focusonfitness

Dietdag 7: 1 v DONE.

Kategori:

Det har redan gått 1 v sedan jag började tävlungsdieten och det har gått bra! Det känns bra i kroppen, fluffigheten börjar släppa och än så länge har vi hunnit med att göra den maten vi velat göra : )

Testade en Kyckling/Broccoli Paj idag - den blev faktiskt riktigt bra!

Dagens Vikt: 64,7 kg

2,2 kg mindre sedan start, det är vätskan som försvinner ur kroppen och det känns riktigt bra - plöffsigheten försvinner liksom! Nu ska det brännas fett ; )



Träningen gick oxå bra idag - PB i Dips - Det blev hela 17 st : ) Resten av passet flöt på, lite seg i Axlarna efter Dipsen men hellre det än träningsvärk efter Dipsen som sedan sabbar Axelpasset.



Testade Mmsports Power Gum innan passet - coffeinberikat tuggummi. Jo men en liten extra kick blev det nog el så var det helt enkelt endorfinerna från Dips PBn som triggade igång mig!

Sjuuuuk träningsvärk i vaderna har jag i alla fall efter Benpasset, längesedan jag körde vader och fyyyyyy f*n det känns!

Kom just hem från filmkväll hos bästa vännen. Lite morotsstavar och vitlöksdip, Cola Zero och Moccarutor - JO men det funkar väl när andra knaprar Chips ; )). Nu läggdax på hög nivå - ambition att börja med morgon PWs imorgon OCH baka protte bullar innan första PT klienten 08.00 , )

Natti natti på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: