focusonfitness

LUCIAPOKALEN 2015 💕

Kategori:

LUCIAPOKALEN - Stockholm 💕

BODYFITNESS -168 cm

Mål VS Resultat 👑👌🏼
Då var denna tävlingshelgen oxå över LUCIAPOKALEN på Fitnessfestivalen (första gången i Stockholm annars bara Göteborg) VILKET oxå innebär att MIN tävlingssäsong är över 😳🙊! Det känns väldigt konstigt att ligga här på soffan och äta godis faktiskt 😜! 

MÅLET på Luciapokalen var att ta mig vidare till till FINAL och få gå T-Walken 😊 Efter förra helgen på DECEMBERCUPEN lade jag nog ju ribban lite högre till att det skulle vara grymt kul med ännu en pallplats 😋! Det hade ju varit "awesome"!
Det var ett sjukt bra startfält 👌🏼

RESULTATET...
Formen räckte till FINAL - Wiiiihooooo & till en 5:e plats efter det 😊 Faktiskt 5:e bäst av de 16 tjejer som ställde upp! Det är bra 👊🏼👑!
Känner dock att jag vill ha resultaten på "svart & vitt". Det är 4:e tävlingen jag kör och börjar bli nyfiken på mina styrkor och på mina svagheter 😝 Vad domarna egentligen tycker och vilka kriterier de följer 😉! Av den enkla anledningen att man vill veta OM man kan bli bättre och på vad! Jag är inte supernöjd men jag är NÖJD! Spännande att tävla på ett nytt ställe.
Det var verkligen ett tufft startfält så det var en ära att få stå där tillsammans med alla dessa coola Atheter 👍🏻😍! 
VIKT på tävlingsdag: 54,4 kg 

NYA MÅL ska skrivas nu...tro inte att jag kommer att sluta inspirera er 😍 Det kommer en uppdatering ang detta lite längre fram ❤️

#bodyfitness #stockholmsmässan #fitnessfestivalen2015 #celsius #questbsr #urladdning #fitness DECEMBERCUPEN 2015 - ATHLETIC FITNESS 🌟

Kategori:

DECEMBERCUPEN 2015 💕

ATHLETIC FITNESS Damer Öppen klass 🌟

Mål VS Resultat 👑👌🏼
Som sagt, det är dags att summera och avrunda helgen som varit! Man har inte riktigt haft tid över i veckan att reflektera över vad man FAKTISKT har gjort 😜. Jag finner fortfarande inga ord för hur J*KLA GALET jag tycker att det var att ta hem 1:a platsen 😳😊🙊! MÅLET med ATHLETIC FITNESS satsningen var att kunna ta mig hela vägen till scenen med min CHINS och DIPS träning utan att förstöra min nacke & att faktiskt debutera i AF och testa på det oxå 😍! Både mitt och Tims mål var att vi skulle ta oss till FINAL så att vi åtminstone skulle få köra RODDEN 👌🏼😝🙏🏻!
Mer specifikt styrkemässigt så var det att åtminstone göra mina PBn på tävling  och att ro minst 300 m.
Nedan följer mina PB:n VS Tävlingsresultaten 👊🏼🏆✨:
CHINS PB: 17st ➡️ 17st
DIPS PB: 24st ➡️ 21st (22st1st bortdömd)
RODD 1 min PB: 308m ➡️ 298m
FYSIKEN: Inga poäng el liknande på denna ännu men gissar att jag vann en hel del på Fysikronden 😉👑🏆! Jag är varken nöjd med DIPSEN el Rodden egentligen men man får ju tänka på att man varit tömd på vätska i 24 Tim innan BODYFITNESS på Lördagen & 24 Tim sen IGEN inför ATHLETIC FITNESS på Söndagen....sååååå JO 😃 Jag är VÄLDIGT NÖJD med min prestation OCH dessutom tog den mig till en 1:a plats på pallen 💕👑🏆! STOLT som en tupp över denna placering faktiskt och det var mycket känslor uppe på scenen under prisutdelningen ❤️! Där står man tillsammans med så många andra GRYMMA athleter och enligt domarna så är det JAG som är BÄST 😝😍😋 Konstig känsla det där 😊! Det kommer nog ta ett tag innan jag fattar detta på riktigt...❤️! En sak är iaf säker - jag kommer att leva på denna helgen i EVIGHETER 👌🏼💕🌟! 


#athleticfitness #af #decembercupen2015 #teamfocusonfitness #målvsresultat #summering #fitnesscompetitor

DECEMBERCUPEN 2015 - MÅL vs RESULTAT 💕

Kategori:

DECEMBERCUPEN 2015 💕

BODYFITNESS -168cm 🌟

Mål VS Resultat 👑👌🏼
Dax att summera ihop helgen som varit för att sedan ladda om för nästa! 
MÅLET med Bodyfitness tävlandet denna gången var att ännu en gång komma i mitt livs form, att kunna genomföra en tävlingsdiet på allt annat än torsk och ris, att må BRA under dieten, att posera bättre, gå bättre i klackarna, att Axlar & Ben utvecklats sedan sist, att hinna NJUTA på scenen OCH att kunna INSPIRERA andra genom att DELA MED MIG av mina Dietdagar 😋!
RESULTATET Redan innan scenen var hälften vunnit 👍🏻😍 PÅ scenen kände jag att resten var vunnit ❤️ Det blev FINAL+T-Walk & det blev till slut en 3:e plats på pallen 🏆!
Jag är så galet STOLT och sjukt glad över denna placering men inget slår känslan av "oövervinnlighet" som uppstår när man kliver i den där ybersnygga bikinin alldeles brunmålad, hög på Nutella och kliver ut på scenen som en vinnare - en vinnare över sina egna förväntningar 😊👑💕🙏🏻!!! Det var riktigt ROLIGT att tävla denna gången och hela helgen känns fortfarande så overklig 🙊👑🏆🙏🏻! Jag är så himla TACKSAM 💕


#bodyfitness #decembercupen2015 #bf #resultat #teamfocusonfitness #summering #fitness

Dietdag 151: Mot STOCKHOLM & Luciapokalen 🏆

Kategori:

Dietdag 151 (VATTENDAG nr 4):


Då har vi äntligen landat på hotellet, eller vad vi nu ska kalla det 😳 Inte precis hur vi tänkt oss eller hur det såg ut på bilderna...Shit alltså - vilket skitställe! Haha 😂 MEN...vi har en helkroppsspegel 😜👍🏻 Wiiiiihooooo!! Och dom har förberett med en Waunder Baum i korridoren nu innan Fitness helgen och för doften av torsk, riskakor och nerv-fisar 🙊😂👌🏼! AJA...vi kommer att ha skoj åt denna miss i efterhand och har faktiskt redan skrattat massor 😋!


VIKT IDAG: 55,5 kg 
Vågen är medtagen hit, denna gången ska jag f*n komma ihåg att väga mig på tävlingsdagen, glömde det för 3 år sedan när jag tävlade sist och glömde det förra helgen 😳! Det blev en härlig ROADTRIP upp för övrigt, nästan alla Rislådorna har länsats, utom de 4 st som hänger i en påse utanför fönstret just nu så att kycklingen håller tills imorgon 👌🏼😍! Det ska bli spännande att se hur formen ser ut imorgon bitti - just nu känns det jättebra! 💕
Jag och @annaverweij är ännu en gång "BABY-lena" över hela kroppen, har lyckats skrubba bort liiiiite mer av den gamla tävlingsfärgen och myser i pyjamas i detta nu medan halva styrkan redan somnat 😜!
Nu ska jag uppdatera min summering av förra helgen till er tänkte jag 👍🏻😊! Imorgon är min och Annas plan att vila fram tills inregistrering medan de andra brudarna går på Festivalen 💕!
På LÖRDAG smäller det IGEN 😜 galet! 
Natti natti på er allesammans!!! 


#luciapokalen2015 #teamfocusonfitness #bodyfitness #hotellälvsjö #fitnessfestivalen2015 #fitnessfestivalen #stockholmsmässan

Dietdag 150: Utbildning "PROCEDOS Platform9" & Sleepover med Paula ❤️

Kategori:

Dietdag 150 (VATTENDAG nr 3):
Skönt...imorgon behöver jag bara dricka 2,5 liter vatten 😋!
VIKT IDAG: 55,8 kg
Kändes bra att vikten gått neråt under natten och att ÄTARMÅLET runnit av en igen 😜! Dagen har bestått av "PROCEDOS - Platform9" (Seth & Andreas kommer att finnas på Fitnessfestivalen med PROCEDOS) utbildning på jobb, förberedelser hemma för Stockholmsresan och poseringsträning 👌🏼❤️! Känner mig sjukt taggad inför helgen och allt vad den innebär! Ska bli grymt kul 😍!
Jag älskar ju våra ROADTRIPS @_paulaaberg_ och @annaverweij så bara resan upp förgyller min tillvaro ❤️ Haha! Vi lämnar Skurup 12.30 för att hämta upp @annieleew i Landskrona innan vi kör vidare uppåt 😃! Innan dess ska jag tvätta, laga laddningskakor, poseringsträna och köpa bananer och vitt vin 😊👌🏼! Har Paula på "sleep-over" så vi har haft en mysig chill kväll 💕! På LÖRDAG någon gång mellan 10-12 tävlar jag igen 👍🏻 BODYFITNESS -168cm.
Håll tummarna och tårna vänner 👍🏻😍🙏🏻!
Imorgonkväll kommer jag att sammanfatta DECEMBERCUPEN med bilder och några rader här på Instagram, innan denna helgen drar igång 😉!
Natti natti på er!


#teamfocusonfitness #procedos #3Dträning #fitness #luciapokalen2015 #bodyfitness


LYCKA 🌟TACK TILL ❤️🙏🏻🌟

Kategori:

Jag vill lyfta min FANTASTISKA frisör denna helgen till enda 👑💕!
@tinaekdahl på "STUDIO NOI" i Skurup som infunnit dig på salongen 05.00 i Lördags och 03.30 i Söndags för att se till att vi intog scenen i bästa format 😜!
Riktigt snyggt tävlingssminkade och med hållbara håruppsättningar 👌🏼✨👑💋! Du är så himla duktig Tina - var supernöjd båda dagarna verkligen!
Tack vare dig fick vi till en utstrålning av VÄRLDSKLASS i strålkastarljuset 🏆🌟! Jag vet inte hur vi ska klara Stockholm utan dig....😳
Nu kan du sätta "Tävlingssminkning Fitness" på ditt CV och det med stolthet 😊! TACK för allt fina du ❤️! 


#decembercupen2015 #stylist #fitnessstylist #studionoi #makeup #makeupartist #hairdresser #bodyfitness #athleticfitness

Jag vill även TACKA @ka_linda för de ybersnygga naglarna - pricken över I:et för mitt "Isprincess-tema" i BF:n ❄️👑...
Det är Linda som alltid ser till att jag är snygg om händerna!
Här gjorde vi en Fransk Manikyr med vitt glitter i - Sjukt snyggt blev det 😍 Det bästa med naglarna är att de sitter kvar även till helgen 😂 och ett bra tag efter det 👌🏼🌟! På Lördag ska de få glittra på scenen ännu en gång 💕! Tack fina du för HELHETEN!!
OCH för de gudomligt goda hemmavarande VANILJBULLARNA!! Mums 😋 Laddade med dom innan scenen - Bra grejer 😍 Har du fler!? 😂👌🏼 Haha!! 


#bodyfitness #nailstylist #nailfashion #fitness #athleticfitness #beautifulnails #snow #frost #iceprincess
Sist men ABSOLUT inte minst 💕
...så vill jag tacka min fantastiska vän och "teamie" @annieleew som agerade "Back-stage coach" åt oss allihopa i "TEAM Focus on Fitness" denna tävlingshelg 💪🏻 och hon kunde inte gjort det bättre 👑! Eftersom jag själv tävlade båda dagarna då mina 2 adepter @annaverweij och @_paulaaberg_ gjorde sina tävlingsdebuter så behövde jag lite assistans där bak 😘 både till dom och till mig själv 💕. Du var grym där bak gumman. Stenkoll och steget före hela tiden, det krävs där bak om allt ska flyta på ordentligt 👌🏼! Vi hade aldrig klarat oss utan dig i helgen och det känns grymt tryggt att ha med dig upp till Stockholm och till Luciapokalen 🌟💕👑! Så ännu en gång MILJONER TACK för allt du gjort för oss i helgen - GULD 🏆!! 


#teamfocusonfitness #decembercupen2015 #guld #backstagecoach #coach #fixochtrix #perfektion


Dietdag 149: Huvudet hänger inte riktigt med och kroppen är seg 😝

Kategori:

Dietdag 149 (VATTENDAG nr 2):
Nu börjar man äntligen landa lite efter helgens bravader. Fick sluta tidigare på jobb idag för att hinna vila upp mig 😝 har egentligen semester från imorgon men imorgon är det utbildningsdax då jag måste vara med såklart 😍!
VIKT: 57 kg
GUD vad ni skämmer bort mig allihopa...först världens största bukett i Lördags och igår när jag kom till jobbet stod det minsann en flaska CAVA och väntade @krummi13 💕 Du e bara för go 🌟! Sen idag när jag kom hem så fick jag hämta blombud på BÄSTA "Flora Blommor" 🌸 Stort tack till @ka_linda och familj för den fina "Jussiga" buketten 😊! Fina ni är allihopa ❤️!
Längst ner på vänstra bilden ser ni hur min mage såg ut på kvällen efter ÄTARMÅLET i Söndags 😳 svullo!
Morgonformen längst upp till vänster 😋! Sen i mitten ser ni min 2,2 kg godislåda som jag köpte till i Söndags och nu till Stockholmsresan 😜❤️😍👌🏼! Den burken är INTE liten alltså. 
Fixat och trixat här hemma under kvällen! Packat och förberett lite inför helgen, tvättat bikinis och gjort lite mat! 
Nu under kvällen har jag bara suttit och "myst" med alla fantastiska bilder som @emeliejakobsen tog på tävlingen under BODYFITNESS:n. 😂
Nu väntar bara massa skoj resten av veckan ❤️ wiiiiiihoooooooo ROADTRIP IS UP @_paulaaberg_ @annieleew @annaverweij 😋💕👍🏻! 


#teamfocusonfitness #bodyfitness #älvsjö #älvsjömässan #stockholm

Dietdag 148: Måndag...Svårt att landa! 😳

Kategori:

Dietdag 148 (VATTENDAG nr 1):
Litet BILDGALLERI från helgens tävlingar!
Idag har det inte hänt mycket. Varit på jobbet och försökt att varva ner efter det och försökt att hänga med på vad som hände igår egentligen!
VIKT IDAG: 57 kg
Ja ni ser ju, klockan är snart 02.00 och jag har ännu inte somnat 😝 mycket som snurrar i skallen nu!
Lääääängtar efter lite mer tid så att jag jan uppdatera er ordentligt och berätta om helgen! 😘
Ny Tömningsvecka har tagit fart och 5 liter vatten gick ner till slut! 
Har dock krängt en massa godis och chips här hemma under kvällen 🙊 OPS!
Kunde verkligen inte låta bli, orkade ju inget igår efter maten och det står ju dör på diskbänken och väntar bara 😂
Men från och med imorgon bitti blir döden inget mer - då är det STOPP!! 😉
Nä...NATTI NATTI på er allihopa!


#teamfocusonfitness #athleticfitness #bodyfitness #decembercupen2015

TÄVLINGSDAG nr 2: ATHLETIC FITNESS 🌟

Kategori:Att STARTA DAGEN och en NY VECKA med denna helgen bakom sig känns ju inget annat än FANTASTISKT 👑🔥🏆! Kammade alltså hem 1:a platsen i ATHLETIC FITNESS Damer Öppen klass igår på DECEMBERCUPEN 💕👊🏼
Jag har nog inte fattat det riktigt ännu 🙊 det känns helt overkligt!
Och med den statusen kroppen hade efter Lördagens utmaningar i BODYFITNESS -168 🌟 En Tömningsvecka bakom sig och 24 Tim utan vätska inför BF:n på Lördagen, drack 0,5 liter COLA och 0,5 liter vatten efter tävling och ströp vätskan igen runt 16.00 😳!
Ännu nästan 24 Tim utan vätska för att vara så bra som möjligt i Fysikronden i AF:n igår 😝 
Kom hem sjukt sent efter Integistrering på Lördagen inför Söndagen, sov ca 3 Tim innan klockan ringde 03.00 - Frisören och sminkösen kl 03.30 för mig och @_paulaaberg_ 😜 Alltså MIN KROPP när jag vaknade 😝🙊 Jisses...Hjärtklappning, sjukt ont/kramp i vader och lår , yr i huvudet och helt skakig! Jag kan säga att i den stunden kändes MAX PRESTERINGAR lååååååångt borta! 🙊Efter Hår och Make-Up rullade Bootcamp bilen direkt in till Scandic i Lund 😍 Dax för nya lager färg och för att coacha Paula inför hennes Bikinifitness debut innan det var dax för mig att inta scenen! 
Jaaaaaaaa....detta var VÄLDIGT OVÄNTAT men f*n vad ROOOOOLIGT 😍🌟💪🏻👑 Ovanpå allihopa så kammar @timmostrom min "Partner in crime" under den här AF satsningen OXÅ hem 1:a platsen i sin klass 😂🌟👍🏻🏆 Alltså såååå sjukt!! DREAMTEAM!
Jag är så j*kla GLAD & väldigt STOLT måste jag säga 👌🏼💕 Det här kommer jag att leva på läääääääänge nu!! 👊🏼
Ännu en gång TUSEN MILJONER tack till alla er som HEJAT från start och till alla er som var på plats och skrek på mig 💋 TOPP verkligen - FANTASTISKT publikstöd hade vi ❤️✨💪🏻!
Nu laddar jag och min ena Team adept @annaverweij om inför LUCIAPOKALEN i Stockholm i helgen 👊🏼😃!
Ny Tömningsvecka startar IDAG 👌🏼🌟! Jaaaahapp....BOOOOOOM 👊🏼!!
Det blev minsann en DUBBEL 💕🔥👑!
Både jag och @timmostrom drog hem 1a platsen i ATHLETIC FITNESS detta året!!
Asså jag finner inga ord....
DREAMTEAM 🌟👑🔥❤️!!!! 

#athleticfitness #decembercupen2015 #af #1aplats#decembercupen2015 #athleticfitness #bodyfitness #teamfocusonfitness #fitness #fitnesscompetitor #firstplace #happiness #joy #boostTÄVLINGSDAG nr 1 - BODYFITNESS ❤️

Kategori:

TÄVLINGSDAG nr 1 - BODYFITNESS ❤️

Vaknade torr som en öken i munnen, sköljde med lite vatten så gick det över 😜! Snart dax för Riskakor igen ju 😉! Uppe med tuppen för att snart dra ner till frisören 😍
IDAG smäller det - GALET TAGGAD!!! Men nu vill jag bara trycka i kroppen massa socker Så att det blir lite tryck i de här stackars musklerna 😂!
GOMORRON ALLIHOPA! 💋


Del 2
Färdigsminkade och håret är på plats OCH vi är på plats i Vilorummet "backstage" 😊 
SJÄLVKLART har jag min LYCKOAMULETT med mig här bak ❤️ Den symboliserar "Blid, Svett, Tårar och fantastisk tillhörighet" 🌟
Kl 10.00 ska vi få vårt sista lager färg 👌🏼! Jämna till och fylla på lite extra!

Del 3


Wiiiiihooooooo 😜💕🌟💪🏻 Det blev en 3:e plats i klassen -168cm 😋! Jag är så sjuuuuukt NÖJD och så jäkla GLAD! Det BÄSTA AV ALLT är att jag poserade bättre, var mindre nervös än förra gången och det VIKTIGASTE av allt...jag NJÖÖÖÖT MYCKET mer 😊 av det där förbaskade strålkastarljuset ☀️!
Sjukt stolt över min vackra team adept @annaverweij som kammade hem 5:e platsen i sin klass Bodyfitness -163cm ❤️ Så jäkla grym du är snuttan, stolt vän och coach ska du veta!! 👌🏼😘
Och....MILJONER TACK till alla mina fina människor somsoenderat hela FM här för att HEJA fram oss till dessa placeringar 💕 Ni har ingen aning om hur mycket det betyder ✨💕🌟 Ni är BÄST!!!
Och alla ni som HEJAT hemifrån med sms, Facebook och Instagram - Jag blir så rörd av all er uppmärksamhet 😊❤️ TACK finisar!! 💋
Jag och min kära team adept @_paulaaberg_  hänger kvar här på Scandic Hotell för ny inregistrering tills imorgon när hon debuterar i Bikinifitness och jag i Athletic Fitness 🌟👑! 

3:rd Place - Yeeeaaahhh!!!
#bodyfitness #decembercupen2015 #scandicstarhotell #scandicstar #teamfocusonfitness #breezefitness #wiiiiiihoooooo

"Why be average when you can be more"Dietdag 145: Inregistrering DECEMBERCUPEN 2015 ❤️

Kategori:

Dietdag 145:

Integistrering DECEMBERCUPEN 2015 ❤️


Ligger nu nerbäddad och hoppas på en god natts sömn efter en lång kväll på inregistreringen inne i Lund 😜
Brun som en pepparkaka och faktiskt med en hel del huvudvärk 😝 hoppas att det lägger sig tills imorgon!
Längden kollad, bikini, smycken och skor godkända och nummerlappen ligger i plånboken 😋 sååååå spännande! Imorgon är det ÄNTLIGEN dax! Vi börjar dagen hos @tinaekdahl på STUDIO NOI som ska fixa hår och smink till oss 💕🌟!
Nu är det hög tid att sova. Vill bara passa på....TUSEN TACK ❤️ för alla fina lyckönskningar både här och på Facebook 😘 Ni är för Goa allihopa!!! 


#teamfocusonfitness #bodyfitness #decembercupen2015 #inregistrering

Dietdag 144: I väntans tider 😊

Kategori:

Dietdag 144 (VATTENDAG 4):


En låååååångsam dag idag - känns som att den varit huuuur lång som helst alltså 😝.
Har kört Rörlighetsträning, Poseringstränat, fått behandling av Vader/Tibialis/Quads/Ljumskar 😍 Tackar bästa @sommarpt för detta 👌🏼❤️! Varit iväg och fixat duschmössor till alla i teamet inför Spraytanningen. Mycket förberedelser men man känner sig lite loj och trött i kroppen nu 😳 Just nu vill jag bara KRÄNGA i mig allt det godiset som står på diskbänken 😍 Ååååhhh så gott! Är sjukt KAK & CHIPS sugen alltså! Helt galet! Det ska bli riiiiktigt gott att få äta Riskakor med Nutella på sen Backstage - MUMS! 😍
Diet status annars: Börjat ladda idag med Rislådorna och det känns bra i kroppen! Men...konstant HUNGRIG!! 😝
VIKT: 55 kg
Känns som att huden dragit åt sig litegrann nu redan och förhoppningsvis blir det ännu bättre när jag slutar dricka! 
Det ska bli gött att få knapra lite riskakor, vill TUGGA TUGGA TUGGA 😂!
Nä men formen känns bra, Ja allting känns bra faktiskt! Börjar bli lite nervös nu 😊! Imorgon rullar bilen mot Lund vid 15.00 tiden för kl 16.30 får vi vårat första lager färg och sedan är inregistreringen kl 19.00 😍 NU är det minsann inte långt kvar!! 👍🏻
Underbart att ni följer, gillar och kommenterar - SKOJ 😉👊🏼 Det peppar!!!


 #teamfocusonfitness #bodyfitness #bikinifitness #athleticfitness #mobility #softtissuetreatment #dietdag144

Dietdag 143: Paula & Jusse mys och lägsta VIKT hittills 👌🏼❤️

Kategori:

Dietdag 143 (VATTENDAG 3):

Sneak-Peak 👌🏼❤️


Äntligen är 3:e stora vattendagen över, sista dagen idag som jag måste ha i mig 5 liter vatten på 😝 Imorgon blir det 2,5 liter.
Ännu en SPECIELL DAG av Tömningsveckan har passerat 👌🏼 Försöker verkligen stanna upp och njuta så mycket som möjligt! Idag har det dock gått i ett hela dagen..
Började med en PT klient på HP vid 08.30 imorse sen åkte jag till "Konditori Centrum" för att specialbeställa bullar tills på Lördag 😋❤️. Ner till gymmet igen och körde det ALLRA SISTA passet på löpbandet - 60 min PW i lugnt tempo och Rörlighetsträning på min 3D Plattform och därefter poseringsträning med @_paulaaberg_ 😘 Kom på lite trix som jag ska försöka öva in nu sista dagarna. Har lite problem med min höger rotation! Sen chillade vi hos mig några timmar, provade Bikinisarna och alla smycken och pratade om framtiden 😊 mysigt att bara få umgås, det var ju jättelängesedan. In tull Breeze vid 16.00 för att göra FETT mätningen och plocka på mig lite bars - Låg på 11,9 % nu 😉🔥! 
Sen blev det en tur till HEMMAKVÄLL 😂 Haha hon måste undrat...2,2 kg lösgodis...fyllde den största lådan de hade ❤️. Sen ICA för att köpa på mig allt jag behöver till "laddingsväskan" både Lördag och Söndag och till att mumsa på efter vårat restaurangbesök på Söndagen 👌🏼😘! 


GUD vad jag längtar nu OCH jag längtar tills imorgon när jag ska börja fylla på med mina Ris, Banan, Kycklinglådor 😍 få tillbaka lite tryck i kroppen! 
Nu ikväll åkte jag ner en sväng till gymmet igen och poseringstränade och körde liiiite rörlighet! 👌🏼
Har levt på Ägg, Kyckking och Bars idag 😉! 
VIKT IDAG: 55 kg (LÄGSTA HITTILLS)
TUSEN TACK 💕 För alla lyckönskningar hittills vänner 😘! 
Nä nu måste jag sova 🌟.


#teamfocusonfitness #fitness #diet #fitnessdiet #bodyfitness #athleticfitness 

Dietdag 142: PROCEDOS & NAGELFIX ❤️👌🏼

Kategori:

Dietdag 142 (VATTENDAG nr 2):


Ja då har redan vattendag 2 passerat, 5 liter vatten imorgon också sen drar vi ner på det 👌🏼😋!
Såg till att sluta tidigare idag, så förutom PT klient på HP imorgon bitti så har jag jobbat KLART nu innan tävlingen 😍 Fullt FOKUS sen på allt annat som ska fixas och donas med innan helgen!
Körde lite poseringsträning efter jobb och testade lite olika rörlighetsövningar för att bättra på min höger-rotation i side-posen 😊 Den har blivit riktigt dålig senaste veckorna 😳 Kommer liksom inte runt!
Självklart använde jag PROCEDOS Plattformen som grund för mina rörelser i alla planen 😍! 
PW imorse och PW på lunchen så nu ikväll kunde jag bara njuta av att få naglarna fixade hemma hos Linda 💕 Och fina Goa @ka_linda skickade med mig hembakta "Mini-sockerbullar" med vaniljkräm i 😋 som jag jan kränga efter tävling på Lördag el Söndag! 👌🏼 GUD så gott det ska bli på Söndag @_paulaaberg_ och @annieleew  Med middag på TGI och dessert på PRONTO 😝 - BECAUSE we Will be WORTH IT!!


#teamfocusonfitness #nagelfix #nagelmode #snygganaglar #pw #mobility #rörlighetsträning #procedos #3dträning Dietdag 141: Tömningsvecka - VATTENDAG 1 😝

Kategori:

Dietdag 141 (VATTENDAG nr 1):

SÄLVECKA nr 1 har dragit igång!
Morgonformen på 56 kg.


Det var igår detta 😜
Jag var så jävulskt trött när jag skulle lägga mig så orkade faktiskt inte uppdatera er igår 😘 men här kommer den! Tömningsveckan är igång vilket innebär att man fyller kroppen med massa vatten samtidigt som man äter vätskedrivande för att skjutsa igång systemet...så sista dagen sen innan tävling när man inte dricker så går systemet på högvarv och kroppen fortsätter att driva ut vätska tills man är helt torr och "huden kommer närmre muskeln" det är först nu de riktiga konturerna träder fram 😘👌🏼!
Dessa första dagarna minimeras kolhydratintaget dessutom så det rinner verkligen rakt igenom 😳!
Jag tror nääääästan att jag fick i mig mina 5 liter vatten idag (igår).
Jobb 07.20-21.00 liiiiite för långa dagar att ha nu precis innan och drygt med vattendrickande och kisseriet på jobbet, känner mig ofokuserad. Har faktiskt lyckats korta ner dagens jobb litegrann så att jag kan gå 16 istället för 19. Tråkigt att inte få träna mina Goa tjejer ikväll 😳 men man vill ju kunna leverera till sina PT klienter 😘❤️! 
VIKT IDAG: 56 kg (käkade sent i Söndags)
3 PWs har jag hunnit med, en utomhus innan jobb, en på jobb på lunchen och en nu ikväll på HP 👊🏼😋! Nu ska de sista grammen göra ännu större skillnad! Inte många dagar till man får röra på sig 🙊! Det blev en sväng i klackarna oxå, det känns bra men behöver nötas nu sista dagarna 💪🏻💕. Personligen är jag sjukt nöjd med formen sen hur långt det räcker tävlingsmässigt vet jag inte - DET MÄRKER VI ❤️! 


#teamfocusonfitness 

Dietdag 140: 1 v till SHOW TIME & Sista Ryggpasset ❤️

Kategori:

Dietdag 140:


Idag har det varit tight mellan uppdateringarna på Instagram 😝 hehe Det blir lätt så sista veckan, är själv förvånad över formen och kan inte riktigt fatta att vi ÄNTLIGEN är i mål typ 😍🙊! Vill dock passa på att njuta nu av denna veckan för sen PLÖTSLIGT så är allt det roliga över 😳!
Det blev faktiskt lite CARBS imorse, Goa knäckemackor med ägg och kaviar 😍 Mumma! Massa fix hemma idag med förberedelser i för tävling och TEAMTRÄFF och har kört mitt allra SISTA Ryggpass nu oxå 👌🏼💋! Blev 45 min Kardio på löpbandet efteråt så slapp PWn nu ikväll 😋 skönt att bara komma hem, ta en varm dusch, förbereda för morgondagen som är 1a dagen på tömningsveckan och pilla med lite annat inför den här sista SPECIELLA veckan vi har kvar 👌🏼! Jag kommer att jobba Måndag 07.20-21.00 och Tisdag 09.00-19.00 seeeen se jag semester resten av veckan, gött 💪🏻😍! Testade att göra egna laddningskakor som jag kanske ska ladda med innan AFn på Söndagen 😉 fick sjuk pump på gymmet idag efter det, såååå vi får se 😉 men Flap Jacks blir det iaf 👌🏼❤️!
TEAMTRÄFF nu ikväll för en ordentlig genomgång av Tömningsveckan, Posering och förberedelser 👍🏻😃 Vi har koll ✔️!
Jag är så OTROLIGT stolt över både Paula och Anna som verkligen gått ALL IN med träning och diet och tagit sig heeeela vägen hit till Tömningsveckan...grymt imponerad 💪🏻❤️ Fasen vad grymma ni är tjejer 🌟 Bästa adepterna!! Det ska bli såååååå j*kla roligt att se er i strålkastarljuset ✨💕 Jag kommer tappa det helt tror jag 🙊😊! Kämpa på nu sista veckan @_paulaaberg_ och @annaverweij Snaaaart SHOW TIME 🎥💋! Någon ifrågasatte för nån dag sedan varför ni aldrig fick se RYGG på formbilderna...sooooo today IM BRINGING SEXY BACK...YEPP 🎶😜! 


#teamfocusonfitness #dietdag140 #enveckakvar #bodyfitness #athleticfitness #decembercupen2015 #formkoll #tramträff #hälsopunkten #backattack #nocarbsfromtoday #fitness

Dietdag 139: Allra SISTA AF passet med Tim 😝

Kategori:

Dietdag 139:


1 vecka till TÄVLING och sista AF passet med @timmostrom är avklarat 👊🏼😜!
Fasen vad grymma vi var - detta kommer att bli bra! 👌🏼😘
Började dagen med en PW innan Bootcampen och efter Bootcamparna fått svettats lite så var det bara till att bänka sig i frisörstolen på "Studio Noi" här i Skurup där @tinaekdahl stod med färgen i högsta hugg👌🏼💕👑! Tillbaka till mina 3 violetta toner som planerat, fixade ögonbryn och side-cut 👍🏻! I ca3,5 Tim höll vi på med håret 😜 vi provade även flätan som jag tänkt att ha på AFn 😍 efter att ha testat lite olika varianter blev det till slut riktigt bra 👌🏼🌟! TACK till bästa Tina som står ut med petiga mig 💋!
VIKT IDAG: 55,9 kg
Japp inte så konstigt, räknade ut att jag lyckats trycka i mig totalt 3120 kcal igår...jag ligger ju på 1600 kcal annars 😳 Wooooops! Det var ju det där "urballandet" som jag kallar det 😝 Det blev 3 st små smaksatta miniriskakspaket, 1 påse Protein Chrisp och 5 olika typer av Proteinbars 🙊 Haha knäpp man är! Tänkte såklart till viss del att inför sista AF passet var det OK 😃! Men därav vikten såklart!
Jag och Tim spenderade 3,5 Tim på gymmet -galet 😂 och då körde vi ingen poseringsträning ändå. - Maxning i Chins, Dips och 1 min Rodd
- Viktade DIPS
- AXELPASS
- Kardio 40 min på blandade maskiner
Svettig, nöjd och trött lämnade man gymmet 😊 Det blev TYVÄRR inga PBn men jag körde mina PBn 😃 och dom har jag bara klarat en gång innan 👍🏻 så det känns gött! Målet i rodden var över 300 m och det satt FINT 👌🏼!
Nu ikväll har jag planerat morgondagens Teamträff, bokat studiofotografering till på Luciapokalen och försökt att bara hänga i soffan lite 😁 Jag är j*kligt trött egentligen😴! En vecka framför mig med endast 2 arbetsdagar och det känns sjukt bra ❤️! Nä PW och en hyfsat lång TODO lista väntar imorgon så nu kryper jag ner under täcket 💕. 


#teamfocusonfitness #decembercupen2015 #athleticfitness #bodyfitnessDietdag 138: FREEEDAG & BEN med Vanja ❤️

Kategori:

Dietdag 138:

Idag BALLADE DET UR TOTALT 😳...och HELA nyckelknippan FÖRSVUNNEN på EMPORIA 😝!!!
ÄGGMACKAN still stand-in strong! 
Något magiskt med sista veckan liksom, det ska alltid hända något konstigt! Ok...det är ju faktiskt Fredagen den 13:e trots allt 😁.
Började dagen med en PW och var sen på jobb 08-14. Efter jobb fick jag och @vanjahellberg till ett hyfsat BENPASS på Procedos Plattformen 😍 lagom pass för oss båda! Vi gick från att köra det MEST Funktionella 3D Benpasset till att i slutet göra "Thruster"s i Smithmaskinen 😂 men det var supertrevlig att köra ihop!
NOCCO JULMUST- sådär god var den ju - tyvärr NOCCO men med den smaken då jag jobbar se dom verkligen betalsätt
VIKT IDAG: 55,3 kg (lägsta hittills) 😳
Oj...oj....oj...nu ligger jag här och somnar till med mobilen rakt över huvudet typ- 😍Shit vad trött man är 😜!
Var inne på en massa ärenden i Malmö under kvällen 👌🏼 Det är MYCKET ROLIGARE att gå runt på Emporia istället för att gå på BILTEMA & MYCKET DYRARE!


..Gud jag får berätta om "urballningen och "fotograferingen imorgon, domnar medans. Jag sooooomnar😳😘💪🏻💕👑! #teamfocusonfitness

Dietdag 137: AXLAR i 3D med JANNIE 💕

Kategori:

Dietdag 137:

Vikten stadigt på: 55,8 kg nu.


Vilken FANTASTISK kväll att vara ute i, kom just hem från min kvälls PW 😍 HELT vindstilla och sådär lagom kallt - PERFEKT avslut på denna grymma Torsdag (min Fredag som jag kallar det) 😊
PW imorse och efter jobb blev det en sväng om i GT salen med Poseringsträning innan ännu en PW 1 Tim på löpbandet! Shit vad tråkigt det är att gå inne på löpband, usch😝! Inte alls min grej! Vid 18 kom @jannieek till lilla Ystad för att gästträna, snick-snacks och kolla lite på min posering och min nya AF bikini 👌🏼💕 Det är ALLTID liks roligt att ha henne på plats, du är en riktig klippa @jannieek 😋 Såååå himla glad att vi fann varandra på Olympen för massa år sedan nu 😉! Vi har alltid det bra ihop ❤️! Vi körde ett riktigt härligt AXEL pass "3D Style" och avslutade med att känns lite på DIPS ställningen 😊! 
Under kvällen har jag haft en kille här som kollat in mitt sovrum 😂 Ska få hjälp att tapetsera om i December! GULD 👑 att hitta nån som kan hjälpa till med detta! Tack snälla du 😃! JAG ska LÄRA mig att tapetsera då tänkte jag 👌🏼! Jaaaaaa....mer än så har inte hunnits med idag, imorgon är det FREDAG på riktigt och en välplanerad sådan 😋 Tänker börja mina lediga timmar efter jobb med ett Benpsss med min kära fotograf 💕 @vanjahellberg Tagga nu till gumman 👊🏼😝! 
DIETSTATUS: Idag känner jag mig vätskig, tror att det beror på menscykeln MEN annars känns formen BRA & Jannie tyckte oxå att det såg bra ut idag 💋 SKOJ! Snart bara 1 v till 😉! Woooohooooo!!!!
Natti natti på er - Dags att ladda batterierna för en riktigt BRA Fredag 👍🏻🌟!


#teamfocusonfitness #pw #powerwalk #shoulderworkout #delts #3D #procedos #platform9 #3Dmovement #workoutmoves #friendship #love 

Dietdag 136: Tungt i benen idag 😝

Kategori:

Dietdag 136:

När Jusse ligger i sängen 10 min efter att hon kommit innanför ytterdörren...FÅ är hon trött 😝
Ikväll tog energin bara SLUT helt enkelt!!!
Började morgonen med en PW innan jag hämtade bilen på service och åkte till jobb! Jobb 09-19 på Breeze och en PW på lunchen sen har vi avslutat med ett Bootcamp pass ute i Bräknehus 😍 Idag var det faktiskt precis att coachen mäktade med 😝 tur att man har ärliga och omtänksamma deltagare som förstår OCH säger ifrån om de skulle vara missnöjda 👌🏼❤️! Men...nu har jag tagit mig igenom min sista långa Onsdag på ett tag framöver 😊! Känns bra! Nästa vecka som blir sista veckan innan tävling och tömningsvecka har jag semester från Onsdagen 😍 ska bli riktigt skönt! Att bara fokusera på mig själv och på tävlingsförberedelser 👌🏼 det är ju så otroligt mycket som ska fixas och klaffa! Bjuder på ännu än bild från Bikiniprövningen igår kväll. Den sitter bra! Idag på lunchen blev det Kyckling, ägg, minitomater och majskakor 😋 Mumma! Äggen var perfekt kokade enligt min smak och j*klar vad det var gott med ägg 👌🏼🌟! Hmmmm....diethjärnan som talar kanske. Men det var det iaf! 
Lääääängtar så tills jag får de redigerade bilderna från första fotograferingen 💋 och tills jag går se alla dom vi tog i skogen i helgen för att kunna välja och sortera! En av nedvarvningsdagarna ska helt klart gå åt att bara sitta och mysa med bilderna 😍! Annars vet jag inte hur jag ska klara mig utan att klättra på väggarna under de lugnare lediga dagarna 😳...Hmmm blir en utmaning! 
Nä nu när jag väl ligger i tid ska jag faktiskt krypa ner ordentligt! Klockan ringer 04.30 för PW 😋 sen imorgon kväll kommer min Goa @jannieek på besök på Breeze för Träning och Mys 💕 Ska bli supertrevligt! Längtar gumman! 
Natti natti på er allihopa 😘!


#teamfocusonfitness #envanligdag #tungaben #pw #diet #fitness 

Dietdag 135: Tävlingsbikinisarna har anlänt 😍

Kategori:

Dietdag 135:

Egentligen vill jag bara sova nu...inte för att jag är trött och inte för att jag inte har något att berätta 😜 Har alltid massor att berätta men klockan springer och snart är det dax att kliva ur sängen igen 😝.
PW imorse 05.30, PW på lunchen 12.00 och PW nu ikväll 21.00 👍🏻 Två av dom i regn och rusk och en på löpbandet! HEPP HEPP här ligger vi i så länge det finns energi!
Idag är en STOR DAG 😍 Våra tävlingsbikinisar från @perfectfitbikini kom med posten 😋. Så det blev hemleverans av bikinis och NOCCO Julmust till mina kära adepter Paula och Anna ❤️ Det kan dom förtjäna så som dom krigar på. Följ deras resor på @_paulaaberg_ och @annaverweij eller kolla in vår HASHTAG #teamfocusonfitness 💋
Alla är supernöjda med sina Bikinisar @anna_sabina Du är GRYMMAST @perfectfitbikini 👊🏼😍👌🏼🌟!
Ni får en sneak-peak på min svarta som jag ska ha i Fysik momentet på AF:n. Provade båda nu ikväll - alltså man kan inte fatta att man ska upp på scenen igen, det är sån "Eufori" konstant i huvudet 😳. Fick tryck i kroppen bara av lite posering 👍🏻 detta blir nog bra! Formen känns super faktiskt ❤️👌🏼! 
Min BF bikini med allt BLING får ni inte se förräns på tävlingsdagen 😝! Såååååååå j*vla SNYGG den är alltså - PRECIS SOM JAG TÄNKT MIG VERKLIGEN 😍✨👌🏼!
Till lunch idag blev det Rågmackor med ägg, kycklingfilé och Sweet chilisås 😋! Kan man äta BRÖD på tävlingsdiet?
Svar: JA
Kan man äta BRÖD på tävlingsdiet när det är 2 v kvar till "showtime"
Svar: JA 
Är BRÖD en kolhydratskälka?
Svar: JA 
✔️💕
Vi fick vår NOCCO leverans till jobb idag och nya NOCCO Julmust var med 😜 den var god men ingen höjdare jämfört med de andra smakerna - TYVÄRR 😁! 
Nä dax att sova 😴 imorgon bitti startar jag dagen med en PW och med att hämta bilen på service innan jobb 👍🏻!
Nstti natti vänner! 


#teamfocusonfitness #nocco #noccojulmust #tävlingsbikini #bikini #af #athleticfitness #bodyfitness #bf #decembercupen 

Dietdag 134: Mmmmm...Mååååndag ❤️

Kategori:

Dietdag 134:


Mmmmmmmmm....Måååååndag ❤️
Nu är det minsann inte långt kvar, mindre än 2 v och det känns ju heeeelt galet faktiskt 😝!
Började dagen med en PW, jobb hele dagen och en PW på lunchen 👌🏼 annars vilodag idag! 
Kaffemys med mamma i hennes nya lya efter jobb...oxå var denna dagen oxå slut och en dag närmare TÄVLING!
VIKT IDAG: 56,1 kg (Uppåt, åt mycket ganska sent igår så är väl det) 😝
Idag blev det minsann matlådor på jobbet, verkligen inga roliga sådana (potatis o kyckling) men bättre än bara Bars iaf 😜 som jag typ levt på de senaste 2 v 🙊! Tidig morgon med jobb imorgon bitti men det får nog bli en PW innan det trots allt 😋 så att kvällen kan ägnas åt att lasta däck, lämna bilen på service och poseringsträna ❤️!
Tanken var ju att åka ner och köra en sväng i klackarna på HP nu ikväll men det blev litta väl sent 😳 det blir inte alltid som man tänkt sig - DÅ får man TÄNKA OM!!!
Natti natti på er allihopa 💋


#pw #teamfocusonfitness #athleticfitness #bodyfitness #bikinifitness #beach #nature #diet #fitness 

Dietdag 133: PHOTOSHOOT i Bokskogen & 2,5 Tim PW 😍

Kategori:

Dietdag 133:

Ok...SISTA uppdateringen för idag 😝 Idag har jag verkligen Facebook/Instsgram nördat 😳! Men det händer ju så mycket hela tiden som jag vill dela med mig av! 
En SÖNDAG helt i min SMAK ❤️
Kl 10.00 kom @tinaekdahl hit och sminkade mig inför fotograferingen 😍 Underbara du! Sminkningen blev grymt bra och GUD vad snygg man känner sig när man får allt framhävt på det sättet! På FM sen åkte jag och @fotograf.hellberg ut i Bokskogen för att knäppa lite coola bilder 👌🏼 När vi kom fram var parkeringen full av bilar och skogen FULL av folk, hmmmm antar att alla ville RASTA sina pappor på FARS DAG 💋 Jaja, vi körde på som planerat och och vissa kroppsdelar fick se mer solljus än andra 😋😂! Jag och Vanja börjar bli ett riktigt bra team nu 👍🏻! Väl hemma sen meckade jag lite Sporify listor medan kyckling och potatis fick laga sig själv på spisen 😊 och laddade inför kvälls PWn! Inte varje dag man beger sig ut på PW så snygg som idag 🙊 väntade med att tvätta bort sminket ända tills nu innan läggdax - måste ju ta vara på känslan medans den varar, tänk dom som orkar sminka sig på riktigt varje dag och alltid är så här snygga 😍😋! I wish! 
VIKT IDAG: 55,4 kg
Det blev en 2,5 Tim lång PW, 2 varv runt byn faktiskt. Utmaning & hellre är jag ute och förbränner lite extra fett i detta FANTASTISKA väder som varit idag med "VAD JAG VILL" i lurarna än att sitta på soffan och glo! 😍
Den låten där nere till vänster - GRYM!!! 👌🏼 Väl hemma sen rostade jag Rågbröd och gjorde Kycklingburgare till sen middag! Super ❤️
Så...en Söndag helt i min smak (kunde ju varit TRÄNING med, men körde VILODAG idag eftersom hela kroppen har träningsvärk just nu) 😳
Hoppas att ni haft en underbar helg allihopa och att ni tar er MÅNDAG med storm imorgon 😘 Jag börjar med en PW kl 06.00 👍🏻! Baaaaam! Natti natt 😴💕 


#teamfocusonfitness #pw #dietmat #dietrecept #dietdag133 #kycklingburgare #diet #fitness #photoshoot #fitnessphotoshoot #bokskogen

"Sneak-Peak" från dagens Fotografering!Dietdag 132: AF pass med Tim & galet taggad för övrigt 😜

Kategori:

Dietdag 132:


2 v till "The D-Day" COUNT DOWN!!!
Jaaaaa...VILKEN dag jag har haft ❤️ Den kunde ju knappt börjat bättre iaf 👌🏼😃!
Sov endast 3 Tim inatt men presterade ÖVER förväntan på AF passet i FM och PWn nu ikväll kändes hyfsad lätt i benen 😋 dock i ÖSREGN, haha blev galet blöt och kom hem igen efter 1 Tim helt utan smink 😳😂! Lite coolare än vanligt idag med mitt nya "Led Armband" 😝 Nu syns jag när jag är ute och går i mörker, regn och rusk 👌🏼 superbra! Har dessutom numera alltid med mig ett par extra hörlurar och idag kom de till användning när de trådlösa behövde laddas 😜 ÄLSKAR mina trådlösa SCULL CANDY lurar - årets bästa investering 💕! Det VÄRSTA som kan hända på en PW just nu i slutet av dieten är att musiken dör 😳 haha...det är verkligen musiken som får en att trycka på det där lilla extra nu 😘! ALLRA LÄGSTA VIKT IDAG: 55,4 kg
Köpte mini majsriskskor på ICA med Soir Cream smak 😋 så j*kla goda 👌🏼 helt klart ett alternativt snack! 200 Kcal/påse.
Både CHINS och DIPS gick bra på dagens AF pass och hade galet tryck i Axlarna under Axelpasset efter AF passet 😍 Det är sådana här dagar som lyfter en och BOOSTAR egot 👊🏼😊! Jag kan inte fatta att det är mitt och Tims sista AF pass nästa helg och att vi är 2 v från tävling idag - helt sjuuuukt! ❤️
PS. När shoppingen ser ut dom på bilden så vet man att det är nära TÄVLING 🍁🙊
Ådror tittar fram, överflödig hud lite här och där, krampen kryper på, tanken går långsamt och kroppen vill vila så fort den inte har några "måsten" 😘 Nu är det snaaaaart dax - Shit 😝!!!
Hoppas att ni har en fantastisk Lördagkväll och att mi njuter av er Söndag imorgon 💕!
Imorgon är det dags för en fotografering i skogen med bästa @fotograf.hellberg 😋Natti natti! 


#teamfocusonfitness #breezefitness #af #pw #athleticfitness #bodyfitness #chins #dips #roddmaxning #dc2015 #decembercupen2015

Dietdag 131: BENPASS med Anna & TEAMTRÄFF ❤️

Kategori:

Dietdag 131:

Det var igår det ja 😃...det blev ännu en sen kväll så uppdatering fick vänta tills idag 👌🏼😜! FREDAG var det igår - Härliga Fredag. Ett BENPASS med @annaverweij direkt efter jobb ned fokus på 3D och Rumpa 👌🏼 Vem vill inte ha en 3D Rumpa liksom 💋💪🏻! Sjukt segt i benen och funderar starkt på att det ska ha varit mitt sista BENPASS nu innan tävling, Max 1 till iaf! Ingen kraft i de små kyllingsbenen ändå 🐤! Vid 16.00 kom @_paulaaberg_ @s.titti och @emeliejakobsen och joinade oss för en TEAMTRÄFF - Förberedande av packlista, snick snack kring "tömning" och poseringsträning 👌🏼💕! Dom är så grymma tjejerna, som ni har käääääämpst brudar 😜 Inte många snedsteg hör inte...ALL IN heeeeela vägen! Coolt 👊🏼✨! Vi längtar dock allihopa tills vi kan äta kladdkaka igen och ha extra energi till att vara liks galna och "dumma i huvudet" som vi brukar vara 😂❤️👌🏼! Snaaaaaaart mina vänner. Stort tack till Titti och Emelie för stöd i poseringsträningen igår 😘!
Var tvungen att läggs upp nån mer magbild, tycker själv att det ser heeeeelt sjukt ut! Så GALET att DET är MIN mage liksom 😳! Häftigt! Ådror på magen trodde jag aldrig att jag skulle få! Sen kunde "absen" varit större men kör man inte några "magövningar" så får man ju skylla sig själv såklart 💋!
VIKT IDAG: 56,4 kg (SÅKLART upp efter allt bröd jag käkade på Torsdagkvällen)
Nä en FANTASTISK Fredag blev det verkligen 😍✨👑!


 #abs #bodyfitness #legday #bf #assattack #poseing #flex #vascularabs #bodybuilding #musclefocus #3D #3Dtraining #3Dass #procedos

Dietdag 130: BRÖD-ORGIE & Proteinbar FROSSA 👌🏼❤️

Kategori:

Dietdag 130:


BRÖD ORGIE & PROTEINBAR FROSSA 😝! 
Japp då kan det gå...när det är 2 1/2 v kvar till tävling 😝 och man själv tycker att formen är så pass bra att kroppen förtjänar någon skiva bröd och en tomatsoppa 👌🏼och så blev det 2 skivor till...och 2 skivor till...och en Latte på det 👊🏼❤️😳! 
Körde ett riktigt härligt RYGG & AXEL pass efter jobb innan jag körde in till Malmö för att möta upp min favorit @juliasnive för fika och PW 💕👊🏼! 
Vi hängde en stund på "Condeco" och hann med ovan medan vi pratade LIVET, AFRIKA & VÄRLDSPROBLEM 😊! Alltid lika underbart att träffa denna brutta och få höra om hennes liv och uppdatera henne med mitt ❤️! 
Det blev en låååååååååång PW på det ner till kallbadhuset! Väl hemma har jag tryckt ett antal Proteinbars i skallen 😍 bättre att "fuska" "fylla på" med allt samtidigt! Släppa lite på spärrarna! Det är ju knappast så att jag inte kommer till att komma i form till tävling på 2 1/2 v nu bara för att jag krängt massa bröd och bars EN dag 😋! 
Har dessutom gått 1 PW imorse och 1 PW på lunchen 👌🏼 för att jag har haft tid och orkat! No worries 😃! 
Den där VANILJ KVARGEN på bilden var sjuuuukt god, typ endast 95 kcal/burk 👍🏻! 
LÄGSTA VIKT IDAG: 55,8 kg 


Lite omstrukturering i PT planeringen så imorgon har jag klient 06.20 😳 det innebär att klockan ringer 03.45...HEJ OCH HÅ dax att sova! 
Vill bara avsluta dagens uppdatering med att berätta hur GALET TACKSAM jag är över allt jag har 💋 OCH för att få ha människor som dig @juliasnive i mitt liv ❤️!!!! GULD 👑! 
Natti natti - Nu laddar vi för FREDAG!! 

#teamfocusonfitness #chestmeal #fusk #diet #tävlingsdiet #condeco #condecomalmö #fika #vänskap #kärlek #pw #kompispw #malmöstad 

Dietdag 129: Du skriver din FAVORIT STORY ❤️

Kategori:

Dietdag 129:

DRÖM 🔜 AGERA 🔜 FÖRVERKLIGA 👑
Det är bara DU själv som kan se till att DITT LIV blir DIN Favorit Story 💕

#dröm#dream #live #leva #carpediem #act #itsup2u #explore #happiness #appreciation


UPPE med TUPPEN 👌🏼😝!!!
Japp..tydligen är det så att om man går och lägger sig i tid så går det faktiskt att vakna i tid oxå 😘! La mig ju redan 20.15 igår pga min nattliga PW och somnade nog runt 21👍🏻! Helt ok att gå upp 05.00 då ju 😃! Började dagen med en PW efter vägning och efter att ha checkat in morgonformen i spegeln 😋. Därav BICEPS flexandet, var längesedan nu ju! 😝
VIKT IDAG: 56,2 kg 
Sen jobb 09-19 på Breeze inkl en 1 Tim PW på lunchen och Bootcamp nu ikväll till 21.00. Ännu en Onsdag avklarad, dom är lite av ett riktmärke varje vecka, dagarna på jobb blir kortare därefter, träningen sätter igång och man hinner med att leva lite 👌🏼❤️! Sjukt mycket som händer nu innan tävlingarna, förutom TEAMTRÄFFAR och träningar så har jag sett till att bokat in det bästa av det bästa med de BÄSTA! 👍🏻 Det är tufft nu och det har börjat snurra lite i huvudet pga det låga kolhydratintaget och alla barsen😝 antar jag 😉 Haha! Men...jag har en sån fruktansvärt go tid framför mig nu så jag tänker NJUTA av varenda dag som går nu ❤️ FOKUS ligger faktiskt just nu på att ha det mesta klart inför tävling och ovanpå det ta en dag i taget, omfamna den, uppskatta, njuta och ta vara på den! HELT PLÖTSLIGT står vi där på scenen 😍 Det är ju hela resan OCH tiden nu innan när man glider runt med en grym form att vara stolt över som är heeeeela grejen egentligen!!!! 😳 DET får man inte glömma bort! 
På Fredag har vi TEAMTRÄFF 💕 ska bli jätteroligt! Längtar verkligen...det blir ett BENPASS med @annaverweij precis innan - gött 👍🏻😉! Imorgon blir det oxå träning efter jobb och efter det fika och PW med min favorit Julia inne i Malmö ❤️ ÄNTLIGEN 👑🍀💋 @juliasnive 
Hur känns dieten och kroppen annars då? JA...det känns BRA men det börjar kännas tungt i benen och tomt i huvudet nu. Så energiintaget får ligga mestadels runt PT klienter och på jobb för att kunna prestera såklart 😋💪🏻✔️! För övrigt mår jag sjukt bra ❤️ TACK för all pepp ni ger mig här på Instagram och på Facebook 🌟 Ni är för nuvarande COACH till Coachen 💋👑😊!
Natti natti allihopa - Ny dag imorgon och en blank sida av er FAVORIT STORY väntar... 🍁

#teamfocusonfitness #pw #bootcamp #fitness


Lycfrukost idag 👌🏼❤️
Turkisk Yougurt med Nutraminos CRUNCHY PEANUT Proteinbar och en Latte 😜Dietdag 128: Klarvaken & Galen 02.27 🙊😜👍🏻

Kategori:

Dietdag 128:

BOOOOOOOOOOM Kl 20.12 låg jag nerbäddad i sängen 👌🏼💕 Lovade mig själv att bara åka och handla efter jobb och sen krypa ner direkt 😃! Detta har inte hänt på fleeeeera år kan jag säga, att Jusse ligger i sängen denna tiden! Återstår att se om det går att somna! 👌🏼💋
Vilken GALEN dag idag 😝💕👣✨!
Vaknade som sagt 02.27 helt klarvaken och kunde verkligen inte sova! Så mellan 03.00-03.30 efter en kaffe begav jag mig utlunkandes i byn på morgon PW 👣😳! Inte en bil på gatorna och BARA jag ute, konstig känsla men go ändå!

Morgonformen börjar sätta sig!


Start med PT klient 07.00, inte ofta man hinner med en PW, duscha & tvätta håret, steka ägg i göra "ägga-mackor till frulle", betala räkningar OCH hämta kläder på tryckeriet innan dess 😋 efter PT klient han. Jag t.o.m poseringsträna 30 min på HP innan det var dax att glida mot Ystad och Breeze för jobb 09-19 👌🏼! 
Blev ännu en PW på lunchen längs med en grå tråkig strand och ett kallt hav 😁. Inte alls så mysigt idag och benen kändes tunga och fötterna ömma 😝 inte så konstigt!!! 😉
Idag har varit första dietdagen det bokstavligen snurrar i skallen, alldeles för lite både vätska och sömn 😝!
Gjort en ny lista på Spotify "När det går TRÖGT" för mina PWs ❤️ som jag ska fylla på successivt med enbart låtar med tryck i 👌🏼. 
Nä nu ska jag nyttja denna tidiga kväll under täcket tänkte jag!
Natti natti på er - Nu Lasse vi upp för en go Onsdag och Bootcamp imorgon efter jobb 😍👊🏼🌟! Tagga nu gänget! 
VIKT IDAG: 56,5 kg (samma som igår)

#dietdag128 #pw #lunchpw #posedown #poseringsträning #teamfocusonfitness #hälsopunkten #trötter Dietdag 127: Powerwalk minus "Power" 😋

Kategori:

Dietdag 127:

Går man på diet när man försöker värma matlådan i kylskåpet eller när man inser först på Mpndag morgonen att man glömt alla sina hygienartiklar på jobb under helgen 😳! 
För fan alltså - haha!

Jaaaa happ...då var denna dagen oxå slut! Trots att man tar dag för dag och timme för timme och påminner sig själv att njuta av stunden så känns det som om tiden går väldigt snabbt nu 🙊😜.
Började dagen på tryckeriet för att trycka upp de sista teamkläderna innan tävlingen 👌🏼💕! Sen jobb på Breeze 09-19, en PW på lunchen mellan alla Goa PR klienter 💋.
Väl hemma blev det en PW till, mös till det i duggregnet med go musik i öronen och tryckte på lite extra 😜👣! 
Det är INTE mycket POWER i de där Powerwalksen nu 😂 haha...man trycker och trycker och när musikens tempo ökar och basen går igång trycker man lite till 😘....men...NÄ det går inte mycket fortare för det 😳 måste se sjukt kul ut för alla som kör förbi en 🙊! 
VIKT IDAG: 56,5 kg (uppåt)
Käkade en del väldigt sent igår så dör har vi nog anledningen till det!
Nu har jag nyss tryckt i mig ännu ett Proteinbar och en kopp kaffe innan "bed time" 😝 Japp missbrukar fortfarande Bars 😍 men gott är det ❤️😋! 
Dags att hoppa isäng nu, morgonpiggs PT klienter som ska träna kl 07.00 på morgonen 😉 så imorgon ringer klockan 04.45 - Wiiiiieeeeeee!!!! 🙏🏻
Natti natti vänner ❤️.

#teamfocusonfitness #dietdag127 #pw #höstmys #dietmys #motmålet #fitness #bodyfitness #athleticfitness #teamkläder Dietdag 126: En "BLANK" Söndag 😋

Kategori:

Dietdag 126:

En helt "BLANK" Söndag 👌🏼😜
Det kan jag nog inte minnas sist jag hade och jag måste erkänna att tankarna snurrade igårkväll....
"Vad ska jag göra hela dagen" "jag kan jobba lite med fakturorna" "jag kan gå en PW" "jag måste poseringsträna" "jag måste få ordning i garderoben" osv osv 😳 Japp massa saker som jag faktiskt behövde den här lediga dagen till 😍!
Så...började morgonen med en formbild OCH med allra LÄGSTA vikten hittills 👌🏼!
VIKT IDAG: 56,1 kg 


Det blev typ en sovmorgon, gick upp 07.30 tror jag (kunde inte sova mer) sen bar det iväg ut på en PW på 1 Tim runt byn, träffade på både mamma och @qgnome och andra trevliga bekanta vid Conditori Centrum när jag nästan var hemma 😍 galet vad folk är i farten på En Söndag morgon 😂! Gick in o sa några ord till Patrick och på väg ut var jag bara tvungen att stanna till och titta på alla kakorna 😋🌟😂 Haha är man dum i huvudet el är man!? Men jag kan säga att just nu är man så OTROLIGT FOKUSERAD på målet så det finns inget annat....jag blev KNAPPT sugen faktiskt 😝 Hade ju aldrig satt min fot där inne för 2 månader sedan men NU är det inga problem! De har dock börjat med Nutella Snäckor @_paulaaberg_ 💋😊! 


Hemma sen blev det en massa trix och fix och en j*kla massa chattande på Facebook med alla möjliga härliga människor! Förberett lite inför min och @fotograf.hellberg s fotografering till helgen 🍁 Temat blir "Romantiskt HÖST" Ska bli sjukt kul 👌🏼❤️!  Äntligen fått undan alla nytvättade kläder, gjort fakturor och t.o.m sett till att bilen har olja och glykol påfyllt! 💋
Mot kvällskvisten blev det en 8 min solning nere i solariet, poseringsträning, en snabb visit av Paula och en kvälls PW på ytterligare 1 Tim 😘💪🏻! Lite köksmys med hemmagjord vegetarisk lasagne nu ikväll och lite insta-blogg 💕 HÄRLIGA SÖNDAG och känner mig taggad o utvilad inför en ny vecka 👍🏻! Näst sista veckan som går att påverka formen rent träningsmässigt innan scenen 😊 shit! Nu kommer det att gå undan! 
MASSOR av balla grejer inbokade dessa 3 v som är kvar så tänker NJUTA på vägen ❤️.
Ett stort MEGA tack till alla er som läser och följer mig på min resa till scenen för andra gången! Ni är GULD 👑 värda! 
Natti natti