focusonfitness

Slappehelg.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Hur har er helg varit? Bra hoppas jag, fullspäckad med träning och massa annat kuligt : )
Min var riktigt jäkla tråkig ; ) haha Fy för alltså - att inte ha några planer är verkligen inte min grej. 
Hade ju att göra hela tiden dock - satt en del med det administrativa föfr företaget, var i Malmö på skrivbordsjakt (dock ingen napp) och fixade och trixade en del i köket - var väl det jag behövde egentligen - lite lugn och ro.
 
Har svårt för det - Rastlös själ är jag ; ))
 
 
Men fick en massa viktiga grejer gjort i helgen trots allt - som att städa ur graderoben - en sådan sak kan stressa mig, även om jag inte ser det dagligen så blir jag yberstressad av att veta att det ser ut som kriget där inne och ännu värre - Att det finns kläder där som jag ALDRIG använder : /
Skäms över detta - så plockade ut en del - skickar kläder via en god vän till familjen som kör lastbil ner till Rumänien - så de kommer alltid till användning och det känns bra.
 
Bakade en del i helgen, blev bla VALNÖTSBRÖD!
 
 
Sugna på receptet så kommentera inlägget så lägger jag upp det : ) Saftigt och enkelt.
 
Sen blev det faktiskt en "VÄRLDENS BÄSTA MOROTSKAKA"
Gud - den är så jäkla god. Första efter tävlingen så det var på tiden - jag och T käkade hälften sedan fick hans jobbe kamrater som jobbade helg ta den andra halvan ;)
Laddade med en bit innan RYGGPASSET igår - Gött, men dock inte så nyttigt.
 
 
Ja men annars då? 
Hur mår jag!
 
Ja sista tiden har varit lite upp och ner - det har inte riktigt kännts stabilt sedan sista tävlingen. TOMHETEN som uppstod då har liksom hämgt kvar och gnagt på mig. Känns väldigt konstigt att inte ha ett mål i sikte - funderar ju på ett och annar i Oktober men det är för lång ifrån för att det ska kunna fokuseras på nu tycker jag.
Mycket jobb och mycket jobb av det jag tycker allra bäst om - Personlig Träning och det är bra - det gillas, men hittar man inte på något annat och får intryck utifrån så håller det inte i längden. SÅ jag måste skärpa mig : )
 
Från och med nu så ska jag inte anse att EGEN-tiden är den viktigaste tiden pga allt jobb utan jag måste träffa familj och vänner - det är detta som gör mig GLAD ; ) Sånt vanligt som det känns som om alla andra hinner med.
 
SÅ - Mitt MÅL: Bli av med sockerberoendet
(har blivit en hel del sedan man tillät sig själv att börja käka igen ; )
OCH hitta på mer saker utanför jobb : ))
Bra va!!
 
Kom på igår oxå att jag inte tränat alls mycket senaste tiden : / Sedan tävlingen så har jag inte lyckats få någon struktur - det har helt enkelt inte funnits tid. Tror att det är detta som påverkar mig allra mest och det fick jag svar på idag.
 
GRYMT JÄKLA AXELPASS nu ikväll - REHAB för själen säger jag bara:
 

Kommentarer

  • Alice säger:

    Man skulle kunna tro du skrev om mig. Känner exakt likadant och motivationen att träna finns inte. Har väl fått till 5-6 pass de sista tre veckorna, skillnad mot 5-6+ pass i veckan tidigare haha...
    Man kanske borde snacka av sig med någon som vet hur det känns och kanske är där själv...*blink blink* och bara få ut det

    Svar: Hejsan Alice! Vad skönt att höra att det är någon annan som känner likadant : ) Klart att vi kan ses och snacka lite skit det ska bara bli tid till det : ) Över en go kaffe eller något. Vart bor du någonstans? Adda mig på facebook(Josefine Sidnor) så kan vi snacka där istället : ) Trevlig helg på dig.
    Josefine Sidnor

    2013-01-29 | 07:55:51

Kommentera inlägget här: