focusonfitness

Mat - Förberedelse är nyckeln till struktur.

Kategori:

Japp - precis som överskriften lyder så tror jag att det viktigaste är FÖRBEREDELSE när man siktar på en strukturerad vardag. Under diet är det väldigt viktigt just med en strukturerad vardag för det får inte gå fel - man får inte hoppa över måltider och man får inte klämma i sig en extra måltid heller ; )
Man måste hitta de tillfällena under dagen då ätar rutinerna normalt sett spricker - vad man man göra för att de inte ska spricka? Och vad kan man göra OM de spricker trots allt?
 
Det finns annat att ta till än det där proteinbaret på jobb (för min del) eller det där naturgodiset på ICA eller "if worse come to worse" så finns det en bättre lösning än att komma hem jättehungrig och robba skafferiet på allt ätbart man har : ) för att man inte orkar vänta tills maten är färdiglagad.
 
Igårkväll var det storkok i Jusses crib.
Hela veckans luncher och middagar klara att "hutta" in i micron <3
 
 
Laddade grillen med en massa godsaker - ett bra tips till storkok nu under sommaren. Man kan göra hur mycket som helst samtidigt och dessutom en massa olika saker : )
Blir i heller inte alls mycket disk efteråt.
 
Självklart blev det grillat till middag och efter middagen en kvällspromenad här i byn.
Tvingade Tias att ta en bild på mig i mina nya NIKE-shorts : P Dels för att se hur de såg ut på och dels för att kolla in mina ben : ) Läg märke till den där lårmuskeln ; ) Haha - kanske inte ska nojja ut allt för mycket nu innan diet över att jag har för små ben - det mesta på dem är ju faktiskt muskler trots allt!
 
 
Hehe gangster Jusse med annanas tröjan : )
 
PEACE OUT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: