focusonfitness

NAKEN 💜

Kategori:

NAKEN 💜

Känslan som uppstår efter man att man har haft SEX med en ny partner/person för första gången... 

Så skulle jag nog vilja förklara/jämföra KÄNSLAN som uppstår under en sådan här extrem urladdning efter tävling! 

"Din nyfikenhet har gjort att du tittat lite extra på den här personen, velat veta mer och börjat attraheras av tanken att få komma lite närmre. Efter att dina blickar besvarats mer än en, två, tre gånger med en längre ögonkontakt och till och med ett vackert leende så känns det självklart. Nu måste du bara ta steget, erkänna för dig själv och säga det högt, fråga om han/hon vill ses på en kaffe, gå på bio eller gå ut och käka middag. Middagarna och biobesöken blir fler och ditt liv kretsar kring helgens planer då ni får ses igen. Det enda du fantiserar om är hur det kommer att vara den där första natten, hur, var och när...kommer det att kännas som du föreställt dig det? Tanken får det att pirra i kroppen, du har svårt att sova om nätterna  men det gör inget för du VET VAD DU VILL! 
PLÖTSLIGT är stunden kommen och du ligger NAKEN i sängen efteråt, varm i kroppen, nöjd över din prestation och euforisk till livet. All spänning, längtan och förväntan är som bortblåst....När LYCKORUSET lagt sig så faller en lättnadskänsla över dig...MEN...."

NU DÅ!!?? 

Har fått frågan flera ggr sedan helgen: "Hur känns det nu då"
Ja! Som beskrivet ovan ungefär, just nu tar känslan av tomhet över det mesta!
Dax att sätta upp nya mål inom kort 👑! 

#fitness #fokus #teamfocusonfitness #naken #känsla #tomhet #ofokus #mål #bodyfitness #tävling #fitnesscompetitor #livet #framtidKommentarer


Kommentera inlägget här: