focusonfitness

D - Dag 31: 1 v KRETA - Break i dieten, en ordentlig LADDNING.

Kategori:

Ja hör ni ; )
Varför ska man inte se till att göra det svårare än vad det redan är ; ) So om det inte är tillräckligt svårt redan : ) Inte så jättelägligt att lägga 2 semester veckor 3 veckor in i dietperioden ; )
But...I DID!
 
Var inte planerat att åka någonstans men eftersom jag kände att jag omöjligt skulle kunna koppla bort jobbet och koppla av efter en MYCKET intensiv period av mycket arbete och lååånga arbetspass så blev detta sista utvägen och det var verkligen lyckat - Hade aldrig kunnat slappna av hemma då jag ändå hade stuckit till gymmet och tränat bland kollegor och medlemmar ELLER fått dåligt samvete om jag INTE gjort det.
 
Det blev 8 dagar Sol, Bad, Ätardagar, Shopping och Märkbar Njutning.
Mina muskler älskar värmen.
Jag hoppas helt enkelt att jag INTE lagt på mig de där hela 1.5 kg som jag lyckats gå ner under de första 3 seriösa dietveckorna. De första 2 dagarna blev ganska Diet-lika men resten av veckan har jag ätit i princip vad jag kännt för - dock bara vanlig mat och målen har blivit mer sällan än under diet men större kalorimängd/mål såklart.
 
Tänkte bjuda er på lite HÄRLIGA bilder från min & T:s semester.
 
 
Båt-utflykt till Kri-Kri Island och Lavazza Island.
 
 
 
 
 
Dagliga frukost-utsikten från hotellet ; )
 
 
 
Grekisk Frappe med MJÖLK hamnade på Topp 10 listan <3
 
 
 
Hamnen i Chania - Kretas 3e största stad.
 
 
 
Det fanns ett Mini-gym på hotellet så andra dagen blev det ett Axelpass och en PW på morgonen - men ja - det var oxå det enda passet ; ) Vi hade ju annat kul för oss ; ).
 
 
Svettigt värre - 36 grader/skuggan ; ) Tur att jag hade skugga då då ; )
 
 
 
Formbild ; ) Gillar hur faktiskt vaderna syns på denna bild <3
 
 
NICE <3 att för en gångs skull träna i "Hotties"
 
 
 
Hittade en del mysiga grekiska restauranger.
Men tyvärr var mycket alldeles galet Turistinfluerat och förstört.
 
 
Poolen på hotellet "By night" <3 (en av dem)
 
 
 
MotorNörden i Tias och Äventyraren i mig =
Moppe-Utflykt <3 Roligaste på resan helt klart - Topp 10.
 
 
 
Jodå - sååååå att eehhhhh : ) Haha - 
 
 
 
Tias bjuder på den ; ) Enligt grekerna såg han ut som en av deras Poliser.
 
 
Det var sjukt roligt att åka runt i bergen - solen stekte och brännan fick man på köpet den dagen. Vi åkte hela vägen ner till västra Kreta till en liten Paradis strand som hette "Elafonisi".
 
 
 
Min första Pedikyr någonsin - GUUUUUD mina FÖTTER ÄLSKADE det <3
Vi som jobbar mycket och stänger in fötterna i ett par svettiga gympaskor hela dagarna borde verkligen ägna mer tid åt den kroppsdel som bär runt oss hela dagarna.
 
 
Man kunde även på stoppa ner "fossingarna" till ett gäng fiskar som käkade upp den döda huden - me jag kände att jag behövde tuffa till det med en ordentlig Pedikyr <3
 
 
 
Mysiga kvällar.
 
 
 
 
 
Näst sista dagen tog vi bussen till Kretas näst största stad - Rethymnon.
Positivt överraskade var denna stad inte alls lika förstörd av turismen, folket var trevligare och hela stämningen var mera Romantisk och mysig.
 
 
 
 
 
 
Färg - Färg och mera Färg <3
 
 
 
Mmmmm det blev verkligen en bildbomb i detta inlägget - kul att kunna dela med sig av det mysiga.
Idag vaknade vi ganska sent - det blev frukost och sedan ett Rygg & Biceps pass på det.
 
GÖTT <3
 
Är minsann från och med idag ägare till ett Gymkort här i Skurup på Hälsostudion ; )
Det känns fruktansvärt bra! Har länge övervägt om det är lönt att betala pengar för ett årskort någon annanstans när man kan träna på jobb - MEN JO : ) Det ääääär det verkligen.
 
Underbart att slippa köra 2 eller 4 mil när man är ledig bara för att träna.
Jag sparar kanske inte så mycket kosing på det men TID och ENERGI. Har länge kännt att träningsandan inte riktigt funnits med mig och det har berott på att man tvingats stanna kvar på jobb, i samma lokaler som man redan spenderat 10 timmar och risken att prata bort tiden med medlemmar och kollegor har funnits där oxå -
 
SÅ NU är det allvar, tillbaka till de strikta Diet rutinerna och jag känner mig riktigt taggad att testa runt alla maskiner på Hälsostudion som man inte kört på på länge.
 
Lite nostalgi oxå att vara tillbaka och träna på det gymmet där mitt stora GYM-intresse väcktes till liv 2002
<3
Träning är KÄRLEK - och detta vill jag att det ska förbli.
 
 
 
Köööööör så det Ryyyyyyker allihopa för det kommer jag att göra.
 
Medans grabbarna kollar film drar jag nu ut på en Kvälls PW här hemma i byn - i lugn & Ro <3
 
 
 
 

D - Dag 21 & 22: Lyx på Österlen och DIET-fusk.

Kategori:

Hejsan alla godingar där ute!
 
Idag bloggar jag för både igår och idag då gårdagens kväll spenderades framför en film istället för framför datorn ; )
 
Igår var jag ute i Gärsnäs på Österlen och hälsade på en av mina goa kollegor - Micka <3
Myyyysigt hade vi det.
Det blev lunch på Ingelsta Kalkon (passade mig alldeles utmärkt ; ), ett dopp i Gyllebo sjön, en rundvandring på deras ägor och Grillad kalkon med ekologiska grönsaker från trakten och rabatten till middag i mycket trevligt sällskap samt ett Mini - Rygg/Axelpass i Mickas egna gym : ) SUPERFINT!
 
 
 
 
 
 
 
Det blev lite shopping att ta med sig hem från Ingelsta ; ) Och en kasse med potatis. mangold och persilja från gården - hääääärligt med ekologiskt - ME LIKE <3
 
 
1/2 kalkonbröst (1kg-haha), kalkonpastrami till mackan och en Kalkonsnäcka (syndade lite där - delade den dock med min bättre hälft ; ) YUMMIE - riktigt gooood.
 
 
Har ätit lite mer än vad jag borde de sista dagarna och det känns sådär för samvetet. Samtidigt så vill jag kunna njuta av min semester som jag inte så smart planerade 3 veckor in i DIET-perioden ; ) Men det får bli som det blir - nu ska vi iväg till Kreta 1 vecka - mitt mål är att inte gå upp i vikt i alla fall men jag kommer nog att passa på att testa en och annan grekisk delikatess : )
Har ju trots allt 3 månader kvar till tävling från det at jag kommer hem igen och då är det RIKTIGA tag - Justering av diet, nya arbetstider och tillbaka till rutinerna. Jag tror på mig själv och tror att jag behöver denna veckan för att kunna ge JÄRNET sen resten av hösten - Eller vad tror ni? ; )
 
Var ju bara tvungen att provträna på kollegans mysiga anläggning i Gärsnäs <3
Så bor ni där omkring vet ni nu vart ni ska gymma ; )
 
 
 
 
Tackar fina Micka för en helt underbar dag bland de öppna landskapen -
Näring för själen säger jag : )
 
 
Idag - Onsdag...
Har kommit en bit längre, varit hemma hos mamma på kaffe och gått en längre promenad med Allra Bästa vännen och hennes vovvar - MYYYS - det var väldigt längesedan sist så det var välbehövt.
Efter 1 timmes promenix lämnade vi vovvarna hemma och begav oss bort till Mobilia en sväng - det sista fixet innan resan och lite "Tjiiiiik" i butikerna ; ) O fika såklart.
 
Hem - städa garderoben så att jag kunde packa - packa - prova gamla kläder ; ) - blogga - Nattprotein och nu är det nog läggdax. Om ca 5 timmar är det dax att kliva ur sängen igen för att bli hämtad av Bästa Mange som ska köra oss till Kastrup <3
 
BODY nerpackad, Protein (vassle & casein) nerpackat, Bikini nerpackad - BEHÖVER JAG MER ; )
 
KRETA - Heeeeeeeere we come
<3
 
PS. Tror inte att jag kommer blogga på semestern - vi får se ; ) Annars är jag tillbax med uppdatering och goa bilder i slutet av nästa vecka.
 
 
 

D - Dag 20: En dålig dag - dieten tar ut sin rätt.

Kategori:

Idag har jag verkligen kännt av dieten.
Har varit sugen på något hela dagen, trött/sömnig och har inte alls kännt för att träna - har inte kännt att jag haft någon energi. Trots att jag käkade lite mer än vad jag borde till middag för att senare åka iväg till gymmet och köra ett planerat Ryggpass så blev det inte så.
 
Sov längre än vad jag skulle imorse och dagen spenderade vi vid Vombsjön tillsammans med syrran, lilla T och Anniken - MYS! Vaaaaaaarmt har det minsann varit och ÄR fortfarande - detta mår musklerna bra av minsann och leder lika så ; )
 
Hittade en smart liten vindruvsburk på ICA idag : ) 110g Röda druvor 75 kcal.
Lyxade till mitt kesella-mellis idag.
 
 
Lite för sött då jag även hade i lite Whey 100 vanilj vassle i kesellan - nästa gång skippar jag pulvret om druvorna ska i - sockerchock ; )
 
 
 
Eftersom jag bestämde mig för att klämma in Ryggträningen imorgon på Axelpasset så fick jag i alla fall ta mig ut i byn på en kvälls-PW, blev MYS på kläderna idag ; )
Lite fuktigare, svettigare, klibbigare och tröttare än vanligt - men kan inte dra mig från att säga att jag känner mig ganska hemma i den tropiska värmen ; ) Drömde mig bort en stund med Leona Lewis i lurarna <3
 
 
Mivi Total i glaset och Nattprotte efter det : )
Imorgon bär det av ut på Österlen på nya äventyr.
 
CIAO <3

D - Dag 19: Nordvästra Skånes Paradis

Kategori:

HOVS HALLAR.
 
Jepp - detta blev dagens resmål och en länge önskad destination från min sida ; )
Har länge velat åka dit men det har helt enkelt inte blivit av men idag var ju helt klart den allra BÄSTA dagen att åka dit - tropisk värme och i stort sett vindstilla - GÖTT!
 
Men...dagen inleddes med 1 timmes morgonkardio : )
Måste ju komma igång även med kardion - 3 ggr/veckan tyckte O i början men jag tror att jag kommer försöka gå varenda dag - annars tappar jag nog "rutinen" på det hela : )
 
 
Kylväskan packades med diverse: Lättkesella, protein, kycklingsallad, proteinbar och vatten.
Låt aldrig en eventuell diet eller annan matvana hindra er från att hitta på saker - det gäller bara att vara finurlig och ska man tvunget äta ute så VÄLJ RÄTT mat <3
Hovs Hallar var såååååå mycket bättre än jag kunde anat ; )
 
 
 
 
Kycklingsallad har aldrig varit godare ; )
Efter äventyret blev det Rostbiff, lite nypotatis-sallad
(plockade bort lite av potatisen då jag endast sätter i mig 150g/portion innan träning) och mera grönt i Ängelholm innan hemfärd mot gymmet.
 
 
 
 
 
 
Vill inte dela med mig allt för mycket av bilderna då jag själv tyckte att det verkligen var värt att inte ha sett allt för mycket bilder där ifrån innan man kom dit - det blev mera MAGISKT <3
 
 
Efter att ha värmt upp benen ordentligt bland backar och sten så blev det ett Benpass på gymmet ; )
Körde Utfall för första gången sedan knäna börjat strula och det gick suuuuperbra - WIIIIEEEEE!
 
Ha det bäst allihopa.
KRAM <3
 

D - Dag 18: En Date med mig, mig själv & Jag.

Kategori:

JADÅ <3
Nu är det minsann äntligen min tur att få luta mig tillbaka och ta det lugnt ett par veckoe.
2 veckors semester framför mig - 1a betalda semestern någonsin.
KÄNNS GÖTT!!!
 
Kommer spendera några dagar hemma och på Torsdag nästa vecka lyfter vi från svensk mark och landar på Grekisk ; ) Kreta väntar på oss : )
Så dagen idag har faktiskt spenderats ute på Nova i Lund för att shoppa på oss lite bra grejer att ha med sig. En bikini tex - sitter ju inte fel, solkräm osv - JA ni vet SEMESTER-lir <3
 
Jusse shoppade loss på rean som vanligt - hittar alltid en massa fint på REA - antar att jag gillar det där som andra INTE gillar då då - eller!? ; )
 
 
Hittade 4 klänningar t.o.m : ) Helt otroligt jue.
Ni som känner mig vet att jag aldrig varit en klänning tjej - men det känns så somrigt med klänning och nu när man börjar slimma till sig så känns det roligare att bära dem : )
Sen känns det som om man får kämpa liiiite extra för sin kvinnlighet när man har mycket muskler - eller vad säger ni andra fitnessbruttor där ute!??
 
Hittade ett par supersnygga "hotties" på Gina oxå - GRYMME.
Köpte faktiskt en PW-outfit till mornarna i Greece ; )
 
Tänker inte missa 1 enda minut då jag har möjlighet att jobba på brännan ; )
 
Det blev en 70 min PW i de nya shortsen innan jag kastade mig i duschen, fixa i ordning sig inför kvällen som jag inte hade en aning om hur den skulle bli. Alla andra hade planer idag (Malmöfestivalen är i full gång och andra jobbar)
 
Men.....trots detta så är det ju dax för mitt ÄTARMÅL ; ) Och varför inte mysa till det lite.
Fira 1a dagen på semesetern med god mat och mysig miljö -
 
 
MARINAN i YSTAD.
 
Tog med mig den lilla Kreta-guiden vi köpte under dagen, en bra bok och en Jädra APTIT/Kurrande mage ; )
 
 
Det blev Tapas <3
 
 
Pommes (faktiskt, men det var det som var minst gott), heta Räkor, Chevré med syrad lök och honung, Heta vingar och en riktig Cola : ) YUMMIE!
 
Väldigt mysig restaurang - har alltid velat åka dit men har aldrig fått någon JÄTTErespons av folk som varit där att det skulle vara bra, men det var verkligen mysigt. Dock fanns det bara plats inne så det var lite synd men men en annan gång är man ute i god tid ; )
Eftersom de hade trubadur ute så satte jag mig en stund på bryggan och bara njöt av värmen, kvällen, semestern och mig själv <3
 
 
 
 
När jag var nöjd åkte jagin om MC Donalds på vägen hem och sa "Hej" till Världens Bästa Syster som jobbar kväll idag - en latte och ett smakprov på den nya MCFlurryn så var kvällen räddad (men det där sistnämnda säger ni inte till någon va ; ) Haha.
 
Jag är NÖJD med min lördag.
Imorgon blir det PW på morgonen, Benpass i Veberöd och efter det hoppas jag på en utflykt tillsammans med T någonstans i Skåneland ; )
 
Ha det bäst allesammans.
Njuuuuut nu av den sista värmen - var ute - sitt inte inne - andas.
 
 
 
 

D - Dag 14,15,16 & 17: Sluttampen innan semestern.

Kategori:

Hallåsan vänner!
 
Sorry att jag varit såååå dålig på att uppdatera er de senaste dagarna men det har varit jobb, jobb och jobb och på kvällarna har jag prioriterat allt annat jag inte hunnit med under dagarna så det har inte riktigt hunnits med att blogga ; ) Men nu e jag tillbaka : )
 
Dieten går bra - det känns som om det stannat upp litegrann nu med viktnegången vilket jag antar är bra så jag inte kan fortsätta med att gå ner 1,5 kg i veckan : ) Det är ju vätskan om försvinner i början därför går det undan. Nu framöver hoppas jag på att gå ner 0,5kg i veckan ungefär ; ) Väger 62,5kg nu så på Måndag när jag ställer mig på vågen håller vi tummarna att det har fortsatt NERÅT i alla fall!
 
Träningen har jag oxå satt igång med på riktigt igen och det känns bra.
Peppar peppar ta i trä så har jag inga känningar alls i nacken och jag är såååååå LYCKLIG över detta : )
NÄ tänkte bara skriva ett par rader - står här hemma i en svettig träningstopp och är på väg in i duschen. Någonting måste man väl ta och hitta på idag då det är Lördag ; )
 
Skriver några rader ikväll och uppdaterar med en bild ; )
 
KRAM BANAN!

D - Dag 13: Att vara Personlig Tränare!

Kategori:

Älskar att jobba som Personlig tränare : )
 
Det finns inget bättre än när man släpper iväg en kund efter ett riktigt tufft pass med leendet på läpparna...ELLER tvärtom ; ) Med huvudet i toalett-stolen : ) Lika gött de båda (i alla fall för PTn) Tihi!
 
Dagens PT-kund kommentar:
Jag frågade: Vad tycker du är roligast att köra? Konditionsträning eller styrketräning?
 
PT-kundens svar: - Mmm Styrka får det väl bli då, för då känns det inte som om jag ska DÖ på insidan!
 
 
<3 I Like.
 
Har dessutom fått turen att träffa på en hel bunt av mina goa kunder idag på gymmet - Kul att se att de är tillbaka från semestern och står i bland vikter och gummiband mm ; )

D - Dag 12: Ha tid att vara sig själv.

Kategori:

Hejsan all godingar där ute.
Idag har jag haft en helt underbar dag ; ) ALL ALONE : ) Skönt!
 
Idag har jag funderat mycket på VAD det är som stressar mig de dagarna man jobbar från morgon till kväll och det enda man hinner med hemma är att vakna, förbereda för morgondagen och gå och lägga sig.
JO - jag har hittat svaret - MITT svar i alla fall - för mig handlar det om ATT FÅ VARA MIG SJÄLV. När jag stressar så är jag inte den personen som jag vill vara, jag hinnr inte göra de saker jag vill göra, inte se de saker jag vill se, inte uppmärksamma det jag vill och VÄRST av ALLT - jag hinner inte UPPSKATTA det där lilla runt omkring mig som jag annars tycker att jag är så bra på.
 
Är det då värt att gå miste om allt det här?
NEJ inte för mig - mitt mål med denna hösten är att se till att varje dag blir i stort sett det jag vill att den ska bli!!!
 
Har haft en heldag för mig själv och vi kör väl den i bilder eller vad säger ni!? ; )
 
I förmiddags tog jag mig ut på en 1 tim o 30 min PW I Mossbystrand.
 
 
Efteråt avnjöt jag frukosten vid sidan om bilen - Livet.
(Lämnade nog ett par äggskal efter mig - haha - tar inte de en evighet att förmultna eller hur e det nu?)
 
 
Packade ihopa mig och släppte fötterna fria i gräset och traskade ner mot havet.
PLAYA EL Mossbystand - Nu är jag äntligen här <3
 
 
Somnade dock när det var dags för ryggläge och är lite smått grillad på baksidan min ; )
 
 
SOMMAR <3
 
 
När det var Mellis-dax efter ca 2 timmar styrde jag "Golfen" mot Smygehuk och krängde 175gram färska nyskalade räkor i hamnen - YUMM.
Inte alltid kass att gå på diet inte - hihi.
 
 
Köpte även med mig lite varmrökt lax hem.
 
En sväng om hem för mat och ganska snabbt iväg igen - Gymmet nästa - det blev Actic Vibban och benen fick minsann visa vad de gick för - man kan inte bara ligga på stranden och slappa ; )
 
 
Ska doch VARNA er alla gymmare att det inte var super bekvämt att köra maskinen för Insida och utsida lår med bara svettiga ben ; ) När benen ville utåt så stannade huden inne och tvärtom - AOOTJI!
 
In på Ica en snabbis för att se om de fått in min ketchup.
Jag är absolut inget ketchup fan men nu under diet gör man allt för att sätta lite annan smak på grejerna.
KETCHUP med STEVIA - Endast 7 kcal/portion ; )
 
 
Vad tror ni att det blev till middag? JODÅ Den varmrökta laxen var mumma för mina smaklökar minsann.
 
 
Haha ledighetsinlägg - Meeeeega långa ; )
Men vill så gärna dela med mig till er av allt det goda där ute.
 
För att återgå till ämnet i början av detta inlägget.
Tänk nu om man ALLTID ska jobba - då hade inget av detta varit en del av min vardag idag - alldeles för många dagar är sådana och alldeles för få dagar är sådana HÄR!
 
Eller vad tycker ni?
 
NUUUUUUU är det TEA-time sen sängen <3
Tackar de högre makterna för all ny energi jag kunnat suga åt mig under dagen idag.
 
PS Dieten går BRA ; )
 
 

D Dag 11: Min dag i bilder.

Kategori:

Denna dagen tänkte jag bjuda på i bilder - ibland säger en bild mer än tusen ord <3
 
PW in ma nabour-hooooood : )
 
 
Det händer grejer - syns ganska tydligt när man tappar i vätska i början.
 
 
 
Vaknade sent så efter 1 tim och 45 min PW i sköna solen blev det Diet-brunch hemma.
Frukost + 2 melisar : )
 
 
Ryggpass - YEAHHH Back in buisness <3
 
 
Ryggen gör sig fortfarande inte bra på bild - men det kommer det med ; )
 
 
Känns så grymt skönt att få ha kört ett pass äntligen - nu tränar jag bort hostan - väntan har varit alldeles för lång.
 
 
ÄTARMÅL idag minsann - LÖöööördag - OCH detta gör vi med STIL.
YUMM YUMM.
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en härligt solig helg.
Träna gör vi på förmiddagen så vi kan vara ute i underbara naturen på dagen och under kvällen om vädret tillåter. Kul att ni finns och läser <3
 

D - Dag 9 & 10: Sjuuukt taggad.

Kategori: Recept

Ett litet avtryck här på bloggen innan det är dax att trycka ner nyllet i kudden och få försvinna i drömmarnas värld några timmar.

Det här inte hänt mycket dessa 2 dagarna, igår var det jobb 07 - 21 och idag jobb hele dagen lång oxå ♥ 2 långa dagar då jag inte känner mig riktigt "Fitness för fight" pga hosta och krasslighet ; ).

Nu vill jag bara bli frisk och få njuta av min helg - kanske träna en smula : )
Hoppas hoppas hoppas ♡.
Dieten känns bra så länge man håller sina mattider - går man över tiden en halvtimme så försvinner man in i någon typ av dimma tills man fyller på igen : ) annars tycker jag det funkar fint.

Måste få berömma mig själv lite - nu ikväll när vi såg film - "The hungergames" (sjukt bra film) så tuggade jag inte på någonting alls....
Det har inte hänt på....NÄ Det här ALDRIG hänt förrut - haha. Det blev en Espresso efter maten Thats it!!

Hejja mig ♥

D - Dag 8: Omjustering av diet.

Kategori: Allmänt

Kom just på när jag la mig i sängen att jag glömt bort att blogga...det går ju inte för sig.
Vill ju helst inte bryta mitt dagliga uppdaterande ; ).

Tur att man kan göra snabb inlägg via mobilen.
Tråkigt bara att man inte kan lägga upp några bilder.

Har inte hänt allt för mycket idag - varit hemma från jobb idag med. Hostan har blivit lite bättre så imorgon kör vi på med torsdags passet i Veberöd 07 - 21. ; ).

Gjorde en liten diet justering idag när vi var iväg och handlade : ) vem f*n sa att man MÅSTE äta GRÖT på dieten. Det är ju kolisarna man är ute efter och de finns ju i bröd oxå.
Nu ska jag testa med Frökusar och se om det håller i sig och går på rätt håll : ).

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa. Nu är det natti natti innan nattproteinet har försvunnit ner i tarmen o magen börjar kurra igen ; )

D - Dag 7: Chokladpankakor med vaniljkräm och varma hallon.

Kategori:

Ibland kan det vara gott att gå på diet oxå ; )
Har inte riktigt fått till mina mål idag då jag gick upp 10.00 istället för 07.00 som nästan krävs för att jag ska hinna med alla mina 9 mål mat/dag : )
 
Var ute 1 timme och promenerade i lugn tack - märk ordet PROMENERADE, ingen PW alltså utan detta var mer i ett strosande tempo då jag inte vill något hellre än att hostan ska försvinna.
Hittade ett nytt favvo ställe där jag vill köra PT kunder i framtiden, eller njuta av en mysig picnic i solen ; )
 
 
När jag kom hem var det dags för mellanmål - hade inte lyckats få i mig mina 2 hela ägg till frukosten så jag använde mig av dessa och lite till och gjorde pannkakor.
 
CHOKLAD-PANNKAKOR med VANILJkräm & varma HALLON.
 
 
2 hela ägg
1 dl Body Science Bake protein
1 dl Body Science Whey 100 Choklad protein
1 dl kallt vatten
 
Vispa ihop alltsammans i en bunke till en så "fluffig" smet som möjligt (den blir ganska rinnig ändå)
Stek upp 4 st pannkakor i en mindre stekpanna i några droppar kokosolja.
 
Vaniljkräm.
125g lätt kesella
1/2 dl Body science Whey 100 Vanilj protein
 
Rör ihopa till en jämn kräm och tillsätt vatten för en mer flytande konsistens.
 
De varma hallonen - tinade upp 6-7st hallon i ett glas i micron i ca 1min ; )
 
Annars har dagen mest försvunnet med klockan - har hunnit städa en del hemma och här hemma hos T. Det känns helt underbart att ha tid till att bara gå runt och fejja och ha sig. Man inser att man jobbar för mycket när man uppskattar att få städa och hålla rent i hemmet och bara en sån sak som att ta en promenad i byn utan att ha någon tid att passa : )
 
Här om dagen köpte vi FÄRSK RÖDSPÄTTA i fiskvagnen:
 
 
Lite Dil, Salt och Citron på den och in i ugnen så var middagen räddad. Gjorde en Räk-Aioli till mig oxå:
Kesella 100g,Chili aioli 1 msk och en näve räkor, lite salt och några droppar citron.
MUMMA!
 
 
Gillar färsk fisk men det dryga är att man aldrig vet när man får ett ben mellan tänderna. Gillar inte det. Men god var den och den föll isär så fin den var ; ). Räk-aiolin var inte dum den heller. Liiite för fet för att jag ska få äta den nu men men lite fusk när man är sjuk : )
 
Upptäckte idag när jag satt och räknade på min kost att jag fattas 70g kolhydrater/dag - WOOOPS!
Inte så bra när man redan ligger så lågt.
 
Tur att jag tyckte lite synd om mig själv igår och stoppade i mig några bitar choklad och några tortilla chips.
Ska absolut inte bli till en vana, men skyller på att jag faktiskt är sjuk OCH att det är början av dieten OCH att jag kör en ganska lång diet OCH att jag ligger ganska lågt i kalorier/dygn redan nu i början OCH att jag endast har 1 ätarmål/vecka och inte ätardag OCH att jag har självdisciplin och INTE kommer göra det igen : ) Den ni :P
 
Måste ju vara ärlig mot er - mina trogna läsare : )
Sveper en Pepsi MAX sen ska jag ut och se vad min andra hälft gör i garaget.
 
CIAO!
 
 
 
 
 

D - Dag 6: Jävla Hosta - jag ger upp.

Kategori:

Ja nu slänger jag in handduken.
Har försökt sedan i Torsdags att ignorera min fruktansvärt störiga hosta som hållit mig vaken om nätterna och gjort mig mindre social på dagarna då jag inte kunnat öppna munnen förräns jag börjat hosta.
NU FÅR DET VARA NOG.
 
 
Köpte hostmedicin i morse och nu på vägen hem från jobb fick jag ta beslutet att stanna hemma 2 dagar från jobb så att jag hinner vila ut och kanske friskna till tills på Torsdag då jag MÅSTE vara på jobb.
 
Gjorde BIA mätning imorse på jobb - skulle väl inte lita på siffrorna jag fick då den påstår att jag skulle gått upp 2,1% i fett men enligt vågen vägde jag endast 62,8kg - minns inte sist jag vägde så lite.
Gått ner 1,2 kg på 6 dagar - mycket vätska som försvinner ur kroppen första tiden. Ska väga mig på samma våg som första gången ännu en gång för att se fettprocentens nergång - de är nog inställda olika.
 
Dieten kommer i alla fall kännas som en dans på rosor utan feber, ont i halsen och hostan ; )
 
ADIOS kära vänner så länge o Natti på er.
 

D - Dag 5: "Söt" Kvarg och Söndagsfix.

Kategori:

Då var det Söndag - Helgerna går fort när man jobbar.
 
 
Innan jobb hann jag med att göra Dietpannkakor till frukost,  2 maskiner tvätt och en 45 min PW i byn trots att jag valde att sova 3 tim längre än planerat - WOOPS!.
 
 
Idag på jobbet när jag skulle trycka i mig min Mellis-Kvarg så tyckte jag att den hade någon typ av sötma i smaken - hmmm - Går man på diet då eller?? ; ) Haha - den som annars smakar så surt och strävt.
OK sträv var den fortfarande men SÖT Wierd.
 
En kopp te nu och lite nedvarvning innan det är dax att mysa till det i soffan med mitt extra "Kakaoiga" Proteinfluff - mums - visste att det skulle vara min räddning om kvällarna <3
 
Jobbedagen i gymmet var lugn och skön men ganska seg - önskade mig bara hem till sängen och koppen med te hela dagen. Där man borde ha varit faktiskt. Hostan vill verkligen inte ge med sig och jag sover dåligt pga den - INTE BRA - ska försöka få tag i något receptfritt på Hälsokost eller Apoteket nu i dagarna
 
Nu ikväll har jag spenderat lite tid vid spis och ugn : )
 
Kokat 14 ägg
Kokat 3 kg potatis
Kokat upp 2 stora Blomkåls huvuden
Kokat upp 0,5 kg Broccoli
 
OCH
 
Gjort en BlomkålsGRATÄNG : )
 
 
 
Vad gör man inte för att variera sin kost så mycket det bara går trots att det är diet.
Denna gratäng blev mums och kommer nog smaka bra till kycklingen om inte annat så till torskfilèn då jag hade i 1 tsk sötstark senap <3
 
 
Koka upp Blomkål (jag använde mig av färsk så jag tycket det smakar bättre), mosa sönder den med en gaffel, krydda med salt, lite aromat, vitpeppar och 1 tsk senap om så önskas - rekomenderar det : )
I med bakplåtspapper i en form - häll sedan i blomkåls smeten och jämna till den på ytan.
 
(Använder bakplåtspapper för att minimera mängden olja i matlagningen)
 
Pannkakorna blev helt okey för en protte-van dietande själ men en "vanlig" skulle nog rynka lite på näsan. Jag kommer med recept när jag experimenterat lite till då det blivit bättre ; )
De blev väldigt kompakta och torra.
 
Nä nu har jag slurpat i mig mitt nattprotein medans jag skrivit till er så nu är det dags att hoppa i sängen innan magen börjar kurra igen.
 
NATTI NATTI <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D - Dag 4 : Diet-IsLatte & Älgwrap.

Kategori:

Då var dag 4 avklarad oxå; ) Usch nä jag får sluta att räkna dagarna - det kommer ju bara vara roligt de första 2 veckorna sen blir det nog att räkna veckor istället ; )
 
Lördag idag men MIN Jobbe-helg - Mys med att jobba helg men eftersom jag fortfarande är dålig så skulle en hel dag hemma varit liiiiite mer önskvärt faktiskt.
Började dagen på jobbet med att unna mig en IsLatte a la DIET <3
 
 
Fyll ett lagom stort glas med önskvärt många isbitar
Häll i 1-2 dl starkt brygg kaffe el 2 espressoshots
Shaka ihop 1-2 dl kallt vatten, 1 dl Body Science vanilj Whey 100 och lite kanel
Häll även proteinblandningen i glaset och pudra över lite kanel
 
"Drick gärna med sugrör" ; )
 
Liiite för söt för min egentliga kaffesmak men kan man inte unna sig en vanlig latte gäller det att inte vara allt för kräsen med alternativen. Detta funkar ju ute på fiket oxå -man beställer in ett glas med is och espresso och häller själv försiktigt ner sitt protte i efterhand ; )
 
 
Mina nya skor - Härliga sommar-pjux <3
 
 
Fick fint besök av min Allra Bästaste Bästa Vän Sabbis idag, hennes hundar + Sambo med hund. En kopp kaffe ute på gräsmattan i gassande sol satt fint.
MYS att ni kom <3
 
 
ÄTARMÅLET valde jag att lägga idag - Lördag!
Med kvalitet ska det minsann avnjutas om det ska avnjutas kalorier nu för tiden ; )
 
ÄLGWRAP med smak av de SVENSKA skogarna <3
 
 
1 wrap med 109 gram älgfärs, lök, sallad, vitlöksbrynta morötter och champinjoner, creme freiche och lågkalori lingonsylt - ENDAST 398 kcal.
Det var minsann en sensation för smaklökarna.
 
Till kvällsmys blev det en grillad banan med 4 st Marabou choklad bitar i : )
4 bitar, 30 gram = 165 kcal
 
Gott men NAJ inte värt det - risken för att sötsuget kommer tillbaka är väldigt stor och de där 165 lcal hade jag kunnat fylla magen med mer älg istället ; )
SÅ nästa gång blir det Grillad banan med ChokladProtteFluff i <3
 
Mys på T:s uteplats med 2 goa killar, infravärme, filt, en kopp kaffe och lite semesterplanering.
 
 
Förresten så blev det ett Axelpass idag på gymmet innan jag slutade - Kändes bra. Hostandes och harklandes men jag var bara tvungen att prova köra ett pass på dietmage ; ) Inga problem - snarare förkylningen som sätter stopp.
Kändes bra i nacken oxå : )
 
Läggdax nu mina vänner.
Lite NattProtein, Omega 3, Magnesium och Glukosamin sen är jag redo att somna in -
Har dock redan fått problem med att somna på kvällarna - kan inte svara på nu om det är pga dieten eller pga hostan men det märker vi när hostan är borta : )))
 
 

D - Dag 3 - "Tried keeping it simple"

Kategori:

Soliga soliga lediga dag ; )
Detta förtjänade jag efter mina 230 arbetsamma timmar denna månaden!!
Blev minsann en liten sväng till Mossbystrand i förmiddags men vi fixade ca 30 min sedan lyfte vi våra "asses" ut solstolarna igen och begav oss hemmåt - Såååå JÄKLA kallt i vinden att t.o.m Mattias frös ; )
Norrlänningen fryser ALDRIG!
 
Som tur var så hade vi andra planer för dagen så det vara bara att sätta igång med dem istället.
Åkte först till ICA och hämtade ännu ett MMSports paket på Posten - YEAH alltid lika roligt. Glömde ju att beställa WHEY 100 protein sist så det blev några påsar av detta, även BCAA och EAA. Några shakers, en t-shirt till T och ett ybersnyggt BETTER BODIES linne till mig minsann - har blivit en dålig vana nu att jag alltid tycker jag förtjänar ett klädesplagg av något slag när jag beställer tillskott : ) I LIKE!
 
   
 
Nu är skafferiet laddat för ett bra tag framöver.
 
Inne I Malmö var vi på JULA på jakt efter lite PT-pyssel till mig och lite Garage - pyssel till min bätre hälft. Jag förstår verkligen varför de kallar det för Gubb-dagis - GUUUUD trodde aldrig att vi skulle komma där ifrån ; )
Det har varit lite svårt att hålla diet under dagen men jag har verkligen gjort mitt bästa. Nu i början är det ju inte superkinkigt. Blev en laxfilé på stranden, en protteshake i bilen, ett proteinbar på Jägersro Centrum, en Cola Zero på vägen hem och hemma lyxade vi till det på Grillen igen ; )
 
Letade efter svarta PUMPS inne i Malmö med stiletklack som inte får vara lägre än 8,9cm eller högre än 12,7cm - Hmmm inte det lättaste. Måste ha en sådan sko till tävlingen : ) Vill gärna köpa dem i tid så att jag kan lära mig att gå i dem, haha!
Någon som vet vart man kan hitta något - LET ME KNOW!
Blev dock 2 par andra skor på Skopunkten ; ) 2 par sandaler - jättefina - frågan är bara när man ska hinna använda dem - under semestern kanske, haha!
 
 
Jag vet att jag sa att jag skulle "Hålla det enkelt" och detta för att det blir såååååå mycket lättare att räkna kaloroer och man behöver inte hålla på och räkna om och ha sig hela tiden : ) Men tar en del hjälp av Appen "Shape Up" faktiskt - har jämfört en del grejer med "verkligheten" nu och den verkar vettigt. Hittade t.o.m näringsinnehållet på mina Fruktstänger som jag bloggat om förrut : ) Haha.
 
Så det blev en Festmåltid nu på kvällskvisten.
Grillade kyckling teriyaki spett med klyftpotatis, sallad och kesella/lök mix.
 
 
 
Endast 410 kcal : P
 
 
TERIYAKI- Marinad
 
Kesella
Teriyaki krydda
Soya
 
 
Har efter bara 3 dagar bestämt mig för att det inte kommer passa mig att köra med ris och matvete mm. Jag kommer äta upp det jag har hemma men POTATIS det e grejer det. Det gör mig inget om jag får äta mindre bara jag känner för att äta maten när den serveras och äter upp. För äter jag ändå inte upp så sabbar jag ju dieten genom att äta för lite och det kommer ju absolut INTE funka.
Fick veta av en väldigt go VÄN på gymmet som är diabetiker att om man kokar potatisen och sedan stäler den i kylen och käkar den dagen efter mikrad el stekt så jagar man bort en del av stärkelsen vilket gör den lite långsammare ; ) COOLT - Tack gumman <3
 
POTATIS TILL FOLKET!!
 
Vem F*N sa att Diet skulle vara tråkigt - jag ska minsann bevisa er motsatsen.
Fantasin flödar och så fort jag får tid att väga och testa nya grejer så kommer jag göra detta : ) Självklart kommer det mesta dels bestå av protein och minsta del av fet ändå men ROLIGARE ska det bli!
 
 
Sitter här hemma hos T och dricker en kopp kaffe, tryckt i mig 1/2 fruktstång (40kcal) och njuter av att för en gångs skull ha tid att blogga. Rofyllt at sita här inne och göra mitt och veta att T pysslar garaget med sitt - VARDAGS MYS skulle jag nog kalla det.
 
 
Har haft en underbar dag och en utmärkt 3:e DIETDAG ; )
 
 
Mitt nya linne <3
 

D-Dag 2 - Magen kurrar.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Vill bara först meddela att nu drar jag igång bloggandet på riktigt. Ska försöka att skriva varje dag om hur jag känner mig, dietomlägg, formbilder mm mm : )
Det kommer att komma dagar då jag antingen inte hinner att skriva för att jag kommer vara tvungen att prioritera min sömn och det kommer säkert en period då jag inte orkar blogga alls - Men jag ska göra mitt Bästa.
 
Min frukost består numera av 2 portioner mannagrynsgröt med 1 msk lågkalori hallonsylt el lingonsylt : )
Blir ibland i bilen då jag börjar väldigt tidigt.
 
 
Än så länge så känns det bra med dieten - ibland kommer den där ångesten över en att man inte kommer kunna unna sig något gott på fredagkvällen, åka och äta glass någonstans på helgen osv - allt handlar ju om mat : /.
Men jag har ju bestämt mig så det är bara att köra.
Vaknade igår morse med skitont i halsen och genomled hela dagen på jobb från 06.30 - 21.15 och imorse vaknade jag med feber och världens huvudvärk - FY FAN det har aldrig förr kännts så motigt att gå till jobbet.
07-21 idag oxå : (
Idag har jag minsann tyckt synd om mig själv och ingen träning blev det heller.
 
Väl hemma fick jag pilla fram lite kvällsmys innan läggdax...
 
 
NÄÄÄÄÄÄ bara skoja!!!!
Detta var chokladet jag försökte kränga sista dagen innan dietstart men som jag ändå lyckades lämna halva kvar av : )
 
Det här sitter jag och myser med.
Lite proteinfluff gjort på Body Science Casein protein Mintchoklad, vatten och 2 tsk kakao.
 
 
NUUUUUUU är det läggdax - äntligen.
 
Imorgon ska jag och min kära T åka till stranden om vädret håller i sig och om jag inte är sämre.
På eftermiddagen blir det nog en sväng in till Malmö för att fixa lite grejer. Måste köpalite pärmar, mappar, plastfickor mm så att jag kan hålla reda på mina kära PT kunder.
 
Ha det gott kära vänner så hörs vi imorgon igen <3
 

1a Augusti - Dagen - D (iet) - FORMCHECK!

Kategori:

 
Det har inte hänt så jättemycket med formen sedan sista bilderna tycker jag - har ju gått sådär med träningen så det har ju sin förklaring, men här kommer den ÄNDÅ - Blir ju kul att jämföra med om 1 månad : )
<3
 
 
 
Lite trams posering när Jusse började bli trött på att stå o spänna sig framför kameran : )
 
 
 
Kände väl inte mig supermanad att lägga upp en bild på min "Bakdel" ; )
Men tyckte att man kunde se sån skillnad på ryggen sedan de sista bilderna så jag var liksom tvungen. Inte speciellt sexig bikini det där inte : ) Haha.
Men - De e musklerna ni ska glo på : )
 
 
 
Haha och ÄNNU EN : ) *asg*
"Hörde något om att man ska niga till domaren på vägen ut ; ) Får nog träna på det där : )"
 
Det var allt jag tänkte Bjuda på mig själv för detta inlägget ; )
KRAAAAAM!