focusonfitness

Dietdag 52: Magrutor ❤️

Kategori:

Dietdag 52:



Låååååånge jobbedagen idag, men det har varit en bra dag med varierande uppgifter 😍! 
Vikt idag: 60,5 kg står jag kvar på!
Imorse blev det kaffe och Questbar - det börjar bli standardfrukosten, inte det allra nyttigaste men lätt att äta på morgonen, bra med protein och GOTT 😋!
Blev likadan matlåda till lunch som till middag - Stekt kassler med ris, sallad och sås 😃 
Nu ikväll blev det ett kvällsmål på 2 kokta ägg med kaviar och 50g räkor! 😋 YUMMIE YUMM! Hungrig som en varg efter att jag kom hem från Bootcampen! J*klar vad grymma de var idag på passet - en härlig kväll som genererade kanonträning nedanför och på Zimmermansbacke och trötta deltagare 😜! 
Morgonmagen fick ni en vild på igen 💋. Kvällen har spenderats framför datorn - lite Bootcamp mail som skulle ut, ÄNTLIGEN i sängen 😘 Imorgon ringer klockan 04.30 - flyger till Stockholm tidigt för att ta bussen upp till Västerås och gå utbildning! Det ska bli sjukt spännande och jätteskoj att komna iväg 😍 Så himla tacksam att jobba för någon son hela tiden vill att man ska bli bättre OCH att man vet att det genererar något till företaget i sig ATT man faktiskt blir bättre 👍🏻😃 Så glad för mitt jobb ❤️! Självklart VILODAG idag. Och imorgon men på FREDAG blir det TRÄNING & FLYTT samt litta jobb 😉 Full rulle! 
Hoppas att ni haft en bra Onsdag och att ni hunnit njuta lite av solen idag, det har ju varit oerhört fint väder! 💋
Natti natti på er och håll nu tummarna på att vågen visar mindre imorgon bitti 👍🏻! 

#dietdag52 #abs #magrutor #morningflex #morningshape #bf #bodyfitness #ägg #bootcamp #bootcampwarriors #functionalbootcamp 



Kommentarer

  • Anonym säger:

    Så ska det se ut......

    Svar: 😃 Tackar!!
    Josefine Sidnor

    2015-08-24 | 18:35:00

Kommentera inlägget här: