focusonfitness

D - Dag 119: Förmiddagsfix hemma och SISTA Duschen : (.

Kategori:

Ja då sitter man här med en helrakad deffad kropp ; ) Känns inte som om det är jag när jag kollar mig i spegeln, men samtidigt så känns det som JAG för det är ju så här jag alltid velat se ut
(ungefär - man är ju aldrig heeeelt nöjd)
 
Har just stoppat i mig en matlåda - ska hoppa in i duschen för att skrubba rent kroppen ordentligt en sista gång med min praktiska dusch handske. Efter det får jag inte använda någo Deo under armarna eller parfym då det finns en risk att Pro-Tan färgen reagerar med ämnena i produkterna och det blir grått/grönt i huden : / INTE så roligt kanske - kommer ju lukta skit om en men det får folk ta nu 2 dagar : )
 
 
JA - HUR MÅR JAG DÅ?
 
Jag mår faktiskt jättebra - lite dålig i magen just nu men jag tror att det beror på alla Omega 3 kapslar som jag stoppar i mig - egen teori - ; )
Annars känns det superbra att få ha börjat äta kolhydrater igen och man känner att hjärnan fungerar normalt igen, är inte lika seg och det snurrar inte i huvudet. Kan dock inte somna på kvällarna : ( Säkert en kombo av att jag har så sjukt mycket mer energi nu än för 1v sedan och lite nervositet! När jag blir väldigt taggad av något och längtar mycket så kan jag inte heller sova ; ) För just nu känner jag mig inte alls nervös faktiskt - finns inte tid till det än - mycket mer som ska fixas och inte får glömmas innan startskottet så då kan man ju inte springa runt som en höna utan huvud.
 
Töj och Färgläggning idag <3
 
Nu måste jag studsa in i duschen så att man blir klar i tid. 
TEAMKLÄDER på idag.
 
Inregistrering DECEMBERCUPEN 2012 - Here I Come.
 
 
 

D - Dag 118: KVÄLLsbestyr - Len som en Baby.

Kategori:

Gokväll allihopa!
Då var denna dagen oxå förbi - gud nu går det lite väl fort här tycker jag ; ) Haha - Fasen imorgon är det inregistrering och i övermorgon smäller det - KUL <3
 
Nu ikväll har jag mest smsat med folk och pratat med folk på facebook och i telefon ; / Hmm kanske inte riktigt det som var tanken, men men tycker att det är superkul att så många bryr sig och engagerar sig i mitt tävlande - ganska smickrande faktiskt - inte van vid det - NI E BÄST!!!
 
Annars har jag mest inhalerat den goda doften från mitt kanelljus som varit tänt sedan jag kom hem med det, sett till att fått i mig den maten som jag ska, omega 3:n, ALA:n, Vätskedrivande o vatten.
Ska snart sätta mig med kvällens sista matlåda : ) Mumma - den är MED banan - extra gottis.
 
Tias kom upp och lagade mat (shyst) och käkade tillsammans med mig : )
Tias: - JA men det är ju i stort sett samma mat!
(eller kanske inte för en dietande själ på första laddningsdagen : ), men vet ni vad - jag var såååååå nöjd med mitt egna - nu är det bara målet som gäller liksom - knappt sugen på choklad)
 
 
 
RAKAT HEEEEELA KROPPEN - YES I have ; ) Haha.
Detta har jag varit jätteskeptisk emot - säg vad ni vill om nakenhet - denna typen av nakenhet när man inte har ett enda kroppshår kvar kallar jag för NAKENHET - känns skumt - t.o.m rakar armarna och jag har inte så mycket hår på dem : ) 
O JA Filip Jag har raat låren ; ) Haha . inga små kyllingahår finns kvar - len som en baby.
 
Imorgon fm ska jag ner till jobb och låna med mig ett par gummiband och 4kg hantlar som jag kan ha bakom scenen och pumpa upp mig med ; ) Sen ska jag slänga av mig kläderna en snabbis i GT-salen och gå lite i mina skor : ) Posera litegrann - känner att jag vill göra t-walken 1 gång och kolla sidoposeringarna bara.
 
Efter detta ska jag träffa min massör för lite töj av Vaderna och Tibia igen : ) eller : ( ONT!!!
Helt underbart att jag har honom - han har verkligen ställt upp - är så himla tacksam.
 
 
Därefter är det slut på vanliga matlådor - haha WIIIIEEEE nu ska jag tugga riskakor - nu får jag mina jäkla riskakor som jag tjatat om tidigare tills jag aldrig kommer vilja se en riskaka igen : ) Tugga tugga tugga och INGET vatten alls efter detta fram till tävlingen - blir spännande.
 
OBS! Vill att alla läsare ska vara fullt medvetna om att jag utsätter kroppen för en extrem prövning just nu och detta är INGET som jag rekomenderar er att testa utanför kontrollerade former.
 
Här ska jag möta upp med min bästate bästa Coach och nya vän Jess <3 Så glad att ha funnit henne.
Färgen ska läggas i ett par lager innan 19.00 då vi ska infinna oss på Scandic Hotell för inregistrering och betalning av tävlingen mm. Du ska då komma i din svarta bikini och de svarta skorna, de ska godkänna att dessa följer regelverket samt även godkänna finalbikinin och finalskorna.
 
Tugga tugga tugga Riskakor : ) haha.
 
Efter det åker vi hem till mig för en "Sleepover" till Lördag - D - Dagen, Dagen - D - The BIG BIG Day <3
Häftigt att det äntligen händer efter 10 år av drömmande.
Så så kommer morgondagen att se ut - uppdaterar er under kvällen hemma sen.
 
 
Tänkte bjuda på de sista Formbilderna innan tävlingen. Tänker inte lägga upp fler helkroppsbilder med färgen på nu innan - något måste ju förbli en överraskning : ) och som någon sa:
- Du är som ett Kinderägg - man vet aldrig vad man får ; )
 
JAPP så här ser kroppen ut nu efter 1a laddningsdagen : )
 
 
Häftigt att se kroppen förändras på detta sättet och alltihopa pga kosten - hur man kan påverka sin kropp genom att äta vissa saker under vissa situationer och i viss mängd - tycker det är COOLT och fascinerande.
Magen är svårflirtad - men ser ni längst ner vid troskanten att där finns en skymtning av en lien ådra ; )
 
 
Biceps är alltid med mig <3
 
Är ni med mig?
FÖR nu JÄKLAR kör vi - jag är taggad till tusen, detta ska bli så jäkla kul -
 
FOCUS ON FITNESS
 
<3
 

D - Dag 118: Dagen - JUL nalkas i Jusses African Crib <3.

Kategori:

Ja jag har försökt att spendera dagen vilandes ; )
Största utmanngen hittills under dieten - NÄ ; ) Skämt o sidor - jag har tagit det lugnt men jag har ju inte legat på soffan precis. Tvätten är jag klar med nu i alla fall och var tvungen att ta mig ner i byn till Hälsokostbutiken för att köpa på mig mer vätskedrivande, naturella nötter o dextrosol till tävlingen ; )
 
Hittade ett litet YANKEE CANDLE med Kaneldoft - UNDERBART <3
Älskar ju kanel - avslappning till max ikväll.
 
 
NUT´s ; )
 
 
Blev lite annat på vägen oxå : )
GUD jag kan inte hålla i mina pengar längre - diethjärna oxå skyller på vi julen tycker jag.
Shoppade loss för 100kr inne på RÖDAKORSET - jag säger bara det - shoppa second hand - GRYMT.
Fick en massa juldukar och en jättefin korg till mina kommande Lussebullar : )
 
 
De glittriga guldstjärnorna köpte jag på Netto fr 15kr/pkt - 
Tänkte hänga dem lite överallt i min armégröna gardinkappa i köket - FINT.
 
 
 
Pysslade ihop en egen Julsjtärne-skog som ska pryda mitt soffbord nu under julen : )
Gillar Tomten!!!
 
 
JA annars händer det inte så mycket på denna sidan Skåne : ) 
Det snöade innan en gnutta - must be a sign, så länge det inte blir snökaos när vi ska köra upp till Luciapokalen i Göteborg så är jag NÖJD ; )
 
Nu är det snart dags att käka igen : ) Mumma då - torrt men ack så gott med Ris.
Smörjer regelbundet in mina händer, fingrar o nagleband med "Locobase Repair" så att de ka mjukna lite tills det är dags att sätta på färgen imorgon - den är grymt bra för torr och sårig hud.
 
Ikväll blir det Filmkväll i mån av tid (får inte vara uppe för länge om det ska stämma med maten) innan dess ska det tas en riktigt varm o go dusch och kroppen ska både skrubbas och smörjas ordentligt sen blir sista duschen innan tävlingen imorgon bitti.
Ska även göra det jag fasat för hela tide idag - RAKA HELA KROPPEN - JEEEEEERK : (
 
Återkommer senare med en kvällsuppdatering och även en bild på formen - sälen är på väg bort igen - skönt - föredrar sjöjungfruhistorian istället : ) Haha.
 
CIAO så länge godingar.
 
 
 

D - Dag 118: En Harmonisk Morgon <3

Kategori:

Gomorrn allihopa!!!
 
GUD alltså - vart kommer energin ifrån just nu ; ) OKEY från och med nu kommer den ju mestadels från Riset såklart : ) Haha gott med Ris o Bananas. Efter att ha slängt i 2 maskiner tvätt där nere och renskrivit ett träningsprogram så tänkte jag bara gotta mig vid datorn, täbda alla ljus jag har (svinkallt i min lägenhet) och tända en go rökelse - Fan tror nästan att de är slut - det MÅSTE i så fall införskaffas - ända ärendet idag i så fall, det, mandlar till tävlingsdagen och dextrosol ; )
 
Det blev en sen PW igår - kände att jag ändå ville få till en sista en innan tävlingen - det blev en historia för sig själv.
 
 
HEMLIS <3
 
Det blev en PW som jag sent kommer glömma - haha hade värsta energin och ingen aning vart den kom ifrån - måste vara adrenalin eller något som spökar tillsammans med all vätska som man stoppar i sig och samtidigt driver ut med vätskedrivande ; )
PW 1 tim + Vätskedrivande = Ingen bra Kombo.
 
I alla fall - halvvägs började det trycka på ordentligt men jag knep ; )
Till sist kändes det som om jag hade en badboll intryckt i urinblåsan och det gick inte att vänta tills jag kom hem : ) Haha - Japp AFRKA-Jusse trädde fram - Lite närmre naturen och lite mer självklar och enkel.
 
Där satt man med Vinterjacka, 3 lager kläder - Ny snygg fransk manikyr på naglarna, test-Frissan inför tävlingen tillsammans med min scarfs runt huvudet gav en känsla av 80-tal. Stillsam natt i Skurup och tur var väl detta så att man fick ha sin vita rumpa ifred i buskaget man satt i ; ) Haha jag dör - skrattade när jag satt där.
 
FITNESSPRINSESSA! <3
 
 
Skurup har minsann börjat pynta litegrann - allmänt så är det en trist by över julen men man får uppskatta det lilla - nu var granen i alla fall uppe och förgyllde min PW.
 
 
Och denna JÄVLA skylten MÅSTE jag bara föreviga här på bloggen. Den innebär ren frustration - endast!!!
Varenda morgon och varenda kväll har jag traskat förbi denna skylt och inte önskat något hellre än att det ska bli den dagen då jag kan ta min morgon PW och avsluta den med en go kaffe och en ljumen Lussebulle inne på Preem innan jag vandrar hem igen - bara att INTE vara FÖRBJUDEN kommer kännas helt underbart.
 
 
I alla fall - tror dock inte att deras Lussisar är så goda som jag förtjänar dem att vara <3
 
 
Hemma igår tog jag en sista bild innan Laddningen/Fyllningen som börjat idag. Tyckte att det var häftigt hur ådrorna tittar fram på axeln utan att flexa allt för intensivt ; )
Blir bild från idag oxå senare ikväll då jag har fyllt med mina Rismål hela dagen.
 
 
O kolla benen - "they are coming to take you away haha - hihi - hoho....." Haha tänker på dig Megan när jag tänker på den låten (...to the funny farm haha hihi hoho ; )
 
Fortf VÄLDIGT fascinerad över mina fina naglar ; )
o en Biceps på det <3
 
 
Banan och Ris har aldrig förr smakat så ljuvligt - JO en gång i Kenya när det var någon som serverade banan till maten som annars är väldigt neutral i smaken. Banan/Ris kombo - I LIKE.
 
 
Nä nu ska jag ner och plocka ut tvätten och plocka in nästa : )
 
Ses här på bloggen ikväll igen <3
Ha en bra dag nu allihopa.
 
 

D - Dag 117: EM - Ögonbryn, Nagelfix och nya Frillan <3

Kategori:

Helloj allihopa igen
 
 
 
- ny uppdatering av min lilla skönhetsdag - jag trivs ganska bra själv har jag kommit fram till : )
 
Kl 12.00 skulle jag vara på "Team helheten" i Vibban för att plocka Ögonbrynen hos goa Maria och för att få nya naglar hos Catharina (Tina) ; )
Blev lite tidig till byn så staplade in på mitt favoritcafé - "Niromas Praliner & Desserter" bytte några ord med trevliga Kim medans jag njöt av deras goa Espresso.
 
Ögonbrynen blev lika bra som de alltid brukar bli hos Maria 100kr kostar det och det blir så fräscht. Alltid efter jag plockat ögonbrynen så känner jag mig så tillfixad att jag inte behöver mascara - KUL va ; )
Där emellan hann jag med att stoppa i mig en matlåda och massa vatten innan det var dags för naglarna.
 
 
Tycker att det är grymt snyggt med Fransk Manikyr - jag har väldigt långa o starka naglar i mig själv så sist jag gjorde detta lade vi bara gelé på mina redan befintliga naglar - men efter 4 månaders diet var där inte så mycket kvar av varken mina naglar eller fingrar ; ) så vi körde från scratch - bra - så håller de bättre.
Tyvärr så blir naglarna väldigt förstörda efter påbygningen trillat av el tagits bort - därför gör jag inte detta annars - men SJUKT snyggt är det <3
 
Färdig!
 
 
Blev så distraherad av mina nya fina naglar i bilen när jag körde hemmåt att jag upptäckte befinna mig i de mötandes körfält ; ) WOOOPSIE DOOOOPSIE.....
Men måste ju ha Skånes snyggaste naglar nu ; )
 
"Team Helheten"s telefonnummer har ni här - ring och boka tid för ett par jul el nyårs - naglar vet ja <3
 
 
 
 
 
På väg in till Malmö till Frissan så blev det ett hemligt ärende HIT..... Det var inte igår man strosade runt här inne ; ) Minns att hyllorna var högre och gångarna fulla av leksaker mycket längre ; )
 
 
 
Till slut på "HÅRSTUDION" och i händerna på bästaste Mia - Malmös bästa frisör <3
 
 
Idag gick hon lös med både SAX & KAMERA - Haha.
Så om ni råkade gå förbi ett skyltfönter i stan idag med en livs levande lite muskulösare variant av skyltdocka så var det bara jag : )
 
Tänker INTE avslöja min SIDE-CUT här på bloggen innan tävlingen men här kommer en bild bakifrån.
Svullen och gó : )
 
 
 
 
 
 
Lite slarvig sidoposring på min "dåliga" sida dessutom : /
...men tror att detta kommer vara en inte bara COOL frilla att komma in med utan även mycket bekväm - behöver inte alls tänka på att slänga med håret hit och dit.
 
TACK Mia för att du ställer upp så här - du är grym/ Ses på Lördag morgon ; )
 
 
Hemma igen hämtade jag Bananerna hemma hos T - har inte ens vågat ha bananerna hemma hos mig.
Dags att förbereda de alla små matlådorna inför imorgon och Fredag fm.
50g kokt vitt ris, 50g kycklingfilé (ej saltad) + 50g banan i vartannat mål : ) Mumma säger jag. Inte igår det doftade nykokt ris i min lägenhet precis.
 
Färsk kyklingfilé som inte är sprutad med en massa salt och skit. Märktes på bakplåtspappret efterråt - ingen vätska alls nästan.
 
 
50g banan är 1/2 sådan här stor banan - perfekt <3
 
 
Gula och fina pryder de min köksbänk - restrerande kommer få följa med i tävlingsväskan.
 
 
Doftade ljuvligt i mina dietande näsborrar.
 
Kokade dock lite väl mycket - möjligtvis en inre önskan om att det skulle vara mer ris/måltid. Men det räckte med nöd och måtta till alla rislådorna under nästa tömning/ladnings vecka - fryser in - JAPP:
 
 
Nu är min kyl laddad med laddningslådor - 6st med banan och 5 st utan - det blir gött.
 
 
 
Har även shoppat lite julpynt idag som jag tänkte roa mig med imorgon när jag är beordrad av bästaste "coachen" att stanna hemma hela dagen så att jag får vila och benen får vila. Så det enda jag ska göra imorgon är att Tvätta, Äta mina rislådor - ladda, Julpyssla litegrann och Poseringsträna massa ; )
 
Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och bege mig ut på denna Lddningsveckans sista PW : )
Lite fart i de eller vad tycker ni!?
 
Hoppas att ni haft en bra dag - glömmer lite bort att det har vart en helt vanlig Onsdag för de flesta andra medans jag gjort sådant som jag aldrig gör annars - riktigt härligt har det varit att få spendera lite tid med mig själv och för mig själv.
 
UNNA er något NI MED <3
 
Imorgon är det laddning, laddning, laddning - Kolhydrater HERE I COME!!!!
 
 
 
 

D - Dag 117: FM - Färgning av hår och hemmafix ; )

Kategori:

God förmiddag alla godingar <3
 
Då var vi inne i sista "Vatten-dagen" Skönt det ska bli att slippa dricka så mycket vatten och springa på toaletten hela tiden : ) Haha. Går lite segt idag med att få i sig men 1,5 liter än nere i alla fall. 4 liter kvar : )
 
1a dagen idag utan jobb - nu är det INGET jobb alls fram till tävlingen och det känns skönt som in i - inga prestationskrav från några håll - BARA FOKUS på Lördag - Underbart.
Började min morgon med att käka kalkon framför TV:n till "Vakna med The Voice" och tände alla värmeljus jag kunde hitta i lägenheten - myyyyyyys.
 
Färgning av håret stod först på listen. Vill ju ha det mörk mörk brunt - nästan svart då jag tror att detta kommer bli coolast kontrast tillsammans med "side-cuten" : )
 
 
Använde mig av denna färg då jag tycker att den är superbra - hade den sist jag färgade håret oxå och det känns skonsam på något vis - dessutom luktar deras efterbehandling SUPERgo <3
 
 
 
Just nu sitter jag och trycker i mig supersalt torsk, broccoli o vitkål och dricker en jäkla massa vatten.
Ska strax iväg till TEAM HELHETEN i Veberöd för att få ögonbrynen plockade och för att fixa naglarna : )
KUL - det blir Fransk manikyr på dem - tycker att det är sååååååå SJUKT snyggt - klassiskt och enkelt. Vill vara KLASSISK, ENKEL men ANNORLUNDA på tävlingen <3
 
Glömde att ta en morgonbild imorse på mi svullna släta form nu efter allt salt och vatten so man tryckt i sig. Men tog en nu efter jag färgat håret klart - mest för att "Coach" inte ska missa formen och för att jag vill att ni ska få e skillnaden från nu och sen efter jag börjat ladda med kolhydraterna - funkar det så kommer det bli COOLT alltså : )
 
 
Det var allt från SÄLEN just nu - uppdaterar er ikväll igen.
 
Njut av er Onsdag - i will.

D - Dag 116: Vatten, vatten bara vanligt vatten.

Kategori:

Herregud alltså - har man gjort något annat än att springa på toaletten idag : / Tror det inte... Haha.
JO det har jag jue - började dagen med Morgonformen på min just nu vatten/salt fyllda kropp:
 
 
Slätare än slätast <3
Eller vad säger du Jess - det var detta vi var ute efter väl!? ; )
 
 
Morgonen började hos Lunds bästa massör Z på RYGGCENTRUM - kommer verkligen sakna mina mysmornar där - blir alltid väl ompysslad och idag ljöd julmusik ur högtalarna medans jag tog djupa andetag mellan Töjningarna i Höftböjarn och Bröstmuklerna.
 
 
Fredag blir nästa och sista besöket innan tävlingen på Lördag - kommer kännas bra att ses så nära inpå och få en sista spark i röven om att sträcka ut Vaderna och Tibia - herregud vad vänstran är kort.
Kände det senare under poseringsträningen oxå när jag gick i klackarna - drar ganska rejält bak i hälsenan : (
 
De hade till min förtjusning börjat julpynta inne på Entré - UNDERBART - Älskar Älskar Älskar.
 
 
In till Malmö efter detta till MuscleZone för att fixa biljetter till tävlingen till en hel del vänner - KUL att så många vill komma o kolla - det känns verkligen som om man kommer ha ett rejält publikstöd i alla fall : )
En god Barista Espresso i bilen på väg in till Lund därefter för att styra upp ett nytt program åt en PT kund tillsammans med kund - KUL att se henne igen - nu ska det bara kickas igång på nytt igen ; )
 
Poseringsträning tillsammans med dessa dagars "Accessoar" - PET flaskan ; )
 
 
Blev en 30 min posering med fokus på T-walk rutinen och gången och även sidoposeringarna då jag känner att dessa verkligen är min svaghet - absolut inte formmässigt men rörlighetsmässigt och det drar ju ner formen en aning om domarna inte kan se den "proper" ; )
 
Men det känns bra - känns som att det sitter, vet vad jag ska göra och har hittat min stil på T - walken äntligen.
 
Högrep träning på detta, PW hemma ute i byn i regnet med MER julmusik i lurarna som efter halva promenaden övergick i Nightwish - haha. När tröttheten sätter benen på prov gäller det att bara stampa vidare - jättejobbigt faktiskt - det blev en PW men utan Power kan man säga. Dock ganska glad att jag känner mig seg idag - kände mig lite FÖR pigg o glad igår för att kunna vara i fas : ) Haha Vattnet gör sitt verkligen.
 
Blev sent efter PWn så håret tänker jag färga imorgon bitti innan jag drar vidare på mina skönhetsärenden - KUL - har og aldrig spenderat så mycket tid för mig själv till mig själv - LYXIGT värre jue. Så en kopp kaffe framför datorn, sen ska disken tas innan jag kryper ner under täcket för att vakna till sista "VATTEN" - dagen imorgon.
 
TAGGA TAGGA TAGGA!
Till alla er andra tävlande (om jag har sådana läsare; ) - NU JÄKLAR KÖR VI JÄRNET på Lördag.
 
150 sidöppningar på bloggen idag - känns jätteroligt att den roar någon - det var ju det som var tanken från början <3

D - Dag 115: Del 2 - Finalskor beställda.

Kategori:

GUD så seg jag har varit med att se till att jag har ett par finalskor att ha på mig OM jag nu skulle gå till final.
Jess har dock fixat ett par "glasskor" som jag helst av allt vill ha om de passar mig och jag kan gå i dem utan problem, men kände att det skulle vara bra med ett alternativ.
 
Hmm 1 alternativ råkade bli 2 ; )
Kunde inte bestämma sig vad som skulle vara snyggast till min mörklila bikini så tog båda de jag gillade.
 
 
Vad tycker ni?
Vilka skulle ni välja att ha på er?
 
Nu får vi bara hoppas att de kommer i tid : ) 1-3 leveransdagar : ) Men som sagt så har jag ju planerat att ha de andra skorna som J fixat : ) Men nu finns det ju en anledning till att ställa upp i fler tävlingar då jag kommer ha 2 par finalskor som står i garderoben och väntar på mig : ) Haha.
 
Nä GUD nu är klockan alldeles för mycket. Det blev en sen PW med julmusik i lurarna - Myyyyys och nu är det dags att äta sista målet för idag och dricka upp det sista vattnet som måste ner innan dagen är slut : ) Då har jag lyckats få i mig 5,5 liter vatten idag - inte fyskam.
 
Imorgon kommer jag börja dagen med Poseringsträning i Vibban och efter det ett TÖJ o STRÄCK besök på bästaste RYGGCENTRUM - Hälsokostbutiken efter det och därefter har jag min sista PT kund för veckan sen är det "semester" några dagar. Träning och PW mot kvällen är planen för imorgon oxå måste jag se till att färga håret då jag ska klippa mig på Onsdag : )
 
 
KRAAAAAAAAAM på er alla.
 
Måste ju bjuda på lite form oxå ; ) Haha inte snyggaste "posen"
(är inte så bra på det där - men gör mitt bästa för er; )
 

D - Dag 115: Morgonstund har guld i mun <3

Kategori:

Gomorrn alla godingar!
 
Tycker verkligen det : ) Morgonstund kan verkligen vara såååååå himla mysiga.
 
 
Tagit sig igenom natten : ) Hade lite svårt att somna igår - låg och tänkte på tävlingen, hur allting kommer vara, om jag kommer vara nervös, om jag kommer kunna trycka i mig de torra riskakorna trots att jag inte druckit något på över 24 tim, om jag kommer få kramp, hur det kommer kännas på scenen osv osv ; )
 
Blev beordrad att uppdatera formen på magen nu varje dag fram till Dagen - D, mest så att vi har koll på om det händer något. Svårt med alla olika ljus bara ;)
 
Gomorrn <3
 
 
 
Skrattade lite för mig själv just när jag kikade på vardagsrumsbordet och hittade min lilla hög med tidningar.
; )
 
 
 
Nu idag händer det inte så jättemycket faktiskt. Tänkte bege mig ut på en morgon PW när jag slurkat i mig en kopp kaffe och efter det ett snabbt överkroppspass på gymmet med lättare vikter och lite fler repetitioner - mespass liksom ; )
 
Har en PT kund runt 16.00 så det bär a in till Lund senare och förhoppningsvis kan vi kanske få till det med en tid på RYGGCENTRUM oxå så att Vader och Tibia kan få sig en "Chong" av terapeutisk töj idag.
 
Annars så ska jag bara dricka vatten : )
Tagit ledigt från mina gymtimmar hela veckan då jag aldrig skulle fått ihopa det annars med vattendrickande, maten och allt det andra runt omkring.
 
Vill önska er en underbar dag idag <3
Kör så det ryker för mig med på gymmet - haha!!!!
 
 
 

D - Dag 114: Posering med Bäst-Jess, Jobb, Healing och Diet-shopping.

Kategori:

SÅJA!
 
Då var det mindre än 1 v kvar till tävling - ska vi kanske börja räkna ner i dagar nu ; )
5 dagar kvar sedan smäller startskottet av på Scandic hotell i LUND - Coolt alltså - kan fortfarande inte riktigt fatta att jag ska ta mig upp på den där scenen med mina klackar och se så muskulös och feminin ut på en och samma gång.
 
Jag hat haft en BRA dag idag - började morgonen med lite Kardio på gymmet innan öppning då det ändå var ett STORT måste att åka dit tidigare för att sätta in värmefläkten i GT-salen om vi skulle kunna posera där senare.
Vid 10.00 tittade finaste Jess in och sedan drog det igång.
 
Vanliga Rutin BF poserna och T-walks repetitioner.
Känner mig lika osäker varenda gång men nu känns det som om det bröjar sätta sig - nu vet jag exakt VAD jag ska göra när jag kommer in oxå - så detta ska nötas och nötas nu i veckan så att jag inte själper min fysik pga poseringen - satan vad trist det skulle vara.
 
Sikta mot Stjärnorna och sluta ALDRIG att DRÖMMA <3
 
 
 
MEGA TACK till Jess <3 som har funnits där från den dagen då vi "fann" varandra på gymmet - HÄRLIGT.
Utan henne hade jag inte haft koll på hälften av allt det här BodyFitness tjohejsandet - känns riktigt bra att hon kommer vara den som coachar mig "back stage" och i publik. Både i DC och LUCIA!
 
 
Efter 2 timmars total självförtroende boost med ett par bra bilder tagna i högklackat och bikini i gymmet så var det dags för Jess att åka och för mig att utstå 6 arbetstimmar i en iskallt gym - lite inte-alls-motiverad att vara där-just-idag-humör. Men det gick - finbesök från flottan gjorde ju dagen liiiite bättre ; )
 
Efter jobb åkte jag hem till en av våra goa medlemmar som hade lovat mig en stunds "Healing" då hon igår konstaterade när hon såg mig på gymmet att jag verkligen skulle behöva detta - JO TACK - man tackar och tar emot för liknande stunder just nu - REN AVKOPPLING skulle jag kalla det.
Drömde mig bort en stund till både Afrika och Indien <3
Efterråt berättade hon att hon brukar kunna se ett djur medans hon healar - mitt djur idag - gissa vad?
Haha - FISK!
Fasen då har man ätit alldeles för mycket Fisk - Torsken sätter sina spår.
 
 
 
Kvällen spenderades på WILLYS i Staffanstorp - Dietshopping "was coming up".
Dags att inhandla allting som jag behöver nu sista veckan då det är dags för Laddning och Tömning och det där gottiga som jag kommer få ladda med bakom scenen precis innan det är dags att prestera : )
 
Detta kommer finnas i min väska i mat väg på tävlingsdagen - tanken är att hålla sig till Riskakorna och Nutellan men funkar det inte tillräckligt bra i Rond 1 så drar vi på med annat i Finalronden ; )
 
 
Riiiiiiiktigt jobbigt att stoppa liknande grejer i vagnen när man inte får äta det nu - åkte direkt hem till Tias och proppade in allting i hans skafferi så länge. Bananerna kommer jag dock behöva till några av mina måltider innan Fredag. Köpte även lite lyxigare Lindht Choklad som jag tänker trycka i huvudet under Lördag kvällen : )
 
Annars blev det färska kycklingfileér, vitt ris, osaltade riskakor (kycklingfilé vanlig, kalkon av 3 olika slag ; ) och vitkål till dessa första måltidsdagarna OCH en julkalender såklart ; ) - myyyys nu är det snart JUL.
 
 
Shoppade även hårfärgen som jag tänker sätta i på Tisdag, rakhyvlar, hårklämmor och lite annat som kan vara bra att ha nu under veckans förberedelser. Mycket med det jordiska det vet ni : )
 
Här hemma drog jag igång värsta diet-måltids-kockandet då jag inte vill laga mycket mera mat i veckan utan kunna fokusera på allt annat.
 
 
Lådorna redo - saltkaret är påfyllt (dags att börja salta maten lite extra från och med imorgon) , filéerna färdiglagade OCH vattenflaskorna är fyllda och lagda på kylning...
 
 
Måndag, Tisdag & Onsdag ska jag dricka minst 5 liter vatten/dag och för att hålla koll på detta så har jag fyllt 4 st 1,5 liters gamla läskflaskor. Dålig på att dricka i vanliga fall så detta kommer verkligen bli en utmaning att få i sig allt detta vatten jue : / - I WILL!!!
 
Nä en dusch på detta - lite avkoppling framför TV:n och kanske lite stretch av Vader/Tibia innan jag lägger mig för att vakna till min nya vecka - sista dietvecka innan DECEMBERCUPEN - jäkligt coolt faktiskt!
 
CIAO o NATTI.
 
 

D - Dag 113: Lördag - 1v till D-Dagen - bild på halva formen <3

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Ja idag är det exakt 1 månad till JULAFTON och exakt 1 v till TÄVLINGSDAGEN - SJUKT!
Känns så himla konstigt att stå här idag med ungefär den kroppen som man har drömt om så länge och som man trodde för 4 månader sedan att man aldrig skulle fixa : )
 
 
COOL KÄNSLA!
 
Min jobbe-helg denna helgen - det var ju verkligen en miss : / Men men tagit mig igenom 1a dagen av de 2 som tur var hade man lite Personalmys och uppsättning av Olympens julgran att vänta nu under kvällen + poseringsträning i bikinin : ) Härligt att man har kollegor som kan ge en så mycket positiv energi att man nästan glömmer bort att man är trött och sliten - Ni är GRYMMA - Tack för kvällens alla goa skratt - det ska ni ha CRED för <3 
 
Julmusik, mysigt sällskap, massa intressant snick snack och vet ni vad - Pepparkakor, Paradis kartong, Saffransbröd och Julmust - Men....JUSSE tog inte en endaste bit ; ) STOLT.
Tack till engagerade kollegor som förbjuder en från både de ena och de andra edans de själva tömmer översta lagret på Paradiskartongen och halva pepparkaksburken ( ; ))
 
Har aldrig någonsin tidigare i mitt liv suttit runt ett bord med liknande frestelser utan att röra en enda bit, men det kändes riktigt bra att hoppa i bikinin efter detta och posera litegrann med den nerdeffade kropp som man lyckats åstadkomma : ) Blev dock inga bra bilder idag - bjuder på en halvdan bild med mjukis på då jag inte vill visa allt för mycket nu så nära in på - måste ju vara lite spännande med de där tävlingsbilderna sen : )
 
 
MIN TANKE med BLOGGEN.
 
Vill passa på att berätta att jag tänkte försöka göra denna bloggen till vad jag saknat med alla andras tävlingsbloggar : ) Jag vill dela med mig av alla detaljer - så jag ska i mån om tid och medvetande försöka uppdatera er med allt vad tävlingsförberedelser heter : ) Annars tycker jag att man ser en massa formbilder och en massa recept och vips - Tävlingsbilderna.
 
...så lätt är det liksom inte. Det är mycket med färg, smink, hår och naglar och annat som ska fixas nu sista veckan - så jag tänkte verkligen försöka att blogga minst 1 gång om dagen nu sista veckan. Självklart kommer alla förberedelserna gå FÖRST - framför ALLT annat men efter detta - BLOGGEN och NI såklart.
Det känns verkligen kul att ha så många läsare som kikar in här varje dag - det har taggat mig en hel del så jag hoppas att ni oxå fått ut något av allt bloggande!? ; )
 
Så ni vet - ganska tajta uppdateringar nu framöver - KUL!
Kan inte fatta att det bara är 1 vecka kvar - helt galet jue - 1 v till Luciapokalen efter det sen jäklar i det ska det FROSSAS i allt vad JUL heter - LÄNGTAR!!!
 
<3

D - Dag 112: Lyxigt Diet-Fredags mål - Kalkonknyten & Äppelkaks-dessert.

Kategori:

Japp då var det Fredag : )
 
Började dagen med en PW runt Svaneholmssjön - var ett bra tag sedan man var där ute och gick då det för mesta tiden är mörkt ute då jag går antingen på morgonen eller kvällen. Blev en senare morgon PW idag så då kunde man ju traska ut en sväng i naturen : )
 
 
 
 
 
 
Skönt att komma ut i naturen litegrann - har liksom inte haft tid med et senaste tiden - inte orkat heller.
 
En tur till Sjöbo hem till syrran för en kaffe och massa snick-snack - hade täkt oss ännu en PW men det blev inte så - sjukt trötta båda två så det blev en promenad till ICA med Tosca - fin vovven. Var alldeles yr där inne - flimrade framför ögonen på mig och det var en plåga att gå runt och lyssna på vad alla skulle äta till middag : (
 
 
Ville oxå lyxa till min Fredag litegrann så det gjorde jag. Blev middag åt T och våran Mange : ) Alltid kul att njuda honom på middag då han t.o.m uppskattar mina dieträtter ; )
Eget recept ur mitt dietande huvud som blev riiiiiiktigt GOTT - Mumma.
 
Kalkonknyten.
 
 
 
 
Tror nog att bilderna säger det mesta om receptet ; )
 
 
Fyllde hälften av mina med en blomkålsröra med vitlök/basilika och hälften med en broccoliröra Grön Curry.
 
 
 
Ugnen på 200 grader - i ca 20-25 min tills osten fått lite färg. Kör ni endast på sietvis med minikeso så håll ett öga på kalkonskivornas kanter istället - de ska bli mörkbruna och krispiga.
 
 
Rätten blev väldigt uppskattad även av de ICKE dietande grabbarna som hade sallad, ris och en kall Kesella/Mango Chutney dip till oxå : 9 Jag körde sallad och stekt vitkål med körsbärstomater.
 
 
Var tvungen att prova en dessert som jag tänkt på länge - alldeles lagom och man skulle aldrig kunna tro att det var vad det var ; )
 

D - Dag 111: PW:s hela dagen är vad jag förtjänar.

Kategori:

Hej alla.
 
Dagen har varit helt okey - vaknade med lite mer energi än vanligt
(Inte så konstigt med tanke på gårdagens synder)
 
Började dagen med en PW ute i byn innan det var dags att bege sig in till Lund för jobb.
 
Surret i benen kändes mindre och jag var lite mer mig själv än annars : ) Tog en Celsius innan första PT kunden i alla fall - måste ju kicka igång på något - har inte kört någon som helst PWO nu under dieten bortsett från de Celsiusen som jag slurkat i mig under arbetspassen och under ett och annat träningspass : )
 
Ett kort lite halvkasst BRÖST & TRICEPS pass på det och efter detta med lite "pump" i musklerna blev det 15 min poseringsträning i GT salen - känner mig mäkta stolt över varenda liten ansträngning jag gör som gynnar Tävlingsdagen - har NOLL motivation till att göra saker - allra helst skulle jag bara vilja ligga på sofflocket hela dagen och äta Lussebullar och dricka Chokladmjölk ;)
 
Efter detta åkte jag hem för att få den vila en dietande person 9 dagar innan tävling borde få ; )
ÄNTLIGEN - såååååå himla skönt att få bara vara hemma.
 
Gjorde en god Fiskgratäng a la Diet.
 
 
Med Vit fisk och Räkor - Mumma.
För Receptet så hojta till på "kommentarer" så lägger jag upp detta.
 
Under tiden fiskgratängen stod i ugnen så hamnade jag åter igen i klorna på Syndens härskare.
JAG VET - Ni kommer känna nu att jag är helt hopplös och sjukt odisciplinerad - Mmmmmm det är jag oxå : / Hjärnan går på halvfart och tydligen så är det den sidan där kontrollbehovet sitter som jag tappat. 
Själv tror jag mest att det handlar om att det GÅR INTE att ha saker hemma under diet som man inte får äta helt enkelt och absolut inte nu på slutet då du knappt är DU och kroppen styr dig dit du BORDE gå rent hälsomässigt.
 
Det är DETTA som man MÅSTE ta kontroll över.
 
Misslyckades igen eftersom jag hade 4 st surdegsskivor kvar i frysen - tinades i mikron, slängde på lite honung och Kanel och satte mig i soffan och frossade medans honungen rann  längs fingrarna : / En annan grej på 620 kcal slank oxå ner - VAD tänker jag inte berätta nu innan tävling - blir min lilla hemlighet ; ) 
MISSBRUK eller?
När ingen ser vet ni - känns sjukt : /
 
 
Jag vet att vissa inte vill läsa eller höra detta men jag bestämde mig för att vara helt ärlig på min blogg från början och att detta skulle vara en blogg som folk som är sugna på att tävla skulle kunna följa och följa mig genom både det Häftigt roliga OCH det tuffa med att stå under en tävlingsdiet : )
DONT WORRY - Jag kommer stå på scen i bra FORM ; )
 
Det häftiga med detta är att man kan verkligen känna hur ENERGIN flödar genom kroppen - surret i benen försvinner sakta men säkert, tankeverksamheten ökar (känns som om jag tänker MINA tankar igen), allt man gör ökar till normal hastighet och man får tillbaka sina liiiite mer positiva tankar om livet igen OCH om tävlingen - nu kändes det plötsligt KUL igen (föruom att jag är rädd att vakna med världens vätskepåslag imorgon).
 
COOLT hur kroppen fungerar.
 
Jag Dum som jag är skulle ju lägga mig 1 timme och vila på detta - HAHAHA "CHI" FICK JAG!
Har inte haft så mycket energi på över 3-4 v så ni kan ju tänka er. Men tvingade mig själv i pyamas och låg blundandes i sängen 1 tim och njöt av att göra ingenting.
 
 
Nästa PT kund avbokade sig (tyvärr - för såg fram emot att få köra med min goa tjej) men detta innebar en bonus PW för syndar-Jusse - så ut i byn bar det av. Nästa kund i Vibban på det och en Celsius och efter detta avverkade jag 18 min 60/30 Intervaller på Löpbandet (löpbandet tvärstannade) då blev det 30 min på cykeln efter det : ) Som jag skrev på Facebook - Energi IN = Energi UT just nu ; )
Annars är det kört jue.
 
Går till sömns lite frågande VARFÖR jag inte kan stå emot?
Men...med ett lugn som inte på länge - imorgon är jag heeeeelt ledig från jobb - tänkte spendera dagen i förbränningens tecken faktiskt - NO SHIT ; )
 
PW med syrran under dagen.
 
Natti Natti på er allihopa - idag har jag väl bevisat att jag OXÅ bara är MÄNNISKA <3
(Och en matglad sådan ; )
KRAAAAAAAM!!!!

D - Dag 110: Del 2- I syndarens tecken.

Kategori:

Update för ONSDAG!
 
Hejsan alla goa glada läsare: Vänner, PT kunder, Främlingar och vem vet "Fiender" Haha - läskigt va!?
Idag har varit en SÅDÄR dag : /
Jämfört med igårkväll så har den varit OK trots allt då jag avslutade dagen och jobbekvällen med ett halvt terapeautiskt samtal med en av mina goa kollegor till en låda Kalkonchips och några Riskakor : /
 
...japp några Riskakor som blev några till i bilen och några Brödskivor med honung väl hemma : /
 
Man känner sig ganska knäckt nu, kroppen orkar ingenting, skakig, surrig, sluddrar i talet och man får lämpa sig igenom varendaste dag man vaknar upp till. Låter helt vansinnigt men det är tydligen så här det ska kännas när man närmar sig Tävlingsdag.
 
Det är svårt att inte synda - konstigt nog - man tycker att det borde skrämma en att tävlingen ligger så nära men NÄ då - gamla Jusse tänker inte på det, eller JO det gör jag men sätter det inte i första rummet utan det jag tänker på är att:
 
"GUD detta är INTE jag, jag är så SVAG - etta kan inte alls vara bra för kroppen, att hamna i något sjukdomsliknande tillstånd - Känner ganska mycket på situationen"
 
Ibland händer det då att jag överväger att lite bröd kan ju inte skada denna annars såååååå utarmade kropp ; ) Känns som att det kan kvitta eftersom den ligger så sjuuuuukt minus på intag av kalorier ändå och har gjort det under väldigt lång tid : / Men...det kvittar INTE - så här innan tävling så är det värsta som kan hända att man ändrar på kosten och käkar en massa mer som gör att kroppen lägger på sg vätska. Är du vätskig på scenen trots att allt kroppsfett är bortarbetat så kommr domarna inte se det ändå - då man enbart kommer se:
 
VÄTSKIG och SVULLEN ut : (
 
 
Så nu är det viktigt att Fokusera!
Men jag har bestämt mig för att inte stressa upp mig över att jag syndat för detta om något kommer ju påverka en - så INGEN stress damer och herrar - I FIX THIS : )
 
 
 
 

D - Dag 110: Morgonmys <3

Kategori:

 
Japp det blev ingen morgonpromenad idag : ( Lite kasst samvete över detta men känner att jag måste få sova oxå och just nu känns det som om det är Morgonpromenaderna som slår ut mina dagar : (
 
Onsdag idag och denna dagen är ALLTID mega lång för mig - börjar alltid runt 08.30 med PT kunder och idag har vi möte 13.00 och efter det jobbar jag i gymmet till 22.15 - HALLÅ lite PEACE tack ;)
Ska ju hinna med ett Ryggpass och Intervaller någonstans oxå och efter jag slutat är det Poseringsträning o GT salen - SÅ kände att min dag var lång nog och välbehövlig sömn ett måste.
 
Här har ni min dagliga morgon pillerdos ;)
 
 
Omega 3 (nu * 5t), Magensium, ALA & Vitamin (kör andra bättre vitaminer nu oxå)
 
 
En kopp kaffe nu sedan iväg till Actic i Skrylle för att köra slut på 2 av mina kunder innan det blir Lund nästa.
 
Önskar er en superbra dag (lill-lördag, tänk på det : )
 
KRAAAAAAAAAM.

D - Dag 109: Kalkon/Sparris-rullader med Blomkåls-Tikka <3

Kategori:

 
Riktigt Mumsigt för en dietande mage <3
 
Rulla in 2 gröna tinade sparris och 2 paprika strimlor i 2 skivor kalkonfilé.
Gör önskad mängd rullader.
I detta recept blev det 8 st (lagom för 2 pers)
 
2 pkt 120g kalkonfilé
1/2 stor spets paprika
150g gröna frysta sparris
550g frusen blomkål
1 påse Santa Maria Tikka Masala Spice-mix (använde lite mer än 1/2 påsen)
1/2 dl äggvita (2 st äggvitor från normalstora ägg)
1/2 dl krossade linfrön
salt
 
Förbered rulladerna medan du kokar upp blomkålen så att den blir lite överkokt och mjuk.
 
 
Mosa samman blomkål, äggvita, linfrön och kryddan i en bunke.
 
 
 
 
 
När Blomkåls-tikkan är klar brer du ut den över Kalkon-rulladerna i formen och sätter sedan in den i mitten av ugnen på 200 grader i ca 25-30 min. Låt ytan bli lite vid bränd - den är godast så ;)
 
 
Ta ut formen ur ugnen och servera den som den är eller tillsammans med ris till en hungrig sambo : )
Vi delade på rulladerna - 4 st var ganska lagom - godaste jag ätit på länge - Mums.
 
 
<3
 
 
Ingen super aptitlig bild det där men det blev JÄTTE gottis ; )
 
Med detta lilla middagstips säger jag Natti till er!
 
<3

D - Dag 109: Myyys i Storstaden - vilodag!

Kategori:

Hejsan alla goa ni <3
 
Idag var det en kort dag på jobbet - SKÖNT - slutade 13.00 och hade inga PT kunder där efter - kände att jag behövde en vilodag. Först var tanken Styrketräning nu mot kvällen och Poseringsträning i Vibban efter stängning - men NÄ - jag tror på att sömnen får en i form oxå och den har jag inget överskott på ; )
 
Köpte en myspysig ny pyamas inne i stan och bestämde mig för en myskväll/matlagningskväll hemma istället.
Kommer hinna med träning och posering imorgon då det egentligen är min vilodag så jag bytte helt enkelt ; ).
 
Var inne i MALMÖ för att försöka hitta ett par Finalskor till tävlingen men utan napp.
Blev lunch på ett av Malmös bästaste ställen - de har sååååååå mycket spännande grejer : )
 
"RAW FOOD HOUSE"
 
 
Allt de säljer som fika och mat är sockerfritt, glutenfritt, laktosfritt och ekologiskt <3
Mycket av det goda (allt det goda) innehåller antingen nötter, sirap el olja så på tävlingsdiet så här nära inpå tävlingen är där tyvärr inegn duglig fika heller - men männen de kan : )
 
Tias testade deras Snickers tårta tillsammans med en Hallon/Avokado/Banan Smoothie : )
 
 
Kräsne T såg dock inte supernöjd ut - jag smakade en 1/2 tsk av kakan - mumma säger jag för RAW.
 
För mig blev det en proteinfattig lunch : ) Rödbetssoppa med grapefruktbitar, pumpakärnor, grönsallad o groddar på sidan tillsammans med en liten bit Lökbröd (Frön och lagrad lök tror jag hon sa) Jag chansade på de kolisarna : )
 
 
Lycklig (tanig) tjej <3
 
 
En dubbel Espresso på det så var hela eftermiddagen räddad och man hade lite knapp energi att ta sig till bilen senare : ) GUD vad orkeslös man är nu - det är faktiskt skrämmande. Att gå uppför mina trappor här i trapphuset är rena utmaningen och jag skojar inte, överdriver inte och gnäller inte - det bara E SÅ!!!
 
Nu är det bara att kämpa in i det sista.
 
Var på Apoteket idag och köpte skrubbhandskar, parfymfri mild body lotion, fetaste handkrämen och mitt favorit läppglans : )
 
Skrubbhandskarna ska jag "peela" kroppen med under varje dusch nu framöver så att huden är så mjuk den bara kan bli tills tävlingsfärgen ska på. Den oparfymerade Lotionen för att tävlingsfärgen inte ska reagera med dens ämnen på huden som den gör med deo då huden färgas grå på dessa ställen på kroppen - INTE så skoj att stå GRÅ på scenen ; ) Handkrämen för att läka mina såriga händer som jag pillat sönder under dieten då jag antingen varit hungrig och rastlös eller orolig : / Dålig vana.
Hittade även en suuuuupermysig pyamas på Kappahl som jag unnade mig själv då jag ska försöka mysa till det här hemma lite sista veckan innan tävlingen då jag kommer vara mera ledig från jobb : )
 
Mmmmm - lite tävlingsförberedelser men inga finalskor : ( Hmmm får nog ta och beställa ett par snarast.
 
Tänkte bjuda er på mitt senaste diet-påhitt till middag.
Riiiiktigt gott - Tikka inspirerat.
 
I nästa inlägg vänner ; )
 

D - Dag 108 & 109: Knapriga kalkonchips - dietfrossa.

Kategori:



Fattar inte hur jag inte kunnat komma på något liknande tidigare liksom ; )
Men jag kan lova er att dessa små knapriga salta proteinbombade crisps räddat mina sista dietkvällar : )

Istället för kvällsmål innan läggdax som förut bestod av Casein protein pudding så kan jag nu istället sitta framför tv:n o knapra i mig dessa ljuva ♥. Har ju saknat det där med tuggmotstånd och krispighet i min diet - detta slog ju allt.

Sätt ugnen på 170 grader. Lägg ut kalkonpåläggsskivor på ett bakplåtspapper på en vanlig plåt. Krydda dem för önskad smak. Inte med någon för salt krydda då de är ganska salta i sig själv : ).




Lite grillkrydda funkade bra men skulle rekommendera någon ört krydda som viltkrydda, pizza krydda el rosmarin ♥
Ställ in i mitten av ugnen i 15 - 20 min , vänd dem efter halva tiden. Låt svalna innan servering så de knaprar till sig.

NJUT o Rädda Fredagsmyset ♥

D - Dag 107: Kaffetips <3

Kategori:

Hejsan alla goa glada där ute!
Medans jag hänger i ordning garderoben och plockar här hemma tänkte jag ge er ett kaffetips.
 
Köper aldrig Löfbergs Lila kaffe : ) Men gjorde det nu sist ; )
Supergott verkligen - fyllig smak och lite syrlig eftersmak - allra godast med mjölk i.
 
 
Nu sist jag var och handlade så var jag bara tvungen att prova Zoegas JULKAFFE - Åhhhh JUUUUUUUL <3
Så himla mysigt med Julen och jag vet inget bättre än att gå i matbutikerna och upptäcka den ena juldelikatessen efter den andra ; ) Underbart <3
 
...men på Diet är det inte lika kul ; ) Men tänkte då åtminstone unna mig något som jag får lov att njuta av fortfarande : ) Kaffe - Julkaffe blev det. Har inte öppnat det ännu men imorgonkväll blir det nog en kopp så då ska jag uppdatera er.
 
 
Självklart med bönor från underbara Kenya & Etiopien <3
 
 
 
Saknar mitt AFRIKA varendaste dag - När möts vi igen? 
Finaste Kimo <3
(en av chimpansbebisarna som jag tog hand om hos J.A.C.K i Congo DRC 2008.
 
 
Vila middag var den viktigaste stunden på dagen : )
 
 
Älskade vän vad jag saknar tiden vi hade tillsammans <3
 
 
 
 

D - Dag 105 & 106: Min Fredag & Lördag med god Dietmat, massage, Poseringsträning och härligt sällskap <3

Kategori:

Efter att ha haft ett par riktiga SKIT-diet-dagar och kommit underfund med att den extremt svaga kroppen och ledsna psyket även berott på en ev ägglossning så har jag haft en SUPERSKÖN helg!
 <3
 
I Fredags efter jobb åkte jag in till Malmö för att gästträna på Musclezone tillsammans med bästa coachen Jess och hennes vän Johanna : ) De blev lite senare än tänkt så jag satte igång lite tidigare : ) Skulle ändå inte köra samma muskelgrupper - Axlar och Intervaller på Löpbandet för min del.
 
Kändes helt okey men med ett fortfarande ganska deppat och dämpat humör fick Jess ge mig några mentala örfilar innan vi skiljdes åt och jag skulle vidare på Bio tillsammans med min underbara syster och Tias.
Det är precis som om det egentligen handlar om sjukt inpräntade VANOR för min del -
 
- Man går inte på bio utan att ha något att tugga på med sig ; )
 
Men...stolt över hur jag löste situationen : ) Stannade till på GOGO GREEN på Värnhemstorget innan jag gick vidare till bilen och köpte en Räk/Krabb sallad utan pasta och dressing såklart : )
(med några få valnötter faktiskt - och DE gjorde hela min sallad, haha)
Käkade kalkonen jag hade i bilen i kylväskan och tog med mig salladen som BIO-SNACKS ; )
 
GOGO GREEN på Värnhem - GÖTTIGA GREJER.
45kr för en sallad med Isbergssallad, pasta, tonfisk/kyckling/kalkon/krabbsticks/räkor, någon dressing och 3 andra valfria tillbehör.
 
 
 
Det blev sista delen av Twilight : )
Inte så bra som jag hade hoppats men helt okey att fördriva tiden i en biostol med ett ögongodis som snyggingen "Jacob" tillsammans med gott sällskap.
 
 
Syrran sov över - Myyyyys.
 
 
LÖRDAG.
 
Började min Lördag som på Rutin på Bästaste RYGGCENTRUM - Lördag morgonen har blivit de timmarna som jag verkligen ser fram emot nu under dieten då man blir lite "ompysslad" en stund - behöver inte tänka så mycket medans man vet att kroppen får sig en dos av "Ren kärlek" som Z säger - haha - 
SMÄRTA och Välmående skulle jag säga.
Detta var sista besöket för massagen innan tävlingen - som jag skrivit innan så vill jag inte riskera att kroppen lägger på sig vätska. Men det blir förhoppningsvis lite Töj någon gång till innan det är dax.
 
 
Tackar Lunds bästa massör för ännu ett veälbehövt besök!
 
<3
 
Lite Poseringsträning på Olympen efter detta med feedback från en "Hanburgerätandes" kollega. Goa kollegor man har som ställer upp under sin lunch för att titta och analysera sin kollega i bikini på stapplande klackar.
Goe : )
Glömde tyvärr bort att ta någon bild på ekipaget : / Men det kommer någon formbild i veckan.
 
MAT.
 
Bestämde mig för att låta kreativiteten flöda i mitt Diet-kök idag och vips som det var länkade Jess ett coolt recept på Diet-pizza - haha eller hur låter det sjukt, men guuuuuuuud så god för mina dietande smaklökar <3
Syrran och T tyckte faktiskt oxå att den var helt okey : )
 
 
Den är supernyttig och GI inspirerad pga sin pizzabotten som är gjord av Blomkål ; ) Häftigt va!
 
Blomkålspizza botten.
 
200g rå blomkål
2 st äggvitor
1 msk linfrön
1 msk Vetegroddar
 
1. Rensa blomkålen och hacka den i bitar.
2. Mixa den sedan med en stavmixer eller i en matberedare tillsammans med äggvita, linfrön och vetegroddar (Fiberhusk i originalreceptet istället för vetegroddarna)
 
 
 
 
3. Tryck ut smeten till en rund form på ett smort bakplåtspapper - lägg en bit diskhandduk eller hushållspapper över och tryck till innan du sätter in plåten i ugnen för att få bort lite av vätskan i "smeten".
 
4. In i ugnen på 220 grader i ca 20-25 min.
 
 
(Vi gjorde 3 dubbel sats : ))
 
5. Plocka fram dina favorit ingredienser : ) Jag vägde upp mina : )
100g kyckling, 100g blomkål (bottnen) och 150g grönt.
 
 
 
 
Blev en 3 tsk minikeso på toppen på min lilla pizza oxå - de andra körde vanlig pizza ost o bacon ; )
 
6. In i ugnen igen på 220 grader i 10 - 15 min (beror lite på hur "brun" man vill ha den - jag gillar "bränt"
Mmmmm - MUMMA!
 
 
Jag hade kyckling, svamp, körsbärstomater, lök, pizzakryda, aromat och några tsk minikeso.
Ni måste prova dessa : )
 
Mot kvällen blev det film igen : ) Haha fan nu är det verkligen HÖST och väldigt nära tävling - jag känner att det är bäst att hålla sig hemma okring om rutinerna ska fungera felfritt nu sista veckorna.
Men....film utan SNACKS går ju inte.
 
Från samma sida som Dietpizzorna fick jag idén att göra hemmagjorda Zucchini chips ; )
 
 
Skiva dem tunnt, lägg dem på ett bakplåtspapper, krydda med varlfri krydda, in i mitten av ugnen (helst en varmluftsugn - det hade inte jag och alla blev inte krispiga tyvärr : ()
100 grader i ca 1 timme - man får hålla koll och ev plocka ut färdiga chips efter hand.
 
Blanda lite lättkesella med lite lite mango chutney så har ni en underbar dip till de salta chipsen <3
Fuskade med 1 msk ungefär idag (har ju slutat med mejeriprodukterna egentligen)
 
Hoppas ni haft en bra helg hittills allihopa <3
Hoppas att ni fick lite nya nyttiga idéer av helgens kreativitet : )
 
KRAM.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D - Dag 104 Del 2: Kexen gav kreativitet och hjärnaktivitet.

Kategori:

Stekt Torskburgare med BBQ torrmarinad
Varma tomater
&
Broccoli-hummus
 
Något annat än det vanliga, lite vitlök och smaken av de varma tomaterna satte guldkant på tillvaron - 
Inte ens e 200 kcal/mål (ca 150kcal)
 
 
Mätt och belåten sjunkr jag ner i soffan med en kopp kaffe innan jag tänkt krypa ner under täcket. Imorgon är det PW, PT kunder på Olympen, PT kunder i Vibban och på det Träningsdejt med bästaste Jess och hennes ena PT kund på MuscleZone - Malmö <3
 
Avslutar min diet-fredag med Bio i Ystad - Twilight is COMING UP tillsammans med syrran & T.
 
<3

D - Dag 104: YEAH - Teamkläder <3

Kategori:

Inlägget för igår fick enbart handla om min MMSports beställning då jag hade en allmänt förjävlig diet-dag - FY FÖR alltså : ( Fullständigt utslagen och slö i kroppen - orkade inte ens gå min morgonpromenad - jobbade sedan från 09-22.15 så det tar ju ut sin rätt : /.
 
...men...
 
Idag har det varit en bättre dag. 
Morgonen var oxå lika slö - kände inte alls för att gå upp i morse och den tänkta tidiga morgon PW:n fick minsann vänta till senare på fm. Hade en PT Kund i Vibban så efter det bar det av hemmåt igen - ut på PW och ett intensivt BRÖST & TRICEPS pass på Hälsopunkten här i SKURUP efter det tillsammans med T : )
 
Efter passet kändes det som om kroppen vaknat litegrann och jämfört med gårdagen kändes det jättebra.
På väg till Lund för att sätta igång 2 nya PT kunder fick jag sms från MMSports : ) 
- VA? Jag har inte beställt ännu et paket tänkte jag ; ) 
Men sedan slog det mig att det kunde vara våra TEAMKLÄDER som äntligen kommit. Och det var det. Så efter storhandling på WILLYS blev det en sväng in om ICA för att hämta paket och köpa Broccoli ; )
 
 
Linne.
 
 
T - Shirt.
 
 
Byxa - supercoola (tyvärr var de väldigt stora - mys men inte så praktiskt)
 
 
Hoodie <3 Skitsnygg - tänk vad mys att springa runt med detta hela tävlingsdagen - kommer känna mig som en prinsessa den dagen men frissa, make-up store och färgläggning mm - haha.
 
 
Känns riktigt bra att tillhöra ett TEAM faktiskt - mysig känsla. Och det verkar vara ett toppen Team att tillöra dessutom - alltid någon på forumet på FB som svarar på dina frågor och tipsar : )
GRYMT!
 
 
Blev lite poseringsträning efter jobb idag tillsamman med det vanliga gänget - men kände mig inte alls sugen på att posera och känner mig lite distraherad när vi är så många som håller på samtidigt ; )
Ska försöka lägga mer tid på detta ensam nu om dagarna så fort jag har tid över - det sitter liksom inte klockrent ännu.
 
 
Blev ingen superbild men får ju bjuda på en Formbild från idag i alla fall - JAG VET - MÅSTE dra in MAGEN ; )
Axlarna börjar bli bra i alla fall. Mycket kardio nu.
 
 
 
Kunde inte hålla mig ifrån Riskakorna igår och kexen i skafferiet idag (jag vet - dålig karaktär)
...SÅ det lär bli en heeeeeeel del KARDIO nu - o INGET mera fusk.
 
Ni ska veta vad superjobbigt detta är - man är så nära men samtidigt så känner man varenda dag för att skita i allt och bara leva ett vanligt liv och ÄTA precis vad man vill och när man vill <3
LÄNGTAR verkligen - detta komer bli den bästa julen EVER!!!!
 
KRAM på er <3

D - Dag 103: MMSports paket - alltid lika skoj : )

Kategori:

Jepp jepp - mina kära sponsorer är alltid lika snabba på att leverera beställningarna <3
 
Beställt lite smått och gått.
 
WHEY 100 - Vassleprotein - till efter tävling ; )
Var tvungen att beställa hem den nya smaken - Choklas/Banan - säkert supergod <3
 
 
 
TÄVLINGSTILLBEHÖR - några behövda grejer inför dagen D <3
 
 
PRO-TAN är en tävlingsfärg som man sprayar på kroppen och sedan drar ut med hjälp av dena roliga skumgummiborsten på sidan - Jusse ska minsann bli brun och fin : ) Haha. Det var denna färgen vi provade i Lördags som blev så bra på min hud - GÖTT.
 
 
 
BIKINI-BITE kan vara bra att ha om man vill att bikinin sitter precis där den ska - man kan ju inte precis börja dra och slita i bikinitrosorna när man väl står där på scenen elle lägga BH:n rätt när en nippel el nåt tittar ut ; ) Haha.
Kände att det var lika bra att ha det i behåll.
 
 
 
ALA - kosttillskott för att höja fettförbränningen under dessa sista veckorna.
 
 
 
ALC oxå ; ) som tydligen ska ha samma effekt - vet dock inte ännu om de är OK att ta tillsammans med ALA:n - ska kolla upp det där : ) Om någon av er läsare har synpunkter så kommentera gärna.
Jag hade tänkt att köra helt utan fettförbrännare men det är som en viktig person sa till mig: Om det är det som kan sjutsa på det där sista till tävlingsform så är det väl lika bra så att man inte slitit röven av sig alla dessa månader i onödan : )
 
 
Hääääärligt att MMSports finns <3

D - Dag 102: En PowerNap - 1 gång om året.

Kategori:

 
Idag hände det : )
Efter en härlig morgonpromenad, en lugn kort dag på jobb, ett gött Benpass med tillhörande Intervallträning på löpbandet som avslut så kom jag hem och bestämde mig för att göra något som jag ALDRIG gör : )
Vila en stund!
 
Slängde av mig de svettigaste kläderna men struntade faktiskt i allt annat och kröp ner under täcket en stund - det känns som en förbjuden grej för mig att göra - jag vet att jag alltid sover längre än jag ska och efterråt får jag dåligt amvete för att jag sovt bort några timmar av dagen då jag kunde gjort något vettigare ; )
...men...under diet känner jag att återhämtningen och vilan ÄR ganska VIKTIG...unnar mig det möjlightvis 1 gång om året och IDAG var det DAX : ) Sköööööööööööönt var det!
 
Efter detta åkte en ny Blomkålsgratäng in i ugnen som stöd till mina fisk/kycklinglådor och medans den har stått och gottat till sig på hög värme har jag passat på att göra 2 nya träningsprogram åt mina käraste PT kunder - UNDERBART - färdig för dagen - PW om en stund och sedan en varm o go dusch med tillhörande Hudlotionskonservering innan läggdax ; )
 
Har blivit tillsagd av min goa coach att det är viktigt att börja smörja in framförallt armbågar, fötter, knän och händer då dessa områden ofta kan vara torra och då fastnar det alldeles för mycket tävlingsfärg just där - INTE så snyggt om dessa partier skulle vara mörkare än allt annat. JEPP så smörjas ska det - helst "peelas" oxå men har inte kommit över en bra borste ännu : /
 
Oooooo JA JUST det - fick ju sms från MMSports innan idag/igår t.o.m - mitt paket har ju kommit och finns att hämta ut på ICA - Wohoooooo alltid kul med paket från sponsorerna - dock med en hel del tillskott som jag ändå inte får äta nu jue : ( Åhhhhhh jag som så gärna ville prova det nya WHEY 100 - Banan/Choklad <3
 
 
 
 
Nä nu ska jag slänga på mig något varmare, sätta i mig lite käk, en kopp kaffe och BCAA innan det är dax för kvällsturen - skönt ute nu om dagarna då det knappt blåser och börjar bli lite kallare : )
 
Så hääääääääääär glad är man på morgonen efter en uppfriskande Powerwalk : )
...Och när man Älskar sitt jobb <3
 
 
 
CIAO <3
 
 

D - Dag 100 & 101: Mejeriprodukter BORT.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Japp - stora förändringar i dieten idag : ) 3 veckor kvar till dagen D - dietat i 100 dagar - haha INSANE!
Nu åker alla mejeriprodukter och morgonens havregryn bort ur kostschemat, även tillskott som vassleprotein och caseinprotein : ( Bara vanlig mat - så det blir torsk till frulle nu ; )
Vilket innebär att jag inte ens kommer kunna trösta mig med min goda Choklad-casein pudding på kvällarna längre innan sängen : ( Suck det kommer att bli tufft.
 
Sitter just nu och trycker i mig torsk och blomkålsgratäng efter en 1 tim PW i byn efter en kul arbetsdag och ett bra Ryggpass med Annelie och Intervallträning på det - 5 min extra intervaller IDAG minsann - hotad av en kollega så var det lika bra att inte lämna löpbandet allt för tidigt ; )
 
Nä fokus på maten och sen sängen <3
 
Hoppas på en sista massage på Lördag på bästaste RYGGCENTRUM <3
- sen blir det bara töj fram till tävling då man inte vill riskera att kroppen samlar på sig vätska.
 
 
Ge dina muskler en omgång - av go behandlande massage - det är dem värda <3
 
NATTI!!
 
 

D - Dag 99: Massage/Töj på RYGGCENTRUM & Test-påläggning av tävlingsfärg & Poseringsträning med Jess <3

Kategori:

Dietdag 99 : /
Fy för - har jag verkligen dietat i 99 dagar - det är ju fruktansvärt ; )
Haha kan inte fatta att det bara är exakt 3 v till tävling i skrivande stund - häftigt jue - det var inte längesedan man pratade om 4 månader - men i och för sig så känns det som om man inte fått äta fritt på huuuuuuur länge som helst : (
 
 
Började morgonen med ett besök hos mina sponsorer RYGGCENTRUM i Lund <3
Ännu ett välbehövt besök för både massage och terapeutisk töj - FOKUS på TÖJ idag - vader, gluteus och höftböjarn. AOCH.....
 
Fick mina fina Ryggcentrum t-shirts idag : )
 
 
Är mycket tacksam för deras hjälp nu upp till scenen : ) Kroppen behöver få sig en omgång då och då av triggerpunktsbehandling. massage och töjningar på diverse ställe - helst om ma heter Jusse ;)
 
Tack Z !
 
 
Efter en go stund på bänken begav jag mig upp till gymmet för att köra en PT kund och sedan träffa Jess : )
Dags att smeta på ett lager tävlingsfärg idag för att se hur min hud reagerade : ) COOLT!
Det blev skitbra verkligen - min hud svarade bra på färgen och bara av ett lager fick den en fin gyllenbrun färg - formen ska vi inte snacka om - FAN vad häftigt att lite färg kan göra såååå mycket - bilderna blev riktigt bra och nu känner jag mig taggad till tusen att köra på till slutet - något sånt här behövdes verkligen just nu : )
Tänker inte avslöja formen allt för häftigt nu på slut tampen men bjuder på en bild från här om kvällen istället när Olympens frivikt omvandlades till fotto-studio ; )
 
 
 
 
Igår blev det även en ny beställning tillskott från mina goa sponsorer på kosttillskott/Tävlings Team.
Lite ALA så här på slutet och förberedande Whey i skafferiet till efter tävlingen, Pro Tan tävlingsfärg och BikiniBite. Vitaminer ska jag oxå köpa : )
 
 
 
 
Hemma nu ikväll har det varit storkoksdax här i min lilla lya - Kyckling, Torsk, soppa med svamp i och Blomkålsgratäng - Mumma eller hur ; )
 
Maaaaaaat i massor:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några goa kaffekoppar och en PW är vad jag hunnit med under kvällen då jag inte stått vid spisen eller suttit vid datorn och jobbat : ) Förstår inte arför jag oroade mig över att jag inte skulle ha något att göra under kvällen - haha - man har ALLTID att göra ; )
 
Nu har jag i alla fall matlådor för hela veckan, några motivations bilder från dagen och 2 nya t - shirts att svettas i och sist men inte minst en mjukare och mer avslappnad kropp ; ) GÖTT!
 
Härlig dag har det varit.
Det händer mycket nu de sista veckorna - jag uppdaterar er nu under dagarna vad nästa steg i dieten kommer att bli och hur jag mår ;) KUL att ni läser - uppskattas verkligen <3
 
CIAO!!
 

D - Dag 98: Smygtitt på min tävlings bikini.

Kategori:

Hämtade min bikini i Torsdags morse : )
 
Gröten har aldrig varit så god på morgonen som när detta spännande paket kom med den ; )
 
 
 
Så himla häftigt att äntligen ha den hemma : )
TACK fina Alexandra för din ödmjuka och felfria service : )
 
 
Ska ni beställa tävlingsbikinis är det denna goa tjej som ni ska kontakta - hon gjorde verkligen en GRYMT snygg bikini till mig - är supernöjd <3
 
 
En liten tjuvkik ska ni i alla fall få ; )
 
 
Den svarta använder man 1a ronden och den slittriga fina finalbikinin i finalen om man skulle gå till Final : )
Annars får man se till att tävla igen så att den får användas - hihi : )
 
 
 
Glitter & Glamour <3

D - Dag 95,96 & 97: Its about "To Do"

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Kände att det var dags att undvara 10 min innan det är dags att tvätta bort överflödig mascara från ansiktet och bege sig till jobb : ) Idag händer det en del - En bra dag idag : )
Men har ju inte bloggat alls de senaste dagarna - det har varit mycket jobb som vanligt och PT kunder och egen träning efter jobb - plus att jag tryckt in några Poserings tillfällen i det hela oxå - ALL IN!
 
Det händer MYCKET med kroppen nu dag för dag känns det som - man kan se enorm skillnad på Axlarna tycker jag - coolt att de börjar synas mer i sidoposeringarna. Även det lilla jag hunnit stretcha med vriden överkropp verkar ha gett sitt till rotationsmöjligheterna i den "posen" - COOLT!
 
Tog lite coola bilder på gymmet här om kvällen tillsammans med min peppande kollega Filip - KUL att showa lite och faktiskt få svart på vitt att det hänt en heeeeeel del sedan man började - bestämde mig för att tävla i BodyFitness för MÅNGA år sedan - tror jag var 16 år - men då visse jag självklart inte när denna dröm skulle erövra min vardag - men NU var det dags, som PT och gyminstruktör betämde jag mig för att börja köra mot målet förra December - sedan dess - JA - har det varit Blod, Svett & Tårara men fy fan vad kul att ha kommit så här långt i alla fall : )
 
 
 
 
Önskar er med detta korta inlägg en härlig Fredag - lägger upp lite fler bilder från Poseringsträningen ikväll om jag hinner blogga efter min mysiga filmkväll med Bästis <3
 
Måste kila nu - har PT kunder som väntar på att få svettas lite tillsammans med mig : )
 

D - Dag 94: SHIT - 4 v kvar till TÄVLING <3

Kategori:

Ja gud alltså - nu är det inte långt kvar - mindre än 1 månad - gud så pirrigt det känns när man tänker på det, men så många roliga processer man kommer genomgå fram tills tävlingsdagen. Nu händer det nästan grejer med kroppen varje dag känns det som. De sista 2 v kommer antagligen vara riktigt händelserika.
 
Idag har jag jobbat hele dagen och efter jobb hade jag en PT kund som tyvärr fastnade i trafiken så vi kunde inte köra hans pass idag : ( Lite tråkigt. Jag tog tillfället i akt att POSERINGSTRÄNA i GT salen när jag ändå var på jobb : ) Här går ingen tid till spillo nu : )
Övade på mina rotationer i överkroppen och på att sätta poserna utan att titta. Goa Sofie kom in och tittade till mig och tyckte att det hade hänt en massa på min kropp sedan hon såg mig sist - KUL att höra.
 
Det blev ett BENpass idag på HÄLSOPUNKTEN här i Skurup : )
Usch så motigt och tungt - herregud - efter utfallen med 16 kg hantlar 3 * 12 så skakade jag så mycket om benen att jag knappt kunde hålla balansen - jag menar Hallå : / Benpressen var inte heller den nimmaste övningen för dagen - FY.
För att inte prata om Intervallerna på löpbandet därefter - BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!
 
...men DOCK så kändes benen lättare under Kvällspromenaden runt byn - allting har något positivt med sig - haha.
 
Just nu håller jag på med mina matlådor <3 En massa kyllingfiléer i ugnen med massa go krydda och en stor kastrull full av Spenat - Mumma eller hur ; )
Ska trycka i mig 100 gram nylagad kyckling så fort den är klar och faktiskt chilla en stund framför tv:n innan jag lägger mig idag - händer inte allt för ofta.
 
 
 
Önskar er alla en trevlig vecka - jag kommer köra på nu med 2 PWs/dag, 1 Styrkepass/dag och intervallträningen på löpbandet efter det <3
 
Hinns inte med så mycket mera än detta, jobb och PT kunder. Hoppas på att klämma in en och annan kompis i programmet oxå ; )
 
KRAM <3

D - Dag 93: Stretchen prioriteras <3

Kategori:

Söndag var det idag : ) Ännu en helg närmre tävlingen - Wooooo det börjar bli spännande!!!
 
Startade dagen med en morgon PW såklart och där efter körde jag in till Malmö till Bästaste Bästa vännen <3
ÄNTLIGEN!!!!
Vi har inte setts på 1 månad - heeeeeelt sjukt - så är det när vi båda har extrem - intressen ; ) och när man verkligen brinner för det : ) Tur att vi vet att vi har varandra genom vått och torrt. Mysiga timmar med henne och hennes fina vovvar - underbart att få pussa på älskade Lexus igen <3
 
Finaste Lex <3
 
 
...och småskitarna <3
 
 
Blev ett RYGG & BICEPS pass på gymmet och efter det middag och kaffe-visit i syrrans nya lya : ) 
Efter Intervallerna på löpbandet prioriterades stretch för rotation i överkropp då jag vill kunna vrida till bättre i sidoposeringarna : )
 
 
Tanken är att knäet ska ligga i mattan hela tiden medans (på denna bild) vänster arm oxå ska komma ner så långt som till mattan så småningom - ha tålamod - efter en stund så sjunker den ner även om det känns stelt i början ; ) Djupa andetag så du "andas in i stretchen"
 
 
Kör båda sidorna - en åt gången sååklart : )
 
 
 
Väl hemma - Kvälls PW <3
Kändes lika tungt som igårkväll - benen hänger inte riktigt med.
 
 
 
" NÄR MIN KROPP INTE ORKAR MER - SÅ ORKAR JAG LIIIITE TILL JUST NU <3"
 
 

D - Dag 92: Nästan tävlingsfrisyr, Go massage & Posering med bästa J.

Kategori:

Började dagen med en riktigt BLÖT morgon PW : /
 
 
Skam den som ger sig.
 
In i duschen och raka vägen till Frissan : ) Det var ett tag sedan men nu var det dags att klippa till den eventuella  tävlingsfrisyren och efterlikna en "sidecut" för att kunna se om jag skulle passa i detta. Kommer vara mindre hår bak väl på tävlingen och det som hänger ner kommer hänganer mer i en spets liksom och vara mer taggigt ; )
 
Hos favoritfrissan - fina Mia på HÅRSTUDION inne i Malmö på Bergsgatan <3
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni? Sidecut eller inte? : )
 
Senare var det dags att plågas en stund på massagebänken hos Lunds bästa:
RYGGCENTRUM.
 
 
När det gäller stertching inför tävlingen så gäller det nu att jag lägger focus på vader, höftböjare (för att kunna gå så obrytt i skorna som möjligt) och på gluteus, bröst och rotation i överkropp (för att kunna rotera tillräckligt i sidoposeringen : ) Japp det är bara till att köra på.
Vi töjde Höftböjare idag - AJ AJ AJ - triggerpunkt höftböjare - AJ AJ AJ : (
 
Tack Zcolt för en mycket uppskattad behandling - du är grym.
 
 
Heeeeeeela eftermiddagen spenderade jag tillsammans med bästaste coachen Jess <3
Träffades för en mysig fika med tillhörande tävlingssnack och checklista - vem fixar vad och kollade av så vi inte glömt något : ) Trivs så bra i denna goa tjejs sällskap : )
 
Efter det blev det en sväng om hem till henne för lite poseringsträning och fotografering i de olika poserna. Bästaste poseringstipsen kommer jag ha med mig på scen i alla fall och tydligen en högljudd Jess i publiken - så det kommer nog bli grymt. Fick låna hennes gamla tävlingsbikinis överdel att posera i, knöt ihop den med min aningen stora underdel ; ) Haha såg ut som jag hade världens längsta rumpa men detta blev nog dagens bästa bild:
 
 
 
Längtar tills jag har min egna tävlingsbikini att posera i <3
Spännande det börjar bli.
 
4 v KVAR ; )
 
Tack Jess för en toppen dag - du är såååå uppskattad ska du veta - vad hade jag gjort utan henne liksom : ) Haha!
STOR KRAM till er alla.
 
 
 
 
 
 
 
 

D - Dag Jag 91: Nya tag - Inspiration - Motivation - Taggad.

Kategori:

Hejsan alla goa läsare. Alltid lika kul att se att ni är flera som är inne här och läser - märker att ju mer regelbundet jag hinner skriva desto fler läser bloggen ; ) Intressant - som med allting annat - människan vill ha rutin och en kontinuerlighet i det de gör för att hänga i ; )
 
Idag har varit en BRA dag - började dagen med att köra Maxstyrka med en av mina goa tjejer som jag tränar inne på Olympen i Lund och efter det blev det minsann eget pass - i sällskap av Filip idag : ) Härligt att ha någon vid sin sida - om för inget annat så för det sociala. Man blir ganska ensam på sina träningspass, långa PW:s ute eller på löpbandet, matlådefix mm.
 
Körde Axlar och det gick jättebra - Intervaller 60/30 på löpbandet efter det och sist men INTE minst satte jag mig på motionscykeln 1 timme ; ) Hell yeah - jäklar vad svetten lackade ; )
 
Dagsformen <3
 
 
En egen pepp-bild hemma i lägenheten - 
hittade dessutom en app till telefonen så att man kunde få lite roligare ljus.
 
Nu ikväll har vi förbrukat ett par timmar inne i Malmö på nya EMPORIA -
Nordens största shoppningmal ; )
 
De flesta affärer var sådana som man hade sett innan - de vanliga liksom - men det var häftigt byggt med alla färger och de olika fiken och matställena här och där - får väl se vad som dyker upp på ovanvåningen.
 
 
 
 
Fika på Barista så att jag kunde hälla i mig en prottedrink tillsammans med en riktigt god Espresso medan T käkade något mer mättande : )
 
 
 
Igår när jag pratade med Jess i telefon så kom hon med förslaget att göra soppa på de grönsakerna som jag måste äta till varje mål : ) SKITBRA idé  - Varför har jag inte tänkt på soppa innan? : )
Värmer kroppen inifrån, får i mig mer vätska än annars och kycklingen känns ju inte alls lika torr.
 
 
 
 
Krämig grönsakssoppa med 100g kyckling och 1 löskokt ägg - Mumma <3
 
 
 
Lät kreativiteten flöda och såg till att vi fick varsin dietvänlig efterätt denna höstiga Fredag kväll <3
 
 
 
Eftersom jag vistades utanför gymmets portar idag så hade jag även chansen att äntligen få använda min nya Better Bodies tröja som jag shoppade uppe i Stockholm i helgen i nya MMSports butiken. Min första tröja i S - jag krymper : / Haha - vill egentligen för evigt vara en M - mer lagom : )
Men jag kan ju inte undgå att säga att jag gillade det jag såg i spegeln i omklädningsrummet på Emporia idag.
Häftigt att INTE känna sig svullen och plöffsig i omklädningsrumsljuset - I LIKE - STOLT.
 
 
 
Hittade jeans idag på New Yorker - sjukt snygga - bild kommer ; )
Har haft en toppen dag - hoppas att ni oxå njuter av er fredag.
 
KRAM <3

D - Dag 91: Psykbryt och Frossar Surdegsbaguetter.

Kategori:

Ja precis vad rubriken beskriver : ( Så har min dag sett ut.
Kändes som om den skulle börja bra med inte alls mycket jobb idag och inplanerad träning och PW:s under dagen men sedan vände det tvärt och allting blev upp och ner. 
Började med att jag inte hann med min första PW, efter det började jag diskutera kost och diet med en go kollega och blev mer och mer frustrerad över hur jag äter och att det känns helt fel - försökte mig på ett Benpass, fick ont i knäet, gav upp efter 2 öbningar och begav mig ner i GT salen för lite posering - gillade inte alls vad jag såg i spegeln och undrade varför jag gör detta : / - PSYKBRYT lite senare när en annan go kollega frågar:
"Hur är det med dig Jusse?"
 
Kunde inte hålla inne med det längre då att det var skit rent ut sagt - allting känns asjobbigt just nu.
 
 
Efter att ha bestämt mig efter gårdagen att börja äta en liten skiva vitt bröd istället för riskakan som snabb kolhydratkälla innan träningspasset så stannade jag till på Surdegsbageriet i Dalby - De har världens godaste bröd. Köpte en limpa som kandidat för ändamålet - plussade på 1 kanelsnäcka som jag krängde i bilen i frustration och väl hemma tryckte jag ner 2 baguetter med både smör och marmelad - AHHHHH så gott men FAN vad onödigt alltså.
 
 
Väl i Vibban blev det ett mini Benpass och Intervaller på det. Efteråt körde jag ett pass med en av mina PT kunder innan det var dags att pysa hemmåt. Första torsdagen som jag inte jobbar kväll där på 2 år -
SKUM KÄNSLA.
Hemma packade jag bara upp - begav mig ner till Hälsopunkten och körde dagens PW på löpbandet så fort benen bar mig - 1 tim och endast 285 kcal brända - vadå långsökt : /
 
Efter en varm dusch och ett mycket peppande och lugnande telefonsamtal med finaste Jess så känns allting mycket bättre - Du är bara för fin - så himla grym på att motivera och få ner en på jorden igen - så himla glad att våra vägar möttes : )
Någon som behöver en grym Coach inför tävling eller annat - LIVET tex : ) så kan jag varmt rekomendera henne!
Hitta henne på Facebook, hennes företag: "Motivation för Hälsa" <3
 
Nu när jag ändå blivit så pass sentimental i mitt inlägg så vill jag även passa på att tacka mina goa kollegor som finns där för en när man behöver dem och peppar en när det behövs - kanske inte verkar speciellt mottaglig för peppet men det sätter sig någonstans där inne och när det väl gäller plockar jag fram det : )
Ni är grymma allihopa på det ni gör!!!
 
 
Ännu en gång så hada jag tänkt berätta lite mer exakt vad jag äter under dagen men IGEN springer tiden ifrån mig och det är dags att nanna kudden om denna PT ska orka vakna i tid imorgon och kunna prestera både jobb, träning och livet ; )
 
INSPIRATION <3
 
Linda Fodors fysik har ALLTID varit drömmen ; )
 
 
Det ni ; )
 
 
 

D - Dag 90: Poseringsträning VS Rehabträning

Kategori:

Stannade kvar efter jobb idag tillsammans med en kollega - stängde gymmet 22.15 och därefter sattes en impulsiv Posering/Rehab workshop igång i GT- salen : ).Underbart att få lite poseringsträning att bli av - desto roligare med en kring- krälandes rehab - galen kollega till sällskap ; ) Tack J - utan ditt moraliska stöd idag hade jag inte tvekat att med detsamma sätta mig i bilen och köra raka vägen hem efter jobb : ). Annars har det mest varit jobb idag - inledde dagen med en PW utan Power - benen ville inte alls gå lika fort som jag - fyyyy så tungt det var idag, trots att jag däckade 40 min extra i sängen imorse efter frukost. Där är inte energi att slösa på nu för tiden ; )Bjuder på en "ok" bild av 50 dåliga från kvällens posering - haha - ville mest visa att det hänt en del på magen : )