focusonfitness

Dietdag 14: BRUNCH på "The LODGE" - Ätarmål!

Kategori:

Dietdag 14:

För detta var ingen vanlig dag...detta var Jusses o tjejernas ÄTARMÅLSDAG - Hurra Hurra Hurra 😍👍🏻✨!
Självklart så körde vi Ätarmål med kvalitet - bokat bord på SÖNDAGS BRUNCHEN på "The LODGE" ❤️
Mamsen hängde oxå med på frosseriet - Kul att hon äntligen fick träffa brudarna som historierna kretsar kring just nu 😜! Lite killar på ett hörn oxå 😘! Lätt att galenskap släppes lös när man frossar i kolhydrater!
Imorse stod vågen stilla på 62,8 kg OCH jag lör INTE ha lättat tills imorgon kan jag ju ta och berätta! J*klar vad jag åt 👍🏻😍🙊! Haha! Mycket trevlig vistelse på ett mysigt ställe 😍!
Tack alla för mycket trevligt sällskap!
Målet längst upp till vänster var innan dagens Sväng i Skogen med Bootcampgänget och det nedan var väl hemma därifrån 😉!
2 små mini surdegsknäcke med totalt 40g laxröra med majonnäs bla ska jag ta och berätta att det är 180 Kcal 🙊 Visst är det sjukt!? 😳

#teamfocusonfitness #ätarmål #pådiet #thelodge #brunch #brunchpåthelodge #romeleåsen #mys #mat #selfiestick 



...fortsättning ÄTARMÅL på "The LODGE" på Romeleåsen ❤️
Japp allt ni ser på bilden slank ner 😘...+ en tallrik med bara ost, bröd och marmelad 😃 OK GODISET som ni ser i mitten längst ner har funnits i skafferiet sedan Dietstart och nu var det dags att länsa hyllorna så att inget gott finns kvar i huset 😉 Till filmen nu ikväll...men NJAAA såååådär gott alltså 😝 10 godisbilar, ca 5 popcornchips och 8 bitar choklad sen åkte ALLT i soporna - USCH! 😵! Känns gött att veta att man inte är så sugen längre! 
Alltså jag MÅSTE ju berätta om "ÄTARMÅLs-effekten" (den negativa sidan av den) Kände redan vid bordet att jag började sitta o stirra onödigt länge och intensivt på den som pratade, somnade i bilen på vägen hem...(på toa 😘) Kände efter 10 min hemma hur jag började bli varm, svettas och mådde sjukt illa 😥😳. Efter en stund fick jag lägga mig på sängen och där fick jag ligga en timme typ! Det blev ingen träning alls för mig idag - helt påverkad av allt socker 😎! 
Japp så kan det gå på ett Ätarmål - har aldrig mått så dåligt av ett Ätaemål tidigare...men...det blev j*kligt mycket mat 😬! Ops! Aja imorgon bitti ska jag dra nytta av all den energin på min morgonträning 👍🏻😍💃! 
Hade det supertrevligt och BRUNCHEN är att rekommendera! Vi satt först ute på terassen och hade utsikt över skåneland men sen började det att regna så vi hoppade in 😃! 
Ska bli spännande att se vad vågen säger imorgonbitti. 
Siv nu så gott allihopa för det ska jag ❤️

#romeleåsen #thelodge #brunch #ätarmål #teamfocusonfitness #athleticfitness #bodyfitness #fokus #pådiet #nyveckaimorgon 



Kommentarer


Kommentera inlägget här: