focusonfitness

Dietdag 21 - Utflykt till Hovs Hallar.

Kategori:

Hejsan allihopa, hoppas att ni har haft en fantastisk Påsk. Min har varit helt underbar <3 Har haft en av mina bästa vänner på besök från Gävle så det har varit både fredagsmys, lördagsmys & söndagsmys ; )

Denna helgen har jag låtit bli att räkna kalorier och har ätit precis vad jag velat - mest för att jag KAN och VILL. Har hållt mig ifrån lösgodiset och det är jag stolt över : )). Lite choklad har det blivit, nån kaka men annars har vi unnat oss massa god mat och några glas vin på kvällarna!

Igår började vi dagen med Bootcamp såklart! Nattisen var med och hon var grym - och de andra deltagarna fantastiska som vanligt ; ) Efter Bootcamp o kaffe tog vi en sväng på konstrundan på Österlen, lunch på Ingelsta kalkon och Tapas hemma på balkongen på kvällen!

Och JAPP vikten går såklart uppåt pga av allt unnande ; )





Idag tog jag med Nattis till Hovs Hallar uppe vid Båstad - en fantastisk plats som ligger mig varmt om hjärtat! Här är såååå fint och vilket underbart väder vi haft hela helgen! Bland klipporna kunde man gå runt i linne ; )

Hade inte så många bra bilder på mobilen men här kommer några!
Vi njöt av Tapasrester och sol uppe på en av klipporna - det blev dagens lunch.



Vikt idag: 63,4 kg.
Hoppas på att det ska rasa neråt igen nu i veckan när jag brukar allvar igen : ) Vi får se!

På vägen hem blev det Väla Centrum och Frozen Yogurt innan vi drog vidare hemmåt till färdig grillad middag uppe på balkongen! Mr T hade fixat : ) bra man har det!!!



Tackar min fina vän Nattis för en kanonhelg och massa ny energi. Du är för go gumman det ska du veta och du betyder väääääldigt mycket för mig <3

Natti natt allesammans - nu taggar vi för en ny vecka!
/coach J

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Å vad det ser härligt ut er utflykt. Hovs Hallar är definitivt ett stället jag måste åka till. Har aldrig varit där trots att jag bott i Lund i 34 år.

    2014-04-22 | 07:45:40
    Bloggadress: http://jagcamilla.wordpress.com

Kommentera inlägget här: