focusonfitness

LUCIAPOKALEN 2015 💕

Kategori:

LUCIAPOKALEN - Stockholm 💕

BODYFITNESS -168 cm

Mål VS Resultat 👑👌🏼
Då var denna tävlingshelgen oxå över LUCIAPOKALEN på Fitnessfestivalen (första gången i Stockholm annars bara Göteborg) VILKET oxå innebär att MIN tävlingssäsong är över 😳🙊! Det känns väldigt konstigt att ligga här på soffan och äta godis faktiskt 😜! 

MÅLET på Luciapokalen var att ta mig vidare till till FINAL och få gå T-Walken 😊 Efter förra helgen på DECEMBERCUPEN lade jag nog ju ribban lite högre till att det skulle vara grymt kul med ännu en pallplats 😋! Det hade ju varit "awesome"!
Det var ett sjukt bra startfält 👌🏼

RESULTATET...
Formen räckte till FINAL - Wiiiihooooo & till en 5:e plats efter det 😊 Faktiskt 5:e bäst av de 16 tjejer som ställde upp! Det är bra 👊🏼👑!
Känner dock att jag vill ha resultaten på "svart & vitt". Det är 4:e tävlingen jag kör och börjar bli nyfiken på mina styrkor och på mina svagheter 😝 Vad domarna egentligen tycker och vilka kriterier de följer 😉! Av den enkla anledningen att man vill veta OM man kan bli bättre och på vad! Jag är inte supernöjd men jag är NÖJD! Spännande att tävla på ett nytt ställe.
Det var verkligen ett tufft startfält så det var en ära att få stå där tillsammans med alla dessa coola Atheter 👍🏻😍! 
VIKT på tävlingsdag: 54,4 kg 

NYA MÅL ska skrivas nu...tro inte att jag kommer att sluta inspirera er 😍 Det kommer en uppdatering ang detta lite längre fram ❤️

#bodyfitness #stockholmsmässan #fitnessfestivalen2015 #celsius #questbsr #urladdning #fitness Kommentarer


Kommentera inlägget här: