockade upp mig i stan i sin nya bil, sedan åkte vi ut till Lavington till den nya Nakumatt byggnaden och käkade på en Portugisisk restaurang där : )) När jag var i Kenya sist hade de inte ens lagt grunden för den byggnaden och nu har den förändrat heeela området - det ser helt annorlunda ut. Jättemysig uteservering på toppen av byggnaden.
Så hiiiiimla roligt att se honom igen - vi diskuterar alltid relationer och familjelivet när vi ses. Ganska delade åsikter där men ändå så lika på något sätt. Jag har alltid beundrat hans sätt att se så positivt och avslappnat på livet - lugnet i honom, att ALLT löser sig till slut.
 
 
Imorgon planerar jag att åka ut till byn på förmiddagen.
Hmmm bloggen vill inte ladda upp bilderna idag så jag kompletterar med dem en annan dag ; ))
De finns på Instagram på "fitnessjusse"
 
NATTI NATTI!

Dietdag 69: Rekresa till KENYA!

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Packning i full gång.
Har jobbat hela förmiddagen så det blev lite tight med tid här hemma nu, men jag sitter nyduschad och klar, väskorna är packade (en sista check behövs dock innan avfärd) och jag har renskrivit det sista träningsprogrammet till en klient som skulle vara klart innan jag åker.
 
JO men nästan koll på läget ; )
Pass, pengar, visakort, vaccinationskort, telefon och dator - DET kommer man långt på!
Jag kommer att åka iväg 1 vecka till KENYA nu - åker ikväll från Kastrup. Ska ner och reka inför den träningsresan som jag och Pernilla anordnar i Februari nästa år : ) 
In och kolla hemsidan för mer info om den om ni inte redan gjort det
www.focusonfitness.se
 
NÄ nu måste jag fortsätta.
Ska försöka uppdatera både blogg, facebook och Instagram under veckan.
 
Instagram: js_focusonfitness & fitnessjusse
Facebook: Josefine Sidnor
Blogg: Ja den har ni ju här på www.focusonfitness.blogg.se
 
CIAO <3
 
 
 

Dietdag 61-65: Skulle INTE kalla det tävlingsdiet!

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Det där med att hålla i bloggandet var varenda dag som egen företagare, dietande och fullbokad är inte lätt alls. På senaste har det nog också handlat en hel del om att jag inte haft så mycket att skriva om - inte gällande min egna träning och kost i alla fall.
 
Kosten har varit katastrof på senaste, ätit alldeles för lite och fått i mig alldeles för lite protein dessutom. Så jag skulle INTE kalla det för tävlingsdiet just nu. Vågen går fortfarande neråt men det känns som att det går väldigt sakta med tanke på att jag ska ner till ca 53 kg till Tävling.
 
Dagens Vikt: 59,5 kg
 
Det skulle innebära att jag på 6 veckor ska ner 6,5 kg - Gaaahhhh det känns tight faktiskt!
 
Det har varit en massa saker runt omkring mig som har bidragit till att fokuset kring tävlingen varit minimal på senaste. Jag var sjuk hur länge som helst och under September månad har det varit GALET mycket att göra jobbmässigt samt att det händer saker runt omkring mig heeela tiden som jag har prioriterat framför tävlingsfokuset, självklart är jobbet viktigast för mig!
 
Jag ser att jag tappat i muskelmassa - inte så konstigt när jag inte tränat på 4 veckor ju : /
Och de är iiinte så motiverande kan jag berätta - det känns faktiskt just nu som om jag bara borde skita i tävlingen...men ändå inte.
 
Unnade mig en Kanelbulle på Kanelbullens Dag i Lördags <3
 
 
har fått äran att köra Bootcamp med SKANSKAs personal inne i Malmö 2 ggr/veckan.
Ett riktigt härligt gäng på 22 pers som aldrig kört Bootcamp tidigare och de körde verkligen på ordentligt igår förmiddags, imorgon ses vi igen och tränar bort träningsvärken ; )))
 
 
TRX Outdoor Fitness RUNNING gruppen gav också ALLT igårkväll här i Skurup. Måndag v 43 när jag är tillbaka Välkomnar vi Laila till gruppen - Full grupp då, SKOJ : )).
 
 
Nästa vecka - alltså v 42 är alla träningar med mig inställda för då är jag i KENYA!
Yeeeaaahhhh KENYA...kan kanppt fatta det själv, har inte hunnit fundera över resan senaste veckorna och nu åker jag redan på Lördag - Sjukt ju!
En dröm att få åka iväg till Afrika i jobbärenden. Ska ner och reka inför vår Träningsresa som jag tillsammans med Pernilla Tell arrangerar i Februari 2015.
 
Jag lovar att försöka uppdatera er via blogg, instagram och facebook om hur det går där borta. Inte nog med utmaningar för denna dieten - utan nu åker vi till Kenya också ovanpå allt ; )) Hehe Jaja.
Vi får väl se efter hemkomst om det är lönt att satsa på tävling eller inte, jag kör på och gör mitt bästa tills dess!
 
Läs gärna mer om resan på hemsidan om vår resa: www.focusonfitness.se
 
 

Dietdag 50-60: Det har hänt en del.

Kategori:

Hejsan allihopa!

Dags för mig att uppdatera er alla om ALLT ; ) Det har gått hela 10 dagar sedan jag skrev sist och det har hänt sååå himla mycket under dessa 10 dagarna!

Tänkte att jag skulle ge er riktigt härlig läsning i helgen för som vanligt är klockan mycket just nu - ligger i sängen och bloggar. Har första PT klienten kl 07.00 imorgon inne i Lund så klockan ringer 05.00 imorgon bitti!

Men en liten snabb update får ni ju ha! Träningen går sådär - har endast kört 2 pass sedan min nystart efter förkylningen - känns ju sådär kul, saknar trycket i kroppen och längtar efter träningsrutin! September månad har varit heeeelt crazy verkligen : ) Det har varit något varje helg, nya kursstarter, nya PT klienter, nya samarbeten, Fitnesstävlingar och coaching och Träningseventsplanering!

Förra Söndagen den 28 September hade vi vårt första "TRÄNA FÖR LIVET" Event här i Skurup och det blev jättelyckat! Jag är jättenöjd - liten bild här nedan men mer uppdatering om det i helgen : ))20 % av alla intäkterna gick till ett barnhem i Mlolongo utanför Nairobi i Kenya som min kära vän Julia har varit med och byggt upp från scratch! Julia var med på eventet och höll i den Västafrikanska dansen! Tanken är att detta eventet ska vara återkommande och att en viss summa alltid ska gå till välgörenhet!

Dieten har väl gått sådär - skulle inte kalla det för tävlingsdiet just nu. Det som pågått de senaste veckorna har mer varit slarv med maten. Men...vågen går neråt. Äntligen under 60 strecket....

Dagens Vikt: 59,4 kg.

Bilden är tagen tidigare i veckan.Hoppas på att efter Söndag kunna lägga liiite större fokus på kost och träning än vad jag kunnat senaste månaden...OCH poseringsträning för sjutton - det behöver jag ju verkligen!

Imorgon är jag i Lund hela dagen, på Ryggcentrum med klient efter det och sen Träning & Posering med goa Jannie. Så efter imorgon kan ni nog räkna med lite formbilder ; )
Igår hann jag med en go lunch med Camilla i Vibban - det blev självklart Varmrökt Laxsallad på NIROMA's och extra getost till den - Mumma!Mer NYTT: Har blivit erbjuden att jobba som TRX instruktör på Breeze Fitness i Ystad vilket känns otroligt smickrande - så hiiiimla roligt! Så just nu har jag 2 fasta pass/vecka.

Onsdagar 16.00-17.00
Torsdagar 18.00-19.00...OCH ännu mera NYTT: Träningsresa till KENYA i Februari 2015. Anordnas av mig i samarbete med Pernilla Thell & Studio Andas. Så himla fräckt det kommer att bli. Läs mer på www.focusonfitness.seSom sagt MASSOR att dela med mig av. Fortsätter i helgen godingar!
Trevlig helg på er allihopa
/Coach J