focusonfitness

Dietdag 136: Tungt i benen idag 😝

Kategori:

Dietdag 136:

När Jusse ligger i sängen 10 min efter att hon kommit innanför ytterdörren...FÅ är hon trött 😝
Ikväll tog energin bara SLUT helt enkelt!!!
Började morgonen med en PW innan jag hämtade bilen på service och åkte till jobb! Jobb 09-19 på Breeze och en PW på lunchen sen har vi avslutat med ett Bootcamp pass ute i Bräknehus 😍 Idag var det faktiskt precis att coachen mäktade med 😝 tur att man har ärliga och omtänksamma deltagare som förstår OCH säger ifrån om de skulle vara missnöjda 👌🏼❤️! Men...nu har jag tagit mig igenom min sista långa Onsdag på ett tag framöver 😊! Känns bra! Nästa vecka som blir sista veckan innan tävling och tömningsvecka har jag semester från Onsdagen 😍 ska bli riktigt skönt! Att bara fokusera på mig själv och på tävlingsförberedelser 👌🏼 det är ju så otroligt mycket som ska fixas och klaffa! Bjuder på ännu än bild från Bikiniprövningen igår kväll. Den sitter bra! Idag på lunchen blev det Kyckling, ägg, minitomater och majskakor 😋 Mumma! Äggen var perfekt kokade enligt min smak och j*klar vad det var gott med ägg 👌🏼🌟! Hmmmm....diethjärnan som talar kanske. Men det var det iaf! 
Lääääängtar så tills jag får de redigerade bilderna från första fotograferingen 💋 och tills jag går se alla dom vi tog i skogen i helgen för att kunna välja och sortera! En av nedvarvningsdagarna ska helt klart gå åt att bara sitta och mysa med bilderna 😍! Annars vet jag inte hur jag ska klara mig utan att klättra på väggarna under de lugnare lediga dagarna 😳...Hmmm blir en utmaning! 
Nä nu när jag väl ligger i tid ska jag faktiskt krypa ner ordentligt! Klockan ringer 04.30 för PW 😋 sen imorgon kväll kommer min Goa @jannieek på besök på Breeze för Träning och Mys 💕 Ska bli supertrevligt! Längtar gumman! 
Natti natti på er allihopa 😘!


#teamfocusonfitness #envanligdag #tungaben #pw #diet #fitness 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: