focusonfitness

Semester dag 1 - Axelpass i mycket gott sällskap.

Kategori:

Toooodelooooo alla!
Sent inlägg idag minsann - japp japp - kom hem för en stund sedan och har just hoppat ur duschen och ryckt tandborsten ur munnen. 
Ville skriva ett par rader om dagen innan läggdags - ganska nice att skriva ner lite om vad man hittar på på sin semester så att man faktiskt kan gå tillbaka sen när tiden sprungit ifrån en och inse att man ändå hittat på en hel del balla grejer : )
 
I morse åkte jag till Vellinge för att träna och luncha tillsammans med goe Jess. KUL att de att det går så bra för henne med dieten och träningen - grymmaste ryggen ; )) Den är det minsann ingen annan som slår detta året kan jag ta och berätta - coolt! Mycket inspirerande att se henne idag - blir själv sugen på diet jueeeee : ))
 
Morgonvikt 62,6 kg
 
Körde lite Axlar och Intervaller faktiskt - JAPP INTERVALLER - Yeah!
 
Hantelpressar
Hantelflyes
Baksida i Cable kryssdrag
Push press
Flyes utsidan i Cable Cross
 
 
 
Allting i högreps - satsade på 3*15 reps - detta nu mest för att låta kroppen "vila" lite från de tyngre vikterna, men satan så svag man har blivit och så Icke uthållig ma är i musklerna - har ju aldrig kört högreps innan : )
 
Hemma hos Jess bjöds det på diet-pizza och supergod protte muffin.
Tack fina för trevlig dag, god lunch och bra mellanmål.
 
 
Hann med kaffe hemma hos mamma och att göra middag till Mr T efter träning - det blev färsbiffar med potatis och rödbetor med smält fårost i ugnen - till det en mild kesella/senaps dressing - MUMMA!
 
 
Kvällen bestod av Yatzi mys och kaffe hemma hos syrrans pojkvän - SKOJ!
Massa trams och flams som vanligt när vi två är i farten.
Imorgon bär det av ut på äventyr med kära mamma efter en stund hos Zsolt - benen ska få smaka på ordentlig knådning imorgon - jag fasar : /

Kommentarer


Kommentera inlägget här: