focusonfitness

Dietdag 123: Uppdrag - Bikini lim 😋💕

Kategori:

Dietdag 123:

DEN KÄNSLAN när man smyger iväg till gymmet på kvällen i Sport bh, Hotpants och mjukiskläder med tävlingsskorna under armen....💕


Japp...3 v till TÄVLING nu och dagarna bara springer iväg - GALET 😍!
Varje dag tänker jag gå och lägga mig i tid men det slutar alltid med att klockan blir över 00.00 😳 Fastän man knappt har någon energi så går hjärnan på högvarv just nu och det händer så sjukt mycket runt omkring en OCH med en (alltså med kroppen) 😍 Vill inte att dagarna ska ta slut liksom! 
Känner mig lite mer utvilad idag än igår och idag blev det ett kort och intensivt RYGG pass efter jobb 👌🏼💋 därefter en tur in till MMSPORTS i Malmö i ett teamärende...😉...LIM till BIKINISARNA till tävlingen, hade ju heeeeeelt glömt det. De hade 2 flaskor kvar som de var oerhört shysta att lägga undan igår - Phuuu 😝! Blev lite annan shopping av Bars & Protein Crisps 👌🏼😍 Sååååå j*kla goda, endast 120 kcal/påse. Det är QUEST som tillverkar dom - MUMMA ❤️✨!
Fick Hallonketoner och ett par strumpor på köpet - det tackar vi för! Nu har jag även investerat i min AF utstyrsel till styrkemonenten 😋🌟 WIIIIIII...snart är det dax! 
En PW väl hemma och sedan en liten POSE-DOWN på Hälsopunkten med @annaverweij 👌🏼💕✨. Lite poseringsträning! Måste "speeda" upp den nu, det sitter inte riktigt känns det som 😳! 
Imorgon är en spännande dag för mig - ett mycket viktigt möte inbokat på jobb 🙊👌🏼!

#teamfocusonfitness #bodyfitness #athleticfitness #posedown #mmsports #mmsportsmalmö #shopping #bikinilim #proteincrisps #quest #questnutririon #pw #torsdagKommentarer


Kommentera inlägget här: