focusonfitness

Uppesittarkväll och planer inför 2015.

Kategori:

Gokväll allesammans!
God fortsättning på er - det är redan den 6/1, man hann knappt att blinka så var både JUL och NYÅR förbi känns det som : /.

Det nya året har börjat och det smids planer till höger och vänster. För min del så har det faktiskt blivit en del nyårslöften : ) Ja det låter kanske klyschigt men...varför inte!? För mig passade det så bra för det nya året betydde en del förändringar gällande arbetstider och arbetsrutiner för min del och allt med start nu efter helgerna!

Som vanligt så fick det bli en uppesittarkväll för att hinna med o blogga. Dessutom skulle alla verifikationerna från 2014 samlas in till revisorn som säkert tycker att det är på tiden att hon får dem imorgon : )). Klockan är 00.25 och denna damen ska upp redan 05.30 imorgon bitti pigg och glad för att kicka igång en PT klient redan 07.00 här på Hälsopunkten i Skurup så om planerna inför 2015 får ni veta mer om i nästa inlägg.


Idag har vi varit lediga så det bjöds på sovmorgon, heldag på Emporia (blev en iPad rikare och massa 1000 lappar fattigare) och nu ikväll träning för oss båda! Jag körde RYGG & BICEPS ; ) Favoritpasset! Börjat köra viktade Chins nu för att träna upp explosiviteten i dem lite mera!

Testade JOE & THE JUICE's färskpressade juice idag på Emporia!
"SEX ME UP"
hette den som jag tog med Passionsfrukt, Äpple och Ingefära. Riktigt god var den!


Körde snygg-tightsen på idag på gymmet!


I lördags körde vi ett specialpass på Bootcampen nere på Mossbystrand! Så himla skoj att vi blev så många trits allt! Ett fantastiskt gäng som gav ALLT på banan verkligen!
Tack för att ni finns gänget ; )).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: