focusonfitness

En lugn stund.

Kategori:

Hejsan allihopa!

Haha det går inte så bra det här med bloggandet - är otroligt duktig på att gå och lägga mig alldeles för sent varends kväll och just nu vill jag blogga via datorn egentligen så att jag kan uppdatera er med bilder ; )

Igårkväll när jag kom hem efter en fantastisk kväll i Ystad med min fina vän Sarah så var jag verkligen "in the mood" för att skriva och uppdatera er om allt som händer men jag tillät inte mig själv att sätta mig datorn när jag såg att klockan var 00.00. Så på den vägen är det, men det händer massor och jag har mycket att blogga om så snart sååå....

Nu ska jag svepa det sista av min Cortado med is och promenixa tillbax till gymmet. Ska köra ett Chins/Ryggpass med min goa vän Jannie.

Ta hand om er så länge och Trevlig helg! Jag hoppas återkomma under helgen : )

KRAM!

Glad Midsommar!

Kategori:

Önskar jag er!
Med en rejäl bloggpaus så börjar jag känna mig taggad att skriva igen...men idag är det fullt upp med Midsommar firande - Ja ni vet...god mat, trevligt sällskap och mys <3

Märkt också att appen verkar strula att blogga ifrån så det har oxå gjort mig omotiverad! Men snaaaaart så - är jag på G igen.

Njut av er sommar så länge!!
Kram Jusse.