focusonfitness

Dietdag 113: Detta kallar jag "Leg-day" 👌🏼❤️

Kategori:

Dietdag 113:

Yes Yes Yes...vågen har gått neråt 😜👊🏼
VIKT: 58,2 kg
MÅNDAG idag - Veeeeerkligen Måndag idag 😝 Vaknade av mig själv 06.00 och insåg att jag försovit mig till min behandling inne i Lund 06.30...😢...trodde jag JA 😳 Tydligen hade vi trots allt missförstått varandra så min kära Massageterapeut låg oxå och sov...Phuuu, f*n vad dum jag hade kännt mig annars om jag dragit upp honom så tidigt och sen kommit försent 😝. Trafikolycka på E65 på väg till jobb sen vid 08.30 så fick ta en annan väg vilket resulterade i att jag satte foten innanför dörren på jobb prick 09.00....😉 Kl 12.00 skickar @timmostrom på fejjan och frågar om jag är redo...😳 REDO för VAD tänkte jag...??? Tydligen missförstått honom oxå 😂 haha...tydligen en MAXdejt på rodden kl 12.00 😳 Så det var bara att hoppa ur kontorsstolen och svida om och börja dra 😜 Kom inte riktigt upp i PB meter men det blev iaf 307 m på 1min 💪🏻😋!
FAKTISKT har resten av dagen rullat på bra med PT klienter, administrativt och personalmöte på jobbet 👊🏼😘 GÖTT!! Och behandlingen gick att flytta tills nu ikväll eftersom jag har VÄRLDENS UNDERBARASTE Z som massageterapeut ❤️ Tack snälla bästaste DU!!! 😘 Benen och höfterna fick sig en omgång och blev tillsagd att somna med benen i högläge 👌🏼😜 Hmmmn...ganska tråkigt som SINGEL faktiskt 😘😂🙊!! Haha! 
Shoppade en ny helt fantastisk parfym på båten över till Helsingör i Lördags "DALI WILD" en kryddig lite sötare än vad jag är van vid KVINNLIG doft 👌🏼 I LOVE IT 💋 Lite kanel liksom 🌟! 
Nä inatt måste jag sova ordentligt! Upp tidigt imorgon igen. Ingen träning idag förutom Maxningen på rodden och sedan 30 min PW på löpbandet 👍🏻😜! Imorgon blir det nog PW på lunchen och träning efter jobb...el tvärtom 😉! 
Ännu en härlig vecka framför oss nu med allt som händer - Livet leker med trivsamma arbetsdagar och fantastiska människor runtomkring ❤️👑!

Från gårdagens Poseringsträning - Pose trams 😍
Formen kändes sjukt bra på Teamträffen igår faktiskt!!


#teamfocusonfitness #dietdag113 #jobb #måndag #högläge #rodd #rodd1min #rowing #rowingmachine #kardio #daliwild #wild #vänskap #behandling Kommentarer


Kommentera inlägget här: