focusonfitness

Dietdag 21: Functional Bootcamp Beach Challenge.

Kategori:

Dagens Vikt: 64,1 kg

Självklart visar vågen lite mer än igår efter gårdagens ÄTARMÅL ; ) Det blev ju en sväng till Ystad i trevligt sällskap! Så 0;5 kg tyngre idag - vätska. Förhoppningsvis borta redan imorgon bitti!

Idag var ingen vanlig Söndag!
Fick äran atr vara en del av ett 40-års firande! Blev anlitad av en PT klient att köra ett privat Bootcamp pass med henne och 3 till -SKOJ!
Det blev ett "Functional Bootcamp Beach Challenge" pass nere i Mossbystrand. De var riktigt grymma på banan och vi kunde inte haft mer tur med vädret : ))
En fantastisk fm <3

SÅ är ni sugna på att göra något annorlunda med kompisgänget, fira någons födelsedag lite extra eller utmana era arbetskollegor så vet ni vart jag finns!

Tack fina Linda för förtroendet idag : )



Blev lite muffinsbak nu ikväll efter middagfix och jobb. Imorgonbitti bär det av in till Malmö på morgonen för frulle o fika med bästa vännen innan dagens PT klienter samt TRX pass på kvällen!



Nu tänker jag slå huvudet på kudden - Imorgon bitti är det PW Premiär är tanken ; ) Åhhh må någon ge mig superkrafter så att jag kommer upp i tid : / Ingen morgonmänniska alls! Men det SKA bara göras!

Natti natti på er allihopa!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: