focusonfitness

Are we on a Safari...or WHAT!?

Kategori:

Haha...ja under de där sena gympassen skenar lätt humorn iväg och idag resulterade det i en rump video på Instagram - ni hittar mig där som "zebrajusse" NÄ jag skojade ; ) som "fitnessjusse" : )) Hahaha!

Jobb hela dagen och efter min kära PT klients goa hembakade kakor som hon kom med nu i eftermiddag så blev det ett bra Benpass med fullladdade depåer ; )

Stretching av baksida lår, framsida lår och höftböjare
- Step up på bänk med 10 kg hantlar
- Raka Marklyft med stång 40 kg
- Benspark sittande i maskin: 1 bens spark 20 kg
- 1 bens press i liggande Benpress

- Crunches i maskin 30 kg
- Crunches i lutande Sit up bänk 3*15 st

Det finns nog inget bättre än att komma hem från ett ordentligt styrkepass, duscha o tvätta håret och hoppa i mjukiskläderna....JO möjligen om sängen också varit renbäddad ovanpå alltihopa ; ) Myyyyyyys!

Dags att nanna kudden nu i alla fall - Natti natti på er!

Morgonblogg - Vad ska man med en ledig dag till?

Kategori:

Gomorron allihopa!
 
Måndag IGEN - Är det inte sjukt vad tiden går fort, den bara rusar iväg och inte mindre när man bara jobbar hela tiden. Jag har jobbat alldeles för mycket senaste åren och det har liksom gått i ett heeeeela tiden - när jag tänker tillbaka så förstår jag inte ri,
Riktigt hur jag har orkat.
 
Jag har alltid tyckt att det varit skoj att prata minnen, tänka tillbaka och alla årtalen har SIN berättelse.
Dessa senaste år är annorlunda - Vad har hänt egebtligen?
Det har hänt jättemycket men endast på jobbfronten och varaenda dag, varenda vecka och varaenda månad flyter ihopa till en kletig massa : / Jag gillar inte den känslan!
 
Igår hade jag en ledig dag - första heeeela lediga dagen på JÄTTELÄNGE - faktiskt så minns jag inte heller när det förekom sist, men tror ni att det blev en bra härlig ledig dag då?
NÄ - KNAPPAST - Jobbigt, frustrerat, rastlöst, likgiltigt och långsamt, så skulle jag beskriva gårdagen. Vaknade 12.00, när klockan var 16.30 hade jag fortfarande inte tagit mig någonstans.
Det slutade med en pizza tillsammans med mamma och Bengt i Svedala och en kopp kaffe efter det hemma hos dem. Resten av kvällen låg jag och surade i soffan för att dagen hade blivit så SKIT - Detta är INTE jag!!!!!
Men det blir ju så - när man ALDRIG är ledig och plötsligt har man en hel dag för sina fötter. Samtidigt som man vill lyssna till vad alla andra runt omkring en säger om att man ska "ta det lugnt" "läs en bok" "se en film hemma i lugn och ro" osv osv SÅ känner man BARA för att få "Komma ut" "Umgås med folk man tycker om" "Hitta på något skoj" "Se något annat" "Insupa andra miljöer" "Få lite intryck utifrån"!
 
Så här brukar det se ut nu för tiden de få dagarna jag har ledigt OM jag inte lyckats planera in något innan jag vaknar på morgonen den lediga dagen.
 
Ja OK sen var det ju DECEMBERCUPEN i LUND igår - den tävlingen som jag egentligen hade tänkt att ställa upp i men valde att avbryta satsningen pga min nuvarande arbetssituation. Det är klart att det känns skittråkigt att man inte fullföljde sin plan, att man inte lyckats och att man återupplever gamla minnen, sådant har ju också en sentimental påverkan såklart, men det kändes ändå okey. 
Det var nog snarare andra saker som spökade - var sjukt kul att följa mina goa vänner som tävlade via Instagram och facebook under dagen.
STORT GRATTIS till Jannie, Ida & Cecilia som tävlade i Athletic fitness igår!!!!
 
Nä det börjar bli dags att dra sig ner till gymmet för att träna en klient. 
Min dag serut enligt följande:
 
08.45 PT klient på gymmet
11.00 Functional Bootcamp med Skanska i Malmö
12.30 Hoppas jag att vara hemma för ombyte och lunch
13.45 PT Klient på gymmet
15.00 PT Klient på gymmet
16.15 PT Klient på gymmet
17.15 Middag och förberedelser inför TRXn
18.30 TRX Outdoor Fitness RUNNING i Skurup
19.30 Renekriva träningsprogram
20.00 Hoppas på att orka TRÄNA själv
 
Tur att en förändring är näääääääära - så här kan man ju inte hålla på : )))
Med detta inlägget ville jag bara förmedla en sak egentligen:
TA VARA PÅ ERA LIV - varenda dag är guld värd VI HAR BARA ETT!!!!
JO Livet handlar självklart om att jobba för livet handlar om att överleva men - 
MAKE THE BEST VERSION OF YOU!
 
Njut av er dag mina vänner!
 
 

Decembercupen på Söndag...men INTE för MIG!

Kategori:

Hejsan alla godingar där ute...vänner,PT klienter, deltagare & främlingar!
 
Lyssnar på MAGICs nya låt "Let your hair down" Åååhhhh myyyyys låt då - härliga Fredag!
 
 
ÄNTLIGEN har jag ännu en gång fåttt tummarna ut r*ven och uppdaterar bloggen så här en Fredag kväll. Killen är på julbord med jobbet och jag har Jusse-kväll här hemma.Anledningen till den dåliga uppdateringen på bloggen på sistone är pga jobbet. Jag har haft sjuuuuuukt mycket att göra. Eftersom jag inte ens hunnit laga mat hemma på över 2 månader så kan ni kanske förstå att det inte funnits tid till att prioritera bloggen iheller. Sen är man inte så sugen på att inspirera andra så här när man själv känner sig så omotiverad.
 
Imorse lyckades Paula övertala mig om att följa med henne till badhuset i Ystad för att simma innan jobb - haha jag har ju inte simmat på flera flera år, men det var ganska skönt. Kallt innan man hoppat i, lite flåsigt efter några längder och den där bröstsimsstilen är inget bra för nacken alltså ; ))
Men det blev 35 längder a 25 m så 750 m - det känns bra ju!
 
 
Igårkväll körde vi ett styrkepass ihop på BREEZE efter mitt TRX pass.
RYGG stod på schemat - och kolla in den ryggen där va - här har vi en som lyckats med sin diet i alla fall : )
SJUKT imponerad över hennes satsning - trodde aldrig att hon skulle gå ALL IN men det gjorde hon minsann och kolla in resultatet!!
 
 
Och MINA träningsmål då.....
 
Jag påbörjade ju tävlingsdieten och var på DIETDAG 70 där kring Kenyaresan - JAPP jag har ju varit i KENYA också på sistone - har knappt hunnit reflektera över det ens - såååååå mycket har jag haft att göra. Usch det är verkligen inte sunt. AJA i alla fall så bestämde jag mig för att bryta dieten efter Kenyaresan.
 
Jag hade minst 7 kg till att tappa och detta på 5 veckor!
Jag tvivlar inte på att det hade gått, det skulle inte varit speciellt hälsosamt men det hade gått om man verkligen VELAT, om man verkligen hade haft TID och om man INTE JOBBAT 24/7.
Jag tog till mitt sunda förnuft och insåg att det skulle göra mer skada än nytta och bestämde mig för att det inte skulle bli någon tävling för mig detta året! Allting handlar om prioritering och självklart är jobbet högre prioriterat än att jag ska tävla i Athletic Fitness - Kan ju knappast leva på Athletic Fitness tävlandet ; )
Armbågen började ju strula där några veckor innan Kenyaresan också och den är fortfarande strulig - så det kanske var meningen att det inte skulle bli något detta året, vill ju inte förstöra min kropp.
 
Sen menar jag inte heller att man ska behöva jobba så mycket som jag gjort på senaste tiden heller - det blir ju ingen livskvalitet av det, det vet vi ju OCH vi har bara ett liv faktiskt!!!
 
Det har hänt MASSOR på senaste tiden och jag vill verkligen uppdatera er om allt!
Om jag hinner blogga framöver så kommer bloggen bla handla om allt detta som hänt detta året och vad som komma skall. Ni måste ju få veta mer om Kenyaresan, om Träningsresan till KENYA, om mitt nya jobb, nya frisyren, de nya naglarna : ), shopping, nya samarbeten, utbildningar,min träning, mina träningsmål och om livets drömmar ; ))
 
På SÖNDAG smäller det för alla de tävlande - DECEMBERCUPEN i LUND IS UP!
Tanken var att vara där och hejja järnet på mina goa vänner Jannie, Ida och Cecilia som ska tävla i Athletic Fitness och som gått hela vägen - grymma brudar! Men...redan veckor sedan fick vi veta att alla biljetterna var slut redan : ( SÅ j*kla SKIT. Detta känns jättetråkigt!
Men men...inte så mycket att göra åt det än att önska dem en MASSA LYCKA TILL inför Söndag. Jag vet att de kommer att rocka scenen ändå. 
Nästa helg är det i alla fall FITNESSFESTIVALEN i GÖTEBORG, jag och Annelie som jag hjälpte förra året ska åka upp tillsammans och bo på hotell och njuta av helgen. Fitnesstävlingar, Fitnessmässa och Lisebergs Julmarknad på Söndagen : ) Det ska bli riktigt roligt och skönt att komma iväg.
 
Tanken är att nya rutiner ska skrivas inom kort, att jag ska ha mer tid att träna, mer tid åt mig själv och att ha liiiite mer tid då och då och blogga litegrann.
 
TREVLIG HELG på er allihopa!