focusonfitness

Dietdagar 6 & 7 - Massa Kärlek <3

Kategori:

Ett kortis inlägg innan det är dags att sluta ögonen och vakna till en kanonmåndag imorgon bitti!

Det har varit full rulle hela helgen! Lite jobb men massa mat, trevligt sällskap och tid med Mr T.

Lördag 62,8 kg.

Igår inleddes dagen med PT klient och Bootcamp på det - Bästa sättet att blrja helgen på verkligen - Ni är grymma! Därefter blev det Muffins mellis hemma innan vi stack iväg till Österlen!



Lunch och shopping på Ingelsta Kalkon och JEPP nu är man VIP medlem oxå ; )) haha på Ingelsta Kalkon - man kan f*n vara medlem överallt nu för tiden. Go lunch som vi fick uppskatta kalorier på, ni får i ga kalorier på allt i detta inlägg, för sent för det men ör det något av det hemmalagade som ni är nyfikna på så fråga för jag har allting nerskrivit här hemma ; ).



Mot kvällen kom pappa och hans fru på middag - mysigt att ha dem hör äntligen och det blev en riktigt trevlig kväll med Kalkon/kycklingspett, Blomkålssallad och klyftpotatis till middag, dessertmys a la proteinpudding och något glas vin.



Söndag 62,8 kg.

Kändes gött att man inte gått upp något efter gårdagen då det blev lite okontrollerat energi intag.
Idag har det blivit lika dant faktiskt. Vi har fått höfta en del.

Morgonen började med PT konsultation och lite häng hemma - Hemskt - kände verkligen inte för att åka och träna, precis som om kroppen sa "NEJ du ska INTE tröna idag" Trots att jag inte tränat ordentligt på över 1 vecka. Hmm kanske har nåt i kroppen. Känns lite olustigt!
Åkte och hämtade upp mamsen idag och åkte vidare hem till Sabbis på fika istället ; ) Jepp det blev 1/2 brownie och 1/2 moritskaka samt 1 muffin : / Jaaaa vad tusan, har ju inte ens hunnit med lunch idag så kommer nog ändå ligga på plus minus noll. Tänkte inte ha ätardagar nu utan håller helgerna lite flexibla gällande maten så länge det fortfarande går neråt på vågen - det är ju ingen tävlingsdiet ; ). Mycket trevligt hos min Sabbis som alltid och mysigt att kunna ha med mamma <3



Nu ikväll har vi haft finbesök från Trelleborg <3 Jonna, Robin, Thila bebbe och vovvis har varit här på middag! Det blev Kalkon Scnitzel med Matkorns sallad och Rödbetor med feta och rostade solrosfrön. Till efterrätt slog vi till med Fitnessglass toppad med vaniljkesella, kokosflarn och hallon. Mumma till kaffet.
Jaaa var lite tvungen att ta en "selfie" innan tröjan åkte på nu när det försvunnit lite vätska från magen ; ) haha. Såååå NÄ jag var inte klädd i underkläder under kvällen : ). Alltid skoj att träffa min Jonna - du e fantastisk gumz, fantastisk vän, fantastisk mamma & fantastisk glädjespridare, vill alltid ha dig i mitt liv <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här: