focusonfitness

Skafferi rensning.

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Ledsen för den tröga uppdateringen men det är mycket just nu. Mycket på jobb och mycket att förbereda inför dieten - se till att allt finns hemma, allt är förberett och mellan varven nu i helgen sitter jag och lägger min egna kost - lite pirrigt då den måste vara EXAKT ; )
 
Igår rensade jag ut i skafferiet - kommer inte klara av att ha någonting hemma som jag inte får lov att äta och andra sidan så är det ju hela 4 månader så det mesta skulle nog hinna bli gammalt innan jag får lov att sätta klorna i det igen.
 
Jag har en bekant Julia Snive - som håller på med dumpstring, vilket innebär att hon jagar tag i mat som andra inte vill ha, mat som gått ut enligt datum som folk slänger men som ändå går att äta - alla de pengar som hon "skulle ha" lagt på maten skickar hon ner till Afrika.
Hon har skänkt flera 1000kr hittills och var med i tidningen för ett tag sedan. GRYM tjej : )
SÅ - då tänkte jag att allt det där jag inte kommer använda kör jag hem till henne så att hon kan skänka ännu mer pengar till barnen där nere : ).
 
 
Igår var jag iväg och shoppade - DIET - shopping, haha en hemlighetsfull känsla i magen när man ser hur de bakom i kön och kassörskan stirrar på varubandet och undrar vad man är för en konstig människa som i stort sett endast köper kyckling, fisk och ägg : ) Haha.
 
 
Var på NOVA tillsammans med min käraste I1 - Amanda. KUL att hänga en stund och inte ha någon speciell tid att passa. Köpte nya ARBETS SKOR - ÄNTLIGEN!!!!
Hoppas på att fötterna kommer göra mindre ont nu med de nyaste REEBOK skorna : ) De stöttar foten lite mer på framfoten vilket innebär att man automatiskt lägger mer vikt på fram än bak. Det är detta jag haft problem med - lägger för mycket vikt på hälen när den har för bra stöd och eftersom jag står och går minst 16 tim/dygn och minst 10 av dem på betong golv så har jag fått väldigt ont i fötterna och är livrädd för att dra på mig Hälsporre eller nåt.
Lägger upp en bild på mina fina skor ikväll ; )
 
 
I Fredags var vi ute en sväng i Malmö faktiskt - svängde på höfterna ett par timmar med Världens bästa sällskap : )
Sista utgången nu innan diet - inte för att jag är någon vidare festprisse men det är alltid trevligt att komma ut och dansa och ännu trevligare efter ett par drinkar - så jag passade PÅ ; )
 
 
Skriver en snutt ikväll också - lite mer dietsnack då : )
Nu ska jag ut på en promenix i den friska luften innan det är dax att bege sig till Veberöd och köra slut på en PT kund i en cirkelträning - KUL! : )
 
Ha det fott så länge och njut av er söndag.
KRAM.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: