focusonfitness

Dietdag 127: Powerwalk minus "Power" 😋

Kategori:

Dietdag 127:

Går man på diet när man försöker värma matlådan i kylskåpet eller när man inser först på Mpndag morgonen att man glömt alla sina hygienartiklar på jobb under helgen 😳! 
För fan alltså - haha!

Jaaaa happ...då var denna dagen oxå slut! Trots att man tar dag för dag och timme för timme och påminner sig själv att njuta av stunden så känns det som om tiden går väldigt snabbt nu 🙊😜.
Började dagen på tryckeriet för att trycka upp de sista teamkläderna innan tävlingen 👌🏼💕! Sen jobb på Breeze 09-19, en PW på lunchen mellan alla Goa PR klienter 💋.
Väl hemma blev det en PW till, mös till det i duggregnet med go musik i öronen och tryckte på lite extra 😜👣! 
Det är INTE mycket POWER i de där Powerwalksen nu 😂 haha...man trycker och trycker och när musikens tempo ökar och basen går igång trycker man lite till 😘....men...NÄ det går inte mycket fortare för det 😳 måste se sjukt kul ut för alla som kör förbi en 🙊! 
VIKT IDAG: 56,5 kg (uppåt)
Käkade en del väldigt sent igår så dör har vi nog anledningen till det!
Nu har jag nyss tryckt i mig ännu ett Proteinbar och en kopp kaffe innan "bed time" 😝 Japp missbrukar fortfarande Bars 😍 men gott är det ❤️😋! 
Dags att hoppa isäng nu, morgonpiggs PT klienter som ska träna kl 07.00 på morgonen 😉 så imorgon ringer klockan 04.45 - Wiiiiieeeeeee!!!! 🙏🏻
Natti natti vänner ❤️.

#teamfocusonfitness #dietdag127 #pw #höstmys #dietmys #motmålet #fitness #bodyfitness #athleticfitness #teamkläder Kommentarer


Kommentera inlägget här: