focusonfitness

Trowback 2014 - Jag blottar mitt gångna år med allt vad det innebar.

Kategori:

Gokväll vänner!
 
Japp tro det eller ej men hon skriver IGEN, med kort varsel sedan sist. Jupp hade lite tid över så här på kvällskvisten eftersom jag slutade redan 16.00 idag (min tidiga dag mitt i veckan) då hinner man med liiiiite mer - Tränade direkt efter jobb på JOBB ; )
Det blev AXLAR & TRICEPS idag - det var ju det som stod på träningsprogrammet. Jo så är det - följer ett träningsprogram ÄNTLIGEN. För att nå maximala resultat krävs planering.
 
Trots att jag slutade tidigt så sitter jag här nu med min kaffe framför datorn och klockan är 20.47 i skrivande stund. Tiden bara springer iväg - MAN VILL SÅ MYCKET!
Det har alltid varit ett litet problem i min tillvaro - Jag har alltid velat göra så mycket. Kom inte igång idag för jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle göra, vad jag kände för mest. Blogga, sortera alla bilder på datorn (börja i alla fall), baka eller skriva fakturor och jobba undan lite på mitt egna företag för att kunna avsluta 2014 på bästa sätt. Hmmmm - NÄ inget jobb....det blev bloggen.
 
Innan jag uppdaterar er om 2015 så vill jag egentligen göra en tillbakablick till 2014!
Men vad har hänt 2014? Minns knappt vad som hänt - det är bevis på att man jobbat alldeles för mycket misstänker jag.
Får rota bland bilderna på datorn så ska vi se vad vi kan hitta för skoj!!!
 
Saknaden efter 2012 tävlingsform var ENORM!
 
 
 
 
 
 
 
 
Och en satsning mot en ännu bättre tävlingsform satte fart, fast denna gången inför Athletic Fitness
- SÅ en hel del träning har det blivit trots allt....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CHINS har varit lite av mitt driv då de har gått jäkligt bra. Från att bara göra 6-7 st med min vikt på 67 kg så gjorde jag till slut 14 st på samma vikt innan dieten drog igång : ))
 
 
Dieten drog igång i Augusti och jag kände mig pepp inför mitt beslut.
Insåg tyvärr ganska snabbt att det blev för få träningspass, stressnivån i kroppen var för hög och förstod att kosten skulle bli svår att hålla och musklerna att bibehålla när det hoppades över måltider för att jag inte hann äta pga jobbet, hann inte förbereda matlådor för jag var "aldrig" ledig.
 
Blev dessutom riiiiktigt sjuk efter ca 2 månader på diet och efter det var det ännu svårare att motivera sig till att fortsätta - fuskade med maten under dieten och efter en hel del roadtrips till diverse tävlingar mm så hade det blivit för mycket slarv för att jag skulle kunna hinna tappa tillräckligt till tävling.
JOBBIGAST av allt var att jag kände mig mindre och mindre, klenare. Och pga att jag inte tränade tillräckligt så kändes det ännu värre, inget tryck i musklerna och det kändes som om muakelmassan rann av mig - INTE VÄRT DET och då bestämde jag mig för att hoppa detta årets tävling.
 
 
Jag tappade 6-7 kg på dessa 2 månaderna och det känns SJUKT bra - det var de kilona som jag vägde för mycket för att känna mig bekväm med min kropp.
 
 
I denna vevan blev jag också erbjuden mitt nya jobb och självklart så ville jag kunna fokusera på det med en fungerande hjärna, ett glatt humör och en mätt och glad mage : ))
 
Jag har satsat ALLT på mitt företag FOCUS ON FITNESS detta 2014.
Jag har varit mitt jobb och har inte haft mycket tid till annat - varit stressad mesta delen av tiden och undrat vad jag sysslat med men när jag sitter här och tittar tillbaka så förstår jag precis vad jag sysslat med.
Träningsevent, PT klienter, massor av Bootcamp, glada endorfinhöga människor, kostscheman, föreläsningar, tjejkvällar, utvecklad både bilen, produkter och kläder med min logga samt försökt att sätta ihopa hemsidan, rekat träningsresa till KENYA - Japp YOU NAME IT blir nästan lite tårögd av alla minnen.
 
 
Focus on Fitness bilen blev en Bootcamp bil - Ny "stripad" och fiiiiin - STOLT!!!
 
 
 
Många tuffa träningspass med fantastiska PT klienter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är bara en bråkdel av alla grymma människor som jag har fått jobba med detta året - NI ROCKAR!!!!
 
 
FUNCTIONAL BOOTCAMP
Onsdagar 19.30 och Lördagar 10.00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TRX Indoor Fitness på Gummifabriken Fredagar 17.15
 
 
TRX Outdoor Fitness
 
 
TRX Outdoor Fitness RUNNING
 
 
TRX Indoor Fitness på WORLD CLASS i TRELLEBORG
 
 
 
FÖRETAGSEVENT - Functional BOOTCAMP
 
 
Functional BOOTCAMP med SKANSKA - Ute på FÖRETAG för en friskare Personal
 
 
TRÄNA FÖR LIVET
Ett träningsevent som ger liv.
Här samlade vi in pengar till JIA Courage House i KENYA - ett barnhem för före detta gatupojkar vars familjer inte vill ta hand om dem längre. 20 % av intäkterna gick till barnhemmet, NIROMAs Praliner och Desserter stod för catering av sallader och de skänkte 5 kr/sallad till barnhemmet direkt, Instruktörerna jobbade gratis denna dag och Julia Snive som startat barnhemmet var på plats för att hålla i ett tufft AFRO Dans pass och hon hade med sog kenyanska smycken och väskor till försäljning där varenda krona gick till barnhemmet.
 
 
 
 
Se min Facebook sida "Focus on Fitness" för mer bilder från eventet!
 
SKURUPSMÄSTARNA - 1 km löpning Team STUDIO NOI/Functional Bootcamp
 
 
 
TJEJKVÄLL på Hälsopunkten i Skurup
 
 
Och TJEJKVÄLL på Breeze Fitness i Ystad.
 
 
FÖDELSEDAGSEVENT med Functional Bootcamp.
 
 
 
Sen PRIVAT så har det blivit en del ROADTRIPS.
En sväng upp till mina goa töser i GÄVLE, en trip till NORGE med Desi (tävlande i Athletic Fitness på Norway Open), SM i Athletic Fitness, Fitnessfestivalen och Lisebergs julmarknad med Annelie i Göteborg, Älskade Nattis har varit på besök, MC semester på Öland, Skogsäventyr med Sabbis och vovvar, YOGA resa till Mallorca, några få strand visiter, en rekresa till KENYA (Dock jobberesa), NYTT JOBB på BREEZE FITNESS i Ystad OCH så har jag fått en ny VÄN - fina goa Paula Åberg <3
 
 
 
 
 
 
Grymma Desi tävlingsredo på Norway Open.
 
 
På Öland med Paula, Sami och Mattias.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyårsafton <3
 
 
Paula började med att sympati dieta med mig i Augusti (redan i Juli tror jag att hon började förresten) och höll måttet hela vägen inför en kommande fotografering och toppade formen lagom till JUL.
SJUKT GRYMT gjort av henne - så himla stolt och djupt imponerad över hennes extrema satsning enbart inför denna fotografering.
 
 
Har ett antal gånger genom året fått äran att vara med i tidningen med mitt företag och med Bootcampen men denna artikeln är helt klart den bästa - från 13 December 2014.
SÅ glad jag blev att få dela med mig till er alla om detta äventyr och mitt särskilda band till AFRIKA!
 
 
Jaaaaaa - jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.
Har en massa bilder, otroligt många minnen och känslorna sprudlar i kroppe just nu.
Under endast 1 år har jag lyckats åstadkomma så mycket med mina dagar, sa äntligen upp mig från ACTIC, fått driv i företaget, "avslutat" företaget, börjat på nytt jobb, varit i Kenya, på Mallorca etc etc WOW det HAR hänt en hel del trots allt under 2014 - det sjuka är att jag inte hunnit reflektera över allt det här under tiden : (
Jag försöker verkligen att njuta av ögonblick, vara i nuet, vara tacksam över det jag har osv MEN det har knappt gått med den stressen som jag legat inne med senaste tiden. Det var VÄLDIGT illa en period faktiskt MEN som tur är så sparkar man till sig själv i r*ven och tog mig långsamt ur den mest kritiska perioden. Jobbar självklart fortfarande med detta, med mina tankar kring livet och med vardagens utmaningar : )).
 
Detta har självklart inneburit en massa "Nyårslöften" för min del.
Jag är egentligen inte FÖR Nyårslöften men det nya året kom så lägligt med alla mina förändringar i vardagen så jag kallar dem för nyårslöften eftersom det är löften inför det NYA året.
 
2015
 
Mer om det i nästa inlägg då rå.
Jag vill TACKA alla underbara människor som jag fått jobba med och fårr lära känna under detta året och ni ska veta att ni alla är unika och att ni alla ger så mycket mer av er själva än vad ni ens kan ana. Fortsätt att vara DU så kommer allt annat efter som!
 
KRAM på er godingar!
 

Uppesittarkväll och planer inför 2015.

Kategori:

Gokväll allesammans!
God fortsättning på er - det är redan den 6/1, man hann knappt att blinka så var både JUL och NYÅR förbi känns det som : /.

Det nya året har börjat och det smids planer till höger och vänster. För min del så har det faktiskt blivit en del nyårslöften : ) Ja det låter kanske klyschigt men...varför inte!? För mig passade det så bra för det nya året betydde en del förändringar gällande arbetstider och arbetsrutiner för min del och allt med start nu efter helgerna!

Som vanligt så fick det bli en uppesittarkväll för att hinna med o blogga. Dessutom skulle alla verifikationerna från 2014 samlas in till revisorn som säkert tycker att det är på tiden att hon får dem imorgon : )). Klockan är 00.25 och denna damen ska upp redan 05.30 imorgon bitti pigg och glad för att kicka igång en PT klient redan 07.00 här på Hälsopunkten i Skurup så om planerna inför 2015 får ni veta mer om i nästa inlägg.


Idag har vi varit lediga så det bjöds på sovmorgon, heldag på Emporia (blev en iPad rikare och massa 1000 lappar fattigare) och nu ikväll träning för oss båda! Jag körde RYGG & BICEPS ; ) Favoritpasset! Börjat köra viktade Chins nu för att träna upp explosiviteten i dem lite mera!

Testade JOE & THE JUICE's färskpressade juice idag på Emporia!
"SEX ME UP"
hette den som jag tog med Passionsfrukt, Äpple och Ingefära. Riktigt god var den!


Körde snygg-tightsen på idag på gymmet!


I lördags körde vi ett specialpass på Bootcampen nere på Mossbystrand! Så himla skoj att vi blev så många trits allt! Ett fantastiskt gäng som gav ALLT på banan verkligen!
Tack för att ni finns gänget ; )).